Page 1

temet

nosce

Portfolio juli 2008


Geachte geïnteresseerde, Temet Nosce onderzoekt, ontwikkelt en implementeert coach en traintechnieken. Dit doen we door kennis uit verschillende disciplines samen te voegen en in maatwerkvorm aan te bieden op een multimediaal platform. Met onze producten en diensten helpen we mensen meer inzicht te krijgen, in zichzelf en in hun (re)acties. Het Latijnse Temet Nosce, de lijfspreuk van Socrates, betekent: “Ken U Zelf”, kennis die hogelijk gewaardeerd werd in de tijd van de oude Grieken en Romeinen.

Missie:

Op een eigentijdse, effectieve, efficiënte en elegante wijze, persoonlijke ontwikkeling in het dagelijkse leven van een ieder integreren. Doel:

Wereldverbetering en verfraaiing. Door:

Kennis (sen) vergaren en samenvoegen.

Temet Nosce Rozendaal 3 2801 XS Gouda temetnosce.nl Marijke Kasius marijke@temetnosce.nl

+31 (0)6 25 15 22 91

Martin van Dam voicemail +31 (0)182 785887

martin@temetnosce.nl

+31 (0)6 33 04 15 23

temet

nosce


Ons Portfolio Diensten en Producten: ‘Traiching methode’:

Personal coaching op een multimediaal platform, maatwerk op het niveau van het individu. Wij willen op een eigentijdse, effectieve, efficiënte en elegante wijze, persoonlijke ontwikkeling in het dagelijkse leven van een ieder integreren.

‘Mijn Intake’: Om een volgende stap in uw ontwikkeling te nemen, begint u met bepalen waar u nu staat, waar u vandaan komt en waar u naar toe wilt. ‘Mijn Intake’ ondersteunt u in dit bewustwordingsproces.

‘Mijn Voorkennis’:

Bij het eerste contact met een vreemde leest u niet direct af welke interesses u met diegene deelt. Het is bij gelegenheden waar veel onbekende gezichten rondlopen nogal omslachtig om iedereen aan te schieten om daarachter te komen. ‘Mijn Voorkennis’ versnelt dit proces.

‘Mijn Verhaal’:

Voor mensen die volop in het leven staan. Schrijf uw verhaal, voor uzelf vanwege het inzicht wat het schrijven brengt. Het kan ook als ondersteuning dienen voor een trainings- en coachingstraject.

‘Mijn Memoires’:

Blik terug en schrijf uw levensverhaal. Voor mensen aan het einde van hun carrière. Bijzonder persoonlijk cadeau voor een pensionaris of jubilaris, geheel afgestemd op uw wensen. Wij begeleiden het proces van schrijven tot uitgeven.

‘Mijn Schrijfhulp’: Bedenk eens hoeveel leuker het wordt om een kaartje te

sturen als het schrijven van uw boodschap ondersteund wordt met een tekstschrijver op afroep. ‘Mijn schrijfhulp’ helpt een handje.

Workshops: ∑ ∑ ∑ ∑

Persoonlijke ontwikkeling in een zakelijke omgeving. Iedereen is anders, effectief communiceren. Schrijf uw levensverhaal. Pensioen, heerlijk niets doen?

temetnosce.nl

temet

nosce


Traiching methode De Traiching Methode is ontwikkeld aan de hand van een in 2005 gestart voortdurend onderzoek naar de effectiviteit van coaching en steunt op de gedachte dat er niet één coaching wijze is die bij iedereen werkt. De grond moet eerst vruchtbaar worden gemaakt voordat het groeien kan beginnen. We beginnen met een uitgebreide intake om vervolgens echt maatwerk te kunnen bieden. Neem contact met ons op voor een presentatie over Traiching.

Eén van de onderscheidende punten van de Traiching Methode is het evaluatie programma. Alle ervaringen van de deelnemers worden mee genomen in het “zelflerende” systeem.

traiching.nl

temet

nosce


Mijn Intake Waar zullen we beginnen? Om een volgende stap in uw ontwikkeling te nemen, moet u beginnen met bepalen waar u nu staat, waar u vandaan komt en waar u naar toe wilt. ‘Mijn Intake’ ondersteunt u in dit bewustwordingsproces. Standfort paradox: ‘Realtische kijk op het heden en grenzeloos vertrouwen in de toekomst.’ Bob Marley: ‘Don’t know your past, don’t know your future.’

Het aanbod is in eerste instantie zelfservice om u te helpen bewust te worden van uw eigen persoonlijkheid. De uitkomst van onze Intaketool is een paspoort, op dit paspoort staan belangrijke aanwijzingen van waar u nu staat. Dit profiel dient als startpunt voor uw persoonlijke ontwikkeling.

ENTP

IQEQSQFQ

BLAUW - ORANJE - GEEL '72 Mv 3/3 Loyaliteit SASKIA'91 WESSEL'06

.

kern INNOVATIE~DAADKRACHT kern CREATIVITEIT~PASSIE val ROUTINE~GEDULD~FQBALANS motivatie LEGACY~ART~RELIGIE~MEME

$$$#110221c

temetnosce.nl

temet

nosce


Mijn Voorkennis Het idee... Bij het eerste contact met een vreemde leest u niet direct af welke interesses en passies u met diegene deelt. Het is bij gelegenheden waar veel onbekende gezichten rondlopen nogal omslachtig om iedereen aan te schieten om daarachter te komen. ‘Mijn Voorkennis’ versnelt het proces van kennismaken.

Hoe werkt het? Naast een vragenlijst die ingaat op de verschillende aspecten van uw interesses is er een korte vragenlijst die gericht is op uw communicatievoorkeuren. Het profiel ontvangt u samen met een toelichting op de testuitslag en een boekje met samenvattingen van alle profielen en communicatietips. Evenals de naam van de persoon die u echt niet mis mag lopen op een feestje of netwerkbijeenkomst. Het profiel op de badge maakt in één oogopslag duidelijk wat voor type u bent. Interessant voor de andere aanwezigen, maar ook een ‘eye opener’ voor uzelf.

Uw kwaliteiten:

M.B.T.I.

Drijfveer Management Drives

Uw allergieën:

. interresses: passie: doel: topic:

Soulmate:

temetnosce.nl

temet

nosce


Schrijven is leuk! ‘Mijn Verhaal’ helpt je bij het op papier zetten van je levensverhaal. Het schrijven van je verhaal is geen eenvoudige opgave; Een leeg vel papier, waar moet je beginnen? De talrijke vragen en opdrachten helpen je daarbij en zorgen voor de structuur en richtlijn. Het schrijven heeft een helende werking. Door alles in woorden te vangen wat je hebt meegemaakt en de puzzelstukjes in elkaar te leggen, kan je gebeurtenissen of herinneringen beter afsluiten. Het opschrijven van je verhaal wordt een belevenis en laat je, door het bewustwordingsprocces, volop in het leven staan.

Al schrijvende komt de werknemer erachter waar knelpunten liggen en kan deze zo mogelijk zelf uit de weg helpen. Dit doe-het-zelf proces kunnen wij ondersteunen met een coachingtraject dat naadloos aansluit op de vragen.

Je verhaal is het waard! Begin vandaag nog. schrijvenisleuk.nl

temet

nosce


Schrijven is leuk! ‘Mijn Memoires’ richt zich op de werknemer aan het einde van zijn carrière. ‘Mijn Memoires’ helpt bij het op papier zetten van een levensverhaal. Het is geen gemakkelijke opgave, terugkijken en herinneringen aan het papier toevertrouwen. Maar juist het schrijven werkt helend en door de herinneringen met losse eindjes op papier af te ronden kunnen zaken werkelijk worden afgesloten. ‘Mijn Memoires’ versterkt relaties? Door een speciaal hoofdstuk dat de relatie tussen de gever en de ontvanger beschrijft. In dit hoofdstuk vindt u bijvoorbeeld vragen over de loopbaan, getuigenissen van collega’s,een persoonlijk verhaal van de leidinggevende of een samenvatting van de geschiedenis van het bedrijf.

Uw verhaal, te mooi om voor u zelf te houden. mijnmemoires.nl

temet

nosce


Uw boek Mogen wij u helpen? Zelf schrijven is leerzaam en het is leuk om alle herinneringen en episodes uit uw leven nog eens mee te maken. Op verzoek maken wij van uw originele boek een of meerdere nauwkeurige reproducties. Uiteraard kunnen bijgevoegde foto’s, brieven, knipsels en dergelijke worden meegnomen in uw eigen boek. Grafische opmaak, tekstcorrecties of zelfs het hele boek laten herschrijven behoort tot de mogelijkheden. Het is echter ook goed voor te stellen dat u liever samen met iemand uw verleden induikt en het schrijfwerk aan een ander overlaat. Wij hebben een gerenommeerd team van schrijvers voor u klaar staan, om uw levens of familieverhaal te schrijven.

Nu voor uzelf, later voor uw dierbaren.

schrijvenisleuk.nl

temet

nosce


Mijn Schrijfhulp Schrijven wordt leuk. ‘Mijn Schrijfhulp’ is een up2date-teksten-generator om het schrijven van een kaart of brief weer leuk te maken! Door precies aan te geven wat uw wensen zijn, zoals lengte, stijl en gelegenheid, komt er met 1 druk op de knop een geweldige tekst uitrollen die u kunt over nemen op uw kaart.

In samenwerking met Greetz.com

schrijvenisleuk.nl

temet

nosce


Workshops Mogen wij u helpen? Persoonlijke ontwikkeling in een zakelijke omgeving.

Hoe integreer je persoonlijke ontwikkeling in het dagelijkse leven? Deze workshop/lezing begint met de Traiching theorie om vervlogens met duidelijke en aansprekende cases het toepasbaarheid te ervaren.

Iedereen is anders, effectief communiceren.

Wordt er veel gepraat maar weinig begrepen? Met deze workshop wordt het duidelijk waarom het telkens mis gaat. De theorie van Carl Jung dient als leidraad.

Schrijf uw levensverhaal.

In deze workshop helpen we u op weg met het schrijven van uw levensverhaal. Voor beginner of gevorderde.

Pensioen, heerlijk niets doen?

In samenwerking met de ANBO bieden we u een workshop met suggesties voor de invulling van uw pensioen. Een energiek programma met ‘Ken u zelf’ als thema. Aangevuld met schrifetlijke of digitale ondersteuning. Grijs maar nog lang niet oud!

temetnosce.nl

temet

nosce

Temet Nosce b2b portfolio 2008  

Temet Nosce b2b portfolio 2008

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you