Page 1


A alapvetően egy Magyarországot bemutató nemzetközi platform, amelynek lényege, hogy nem az útikönyvek által megírt Magyarországot mutatja. A 26 éven aluli fiatalok diákigazolvány/személyigazolvány számuk megadásával pontozhatják kedvenc “helyszíneiket”. Ezeket 3 csoportra osztva kategorizáltam:


kult煤r culture

gondolkod贸 thinker

gasztr贸 gastro


A 3 logó megrajzolásával arra törekedtem, hogy egyszerű jelzésként lehessen használni azokat a köztereken, étteremekben, szórakozóhelyeken, kultúrális helyszíneken stb. A kategorizálás az egyszerűség kedvéért fontos. A “helyszínek” besorolása is ez alapján történik.


kultúr

gondolkodó

performanszok, színház, alternatív mozik, zenei események, fesztiválok, kiállítások stb.

történelmi utcák, terek, építészeti alkotások, stb.

gasztró

éttermek, borospincék, bárok, piacok, élelmiszerboltok stb.


Pontozni lehetne digitális kijelzőkön is a helyszínen, mobileszközről, Facebook alkalmazásról. Tehát az alapalkalmazás nyílt forráskódú lenne amit mindenki könnyedén beilleszthet weboldalára blogjára, mind az helyszínek, mind a pontozók maguk.


A program gazdaságilag is lendíthet az adott helyszínek forgalmán, ösztönzően hathat rájuk a minél frissebb ötletekhez, valamint egy újfajta “szabadverseny” jöhet létre a 3 kategória résztvevői között.

orszagidentitas  

youthtour kitchen budapest palyazat

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you