Issuu on Google+

PORTFOLIO 2011 - Matthias De Smet -


VIDEO ACTIE Probleem Creatief directeurs Tim en Joeri hebben zeer weinig tijd om een kijkje te nemen in onze portfolio. We waren gebrand op een plek bij Famous Brussel.

Oplossing We namen een videoboodschap op waarin we een gemeenschappelijke tekst zeggen. Maar we laten elk verschillende delen weg uit die tekst zodat we elkaar aanvullen. We stuurden de video’s naar Tim en Joeri, die dan samen moesten zitten om de booschap samen te leggen en zo de boodschap konden verstaan.


Hebbes PRINT Advertentie Op Hebbes.be vind je alles wat je nodig hebt en alles waar je al lang naar op zoek bent geweest.


Ladies and gentlemen, we got him


Aqualibi Actie Probleem Aqualibi wil meer jonge kinderen aantrekken.

Oplossing We nemen de plaats waar veel kleine kinderen komen onder handen. Daar vervangen we de bestaande elementen met elementen die terugkomen in het pretpark.


Brussels Airlines

PRINT

Boomerang Kaartjes We maken leuke kaartjes die allemaal draaien rond het feit dat de prijs spotgoedkoop is. (vooral jongeren gericht)


Heen en terug naar Spanje

99 ,99 â‚Ź om precies te zijn! meer info op www.brusselsairlines.be

Spanje heen en terug aan

99 ,99 â‚Ź om precies te zijn! meer info op www.brusselsairlines.be


Plopsa Bussticker Probleem Plopsaland wil zijn nieuwste attractie, the Anubis Ride, aan het grote publiek voorstellen met een leuke actie. Het is de eerste attractie in het park die overkop gaat.

Oplossing We bestickeren de achterkant van een bus (hoge visibiliteit). Op de sticker staat het interieur van de bus omgekeerd, net als de inzittende passagiers


maak de rit van je leven


Klara TV SPOT Probleem De top 100 van Klara wordt al verschillende jaren aangevoerd door de werken van Bach. Klara wilde zoveel mogelijk stemmen vergaren om de top 100 samen te stellen.

Oplossing We introduceren de Middeleeuwse, nogal arrogante, manager van Beethoven. De moderne muzikanten zijn meestal slaafjes van hun managers en met dit gegeven zijn we van start gegaan. De manager beraamt een heel Middeleeuws media-offensief om zijn pupil naar de top te loodsen. Met onder andere geplande signeersessies in lokale dorpjes, een Belgische tour met de tourkoets, etc.


“Komaan Ludwig, ‘t is weer den tijd van’t jaar é man! Efkes focussen ‘k Heb hier een plan waarmee we diene Johan es een leske gaan leren!” “Eerst gaan we naar Antwerpen voor een veersigneersessie op den maandag. Den dinsdag nemen we de tourkoets naar Gent waar ge nen meet and greet hebt met een paar fans, den woensdag gingen we normaal naar Brugge, maar de pest zit daar dus dat slaan we maar over hé. En den donderdag gaan we dan naar Hasselt voor de voorstelling van uw nieuwe plaat. ‘k Heb de pers al een postduif gestuurd dus alles is in orde. Nog vragen? Nee? Okay dan zijn we ermee weg é!” VO: Wie stoot Bach dit jaar van de eerste plaats? Stem & luister naar Klara’s top 100


O’Cool Actie Probleem O’Cool is dé kwaliteitswinkel voor diepvriesproducten maar veel mensen weten dit niet. O’cool wil de mensen op een leuke manier laten kennismaken met zijn assortiment.

Oplossing We ontwerpen een diepvriesmaaltijd alike zakje waarin we het promotieboekje van O’Cool staken. Deze zakjes worden in een koelbox gestoken om ze op drukke winkelplaatsen uit te delen. De mensen kregen dus een “koude” diepvriesfolder aangeboden in een diepvriesverpakking. “O’Cool, koud aanbevolen!”


2BE/ 24 PRINT Top Topical We draaien de klok een uurtje vooruit.


BINNENLAND 33

DE MORGEN ZATERDAG 12, ZONDAG 13 JUNI 2010

- zomeruur -

Vanavond om 20:55 de première van het laatste seizoen van 24. Be on time!


Advertising Portfolio by Matthias_DeSmet