Page 1


!" # $ % & ' ( ) * " * $ + # )%

, 0 #

%

- .%%/ / )

* " )1

. #

.%%/ / 2

-

""

)1 * " 1 0 3 0 '

1

(0 / * " 4 "" + 0

tgm.noij@gmail.com http://www.mcbulldog.nl


Beste Bulldog leden, Onze eerste van 2011 ligt weer goed gevuld op de mat. Met deze keer zeker niet te vergeten het nachtrit verslag uit Dwingeloo van Michel Eijkhout.(Per abuis in de vorige editie vergeten te plaatsen) Verder natuurlijk weer vol met Bulldog weetjes. Ik zou zeggen veel lees plezier. Groetjes redactie mcBulldog

Volgende uitgave eind Juni - Kopij inleveren voor 14 juni 2011. De agenten van de verkeerspolitie zijn goed bezig en dat mag ook wel eens gezegd worden. Naar aanleiding van een enquête over verkeersgerelateerde irritaties onder motorrijders heeft het KLPD nu aangekondigd in april extra te letten op precies deze zaken. De enquête is gehouden om de aandacht te vestigen op het nieuwe motorseizoen om zowel de motorrijder als de automobilist bewust te maken dat deze periode er weer aankomt. Rond de maand april is de ‘winterstop’ ten einde en verschijnen logische wijze meer en meer motorrijders op de weg. Na onnodig links rijden, de nummer één uit deze lijst, nemen het niet gebruiken van de richtingaanwijzer, onvoldoende afstand houden en afval en peuken weggooien de volgende drie plaatsen in.

Top-10 1. Onnodig links rijden (4) 2. Richtingaanwijzer niet gebruiken (10) 3. Onvoldoende afstand houden (1) 4. Peuken en rommel weggooien 5. Kwaliteit wegdek/drempels 6. Onjuist afgestelde verlichting 7. Bellen/sms’en 8. Laat voorrang geven 9. Inhalende vrachtauto’s 10. Rijden met alcohol en drugs (2) Tussen haakjes staat de plaats van de ergernis in de algemene top-10. Daar zitten dus ongekend grote verschillen tussen!


Mook, maart 2011 Beste Bulldog’s, Op het moment dat ik dit stukje schrijf voor ons clubblad, zit de Carnaval, op het Haring schellen na, er voor 2011 weer op. Vooral de maandag en de dinsdag tijdens de carnaval was het prachtig zonnig weer, kortom eigenlijk echt mooi motor weer. Dan begint het ook bij menig motor rijder weer te kriebelen en halen enkele Motor rijders hun stalen ros al uit het vet, om een stukje te gaan toeren. Ook bij onze club staan we alweer aan de vooravond van de eerste evenementen: de algemene ledenvergadering, met een stukje info m.b.t. motorrijvaardigheid, hebben we onlangs gehad. Meer info verderop in deze uitgave van ons clubblad. Het eerste evenement op onze kalender is onze Openingsrit op zondag 20 maart aanstaande, gevolgd door een mooie rit van de KNMV vanaf Boxmeer naar Biddinghuizen op zondag 27 maart. In Biddinghuizen staan dan een Motormarkt en enkele evenementen op het programma. Meer info volgt en houd ook onze actuele website goed in de gaten, evenals je eigen mailbox. Daarna hebben we op dinsdag avond 29 maart aanstaande alweer de eerste avondrit. Aanstaande zondag beginnen de eerste cursisten, via onze club, aan de VMT training vanaf De Sionshof in de Heilige Landstichting. Hopelijk wordt het voor hen een mooie en leerzame dag. Hierna volgen in de maanden erna nog twee groepjes cursisten deze cursus. Wellicht kunnen we in de uitgave van juni iets lezen van hun bevindingen tijdens deze VMT cursus.


Ook de twee weekenden weg in april naar het Boertel in het noorden van ons land en in mei naar het Westerwald in Duitsland, zijn door diverse leden al gereserveerd. Kortom, het belooft ook in 2011 een mooi motor seizen te gaan worden. Mocht het bij sommige van jullie nog niet bekend zijn: de datum van het bezoek aan het privĂŠ Motor museum van Dhr. Smits in Kleef, is door omstandigheden bij de eigenaar verplaatst naar zondag 24 juli. Verder wil ik jullie nog op de hoogte brengen van het feit, dat zich onlangs twee nieuwe leden hebben aangemeld bij onze club, te weten: Boy Berkelmans uit Groesbeek en Martien Geurts uit Malden. Heren, namens het bestuur en de leden van M.C. Bulldog Milsbeek, van harte welkom bij onze gezellige club. Ook zijn de eerste vergaderingen van het bestuur en met de KNMV alweer de revue gepasseerd, zoals onlangs het DOT overleg van district zuid van de KNMV in ons eigen clubhuis in Milsbeek. Hier vernamen de aanwezigen onder andere dat de meeste clubs steeds meer moeite hebben om jonge leden bij hun club te krijgen en te houden. Ons bestuur is inmiddels hiervoor al enkele maanden bezig om iets op poten te zetten in samenwerking met enkele rijscholen en motorzaken. Hopelijk gaat dit voor onze club zijn vruchten afwerpen, want immers: wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. We houden jullie in ieder geval ook hierover op de hoogte. Dan wil ik bij deze dit betoog van mij besluiten met een ieder een gezond, mooi en motorrijk seizoen 2011 toe te wensen en wellicht komen we elkaar tegen tijdens een van de komende evenementen. Met vriendelijke groet, Theo Noij Secretaris M.C. Bulldog Milsbeek.


In de Promotor van oktober las ik op een donkere pagina: Doe mee met de Nachtrit! De Nachtrit van 15 oktober jl. werd als een spannend jongensboek aangeprijsd. We gaan de ruimte in! Beam me up, Scotty. To Dwingeloo and beyond‌ Als kind zag ik de spannende afleveringen van Star Trek. Nu was er kennelijk de gelegenheid om dit te beleven op de motor.

Vandaar dat ik me onmiddellijk heb ingeschreven. De Nachtrit begon op vrijdagavond 15 oktober om 19.00 uur in het Planetron Cinedome van Dwingeloo (Drente). Dus de dagen ervoor alles nog eens gecontroleerd. Vooral de verlichting kreeg extra aandacht. De weersvoorspellingen waren al dagen niet geweldig, om niet te zeggen dat ze zwaar ‌ waren. Buienradar liet met een drie uur vooruit


weervoorspelling zien, dat het wellicht na 22.00 uur droog zou worden. Dat gaf de burger moed. En zo vertrok ik met goede zin in de regen om ca. 16.00 uur richting Dwingelo. In het Planetarium aangekomen stonden daar al zo’n 200 motoren gestald en binnen stond de koffie met gebak klaar. Daar was ik wel aan toe na 2,5 uur in de regen. Een gezellige drukte waar bikers aan de koffie zaten, de route doornamen of een rondje door het Planetarium maakten of al het speciale T-shirt aantrokken. Op volgorde van binnenkomst kon men deelnemen aan een voorstelling in het Planetarium. In een grote dome werd een sterrenhemel geprojecteerd en werd met een hilarisch verhaal uitleg gegeven over het ontstaan van de sterrenstelsels en de sterrenbeelden. De mogelijkheid om door de grootste optische telescoop van Nederland naar Jupiter kijken viel in het “water�. Het was te bewolkt om iets van de sterren te kunnen zien. Daarna de motorkleding weer aan, alle ritsen goed dicht en naar buiten om een rit te maken langs het LOFAR-systeem door de donkerste gebieden van Nederland.


Het was inmiddels donker en het regende nog steeds. De Zumo aangezet, de handschoenen aan, de BMW Cruiser gestart en ik was op weg om de rit van 245km af te leggen. Het was nog niet eenvoudig om van het parkeerterrein af te komen. Er waren namelijk in totaal 370 motoren geparkeerd op en rondom het terrein van het Planetarium. De eerste 100km verliepen zoals we het binnen de MC Bulldog ook gewend zijn. De rit werd gereden in zelf vormende groepjes van 10 á 15 motoren met een voorrijder. De wegen waren door de boeren behoorlijk vuil gereden en de regen maakte het ook niet beter. Het was oppassen geblazen. Ook de vele klinker wegen zorgden er voor dat de gemiddelde snelheid minimaal 10 kilometer per uur lager was dan bij droge omstandigheden. Na ca. 2 uur werd het rustpunt in Vledder bereikt. Het restaurant “De Tippe”. Ook daar weer een kop koffie met legale “space” cake of een ander drankje. Er stonden al zo’n 50 nachtbrakers aan de bar toen ik er binnen stapte. De natte jas op de stoel en op naar de koffie. Al gauw raakte ik aan de praat met een andere deelnemer. Hij was op de motor vanuit Friesland gekomen voor de nachtrit en deed regelmatig mee met bijzondere ritten. Zo was hij in juni naar de Faeröer eilanden geweest voor de Kouwe potentocht. Mooi verhaal en dus was er al snel een half uur om. Tijd om weer op te stappen. Anders zou het zo laat worden. Haha dat maakt dus niet uit bij een nachtrit. Om ca. 22.30 uur zat ik weer op de motor en kon weer aansluiten bij een groep. Het regende nog harder dan voor de stop. Maar gedeeld leed is half leed. We zaten allemaal in hetzelfde schuitje en de rit werd voortgezet. Na een klein uur kreeg ik problemen met het zicht. Mijn vizier besloeg na een korte stop waarbij ik de helm even open had gedaan. Ik moest stoppen om het vizier even droog te maken en de bril te poetsen. Een luifel bij een tankstation langs de route was daar ideaal voor. Het resultaat van de stop was prima maar ik was wel de groep kwijt. Het laatste deel van de tocht (ca. 2 uur) heb ik solo gereden. En dat is toch wel andere koek. Waar eerst voor gereden werd en de weg redelijk verlicht werd door de andere motoren, moest ik het nu doen met enkel mijn eigen verlichting. Dat is even wennen maar ging verder prima. De weersomstandigheden verbeterden niet


ondanks de voorspellingen. De vermoeidheid begon ook parten te spelen, de concentratie werd minder. Gelukkig was het niet ver meer naar het eindpunt. Bij terugkomst in het Planetron om ca. 1.00 uur ’s nachts, was een uitgebreid nachtontbijt voorbereid. Dat smaakte goed na de deelname aan deze buitenaardse tocht. Daarna nog ca. 1,5 uur (150km) naar huis over de snelweg en ik kon om ca. 03.30 uur naar bed voor een wel verdiende nachtrust. Ondanks het slechte weer (under statement) heb ik genoten van de tocht. Volgend jaar doe ik zeker weer mee. Wellicht dat er dan ook een aantal van MC Bulldog meedoen.

Met vriendelijke groet en een lach, Michel Eijkhout


KNMV Toerhuldiging groot succes Vanuit het hele land reisden diverse motorrijders per toertocht af naar de KNMV Toerhuldiging op zondag 27 maart in Biddinghuizen. Met een paar honderd Bezoekers werd het feestelijke evenement een groot succes. Om 11.00 uur arriveerden de eerste motorrijders in zalencentrum Dorhout Mees. Dorstige kelen worden Foto: KNMV gesmeerd met een kopje verse koffie en de lekkere trek is met een plak krentenmik snel gestild. Op de informatiemarkt maakten veel toerders van de gelegenheid gebruik om hun vragen op het gebied van GPS-navigatie te stellen, om de rijvaardigheid op een motorsimulator te testen of om, genietend van de zon, in de buitenlucht de demo ‘lekke band repareren’ bij te wonen. Een van de aanwezigen kon deze opgedane kennis direct toepassen, aangezien hij Biddinghuizen aankwam met een lekke voorband. Uiteindelijk draaide de dag om de officiële huldiging van toerclubs en individuele motorrijders. Zo werden de drie hoogst geëindigde clubs in de KNMV Clubtoercompetitie 2010 gehuldigd. MTC Noord is de winnaar, op de tweede plaats is VAMC De Graafschaprijders geëindigd en de Friesche Motorclub werd derde. MC Bulldog is te vinden op de 41e plaats met 340 punten Verder werden de KNMV Toerridders en de motorrijders die minstens vijf keer aan een internationale FIM Rally hebben deelgenomen in de spotlights gezet; de FIM-meritum houders. Tot slot werden er prijzen vergeven aan de winnaars van de quiz ‘Herken het clublogo’ en ‘Welke clubaccommodatie is dit?’; de twee gelukkigen ontvingen twee kaarten voor het WK Superbike of de Dutch TT. Met de tombolaverloting werden tot slot de 88 (!) prijzen verloot.

(zie meerdere foto’s op onze site)


Algemene Leden Vergadering MC Bulldog 2011

!

"

#

$ % & '!

(

)

$

$

*

$

(

)

+ "

,

% $

$

"

)

# +

-

./

!

) $

-

$

0 .

+ ) $

$ $ 1

) )

"

)

$ )

$ )

) 2

3333333333 4+ $ $

$ 56

) 7

8


,

) $

0 9

+( $

2 + ) + )

-

)

./

!:

)

$

+ 6

$

) )

$

)

) ;

( 6

7

$ "=

$

:

<

" 2 ) '

+ $

$ +

( ! ) ) $ # ) & ' % + !$ %

)

)

+ ) ;

$ )

!%

! +

)

) )

33

$

>

$ )

!

$

$ )

$


#

!

) $

$

) #

#

(

$

)

)

)

)

)

( " )

)

! 5;

8 ) $

)

$ ,

0 ;

$ 2 6 )

+

+ $ )

!

$

+$


0 ) $ )

) # )

)

!$

+ )

!

$ ) $ $

)

) *

( +


Het leek mij leuk om hier eens mee te beginnen. â&#x20AC;&#x2122;n Paar leuke knappe meiden op zoâ&#x20AC;&#x2122;n custom made motor. Ik heb haar de foto laten zien en het werd goed gekeurd, dus ik dacht van die zit goed vandaag. Maar goed, wij kwamen uiteindelijk voor de motoren en die waren er genoeg.


Ik denk dat de meeste onder ons wel eens op de motorbeurs in Utrecht zijn geweest. Naast de vele motorenvind ik de aparte dingen mooi om te zien. Zo was deze dame bijvoorbeeld. Zeer kunstig hoe zij al die details aanbracht op deze benzinetank. Je moet eigenlijk een kunstenaar zijn om dit te kunnen.

Of deze kikvostman op de motor om een of ander vakantie bestemming aan te bieden.


Een kleine rustpauze met gezellige muziek en een lekker pilsje in de ene hand en een hapje in de ander hand. Dan kan je dag niet meer stuk, toch!

En wie weet tot volgend jaar.


Introductie formulier MC Bulldog

Met het oog op de toekomst is MC Bulldog al enige tijd op zoek naar beginnende maar vooral ook jonge motorrijders die nog een hele toekomst voor zich hebben. Een gezonde gedachte zou je zeggen, maar waar begin je en wat wil je nu eigenlijk precies. Wij zijn eerst begonnen met een “introductie formulier”. Deze moest laag drempelig en uitnodigend zijn. Dat was een begin, maar nu de rest nog. Met wie gaan wij hierover contact opnemen. Je gaat dan eens rond kijken en brengt het ook ter sprake tijdens de Jaarlijkse Leden Vergadering. Alle kleine beetjes helpen, toch! Zo zijn wij in contact gekomen met Termaat Motoren. Jeroen Termaat reageerde gelijk spontaan en nodigde ons uit voor een gesprek. Al gauw zaten wij op dezelfde golflengte en werden er afspraken gemaakt wanneer er een begin mee gemaakt zal worden. Het mooiste is natuur-lijk bij het begin van het motorseizoen en dat is over het algemeen met de opening van de motorbeurs in Utrecht. Dat was dus onze peildatum. Het introductieformulier van MC Bulldog staat nu op het buro van Jeroen Termaat te pronken en zal wellicht in de toekomst naar de bali verhuizen zodat de klanten die geïnteresseerd zijn hiervan gebruik kunnen maken. (Coen & Jeroen Termaat)


Termaat motoren Nijmegen, al meer dan 75 jaar leverancier van motorplezier. Yamaha exclusief dealer, alle topmerken motorkleding en helmen in huis. O.a. Alpinestars, Dainese, Spidi, Rukka, Stadler, Arai, Olan, XLite, Suomy etc. Termaat Motoren zijn te vinden aan de Hertogstraat 74, 6511 SE Nijmegen. Of kijk eens op hun website, www.termaatmotoren.nl voor een greep uit van de vele aanbiedingen. Bellen kan natuurlijk ook, 0243229575 Over Termaat motoren Dienstverlening Diensten:

Soort motoren:

Reparaties

Choppers

Verkoop van motorkleding

Sportmotoren

Verkoop van nieuwe motoren Verkoop van onderdelen Verkoop van tweedehands motoren


Introductie formulier MC Bulldog

( Frits Lam met ons Introductieformulier) Ook hier staat ons Introductieformulier te pronken op de buroâ&#x20AC;&#x2122; s van de drie instructeurs. De bedoeling is dat, als men slaagt voor het motorrijexamen, een jaar lang gratis lidmaatschap van MC Bulldog krijgt aange-boden middels ons Introductieformulier.


2

(

? ?

!

?

! +!

$ )

$ + +

?

)

+

9

!

@

) 2

?

&0 241 $

$

+

! of bel gewoon 024 - 3770143

)

&0 241

"#

$

A $ &0 241 ? +$

www.paullam.nl


District Zuid Afdeling Tour DOT (Districts Overleg Toerclubs) Afgelopen donderdag 24 februari was er DOT overleg voorgezeten door de KNMV District Zuid, Afdeling Tour. De locatie was ons eigen clubhuis Café D’n Dörpel aan de Langstraat 24 hier in Milsbeek. De aanvang was om 20.00 uur. Rond 19.30 uur kwamen de eerste belangstellende binnen druppelen en tegen 20.00 uur zat de zaal nagenoeg vol waarvan het grootste gedeelte bestond uit leden van collega motorclubs. Zelf waren wij vertegenwoordigd door 10 clubleden. Nadat de vergadering was geopend door de voorzitter Maarten van Raak begon men zoals gebruikelijk eerst met de mededelingen en de ingekomen stukken gevolgd door de notulen van het DOT overleg van 30 september 2010. Omdat er niet veel opmerkingen waren kwam men al gauw aan de lezing toe, gegeven door Corry Heida, Public Relations en communicatie KNMV. Zij hield zich bezig met activiteiten op sociaal media. Je moet dan denken aan b.v. facebook, you tube, twitter en hyves. De meeste van ons zal hiervan wel het enige van gehoord of vernomen hebben. Meestal is dat via de kinderen of het nieuws op radio en tv. Ook de KNMV heeft te lijden onder het moeilijk bereiken van de jonge motorrijders en meent het te moeten gaan proberen via de moderne communicatie de jongeren tegenwoordig gebruiken. Volgens haar uitleg schijnt het langszaam maar zeker te gaan werken en is het aantal “vrienden” groeiende. Ook wij van de MC Bulldog gaan bekijken in hoeverre dit bij ons mogelijk is. Verders gaf zij aan dat de KNMV dat zij veel belangstelling heeft voor de reisverhalen die zoal geschreven wordt door de redactie van de motorclubs. Uiteraard het liefst met foto’s erbij met de bedoeling dit te publiceren. Ook dit gaan wij nog nader uitzoeken. Het is wel een manier om ons enthosiasme te verspreiden.


Inmiddels was het tijd voor een pauze en kon men even genieten van een kop koffie of iets anders en werd er vollop geklets over de punten die besproken waren en dan zie pas hoe het leeft onder de aanwezigen. In verband met de tijd kon de pauze niet te lang duren zodat men kon overgaan naar het volgende punt of te wel de informatie over de landelijke toerhuldiging en seizoensopening van de KNMV.

Deze wordt gehouden op zondag 27 maart. Dat dag van de overgang van wintertijd naar de zomertijd en tevens de start van het motorseizoen. De KNMV Toerhuldiging over het jaar 2010 wordt gehouden in de zalen van Dorhout Mees, Standgaperweg 30 in Biddinghuizen. Zij hebben gekozen voor de datum 27 maart zodat de weersomstandigheden geen spelbreker hoeven te zijn om op de motor naar Biddinghuizen te komen. De Toerhuldiging is niet alleen een bijeenkomst voor de leden van de drie hoogst geĂŤindigde clubs in de KNMV Clubtoercompetitie maar ook voor iedereen die motor rijdt, wel of geen KNMV lid.


Het evenement bestaat uit twee delen. Het ochtenddeel bestaat uit het (vrijblijvend) rijden van een toertocht uit diverse plaatsen in het land naar Biddinghuizen. De KNMV Toercommissarissen hebben per district hiervoor een route gemaakt. Vanaf 11.00 uur staan de deuren van de Dorhout Mees in Biddinghuizen open en is er ontvangst met koffie en een plak krentenmik en kan de informatiemarkt bezocht worden. Hier worden onder andere vragen over het gebruik van de Garmin navigatiesystemen zoveel mogelijk beantwoordt door twee ervaren toerders, wordt een demonstratie gegeven worden over het “zetten van een plug in een motorband” om zo rijdend thuis of bij de dealer te kunnen komen om een nieuwe band te laten monteren, informatie over de KNMV gegeven worden. De officiële Toerhuldiging vindt ‘s middags vanaf 14.00 uur plaats. Hier worden de drie hoogst geëindigde clubs in de KNMV Clubtoercompetitie 2010 gehuldigd, de KNMV Toerridders krijgen hun certificaat en de internationale FIM Meritum houders en Co-Meritumhouders ontvangen hier hun certificaat voor tenminste vijf maal deelnemen aan de FIM Rally. Daarnaast zal de bekende tombolaverloting plaatsvinden.Wij zullen het ook nog op onze web-site plaatsen en als het kan met zoveel mogelijk details.


Spelregels organisatie toertochten. Hierbij is afgesproken dat de KNMV verenigingen de open ritten zoveel mogelijk op elkaar zullen gaan afstemmen. Daarbij is het probleem “zwartrijders” ook nog even de revue gepasseerd. Je kunt er helaas weinig aandoen. Men schijnt er blijkbaar plezier in te hebben en je hebt wat geld uitgespaard. Inmiddels waren wij toe aan de toerhuldiging. Dat zag er als volgt uit: Derde plaats: Motorrijerker Tilburg. Tweede plaats MAC de Grensjager uit Hilvarenbeek. Eerste plaats MC de Rijsbiker uit Wernhout Als laatste was er nog de rondvraag en zoals zo vaak zijn er weinig vragen en kwamen zo al snel toe aan de sluiting. Kort samengevat was het al met al een interesante avond waar je toch weer het een en ander van kunt opsteken.

(de tekst “Toerhuldiging” is gehaald van de website van de KNMV)


Zondag 20 maart was het weer zover De winterstop zat er weer op en de motoren waren weer uit het vet gehaald. De Openingsrit van 2011 ging zoals gewoonlijk van start. We verzamelende ons vanuit ons vertrouwde clubhuis “ d’ n Dörpel” aan de Langstraat in Milsbeek. Na het genot van een lekker bakje koffie vertrokken we rond 10.00 uur.

Hiermee was het motorseizoen van MC Bulldog geopend. Dat is en blijft altijd even spannend. Met kriebels in de buik en met een prachtig zonnetje, begon deze dag al helemaal goed. In verband met een grote opkomst, zo’ n 22 motorrijders werd besloten te splitsen. Zo reed Theo Noij met zo’ n 10 motormuizen richting Plasmolen (Jan Geurts stond daar met wel met stukken aan de motor), naar Mook en Overasselt via de dijk naar Grave en binnendoor naar Gassel. Van hieruit binnendoor naar Oeffelt, langs de Maas naar Boxmeer en via


Vierlingsbeek, Wansum, Blitterswijk richting Melderslo. Hier reed deze groep, Rein Coenen tegemoet, Rein was met 12 motorrijders via de grote Siep in Middelaar naar Siebengewald via de toeristenweg naar Wansum reden om daar de Maas over te steken en via Tienray en binnenwegen over de middenpeelweg via Meterik ook naar Melderslo gereden. Helaas was daar de camping gesloten.

Hierna hebben we met zijn alle met de bijrijders erbij zo' n 24 man sterk, koffie gedronken bij het veerpont in Broekhuizen en sommigen niet alleen koffie maar hadden ook al behoorlijk wat honger gekregen. Toen na deze gezellige stop, over de pont naar Arcen en via de Toeristenweg naar Weeze - Goch richting de grens overgang bij Ven Zelderheide naar Milsbeek. Sommige genoten echt iets te, van dit voorjaarszonnetje en vergaten hierdoor aansluiting te houden met hun voorganger. Volgende keer een beetje vlotter doorrijden dan is dit probleem ook opgelost. Na zo' n 160 km gereden te hebben waren we rond 14.00 uur weer terug bij Jan & Lucia van d' n Dorpel.


Kort verslag avondrit dinsdag 29-3-2011: Met 11 motoren en 12 personen ( waarvan 1 gastrijder! ) vertrokken uit Milsbeek, Om zo via Groesbeek, Berg en Dal de omgeving van Overasselt te doorkruisen ( veel bochtenwerk! ), dan de maas over naar Linden, Beers ( bakkie gedaan!! ) Inmiddels was het al aardig donker geworden, waardoor de groep waarschijnlijk niet meer kon zien wie de voorrijder was!!??!! Maar goed we hebben elkaar ( enigzins uitgedund! ) weer terug gezien bij d' n Dörpel. Daarom heb ik er maar een foto bij gezet van de juiste achterkant. ( hier moet je dan achteraan rijden!!! ) Groeten Arthur.

Hallo Toerbuffels, Het schijnt zo te zijn, als je zaterdagavond op de buienradar kijkt en er wordt regen voorspeld dat het dan ook daadwerkelijk gaat regenen, nou dat hadden ze mooi mis HET REGENDE 'SNACHTS MET BAKKEN. Het is dan ook jammer dat ondanks het goede weer de opkomst een beetje mager was, 4 motoren. We hebben toch een leuke rit gehad van zo’ n 110 km, we zijn een stuk durch die Heimaat gefahren und ein taschen kaffee getruncken. Gereden via grensovergang De Hekkens binnendoor via Kleve - Qualburg - Emmerich - Bienen – Rees - Kervenheim - Weeze Siebengewald enzo naar Huis. Zo luitjes dit was het tot de volgende toer.

Grj Rein Koenen.


!

"

#

$

%

&

'

( &

*

) *+ ,

*&

&

& -

%

(,

&

,

%

& -

-


&

.

0 '

/ 1

.

.

/ " .

& & & 2 ' ! "

/

3

- ! " -

)

// !

" 2

. & 456

7 '

/8

9

7


Datum:

Soort Evenement:

Vertrek:

Zondag 17 april Rit onderdelen markt (Kaisersberg) ? Zaterdag 23 en zondag 24 april Kort weekend B & B * Boertel Woensdag 27 april Avondrit

09.00 uur 09.00 uur 19.00 uur

Donderdag 5 mei Zondag 15 mei {} Zondag 22 mei {} Woensdag 25 mei Weekend 27 t/m 29 mei

Bevrijdings avondrit Picknick Tour 2011 * Voorjaarsrit IJsselmeer (andersom) Avondrit Lang weekend Westerwald (Dld.) *

19.00 uur 09.00 uur 08.00 uur 19.00 uur 09.00 uur

Donderdag 2 juni Zondag 12 juni Dinsdag 14 juni Zaterdag 18 juni Maandag 20 juni Woensdag 29 juni

Zondagsrit Prive Motor Museum Smits Kleef Avondrit Feestavond M.C. Bulldog Avondrit Avondrit (Tractortron Langenboom?)

10.00 uur 10.00 uur 19.00 uur 20,00 uur ? 19.00 uur 18.30 uur !


Slippende koppeling mei 2011  
Slippende koppeling mei 2011  

MC Bulldog