Page 1

Der var denne her dreng. Drengen de kaldte Vitello og rækkehuset ved siden af ringvejen, bilerne, Mor, alt det der. Mor og Vitello sidder ved morgenbordet. Han plager om at få noget at vide om sin far, men mor siger ”Din far er en sjuft så nej” Vitello sider surt med sin cornflaks. ”Gå ud og leg” siger mor. ” Okay” siger Vitello og gik.


Vitello går ud for at lege med sine irriterende venner Max og Hasse. Men de var ikke hjemme.Vitello går hen på lege pladsen ved centeret. Lige pludselig falder en mand ned fra himlen. Han så på Vitello, Han har vinger og en glorie. Mon han er en engel tænkte Vitello. Manden sagde ”hej min søn.” Vitello lavet en test fordi han var ikke helt sikker på at det var hans far. Vitello spurgte ” Hvad kalder min mor dig så?” ”Din mor kaldte mig sjuft da jeg forlod hende”sagde manden. Vitello sagde okay, Vi skal ud i byen og lave en masse ting


De prøvede rutsjebaner og røde sports vogne og de købte slikkepinde og de var i vand land og de købte hotdogs og de så fodbold kampe og de tog i biografen.


Vitello spurgte” Vil du med hjem?” ”Nej” sagde far ”for GUD ER GUD. Farvel min søn.” Vitello gik trist hjem og tænkte på alle de ting han hade lavet sammen med hans far. Han tænkte også at mor havde ret. Han var en sjuft. Han slentrede hen ad ring vejen.


Vitello gik ind ad døren og smækkede den i. Mor sagde” Lad var at smække med døren” Vitello mumlede” Holdkæft mor ” Mor råbte ”Så er der mad Vitello.” Da Vitello kom hen var der spaghetti med revet ost. Vitello var så sulten at han glemte at være trist. Mor sagde ”Hvad er du så sulten over” Vitello sagde ”Fordi jeg har mødt far og ham bliver man sku sulten over ” ”Sludder ” sagde mor. ”Jo det er rigtig og vi prøvede sports vogne og vi så en fodbold kamp.” ”Nej, han er en sjuft og tag nu og spis noget.” ”Okay mor” ”Og nu ikke noget om din far”


”Så er der senge tid Vitello.” råber mor. ”Okay” siger Vitello. Vitello går ind i sengen, Hans mor kommer og siger godnat, Vitello begynder at falde mere mere i søvn. Vitello drømmer om sin far der er i himmelen. Han ser sin far hvor han er ved gud- Han hjælper med at få solen op og der nogle smukke damer. Han ser sin far kysse en af de kønne damer. Vitello smiler. Hans far har det også godt. Den sjuft.

Vitello møder sin far  

vitellobog