Page 1

CEIP MARE DE DÉU DEL REMEI (ALCOVER)

EL BUSCATOT 1r trimestre curs 2007/08

FULL INFORMATIU DE LA BIBLIOTECA ESCOLAR

Número 1

La mascota de la biblioteca ja té nom

Durant el mes d’octubre els nens i nenes van fer propostes de noms per a la mascota de la biblioteca. Finalment es va escollir la proposta de l’Ariadna Domingo (6èA), BUSCATOT.

EXPOSICIÓ SOBRE EL NADAL treball conjunt A la biblioteca Del entre l’Aula d’Acollida i la Biblioteca de de l’escola l’escola en surt podem trobar aquesta exposició. Hi podem trobar una exposició explicació sobre els orígens de les sobre els tradicions nadalenques, així com orígens també un racó de d’algunes Poesia de Nadal. No us la perdeu, us tradicions. agradarà!!!


LA BIBLIOTECA DE L’ESCOLA ADQUIREIX TOTS AQUESTS LLIBRES I CD DURANT EL PRIMER TRIMESTRE DEL CURS 2007/08 TÍTOL El flautista d’Hamelín, el vestit nou... + CD La Bella Dorment ... + CD La rateta que escombrava l’escaleta... + CD El pastor mentider... + CD La Caputxeta Vermella ... + CD El petit tigre El fruit La granota El petit pingüí Témperas L'escola La Casa Les plantes Els sentits Els animals Per què ens vénen ganes de badallar? Per què ens posem vermells com tomàquets? Per què som de diferents colors? Per què l'Albert es fica amb mi? Per què se'ns posa la pell de gallina Per què ens fem petons? Per què els bessons són tan iguals? El Cel Els mamífers Els arbres Els ocells Les flors Els peixos Orientació i mapes. El temps La vida Els animals invertebrats El cos humà Els animals vertebrats Les plantes L'Univers Inglés Teresa de Calcuta Marie Curie Cleòpatra Em dic Asetu La capsa màgica El nen sense nom Bona nit ! El somriure d'en Carles Tu també, Sara Els bessons de Cal Turó Un accident Diccionario RAE

TÍTOL Ni carbassa ni lila Per què l'Albert es fica amb mi? En Lluís té por Fem esport El que no és teu, no és teu Amb cura, que és perillós! Fem les paus? L'oreneta viatgera A l'aula A Casa Al carrer Al menjador Al pati D'excursió Quan estic malalt En els transports Amb la meva mascota Amb l'higiene Quan estic de vacances Amb els altres Supermúsics menuts Les estacions de l'any Mr. Monkey La Renata toca el piano, estudia anglès i etcètera,etcètera, etcètera Ptolomeu, el cuinetes Embolica que fa fort! L'Otto ha desaparegut En Pere Joan i l'Invisible a la màquina del temps En Pere Joan i l'Invisible, a contracorrent Les bruixes del pla de Negua ¡ Huy, qué miedo ! El bandoler estripaboires No n'encertes ni una! La colla del fantasma Barruf Per a tu, mare Petit monstre se'n va al llit English for Primary Teachers Puzzle time for starters Primary Reading Box Primary grammar box Primary activity box; Games and activities for younger vocabulary learners box Primary Cançons per aprendre Cançons populars + noves Què és l’agricultura ecològica? Petita història de l’Institut-Escola de la Generalitat No t’esborris. El manifest de la Violeta Frato, 40 anys amb ulls d’infant Diccionari Normatiu (IEC)

Podreu trobar-ne més informació al Bloc de la biblioteca.

El buscatot núm.1  

Butlletí digital amb les notícies de la biblioteca

Advertisement