Page 1


LOCATIEOVERZICHT


CUISINE ON TOUR Cuisine

on

tour

is

cateraar. Wij denken,

een

communicatieversterkende

creĂŤren en koken vanuit de

doelstellingen van onze opdrachtgevers. Als culinaire gastheer van uw evenement vertalen wij de boodschap in smaakvolle gerechten die op een verrassende manier gepresenteerd worden. Zo ontstaat een complete en

zintuigprikkelende beleving voor uw gasten. Wij kunnen op iedere gewenste locatie een culinair programma verzorgen. In dit locatieboek vindt u een overzicht van locaties waar wij exclusief culinair partner zijn. Tevens leest u waar wij preferred suplier zijn en waar wij als cateraar welkom zijn.


EXCLUSIEF


CITYSENSE Locatie: Utrecht

Omschrijving: CitySense is een moderne, stijlvolle locatie in hartje Utrecht, geschikt voor bijeenkomsten van 80 tot 350 personen. De locatie onderscheidt zich door haar 20 meter lange projectiewand en unieke geurbeleving. Hierdoor kan een bijzonder zintuigprikkelend evenement worden neergezet.


EXCLUSIEF


OCEANDIVA Locatie: Schepen

kunnen

op

diverse

plaatsen

aanmeren

in

Nederland, BelgiĂŤ en Duitsland.

Omschrijving: OCEANDIVA heeft twee moderne en stijlvolle partyschepen en zijn geschikt voor bijeenkomsten van 100 tot 1500 gasten. De schepen zorgen voor de juiste sfeer voor zakelijke en informele bijeenkomsten. Een rondvaart, terwijl uw gasten met elkaar genieten van een diner of feest, maakt deze locaties extra bijzonder.


EXCLUSIEF


BUSPRO LUXURY LOUNGE BY ERIC KUSTER Locatie: De Meern

Omschrijving: De Buspro Luxury Lounge by Eric Kuster, welke eveneens beschikt over een sense kitchen, is bijzonder geschikt voor exclusieve tastings en presentaties voor kleine gezelschappen. Deze bijzondere lounge is ingericht door designer Eric kuster en ademt luxe, rust en kwaliteit uit. Een ideale locatie voor exclusieve, hoogwaardige evenementen.


PREFERRED SUPPLIER


HOME BOXX NIEUWEGEIN Locatie: Nieuwegein

Omschrijving: Home Boxx Nieuwegein is een multifunctionele locatie met ruim 13.000 m² vloeroppervlakte, een groot aantal gratis parkeerplaatsen en een optimale bereikbaarheid in het midden van het land. Door de vrije keuze van indeling en leveranciers, heeft u alle vrijheid heeft om een uniek en creatief evenement te organiseren!


PREFERRED SUPPLIER


STUDIO A12 Locatie: Bunnik

Omschrijving: Studio A12 biedt een unieke evenementenlocatie met vier verschillende sfeerruimten, samen goed voor een capaciteit van 3.500 gasten, maar uiteraard zijn er eveneens voldoende mogelijkheden voor kleinere gezelschappen. De locatie is centraal gelegen direct langs de A12 met een grote hoeveelheid parkeerplaatsen. Iedere gewenste sfeer kan in deze locatie gecreĂŤerd worden.


PREFERRED SUPPLIER


DE LANDGOEDERIJ Locatie: Bunnik

Omschrijving: In het Groene Hart van Utrecht, gelegen aan rivier de Kromme Rijn, vindt u De Landgoederij. De perfecte locatie voor een zakelijke ontmoeting in een groene, rustige en historische omgeving of juist een gezellig en sfeervol feest. De Landgoederij is door haar indeling (grote en kleine zalen), goede bereikbaarheid en perfecte service zeer geschikt voor vele bijeenkomsten.


PREFERRED SUPPLIER


HANGAAR 2 Locatie: Katwijk

Omschrijving: Op zoek naar een grote en eigentijdse locatie in de Randstad? Maak kennis met de unieke evenementen locatie Hangaar2 op voormalig Marine Vliegkamp Valkenburg in Katwijk. Een Hangaar van 2450 m² die van elk evenement een unieke belevenis maakt en plaats biedt aan 2500 personen. Hangaar2 is ook te combineren met de naastgelegen Theater Hangaar waar theaterproducties plaatsvinden.


PREFERRED SUPPLIER


CENTRAAL MUSEUM UTRECHT Locatie: Utrecht

Omschrijving: Het Centraal Museum Utrecht is gevestigd in het voormalige Agnietenklooster, gesticht in 1420. Voor elke ontvangst, bijeenkomst of vergadering heeft het Centraal Museum Utrecht een passende, sfeervolle en authentieke ruimte. Eveneens zijn evenementen te combineren met een bezoek aan het Centraal Museum of ĂŠĂŠn van de andere musea die op loopafstand te bereiken zijn.


PREFERRED SUPPLIER


NICOLAIKERK Locatie: Utrecht

Omschrijving: De NicolaĂŻkerk wordt intensief gebruikt voor kerkdiensten en huwelijksvieringen. Daarnaast kan de kerk worden gehuurd voor concerten, tentoonstellingen, congressen, recepties en andere bijeenkomsten. In deze karakteristieke kerk kan een bijzondere en intieme setting gecreĂŤerd worden.


WELKOM


OMGEVING UTRECHT Central Studios - Utrecht IndustriĂŤle locatie met veel mogelijkheden vanwege het black box principe. Janskerk - Utrecht Historische en karakteristieke kerk in de binnenstad van Utrecht. Groene Paviljoen - Baarn EĂŠn van de groenste evenementenlocaties van Nederland met veel outdoor mogelijkheden. Finley, Het Witte Huis - Loosdrecht Rietgedekte designvilla prachtig gelegen aan het water. Ideaal voor exclusieve evenementen. 7 AM, De Veerensmederij - Amersfoort Een indrukwekkend

en industrieel rijksmonument op het

voormalige onderhoudsterrein van de NS. TivoliVredenburg - Utrecht TivoliVredenburg is een opvallend architectonisch gebouw en beschikt over 5 zalen met ieder een eigen identiteit.


WELKOM


OMGEVING AMSTERDAM De Kromhouthal - Amsterdam Vroeger draaiden hier fabrieksmotoren, nu is De Kromhouthal een veelzijdige evenementen locatie. Tobacco Theater - Amsterdam Een

indrukwekkende

locatie

in

dĂŠ

theaterstraat

van

Amsterdam: De Nes. De plek waar creativiteit tot leven komt. EYE Film Instituut - Amsterdam Een blikvanger aan het IJ met oneindig veel visuele mogelijkheden. Passenger Terminal Amsterdam - Amsterdam DĂŠ locatie met allure aan het IJ in Amsterdam! De glazen constructie zorgt voor een transparant en open karakter. Taets Art Galery - Zaandam Gevestigd

in

twee

wonderlijk

mooie

historische

rijksmonumenten maar van alle moderne gemakken voorzien. De Lichtfabriek - Haarlem monumentale

gas-

en

elektriciteitsfabriek

karakteristiek en industrieel karakter.

met

een


WELKOM


OMGEVING ROTTERDAM & DEN HAAG Luxor Theater - Rotterdam Een modern en bijzonder gebouw met een scala aan mogelijkheden op het gebied van audio en visuele middelen Ahoy - Rotterdam Een multifunctionele locatie en heeft mede hierdoor een rijke geschiedenis aan memorabele evenementen en beurzen. Wereldmuseum - Rotterdam Eén van de mooiste panden van Rotterdam. Het classicistische gebouw heeft een geheel eigen karakter en uitstraling. Louwman Museum - Den Haag Herbergt ‘s werelds oudste privé-collectie automobielen en wordt gekenmerkt kwaliteit en oog voor detail.


WELKOM


OVERIGE LOCATIES 1931 Congrescentrum Brabanthallen - Den Bosch Een moderne locatie met een authentiek karakter gelegen naast Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Radio Kootwijk - Radio Kootwijk Van oorsprong een zendstation en nu een unieke locatie in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. STUDIO 19C - Schalkwijk De locatie voor een bijzondere landelijke beleving! Een Een sfeervolle en inspirende locatie tussen de fruitbomen. MS De Waterman - Diverse locaties mogelijk Een bijzondere mobiele locatie op het water. In de avonduren wordt het schip sprookjesachtig verlicht.


Cuisine on tour Krekenburg 40a 3417 MH Montfoort T. 0348 472 455 info@cuisineontour.nl

www.cuisineontour.nl

Cuisine on tour Locatieboek