Page 1

Werkbo ek

Multime d

ia design


Inhoud

1.1 Inspiratie kanalen 1. Wordpress 2. Youtube 3. DeviantArt 4.Pinterest 5. Linkedin Ik gebruik Wordpress al en youtube met een vriendin samen. Hier posten we gewoon random filmpjes op, vooral voor onszelf.

1.2 Drie portfolio’s 1. http://doctorwho.tumblr.com 2. http://maikephotography.net/home.html#.UkQFz1Bpxyc.facebook 3. http://vallendesterrenteller.wordpress.com/2013/07/03/its-raining-raindrops/

Alle 3 gebruiken ze internet om hun spullen te laten zien. Nummer 2 en 3 zijn creaties van mensen zelf, 1 is iemand die foto’s en andere dingen over de er raar op reageren omdat ze serie doctor who posts. Ik vind het mooi dat het beide de persoon in kwestie toch mogelijk is en dat ze het durven.niet kennen. Online weet je nooit wie je spul- Verder vind ik de dingen die je len bekijken en kunnen mensen erop zetten mooi en leuk.


1.3 Personal DNA Deze opdracht hebben we in de les gedaan. Uit mijn test kwam advocating experiencer. Ik hou ervan dingen zelf te vinden en te doen. Ik ben het grotedeels wel eens met wat eruit komt. Er staan ook dingen bij die ik niet herken maar kan ook.

1.5 Mindmap

2.1 Recencie De presentatie van den Brink gaat over Brand design. Hij verteld over de merkinnerlijk en merkuiterlijk. Hij laat voorbeelden zien van hoe bedrijven hun boodschap willen overmaken en hoe het overkomt. Over hoe sterk bepaalde onderdelen in van een merk zijn, zoals kleur. Het is een goeie opgezeten presentatie met af en toe wat technische problemen die gedurende de presentatie gebeuren. Deze waren echter niet de Brinks fout. Den Brink verteld duidelijk zijn verhaal met een heldere stem. Hij betrekt het publiek ook bij zijn presentatie, door bijv. te antwoorden op opmerkingen


2.3 Merkanalyse

2.2 personal brands Persoonlijk maken merken mij niet heel veel uit. Ik koop niet bij bepaalde merken, gebruik geen bepaalde producten en heb geen voorkeur aan apple of windows. We zijn er merken die ik fijn vind en veel gebruik, maar dit betekend niet dat ik de andere merken uitsluit. Ik vind gympen erg fijn, en dan het liefst all stars. Ook kijk ik vaak op imdb en kijk ik veel series die op BBC komen.


2.4 Moodboard


2.6 Transmedia project

Werkboek goeie 1  

Ik ben een deel kwijtgeraakt met opslaan :/ Hier is wat ik nog heb

Werkboek goeie 1  

Ik ben een deel kwijtgeraakt met opslaan :/ Hier is wat ik nog heb

Advertisement