Page 1

MCB Mobil

I FR SU PP T OR

Specialløsninger til smartphones – altid lige ved hånden


MCB Mobil Website De nye smartphones er allestedsnærværende og er for mange blevet et uundværligt værktøj til at surfe på nettet. Trafiktallene for mobileenheder er stødt stigende og stiller nye udfordringer til website-ejere, for at sikre mest mulig synlighed og optimal brugervenlighed. Kan din hjemmeside eksempelvis vises på en mobil browser og fungerer de basale funktioner på de mobile browsere? Med MCB Mobil Website får du en særlig udgave af dit website, som er specielt udviklet til smartphones såsom iPhone og Android telefoner. På den måde bliver det let for de besøgende fra de mobile enheder at navigere rundt på dit site. Med et mobilt website får du således en ekstra udgave af dit site, som har en ny og mere enkel opsætning, som egner sig til visning på smartphones. Du kan selv styre opsætningen af det mobile website via et intuitivt træk og slip interface. På den måde kan du selv bestemme hvilke elementer fra dit hovedsite, der skal inddrages på det mobile website eksempelvis forside, artikler, kalender og store locator. MCB Mobil Website indeholder en lang række vigtige funktioner:

FR

Genbrug Deler indhold med eksisterende site, så man kun skal oprette indholdet en gang

Masterpiece Styres via Masterpiece (CMS), der er gennemtestet og fleksibelt.

Kalender Skaber overblik over kommende aktiviteter og arrangementer

Indhold Lav flotte artikler og billedeserier

Menustyring

Arbejd i flere niveauer

21.950,+ kr. 150 pr. måned inkl. hosting, opgraderinger og fri support.* Prisen er ekskl. moms. *Fri support og hosting er baseret på en fair usage betragtning.

OBS: MCB Mobil Website er ikke forbeholdt MCB Website kunder. MCB Webshop kunder kan også købe dette produkt, hvis man ønsker en mobil udgave af sin webshop uden mulighed for, at man kan handle.

*

RT PO

Nyt interface

Intuitivt træk og slip interface – gør det let at opbygge indhold

UP

IS

MCB Mobil website


MCB Mobil WebSHOP Smartphones vinder mere og mere indpas i vores hverdag og benyttes ofte til at surfe på internettet, hvad end man befinder sig i bussen, på sofaen eller på restaurant. Internettet følger os konstant og med det muligheden for at surfe og ikke mindst shoppe via smartphones. Trafiktallene fra mobile enheder er stødt stigende, og det stiller store krav til din webshop. For kan den eksempelvis vises på en mobil browser og er det muligt at navigere rundt på shoppen? Virker de basale funktioner og er det muligt at gennemføre en ordre? Hvis du må svare nej til disse spørgsmål, har vi løsningen til dig. Med MCB Mobil Webshop får du en særlig udgave af din webshop, som gør det let for de besøgende at overskue indholdet i shoppen, navigere rundt og ikke mindst shoppe. Den mobile shop opbygges ved hjælp af et intuitivt træk og slip interface, hvor du selv har mulighed for at vælge de funktioner og menuer, du ønsker skal vises på mobil shoppen. På den måde kan du selv vælge, hvilke elementer fra dit hovedsite, der skal inkluderes på den mobile udgave, eksempelvis artikler, varegrupper og store locator. MCB Mobil Webshop indeholder en lang række vigtige funktioner:

FR

Genbrug Deler indhold med eksisterende site, så man kun skal oprette indholdet en gang

Masterpiece Styres via Masterpiece (CMS), der er gennemtestet og fleksibelt.

Fuldt betalingsflow

Enkelt og brugervenligt checkout, der gør det nemt at handle på en smartphone

Varegrupper/Varevisning

Flot og overskuelig præsentation af varer

Indhold Lav flotte artikler og nyheder

29.950,+ kr. 200 pr. måned inkl. hosting, opgraderinger og fri support.* Prisen er ekskl. moms, betalingsgateway og udgifter til PBS. *Fri support og hosting er baseret på en fair usage betragtning.

*

RT PO

Nyt interface

Intuitivt træk og slip interface – gør det let at opbygge indhold

UP

IS

MCB Mobil webSHOP


Vejen frem i et projekt MCB’s kunder kommer altid i mål Som kunde hos MCB er du sikker på, at der sker noget – lige fra start til slut. Vi har altid en procesorienteret projektleder på opgaverne og intet overlades til tilfældigheder. Som kunde får du desuden en fast intern servicekonsulent stillet til rådighed, således at du altid kan komme i kontakt med os og følge med i processen. Hos MCB er du altid i gode hænder – fra første henvendelse til produktet tages i brug.

KONSULENTBESØG

BESLUTNINGSGRUNDLAG

PRODUKTIONSPLAN

KVALITETSTEST

INTRODUKTION AF LØSNING

LANCERING

DRIfT OG EVALUERING

SERVICEBESØG

Vi er stolte af vores arbejde – det smitter af på vores løsninger.


Masterpiece CMS Mobil sitet styres igennem vores CMS, Masterpiece, som du allerede kender fra dit hovedsite. Du skal dermed ikke til at lære et helt nyt system at kende, hvilket gør det let at komme i gang. Når dit mobil site er sat op og klar til brug, er det opbygget af en række standardvalg, som vi vurderer, er de mest gængse og relevante. Men du kan til hver en tid helt frit tilføje, ændre og slette menupunkter alt efter, hvad der passer til dine behov. Opbygningen af mobil sitet foregår via et intuitivt træk og slip system, Intuitiv opbygning hvor du let kan vælge de menupunkter, som du ønsker dit mobil site skal indeholde. Ud fra en liste af alle tilgængelige entiteter kan du vælge dem, du ønsker. Til hver entitet er der flere layoutmuligheder, så du kan få præcist det indhold og layout, som du ønsker.

Via Masterpiece er det nemt og hurtigt at opbygge og administrere indhold på sitet såsom eksempelvis artikler og varer. Når du arbejder med indholdet i Masterpiece vises opbygningen i et layout, der er tilsvarende selve sitet. På den måde har du hele tiden det fulde overblik over elementernes placering.

Med mobil sitet får du mulighed for selv at sammensætte forskellige elementer såsom artikler, galleri og kalender. På den måde kan du opbygge sider, som passer nøjagtig til dit behov.

Værd at vide Du får naturligvis en grundig introduktion til, hvordan du

arbejder med dit mobil site og hvilke muligheder det besidder inden du går i krig med det.


MCB MOBIL indhold MCB Mobil Website og Webshop indeholder en lang række standard funktioner, som står anvist nedenfor.

MCB Mobil website

MCB Mobil webSHOP

Forsidestyring Menustyring Nyheder Artikelgruppe Artikelvisning Relationer Storelocator Søgning Kalenderoversigt Kalendervisning Galleriliste Gallerivisning Medarbejdervisning Bannerstyring Indkøbskurv Varegrupper Varevisning Checkout og betaling Login Huskeliste Vi gør opmærksom på, at ovenstående liste er udtryk for en positivliste. Det vil sige, at alle de markerede funktioner som standard er en del af mobil sitet. Det vil være muligt at udvide med andre funktioner imod merbetaling.

IS *

T OR

5.000,-

P UP

Få din hjemmeside eller webshop stylet så det også egner sig til at blive vist på tablets. En tablet styling er stort set lig med dit hovedsite og er funktionsdygtig med touch.

FR

tablet styling


Udvalgte Referencer Vi har gennem tiden lavet hundredvis af webshops inden for en lang række af brancher. Her er et lille udpluk af de shops, som vi har lavet. Kig forbi www.mcb.dk/referencer.html for at se hele listen. Denver electronics

ID IDENTITY

www.denver-electronics.com

www.id.dk

A-tex »MCB er super kompetente og har på intet tidspunkt været en leverandør, men en nær partner, som har givet modspil og medspil i hele projektet.« Ole Aggerholm, www.a-tex.com

mekopartner

SEMCO MARITIME

www.mekopartner.dk

www.semcomaritime.com

Bikers best

fashion deluxe

www.bikersbest.dk

www.fashiondeluxe.dk


10 gode grunde

Der findes et hav af gode grunde til at vælge en MCB webshopløsning. Læs her 10 af de allerbedste grunde eller kig forbi www.mcb.dk for at læse endnu flere. 01 MCB udvikler selv de rigtige værktøjer Med konstant fokus på udvikling har MCB i dag den mest komplette e-handelsløsning på markedet. 02 Højt serviceniveau med fri support og opgraderinger Alle vores løsninger har fri support – både på telefon og e-mail og du får løbende opdateringer og opgraderinger. 03 Fleksibilitet i højsædet Hos MCB er vi store nok til at have alle kompetencer i huset. Omvendt er vi små nok til at være fleksible i forhold til dine behov og markedets udvikling.

06 Stort netværk inden for online annoncering MCB samarbejder med alle væsentlige aktører inden for online annoncering og kan dermed hjælpe dig med at opbygge effektive kampagner. 07 Værdiskabende ud over alle grænser Vi har altid fokus på din bundlinje, når vi rådgiver om e-handel. Undgå at spilde ressourcer på meningsløse aktiviteter og brug din tid og dine penge intelligent. 08 Altid konkurrencedygtige priser Hos MCB har vi en meget effektiv produktion med over 300 nye hjemmesider og e-handelsløsninger om året.

04 Hostingfaciliteter i verdensklasse I samarbejde med vores hostingpartner har vi sammensat et serversetup baseret på 100% redundans og clusterteknologi.

09 International erfaring Vi vokser med vores kunder og har derfor erfaring med online salg i det meste af verden.

05 Vi deler ud af vores viden MCB afholder løbende workshops og udarbejder rapporter til kunderne med forslag til forbedringer og optimeringer.

10 Vi brænder for det vi laver Alle medarbejdere hos MCB brænder for e-handel og vores engagement smitter af på de løsninger, vi laver til dig.

MCB er et landsdækkende webbureau med hovedsæde i Holstebro. Her arbejder 25 kompetente og engagerede medarbejdere med at udvikle Danmarks bedste webløsninger inden for hjemmesider og webshops. Medarbejderstaben er varieret og består blandt andet af grafikere, webdesignere, programmører og marketingsfolk, som hver især er specialister inden for deres område. Dermed er vores kunder altid sikret den optimale løsning og den allerbedste rådgivning.

Vi har allerede hjulpet flere hundrede små og store virksomheder med websites, webshops og andre spændende internetløsninger. Og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med en skræddersyet løsning, som dækker netop dine behov. Vi sætter en dyd i at være tæt på dig i hele processen – helt fra opgavens start til lanceringen af den færdige løsning. Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan du kommer i gang med at samarbejde med MCB, så ring til os på 9610 2824 eller skriv til post@mcb.dk.

MCB A/S l Enghaven 15 l DK-7500 Holstebro l +45 9610 2824 l www.mcb.dk

MCB Mobil  

Med MCB Mobil får du en ny udgave af din hjemmeside eller webshop, som er optimeret til smartphones.