Page 1

Carme Aymerich Padilla, en llicència d’estudis “Matecontes” 2008-2009

EL GRAN ARBRE Enllaç (26/07/09): El gran arbre Unamadecontes.cat o bé El gran arbre TVC Guió: JM Hernández Ripoll Il·lustrador: Eva Clay Música: Josep Lluís Jornet "Panxulo" Director: Manuel Barrios Resum Una dona tibetana és coneguda per tothom com una gran viatgera que a mes a més dóna consells i ofereix remeis a tothom qui li demana.

Idees per treballar el text Viatges llargs, la volta al món. Altiplà i terres altes. Ser alt com un sant pau. Idees per treballar la il·lustració Classificació dels animals fent servir una clau dicotòmica. Altres recursos Podeu veure exemples del treball de nens i nenes de 6 anys fent maquetes de la seva aula. És molt interessant treballar el tema de la proporcionalitat en la mida dels diferents elements. Fileres i Maquetes Conte per enllaçar Lejos, cerca, dónde estan?

Mariana Janttï

Ed Nicanitasantiago Un conte curiós sobre la por i la preocupació per anar sol pel carrer cada cop una mica més lluny. És molt interessant seguir el trajecte del nen i mirar de reproduir-lo a l'aula. En Benet i el seu roure està inclòs a un recull de contes en format CD que podeu trobar a http://us.dada.net/store/find/en benet Es pot comprar a partir de la mateixa pàgina de la demostració.

el gran arbre  

Proposta didàctica a partir d'un conte del programa de TVC Una mà de contes

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you