Page 1

Carme Aymerich Padilla, en llicència d’estudis “Matecontes” 2008-2009 EL SENYOR RES

Enllaç (20/07/09) ElsenyorRes Unamadecontes.cat

Guió: Victoria Bermejo Il·lustrador: Josep Domínguez Música: The Pinker Tones Director: Manuel Barrios Resum El senyor Auster era tant auster que no necessitava res de res. Un dia va rebre la visita d’un altre ésser estrany: el senyor Res. Idees per treballar el text El buit, allò just el necessari, ni més ni menys, tret quan creix i creix i el res ocupa tot l’espai... una paradoxa! A mesura que el res s’omple, el res disminueix fins a desaparèixer. Una bombeta de 5w, la mesura de la potència. La muntanya russa de les sumes, el comptatge endavant i endarrera. Les quantitats que faten i les sobreres.

Idees per treballar la il·lustració Simetries i girs. Les muntanyes russes de les sumes, el joc del senyor Auster. Disolucions de color en aigua i tècnica d'aquarel·les.

Altres recursos Els primers jocs de cartes amb quantitats discretes a l'enllaç Jocsdecartes Conte per enllaçar : Deu nens canvien de casa Anno, M

Ed Joventut

D'un en un, pàgina a pàgina, deu nens van canviant de casa. Les cases es veuen alhora i es veu l'interior les finestres on de vegades aparexen els nens. Un llibre joc entretingut però no tant aconseguit com "El gerro màgic".

El senyor Res  

Proposta didàctica per a infantil i primària sobre matemàtiques i les seves connexions amb la literatura, el coneixement del medi, l'art i e...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you