Page 1

Sähköinen taloushallinto yhdistysten työkaluna Tiistaina 24.5.2011 Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Rajakatu 35 Jyväskylä

Koulutuspäivän ohjelma klo 8.30 – 9.00 Aamukahvit ja ilmoittautuminen klo 9.00 – 12.00 Sähköisen taloushallinnon perusteet, toteuttamistavat ja hyödyt sekä haitat. Tutustuminen sähköisen taloushallinnon ohjelmistoon, (Heeros, Juhamatti Hyyppä) klo 12.00 – 12.45 Omakustanteinen lounas klo 12.45 – 14.15 Aiheen työstämistä pienryhmissä Ryhmätöiden purku klo 14.15 – 14.30 Tauko klo 14.30 – 16.00 Aihe jatkuu Lisäksi mahdollisuus tutustua erilaisiin sähköisen taloushallinnon ohjelmiin Koulutuksen päätös Koulutuspäivä on tarkoitettu yhdistyksille, joilla on palkattu työntekijä/työtekijöitä ja joiden kirjanpidon tositemäärä vuodessa on noin 500 kpl. Kouluttajana toimii laskentatoimen lehtori Timo Värre Jyväskylän ammattikorkeakoulusta.

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa talousrutiinien automatisoinnin ja ajantasaisen tiedon saannin yhdistyksen taloudesta. Sähköiseen taloushallintoon siirryttäessä on hyvä hahmottaa, mitä sähköinen taloushallinto tarkoittaa, sen mukanaan tuomat hyödyt ja mahdolliset haitat sekä mitkä ovat sähköisen taloushallinnon toteuttamisen vaihtoehdot. Sähköinen taloushallinto yhdistysten työkaluna –koulutuspäivän tavoitteena on antaa yhdistystoimijoille perustietoa sähköiseen taloushallintoon siirtymisen arvioimiseksi. Koulutus toteutetaan, jos ilmoittautuneita on riittävästi (10 osallistujaa). Koulutuksen ryhmäkoko on max 20 henkilöä. Koulutuspäivän hinta on 40 €/henkilö.

Hintaan sisältyy koulutuksen lisäksi aamukahvit ja koulutusmateriaalit. Koulutukseen otetaan sitovat ilmoittautumiset 13.5.2011 mennessä osoitteeseen tiina.sivonen@kyt.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, yhdistyksesi, tehtäväsi yhdistyksessä, yhteystietosi ja mahdolliset erityisruokavaliot kahvituksen järjestämistä varten. Peruuttamattomasta ilmoittautumisesta peritään 40 euron maksu. Peruutukset viimeistään 20.5.2011. Koulutuksen järjestää Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen Järjestöjen tuki- ja kehittämispalvelut ja sitä rahoittaa Raha-automaattiyhdistys. Lisätietoja: kehittämispäällikkö Tiina Sivonen, tiina.sivonen@kyt.fi puh. 0400 365 760.

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki

Järjestöjen tuki- ja kehittämispalvelut

Sahkoinen_taloushallinto -koulutusesite 2011  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you