Page 1

Carme Aymerich Padilla, en llicència d’estudis “Matecontes” 2008-2009 EL SENYOR RES

Enllaç (20/07/09) ElsenyorRes Unamadecontes.cat

Guió: Victoria Bermejo Il·lustrador: Josep Domínguez Música: The Pinker Tones Director: Manuel Barrios Resum El senyor Auster era tant auster que no necessitava res de res. Un dia va rebre la visita d’un altre ésser estrany: el senyor Res. Idees per treballar el text El buit, allò just el necessari, ni més ni menys, tret quan creix i creix i el res ocupa tot l’espai... una paradoxa! A mesura que el res s’omple, el res disminueix fins a desaparèixer. Una bombeta de 5w, la mesura de la potència. La muntanya russa de les sumes, el comptatge endavant i endarrera. Les quantitats que faten i les sobreres.

Idees per treballar la il·lustració Simetries i girs. Les muntanyes russes de les sumes, el joc del senyor Auster. Disolucions de color en aigua i tècnica d'aquarel·les.

Altres recursos Els primers jocs de cartes amb quantitats discretes a l'enllaç Jocsdecartes Conte per enllaçar : Deu nens canvien de casa Anno, M

Ed Joventut

D'un en un, pàgina a pàgina, deu nens van canviant de casa. Les cases es veuen alhora i es veu l'interior les finestres on de vegades aparexen els nens. Un llibre joc entretingut però no tant aconseguit com "El gerro màgic".

El senyor Res  
El senyor Res  

Proposta didàctica per a infantil i primària sobre matemàtiques i les seves connexions amb la literatura, el coneixement del medi, l'art i e...

Advertisement