Page 1

15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

YUBOTO

Τ mServices δίνουν Τα νέα διάσταση στο mobile marketing Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο πιο εύκολη θα ήταν η ζωή σας -και των πελατών σαςαν αντί για δεκάδες πλαστικές κάρτες πιστότητας και εκατοντάδες κουπόνια είχατε µια άυλη ψηφιακή κάρτα και µάλιστα αποθηκευµένη στο κινητό σας τηλέφωνο; Αν ναι, τότε διαβάστε οπωσδήποτε το παρακάτω άρθρο.

Η

Yuboto δίνει νέες διαστάσεις στο mobile marketing µε τη διάθεση των mServices, ενός ολοκληρωµένου πακέτου λύσεων που δηµιουργήθηκαν για να µεγιστοποιήσουν την αποτελεσµατικότητα των προωθητικών ενεργειών, να διευρύνουν τις δυνατότητες του cross-selling καθώς και να αναπτύξουν συνέργειες µεταξύ διαφορετικών επιχειρήσεων. Τα mServices προσφέρουν µια νέα εµπειρία στους καταναλωτές, µειώνοντας δραστικά τα κόστη πελατοκεντρικού marketing της επιχείρησης.

Οι πελάτες σας λαµβάνουν στο κινητό τους ένα ψηφιακό εισιτήριο για την εκδήλωση που σχεδιάζετε. Όταν φτάνουν στον χώρο της εκδήλωσης, σκανάρουν την κάρτα από το κινητό τους και εισέρχονται στο χώρο χωρίς καµία αναµονή και ταλαιπωρία. Χτίστε καµπάνιες mTickets µε πολλαπλά κριτήρια εισόδου, ανάλογα µε τα µέρη, τις ώρες, τις ηµέρες και τον αριθµό επισκέψεων που επιθυµείτε.

Πλεονεκτήµατα των mServices της Yuboto σε σχέση µε τα παραδοσιακά µέσα

Yuboto mCards Με µια mCard µπορείτε να µετατρέψετε σε ηλεκτρονική, οποιαδήποτε πλαστική κάρτα και επιπλέον να της δώσετε υπεραξία καθιστώντας την, κάρτα µέλους (member card), δωροκάρτα (mGiftcard), πρόσκληση (mInvitation) ή και κάρτα πρόσβασης (access control pass).

Yuboto mLoyalty Δηµιουργήστε ένα νέο πρόγραµµα πιστότητας ή αναβαθµίστε το υπάρχον πρόγραµµά σας µε ψηφιακές κάρτες mLoyalty, χωρίς τα περιττά κόστη για πλαστικές κάρτες, έντυπες αιτήσεις και data entry. Εκµεταλλευτείτε τους µηχανισµούς παραµετροποίησης για να χτίσετε το δικό σας πρόγραµµα επιβράβευσης, να στείλετε ψηφιακά δώρα και προσκλήσεις στους πελάτες σας και να αναλύσετε τα αποτελέσµατα της καταναλωτικής τους συµπεριφοράς µέσα από το reporting των mServices.

Yuboto mCoupons

Παρουσίαση: ΜarketingWeek

Yuboto mTickets

Με τα mServices, η σχεδίαση, διανοµή, εξαργύρωση και µέτρηση της απόδοσης των κουπονιών σας γίνεται πιο εύκολα από ποτέ. Ανάλογα µε τη στρατηγική της καµπάνιας σας, µπορείτε να περιορίσετε τον αριθµό των κουπονιών, τις ηµέρες, ώρες και σηµεία πώλησης που µπορούν να εξαργυρωθούν, να ενηµερώσετε δυναµικά τους καταναλωτές για τη διαθεσιµότητά τους και να µετρήσετε µε αναλυτικά δεδοµένα την απόδοση της κάθε καµπάνιας για την επιχείρηση σας. Η πληροφορία σας παρέχεται σε πραγµατικό χρόνο και σας δίνει τη δυνατότητα για απεριόριστα σενάρια υλοποίησης αλλά και διάδρασης µε τους πελάτες σας.

Με τα παραδοσιακά µέσα η υλοποίηση ενός προγράµµατος πιστότητας, µιας προωθητικής ενέργειας µε εκπτωτικά κουπόνια ή δωροκάρτες και η αποστολή εισιτηρίων και προσκλήσεων απαιτούν υψηλά κόστη για εκτύπωση, διαχείριση, χειροκίνητη καταχώρηση στοιχείων, παραγωγή πλαστικών καρτών και ταχυδροµική αποστολή. Στις λύσεις mServices της Yuboto, η καταχώρηση των στοιχείων, η έκδοση/επανέκδοση της κάρτας, του κουπονιού ή του εισιτηρίου, η αποστολή και παρακολούθησή τους γίνονται άµεσα, εύκολα και οικονοµικά, µέσα από την πλατφόρµα της Yuboto ή/και τη χρήση ψηφιακών opt-in µηχανισµών όπως website, Facebook page, mobile app και premium SMS. Η χρήση όλων των παραπάνω υπηρεσιών, υποστηρίζεται από έναν ολοκληρωµένο µηχανισµό validation για την ανάγνωση και εξαργύρωση ψηφιακών καρτών, κουπονιών και εισιτηρίων ο οποίος διατίθεται σε web ή mobile (iOS&Android) περιβάλλον. Έτσι η διαχείρισή τους γίνεται εύκολη χωρίς να απαιτείται κάποια νέα επένδυση σε εξοπλισµό ή κάποια ιδιαίτερη εκπαίδευση προσωπικού. Αν ακόµη αντιµετωπίζετε µε σκεπτικισµό την ανάγκη ενσωµάτωσης µιας τέτοια τεχνολογικής εξέλιξης στην εταιρεία σας, σηµειώστε πως η Apple, ο κορυφαίος κατασκευαστής τεχνολογίας στον κόσµο, στην τελευταία αναβάθµιση του λειτουργικού iOS 6 ενσωµάτωσε το Passbook, µια εφαρµογή ειδικά σχεδιασµένη για τη φύλαξη όλων των καρτών, εισιτηρίων και κουπονιών σε ηλεκτρονική µορφή. Τώρα αν υπολογίσετε πως τα mServices της Yuboto είναι τόσο «Passbook Ready» όσο και «Android ή Windows Mobile compatible», η επανάσταση βρίσκεται ένα click µακριά! MW

Υακίνθου 3, Νέα Φιλοθέη  Τηλ: 211 11 44 111  url: www.yuboto.com

3

Τα mServices δίνουν νέα διάσταση στο mobile marketing  

mServices, mobile marketing, yuboto, mobile

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you