Page 1

Vitello får et kæledyr


Der var den her dreng. Drengen de kaldte Vitello og mor og Audien med en rids og bilerne og de irriterende venner Max og Hasse og møgungen William og den klamme kæreste Kamma var der. Drengene de kaldte Vitello ville have en hund. Vitello plaget om han måtte. Så mor måtte give op og sige ”Okay men så skal det være et dyr jeg bestemmer”.


Så gik mor hen til dyrhandlen og købte et dyr og der hun kom tilbage kom hun med en undulat. ”For helvede jeg gider ikke have den lortefugl” sagde Vitello. ”Ikke bande” sagde mor. ”Du skal fodre den nu Vitello” råbte mor. ”Den får ikke noget foder hos mig.”


Bagefter gik Vitello hen til Kamma for at bytte undulaten for Nutella, Kammas bimlende skøre hamster. Han ville hellere have en sindssyg hamster en en kedelig undulat. Men Kamma ville ikke bytte så Vitello gik over til Max og Hasse for de havde en hund. Men de ville heller ikke bytte så Vitello måtte bare beholde den sindssyge undulat.


Men nu fandt han nu på en ide'! Han ville stjæle Max og Hasses hund. Men da han kom hjem med Max og Hasses hund sagde mor at hun ville købe en hund til ham. Så Vitello måtte liste tilbage og give Max og Hasse hunden tilbage uden de opdagede det. Men de blev ikke sure. De forstod ham. Så Vitello kom hjem og havde det godt med sin egen hund.


Drengen der hed Vitello havde både en hund og en sindssyg undulat. Han faldt i søvn med et smil på læben og en undulat og hund i kurv. Jo det var godt at være Vitello.

VItello får et kæledyr  

Vitellobog

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you