Messeprogram 2015

Page 1

Program og utstillere


Foredrag - Fredag Sal 1 13.30 Mentora v/Linda Nordskog Hva kan øke livskvaliteten? Hva kan hjelpe i en relasjon? Noen eksperimenter og øvelser fra gestaltterapien. Mentora presenterer og oppfordrer til spørsmål og engasjement.

14.30 Tenner og Helse v/Dag Einar Liland Sammenheng mellom tannhelse og helseproblemer, dine tannfyllinger, rotfyllinger og kjevebeinsbetennelser kan være årsaken til dine helseproblemer.

15.30 Bergen Økologiske Landsby Bergen Økolgogiske Landsby (BØL) præsenterer Vestnorges første store økologiske landsbyprojekt. Stedet er Bruvik på Osterøy. Her bygger vi en økologisk landsby med 39 boenheder organiseret i små moderne klyngetun og et fælleshus med fælles faciliteter som bl.a. kontor- og møde- og festlokaler, gæsteværelser og vaskerum. Nær tomten (på 4,3 mål) er der dyrkningsareal og en sæter. Der er båd- og badeplads. - Kom og hør mere på Alternativ Livstilsmessen!

Sal 2 13.30 Du som skapende vesen v/Torill Antun Media maler et heller negativt bilde av verden. Til mer skremmende bilde de maler, dess vanskeligere å overse/se igjennom. Men vi har to valg: å la oss hypnotisere av media, eller forstå at vi eller er aktive skapere, bevisst eller ubevisst. Den sterkeste giften vi utsetter oss selv for, er frykt. Er du klar til å se noe annet, og slik være en medskaper til fred?


Foredrag - Fredag 14.30 Magnetix v/Nina Haapanen Presentasjon om magnetix-wellness smykker som kan ha hjelpende virkning for god helse og om å bli selger for magnetix-wellness og få en gøy og interessant ekstra inntekt.

15.30 Verdenslæreren Maitreya og Mestrenes tilbakekomst til vårt dagligliv. Share Norge v/Anne Marie Kvernevik En stor gruppe av Visdommens Mestre vender nå tilbake til vårt dagligliv, hvor de bla. vil veilede oss i til rette relasjoner og ivaretagelse av miljøet. Sammen med dem er Maitreya, deres leder og verdenslærer for Den nye tidsald Foredraget belyser blant annet: Hvem er Maitreya og Mestrene? Hvorfor vender de tilbake nå? Hva er deres oppgave?

16.30 Healingsirkel v/Synneve A. Holandsjø Bli med på en reise i energier. Min erfaring er at vi alle har bindinger til andre personer og eller ting/steder, dette kan hindre oss i å leve ut vårt potensial her på jorden. Blir vi klar over disse bindingene er det som regel enkelt å kutte båndene. Er du klar, inviteres du til å kutte bånd med erkeengelen Michael. Jeg er certifisert engleterapeut av Charles Virtue (sønn av Doreen Virtue) Mvh Synneve A Holandsjø

17.30 Lydhealingkonsert v/Loja Budista Loja Budista har lydhealingkonsert der han spiller på syngeboller. En reise i lyd og musikk der man finner roen i seg selv. Avstressende.


Foredrag - Lørdag Sal 1 12.30 Mentora v/Linda Nordskog Hva kan øke livskvaliteten? Hva kan hjelpe i en relasjon? Noen eksperimenter og øvelser fra gestaltterapien. Mentora presenterer og oppfordrer til spørsmål og engasjement.

13.30 Mediumdemonstrasjon v/Gunn Margit Olsen Sjaman, medium og healer Gunn Margit Olsen har synske evner som har gått i generasjoner. I en mediumdemonstrasjon, overbringer hun budskap fra våre kjære som har gått over til "den andre siden" og til dem som sitter i salen. På folkemunne har Gunn Margit blitt sammenlignet med Lisa Williams på grunn av måten hun jobber på, og de som hun har gitt budskap har alltid følelsen av å virkelig bli sett når hun jobber med dem. Velkommen!

14.30 Healingenergi - min reise med healingkraften v/Willy Hansen Dette er en workshop, hvor du får kjenne på hvordan healingenergien kan virke på deg. Mange mennesker sliter i dag med smerter og lidelser - det er tankene, følelsene og opplevelsene våre som spiller inn på hvordan vi har det. Vi sier det er i motgang vi blir sterkere. Her kan du få et virkelig godt verktøy for å håndtere motgang bedre. I sjelen til alle mennesker ligger en lengsel etter kjærlighet og forening med det åndelige. For meg har reisen med HEALINGKRAFTEN vært en måte å rense ut gammel energi for å komme opp i høyere bevissthet. I workshopen forteller jeg om min egen åndelige reise, fra smerte og adskillelse og til forening med høyere bevissthet. Jeg vil også fortelle og vise praktisk, gjennom demonstrasjon på frivillige deltagere i workshopen, hvordan jeg bruker kraften av HEALINGENERGI til å hjelpe andre mennesker å komme ut av deres smerte og lidelse, slik at de kan komme inn i et bedre liv for seg selv. Jeg har fått veldig gode tilbakemeldinger på mitt energiarbeid, noe dere kan lese om i Min gjestebok på min hjemmeside www.healingenergi.net. Kjent fra TV2 og andre mediaer. Bli med og opplev noe som du kansje aldri har opplevd før. Hjerteklem Willy


Foredrag - Lørdag 15.30 Spirituelt medium Phil Phillips Han er født med synske evner. For 30 år siden ble han et medium. Phil vil fortelle om sine evner, og foreta spennende demonstrasjoner under foredraget. Foredraget er på engelsk.

16.30 Du som skapende vesen v/Torill Antun Media maler et heller negativt bilde av verden. Til mer skremmende bilde de maler, dess vanskeligere å overse/se igjennom. Men vi har to valg: å la oss hypnotisere av media, eller forstå at vi eller er aktive skapere, bevisst eller ubevisst. Den sterkeste giften vi utsetter oss selv for, er frykt. Er du klar til å se noe annet, og slik være en medskaper til fred?

Sal 2 11.30 Tenner og Helse v/Dag Einar Liland Sammenheng mellom tannhelse og helseproblemer, dine tannfyllinger, rotfyllinger og kjevebeinsbetennelser kan være årsaken til dine helseproblemer.

12.30 Healingsirkel v/Synneve A. Holandsjø Bli med på en reise i energier. Min erfaring er at vi alle har bindinger til andre personer og eller ting/steder, dette kan hindre oss i å leve ut vårt potensial her på jorden. Blir vi klar over disse bindingene er det som regel enkelt å kutte båndene. Er du klar, inviteres du til å kutte bånd med erkeengelen Michael. Jeg er certifisert engleterapeut av Charles Virtue (sønn av Doreen Virtue) Mvh Synneve A Holandsjø


Foredrag - Lørdag 13.30 Den nye tidsalder- på terskelen til store forandringer. Share Norge v/Anne Marie Kvernevik Vannmannens tidsalder medfører at nye energier påvirker oss. Hvilke endringer fører dette til for menneskeheten og planeten jorden? I denne forandringsprosessen vil en stor gruppe av Visdommens Mestre og Verdenslæreren Maitreya stå fram for å inspirere oss til rettferdighet, fred og ivaretagelse av miljøet. Hva er UFOers og kornsirklers roller i denne prosessen?

14.30 Astrohealing v/Katharina Westblikk Krigerkvinnen Eris: I 2005 ble det oppdaget en planet som går i bane utenfor Pluto. Det sies at når man oppdager nye planeter er vi klar for å ta imot en ny bevvisthet. Eris handler om krigerkvinnen som er en symbiose mellom det rene maskuline og feminine. Vi skal tilbake å forstå hvem urkvinnen er. Hvordan kan vi som kvinner anerkjenne denne energien i oss som har blitt undertrykt så lenge? Hvordan kan du som mann forstå urkvinnen bedre? Vi har lenge hatt et stort fokus på det feminine som den kjærlige moderen. Afrodite, Venus, Frøya men vi har glemt at det finnes en annen side av kvinnen også. Pallas Athena, Kali, Lillith.... På dette foredraget tar vi for oss denne energien som er på vei inn slik at vi kan forstå den og ikke kjempe imot den. Astrolog og Esoteriker Katharina Westblikk

15.30 Magnetix v/Nina Haapanen Presentasjon om magnetix-wellness smykker som kan ha hjelpende virkning for god helse og om å bli selger for magnetix-wellness og få en gøy og interessant ekstra inntekt.

16.30 Lydhealingkonsert v/Loja Budista Loja Budista har lydhealingkonsert der han spiller på syngeboller. En reise i lyd og musikk der man finner roen i seg selv. Avstressende.


Foredrag - Lørdag 17.30 Bergen Økologiske Landsby Bergen Økolgogiske Landsby (BØL) præsenterer Vestnorges første store økologiske landsbyprojekt. Stedet er Bruvik på Osterøy. Her bygger vi en økologisk landsby med 39 boenheder organiseret i små moderne klyngetun og et fælleshus med fælles faciliteter som bl.a. kontor- og møde- og festlokaler, gæsteværelser og vaskerum. Nær tomten (på 4,3 mål) er der dyrkningsareal og en sæter. Der er båd- og badeplads. - Kom og hør mere på Alternativ Livstilsmessen!

Foredrag - Søndag Sal 1 11.30 Bergen Økologiske Landsby Bergen Økolgogiske Landsby (BØL) præsenterer Vestnorges første store økologiske landsbyprojekt. Stedet er Bruvik på Osterøy. Her bygger vi en økologisk landsby med 39 boenheder organiseret i små moderne klyngetun og et fælleshus med fælles faciliteter som bl.a. kontor- og møde- og festlokaler, gæsteværelser og vaskerum. Nær tomten (på 4,3 mål) er der dyrkningsareal og en sæter. Der er båd- og badeplads. - Kom og hør mere på Alternativ Livstilsmessen!

12.30 Healingenergi - min reise med healingkraften v/Willy Hansen Dette er en workshop, hvor du får kjenne på hvordan healingenergien kan virke på deg. Mange mennesker sliter i dag med smerter og lidelser - det er tankene, følelsene og opplevelsene våre som spiller inn på hvordan vi har det. Vi sier det er i motgang vi blir sterkere. Her kan du få et virkelig godt verktøy for å håndtere motgang bedre. I sjelen til alle mennesker ligger en lengsel etter kjærlighet og forening med det åndelige. For meg har reisen med HEALINGKRAFTEN vært en måte å rense ut gammel energi for å komme opp i høyere bevissthet. I workshopen forteller jeg om min egen åndelige reise, fra smerte og adskillelse og til forening med høyere bevissthet. Jeg vil også fortelle og vise praktisk, gjennom demonstrasjon på frivillige deltagere i workshopen,


Foredrag - Søndag hvordan jeg bruker kraften av HEALINGENERGI til å hjelpe andre mennesker å komme ut av deres smerte og lidelse, slik at de kan komme inn i et bedre liv for seg selv. Jeg har fått veldig gode tilbakemeldinger på mitt energiarbeid, noe dere kan lese om i Min gjestebok på min hjemmeside www.healingenergi.net. Kjent fra TV2 og andre mediaer. Bli med og opplev noe som du kansje aldri har opplevd før. Hjerteklem Willy

13.30 Mentora v/Linda Nordskog Hva kan øke livskvaliteten? Hva kan hjelpe i en relasjon? Noen eksperimenter og øvelser fra gestaltterapien. Mentora presenterer og oppfordrer til spørsmål og engasjement.

14.30 Spirituelt medium Phil Phillips Han er født med synske evner. For 30 år siden ble han et medium. Phil vil fortelle om sine evner, og foreta spennende demonstrasjoner under foredraget. Foredraget er på engelsk.

15.30 Tenner og Helse v/Dag Einar Liland Sammenheng mellom tannhelse og helseproblemer, dine tannfyllinger, rotfyllinger og kjevebeinsbetennelser kan være årsaken til dine helseproblemer.

16.30 Mediumdemonstrasjon v/Gunn Margit Olsen Sjaman, medium og healer Gunn Margit Olsen har synske evner som har gått i generasjoner. I en mediumdemonstrasjon, overbringer hun budskap fra våre kjære som har gått over til "den andre siden" og til dem som sitter i salen. På folkemunne har Gunn Margit blitt sammenlignet med Lisa Williams på grunn av måten hun jobber på, og de som hun har gitt budskap har alltid følelsen av å virkelig bli sett når hun jobber med dem. Velkommen!


Foredrag - Søndag Sal 2 11.30 Du som skapende vesen v/Torill Antun Media maler et heller negativt bilde av verden. Til mer skremmende bilde de maler, dess vanskeligere å overse/se igjennom. Men vi har to valg: å la oss hypnotisere av media, eller forstå at vi eller er aktive skapere, bevisst eller ubevisst. Den sterkeste giften vi utsetter oss selv for, er frykt. Er du klar til å se noe annet, og slik være en medskaper til fred?

12.30 Magnetix v/Nina Haapanen Presentasjon om magnetix-wellness smykker som kan ha hjelpende virkning for god helse og om å bli selger for magnetix-wellness og få en gøy og interessant ekstra inntekt.

13.30 Healingsirkel v/Synneve A. Holandsjø Bli med på en reise i energier. Min erfaring er at vi alle har bindinger til andre personer og eller ting/steder, dette kan hindre oss i å leve ut vårt potensial her på jorden. Blir vi klar over disse bindingene er det som regel enkelt å kutte båndene. Er du klar, inviteres du til å kutte bånd med erkeengelen Michael. Jeg er certifisert engleterapeut av Charles Virtue (sønn av Doreen Virtue) Mvh Synneve A Holandsjø

14.30 Astrohealing v/Katharina Westblikk Døden: Det er en ting som binder oss alle sammen. Vår felles skjebne, døden. Dette er noe vi vet kommer og som vi ikke kan unnslippe. Jeg vil snakke om døden fra et esoterisk perspektiv. Dette er en av mine fanesaker. Blir vi bevisst rundt døden og hva den virkelig er, da kan vi også virkelig omfavne livet. Astrolog og Esoteriker Katharina Westblikk


Foredrag - Søndag 15.30 Minikurs i Transmission Meditasjon Share Norge v/Anne Marie Kvernevik Transmission meditasjon er en ny form for gruppemeditasjon, spesielt tilrettelagt for Den nye tidsalder. Meditasjonen er for deg som ønsker å gjøre en tjeneste for verden, samtidig vil den bidra sterkt til din personlige vekst. Ingen forkunnskaper er nødvendig.

16.30 Lydhealingkonsert v/Loja Budista Loja Budista har lydhealingkonsert der han spiller på syngeboller. En reise i lyd og musikk der man finner roen i seg selv. Avstressende.

Messekart


Utstillere Alveshop

Dream Childrens Home

5305 Florvåg Mobil: +47 9280 9374 Web:

Bergen Mobil: +47 4116 5085 Web: dreamchildrenshome.org Bransje: Hjelpeorganisasjon/selger smykker

facebook.com/pages/Alveshop/222811231080372

Mail: post@alveshop.com Bransje: Håndlagde smykker

Ann Kristin Eliassen

Dr. Henning Hai Lee Yang

Mail: kissa360@hotmail.com Bransje: Healing og formidler det som kommer underveis/selger malerier

1062 Oslo Web: yangz.com Mail: yangz@yangz.com Bransje: Spådom

Astrohealing

Energetix Magnetsmykker

5350 Bergen Mobil: +47 9249 2014 Web: astrohealing.org Mail: westblikk@yahoo.no Bransje: Astrologi

5411 Stord Mobil: +47 9202 6687 Web: nina.energetix.tv Mail: energetix@sklbb.no Bransje: Magnetsmykker

Bergen Økologiske Landsby

Finn Villanger

5053 Bergen Telefon: +47 5559 0810/9849 1792 Web: bergenokologiskelandsby.no Mail: randi@bergenokologiskelandsby.no Bransje: Økologi

Bymagasinet Web: bymagasinet.no Bransje: Magasin

Cathrine Kvamme 5912 Seim Mobil: +47 9019 9381 Mail: tiney3434@hotmail.com Bransje: Reading i kort

Christina-Sol 5177 Børøyhavn Mobil: +47 4888 6000 Web: christina-sol.no Mail: christina-sol@hotmail.no Bransje: Healer og sjaman

5354 Straume Mobil: +47 4806 0355 Web: finnvita.no Mail: fvillanger@gmail.com Bransje: Kanalisering/healing

Forbundet Tenner og Helse 5852 Bergen Mobil: +47 9942 2345 Web: tenneroghelse.no Mail: post@tenneroghelse.no Bransje: Pasientorganisasjon

Gatekirken 5067 Bergen Mobil: +47 4586 3265 Mail: bethn_@hotmail.com Bransje: Utfrielse


Utstillere Healingenergi v/ Willy Hansen 3400 Lier Mobil: +47 9222 9574 Mail: wilhaneie@gmail.com Bransje: Healing

Heksebua 5035 Bergen Bransje: Hjelp til selvhjelp og litt magi

I mitt hjerte AS 5035 Bergen Mobil: +47 9262 0878 Web: imitthjerte.no Mail: post@imitthjerte.no Bransje: Skreddersydde begravelser

Janne Øksnes 5136 Mjølkeråen Mobil: +47 4707 5044 Mail: janne_maria@hotmail.com Bransje: Klarsynt

Lisas Helhetsterapi 21761 Malmø Skåne Mail: elisabeth55persson@gmail.com Bransje: Medium, synsk, tarot, handtydning, tidligare liv, kanalisering

Loja Budista Portugal Mail: lojabudista@gmail.com Bransje: Alternativprodukter fra Nepal, holder konsert med syngeboller

Magnetix 02880 Veikkola Finland Mobil: +35 8415 38 2335 Web: magnetsmykker.org Mail: tmi.nina.haapanen@gmail.com Bransje: Magnetsmykker

Mai Villanger 5354 Straume Mobil: +47 9779 8716 Web: ihanden.no Mail: post@ihanden.no Bransje: Håndanalyse/håndlesing

Mette Høyland 4340 Bryne Mobil: +47 4701 1306 Web: healermette.dinstudio.no/ Mail: healermette@live.no Bransje: Klarsynt reading og helseprodukter fra Zija

Ornella 26152 Landskrona Sverige Mobil: +47 4182 3471 Mail: o.n.almst@live.se Bransje: Kanalisering/tarotkort

Phil Phillips Mail: clairvoyant84@hotmail.com Bransje: Medium and clairvoyant

Reidun Haavik 5722 Dalekvam Mobil: +47 9524 5680 Web: reiduns-studio-joy.com Mail: reik@live.no Bransje: Tegner sjelebilder, healer, selger voksmalerier og foto. På standen tar hun også imot til energi detox massasje på bena.

Salhus Alternative Senter 5107 Salhus Mobil: +47 9515 8778 Web: alternativen.webs.com/ Mail: joru-t@online.no Bransje: Alternativ butikk/naturmedisin og behandling


Utstillere ShapeRoller

Steinmannen

5365 Turøy Mobil: +47 9812 1212 Mail: vibone71@hotmail.com Bransje: Helse/velvære

Freddy Larsen 1712 Grålum Mobil: +47 9002 1745 Mail: frelar@ostfoldfk.no Bransje: Krystaller, stener, alternativprodukter som massasje, yoga, musikkinstrumenter osv.

SHARE Norge 5808 Bergen Mobil: +47 9956 9612 Web: shareno.net Mail: share.norge@gmail.com Bransje: Spiritualitet

Sotra Alternative Senter 5360 Kolltveit Mobil: +47 9957 1035 Mail: synneve@sotraalternativesenter.no Bransje: Healing

Studio Figura Os AS Os Mobil: +47 9246 0037 Mail: studiofigura.os@gmail.com Bransje: Helse/lymfe/vektreduksjon

Tarot og kunstterapi Bergen Mobil: +47 9323 5529 Mail: bjorgfransisca@yahoo.no Bransje: Tarot, spådom, astrologi, kunst, kunsthåndverk