Page 1

Fra Dyrehaven 120

Jacob P & Co. Jacobs konfirmation den 27. april 2008


Mel: Jeg en gård mig bygge vil. Her vi samlet er til fest, Jacob er vor hædersgæst. Konfirmeret er han blevet, vi til ham en sang har skrevet. Gravet glade minder frem, glimt her fra hans barndomshjem.

Jacob er en dejlig dreng - og i denne sammenhæng har han mange pigevenner, og som kammerat han sender dem en enkelt sms - hvor han elsker den proces!

Dengang han til verden kom, kom vi ikke uden om, at han var så lille bitte - men slet ikke nogen nitte. Fuld af livskraft var han skam, det har altid præget ham.

Se, det frie campingliv er et dejligt tidsfordriv. Og han elsker håndboldspillet, selv om heldet nok har drillet. Har af kampe vundet én, men han nyder da succes’en.

Næsten lige meget hvad er han altid frisk og glad. Og af latter kan han knække over vitser, der er frække. Han er vild med sjov og fis - kan bli’ ved i timevis!!

Dyr står Jacobs hjerte nær - pasning er dog til besvær! Og han får et slagtilfælde, hvis kartofler han skal skrælle. Er dog arbejdsvillig nok, laver meget uden brok.

Han til farfar drog af sted, cykler makkede han med. Ja, der gik han – lillemanden og fik rigtigt blod på tanden. Nu får motorcyklen gas - bagpå far er Jacobs plads.

Underbukser – D&G – skal man altså kunne se, skønt på fars skældud det kalder med de alt for frie baller! Og en flaske hårspray må han om ugen kunne få!

Hygge er et nøgleord - helst i nærheden af mor!! Mirjams selskab Jacob nyder, danske film dem begge fryder. Og til hver familiefest er han gerne med som gæst.

Jacob, her i livets spil ønsker vi dig lykke til. Hver en gæst sit glas vil hæve: Konfirmanden LÆNGE LEVE! Ja, som dagens konfirmand let du vore hjerter vandt.

Hos sin farmor får han slik, ja, det holder altid stik. Og hos mormor sker det samme, derfor er han fyr og flamme, når han er der på visit - så han kommer ganske tit.

Et kærligt tillykke fra mor og far

Jacob P & Co.  

Picture book made in InDesign for my cousins confirmation.