Page 1

September 2011

Skakten fritids– og juniorklub Skaktens officielle indvielse sker tirsdag den 6. september, hvor vi fejrer vores nye lokaler og byder på en bid mad og lidt at drikke. Arrangementet starter kl. 15 og slutter når vi lukker kl. 17. Vi håber også at forældrene vil komme og være med til at fejre de nye lokaler!

Vi har nu en dato til alle jer vandhunde der gerne vil til Lalandia! Den 18. November går turen til Lolland og der kommer naturligvis mere info herom. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen!


Tøseovernatning Fredag den 16. september er der overnatning for pigerne i vores nye klub. Vi arrangerer en masse sjov og ballade, men mere om det senere. I skal selv medbringe sovepose, pude, underlag, tandbørste og –pasta, bamse osv.

Mange hilsener fra Bolette og Jeanne

Onsdag d. 28. september kan man få tilfredsstillet sine shoppingbehov, for der tager vi til Hillerød og går shop-amok! Vi går fra Skakten kl. 13.55 og forventer at være tilbage senest kl.18.00. Turen er for alle og det koster 10 kroner at deltage. Prisen dækker transporten. Se tavlen for tilmelding når vi nærmer os datoen.

Jeanne og Bolette


Parkour i Salen

Mandag d. 5. september går Kasper i salen og laver Parkour. Her skal vi hoppe rundt ,og over, en masse bløde forhindringer, mens musikken spiller. Vi starter kl 14.30

Ses på banen / Kasper

Angående klubkort: Vi oplever at mange mister deres klubkort og efterfølgende kommer og beder om et nyt. Her i September måned kan man komme og få et nyt klubkort gratis, hvis man mangler et. Derefter koster det 5 kr. at få lavet et nyt. Så henvend jer til Matthew eller Kasper, hvis i har brug for et nyt!


Tøsetimen I september måned holder vi 2 gange tøsetimen. d.

20. september og igen d. 30. septemper!

Vi laver ansigtsmasker, lakerer negle, krøller hår, drikker the og hygger, med musik stearinlys og snak. Det koster 5 kr. at deltage, og det er

KUN FOR PIGER! Bolette

Matt’s Corner får nu et permanent hjemsted i Skaktens træværksted, hvilket vil gøre det meget lettere at spille f.eks. Warhammer og rollespil end da Skakten lå nede i skolens kælder. Vi har nu mulighed for at have ting stående fremme flere dage i træk (hvilket vi ikke kunne i Matt’s Corners tidligere base i skolens biologilokale). Matt’s Corner vil derfor være åben hver fredag i værkstedet og er der nok interesse, udvider jeg åbningstiden til 2 dage om ugen. Der vil fast være mulighed for at tage sine Magic/fodbold/Pokemon kort med, så man kan bytte og spille med andre. Jeg vil også starte op med Warhammer i både figurkrigsspil udgave og rollespilsudgave. Måske er der nogen der kender lidt til det, men ellers vil der naturligvis være ”undervisning” i reglerne (og dem er der en del af!) så vi har styr på det hele inden vi går i gang. Første gang vil være fredag den 2. september, så kom ned og kigge, hvis i tør! Matthew


Efteråret er ved at være ovre os, med dertilhørende regnvejr (som om vi ikke har haft nok af det over sommeren!), blæst og andre ubehageligheder. Så er det godt at man hver onsdag kan komme med i Lillerødhallen og spille noget bold uden at skulle tænke på vejrforholdene! Som sidste år går vi fra Skakten kl. 14.20 og er senest hjemme kl. 16. Husk passende tøj og INDENDØRSSKO! Man får

ikke

lov til at spille i hallen med sine almindelige sko på; har man glemt indendørssko, må man spille på strømpefødder. Matthew og Kasper

Vi bager om onsdagen fra kl. 14.00 og der er begrænsede pladser!! Dem der deltager får en lille smagsprøve og en kop the som tak for hjælpen, og resten af bagværket bliver sat til salg i baren om torsdagen. Hold øje med opslaget på tavlen for at tilmelde dig! Det er gratis at deltage, og det er brandhyggeligt ;o)

Bolette


Indvielse af skakten!

Bolcher (Bolette), Hockey minisal (Kasper), Lillerødhallen (Matthew)

Bolcher (Bolette)

Matts Corner, Bolcher (Bolette)

Tirsdag d. 6.

Onsdag d. 7.

Torsdag d. 8.

Fredag d. 9.

Tirsdag d. 13.

Klubrådsmøde (Bolette), Film i biffen (Matthew)

Mandag d. 12. Fodbold i salen (Kasper)

Bolcher (Bolette), Parkour i salen (Kasper), Rundbold (Jeanne)

Mandag d. 5.

UGE 37

Matts Corner

Fredag d. 2.

UGE 36

Fodbold på trekanten (Matthew)

Torsdag d. 1

UGE 35


Bagedag (Bolette), Lillerødhallen (Matthew), brætspil i baren (Kasper)

UGE 38

Tøseovernatning (Jeanne og Bolette), Matts Corner, Wii Carts i biffen (Kasper)

Matts Corner, film i biffen (Kasper)

Shoppetur (Bolette og Jeanne), Lillerødhallen

Onsdag d. 28.

Fredag d. 30

Matts Corner, Tøsetimen (Bolette)

Torsdag d. 29. Just Dance (Kasper)

Stikbold (Jeanne)

Tirsdag d. 27.

Mandag d. 26. Rundbold (Kasper)

Fredag d. 23.

UGE 39

Lillerødhallen (Matthew), bagedag (Bolette), tur til Hillerød svømmehal (Kasper)

Onsdag d. 21.

Torsdag d. 22. Håndbold (Jeanne)

Tøsetimen (Bolette)

Tirsdag d. 20.

Mandag d. 19. Høvdingebold i salen (Kasper), Hockey i minisal (Jeanne)

Fredag d. 16.

Torsdag d. 15. Håndbold i salen (Jeanne)

Onsdag d. 14.


Den 28. September tager vi til Frederikssund og spiller fodboldgolf! Vi kører med i Klub Vest bussen. Vi bliver hentet ca. kl. 14.45 og er hjemme ca. kl. 18.00. Klub Vest Cup bliver afholdt i September og vi skal bruge nogle 7 mands hold (maks 9 spillere per hold)! Mandag d. 19. september spiller drenge 4.-5. kl. fra 14.30-17.00 Onsdag d. 21. september spiller drenger 6.-7. kl. fra 14.30-17.00 og piger 4.-5.kl. + piger 6.-7. kl. Torsdag d. 22 september er der finaler for alle fra 14.30-17.00 Hold øje med tavlen for mere info!

Fredag den 30. September er der Mini Disk i Klub Vest. Aldersgrænse 4. til 7. klasse. Der er kun adgang for gæster fra Allerød kommune. Adressen er: Klub Vest, Søparken 3, 3450 Allerød. Tlf. 48177921. www.klubvest.dk Mini Disk åbner kl. 19.30 og lukker kl. 23.00. Der er ingen adgang efter kl. 21.00. I September måned stiller Skakten med: Kasper. Gæster skal medbringe sygesikringsbevis. Indgang er gratis, hvis man tager sit Skakten medlemskort med, ellers er det 30 kr.


TUR TIL HILLERØD SVØMMEHAL Onsdag d. 21 september tager Skakten kampen op mod vandmasserne i Hillerød svømmehal. Her udfordre Kasper alle, der har mod på en lille svømmekonkurrence. Udfordrer man Kasper, og vinder, er der selvfølgelig en lille præmie. Vi tager af sted fra klubben, når alle tilmeldte har fået fri fra skolen, dvs. omkring kl. 14:30 og er hjemme igen senest kl. 18:00. Har man derimod ikke lyst til at svømme om kap, så er der vipper på 1,3 og 5 meters højde :) og rutsjebane. •

Pris: 10 kr.—penge til slik el. grøntsager skal I selvfølgelig selv have med.

Tilmelding: KIG EFTER OPSLAGET PÅ TAVLEN!/Kasper

BAG FOR EN SAG 2011 Sidste år tjente vi over 1.700 kr. ind til børns vilkår og selvfølgelig stiller vi op igen i år for at støtte en rigtig god sag! Overskuddet fra salget går til Børns Vilkår og Børnetelefonen, til deres arbejde for børn der har det svært i hverdagen. Hver dag i uge 41, vil der blive bagt i Skakten. Vi planlægger at sælge kager, brød, pizza mm. i barens sædvanlige åbningstid, og det er selvfølgelig muligt for alle at købe kage med hjem til aftenkaffen eller pølsehorn til madpakken. Det er en oplagt mulighed for jer forældre, til at støtte jeres børn i at støtte en god sag, så kig endelig ned, eller få jeres børn til at købe med hjem til familien ;o) Medlemsrådet vil derudover bruge denne sag, til igen at kigge på Skaktens sociale miljø, og hvilke tiltag der kan gøre Skakten til et endnu bedre sted at være, et sted som bygger på ansvar og respekt for hinanden, så vi kan bevare et godt og trygt miljø.

Hold øje med tavlen for at være med til bag for en sag bagningen;o)

Bolette


Nyt i fabrikken! HURRA! VI HAR ENDELIG FÅET PLADS TIL AT HAVE SYMASKINERNE FREMME! KOM IND I FABRIKKEN OG SY EN LÆKKER TASKE, EN SLANGE, ELLER KOM MED ANDRE GODE IDEER TIL HVAD VI ELLERS KAN LAVE. VI HAR OGSÅ FÅET VORES EGEN LILLE HYGGEKROG TIL TEGNESERIELÆSNING, LEKTIER OG HYGGESNAK.. VI ER LIGE NU GODT I GANG MED AT LAVE NOGLE FLOTTE SMYKKER AF SLIKPOSER, SOM ER BLEVET MEGET POPULÆRE… BOLETTE VI SES I FABRIKKEN!

Så er det vist tid til at få gang i bolchekogeriet igen!! Vi laver bolcher mandag d. 5. onsdag d. 7. torsdag d.8 og fredag d. 9. Det er kun muligt at tilmelde sig et bolchehold samme dag. Hold øje med tavlen for at skrive dig på listen. Det koster 5 kr. at deltage, og alle deltagere får selvfølgelig en lille pose bolcher med hjem.

Bolette


SKAKTEN PREMIER LEAGUE 2011 Nu er det på tide vi får gang i en ordentlig FIFA turnering. Denne gang laver vi en liga, hvor det går ud på at spille så mange kampe som muligt. Det er ligegyldigt, hvilket hold I spiller med fra gang til gang. Nu repræsenterer I jer selv, og på den måde kan vi finde ud af hvem, der er den ultimative FIFA gamer i Skakten.

/Kasper Vi køber snart en ny Xbox så have tålmådighed!

KLUBRÅDET HOLDER MØDE TIRSDAG D. 13. SEPTEMBER KL. 14.00 -16.00. BOLETTE PS: HUSK AT MELDE AFBUD HVIS DU IKKE KAN DELTAGE.


Redaktionen består af personale og medlemmer i Skakten. Indhold til klubbladet afleveres senest den 20. i maaneden.

Kontakt Skakten fritids- og juniorklub Uglevang 1 3450 Allerød

Telefon: 48133238 E-mail: skakten@alleroed.dk Skaktens hjemmeside ligger som underside på skolens portal, under fritidsordning. Dette månedsbrev kan også finds her i elektronisk form.

Baren Baren har åbent 2 gange dagligt kl. 14.00-14.15 og igen kl. 15.00-15.15. Det er muligt at købe et ”Barkort”. Kortet koster 50 kr, og kan købes i baren. Udvalget i Baren og priser ser således ud: •

• Hvis man oplever at nogen er ked af det, så gør noget ved det! • Lad være med at tale grimt TIL andre og OM andre. • Behandl Skaktens ting pænt, der er andre der skal bruge dem efter dig. • Det er ikke tilladt at spise slik, chips og drikke sodavand i skakten før kl. 15.00. • Hold øje med tavlen, og tilmeld dig arrangementerne, så er her meget sjovere. • Overhold dine tilmeldinger, ansvaret er dit eget. • Ryd op efter dig selv, også på toilettet. • Hvis man har brug for at larme og slås må man meget gerne gøre det UDENFOR! • Lad være med at snyde! • Der står mange vigtige ting i klubbladet, LÆS DET! Mvh Klubrådet

• • • • • • • • • • •

Toast Juice Æble Rosiner Nudler Yoghurt Grovbolle Toast+Juice Toast+vand Vand Riskiks

10 kr. 3 kr. 3 kr. 1 kr. 6 kr. 5 kr. 3 kr. 12 kr. 13 kr. 5 kr. 1 kr. 6 grønt.stænger 2 kr.

Husk at barkortet er personligt og kun til eget brug! Priser og udvalg for aftenbar findes i Skakten. Barkort må IKKE

bruges om aftenen.

Nede fra Skakten  

September 2011 udgave