Page 1

Οι Αγκιναροκουκορακάκηδες και ο κανόνας των Τεσσάρων

ΣΗΤΕΙΑ 21.02.2013


* Το Παρόν Εγχειρίδιο απευθύνεται σε θαρραλέους κυνηγούς.. Διαβάζετε Προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια μέχρι το ΤΕΛΟΣ !!!


Περιεχόμενα : ( τι θα δούμε σήμερα… )

1. Αντί epi. λόγου ………………………..……………..………………………………………Σελ.5 2. Το CERN και η ΚΟΥΖΟΥΛΑΔΑ (μυθικές περιθΟριακές αποδράσεις)…..Σελ.7 3. Ο Κανόνας Των Τεσσάρων ……………….…..………………………………………..…Σελ.9 4. Sifi’s Last Story …………….…….…….……………………………………………………..Σελ.11 5. Ο ΕΠΙ(·)ΣΤΑΤΗΣ (μια ιστορία δίχως ΤΕΛΟΣ)………………………………………Σελ.15 6. O Μεγάλος Των Ομάδων Χορός (κι όποιος αντέξει)…..……….....…..…..Σελ.17 7. Λίστα La Guard (το καλάθι του καλού κυνηγού)………………….……….….Σελ.19 8. Η Νύχτα που ηχούν τα ΤΥΜΠΑΝΑ( ΤσικνοΠέφτει )…………………………..Σελ.24 9. Μια Φορά κι Έναν Καιρό ήταν ο Άνθρωπος (Προγραμμα Ημέρας)….Σελ.25 10. Αγκινάρες και Καλά Διάφορα…………………………………………….….………..Σελ.26 11. To megaΛο δελτίο Ειδήσεων Αλ Αγκιναρ…………………..…….………………Σελ.28 12. Ευχαριστίες ………………………………..………………….………………….………..... Σελ.31 και καίγεσαι….!!!!


Αντί epi.λόγου Το 0ο τεύχος ήταν το εγχειρίδιο των καλοκαιρινών παιχνιδιών στην Γκιόστρα της Σητείας.. Από εκεί ξεκίνησε ο διάσημος ΜΠ-Ηρακλής ΠουΑργώ με τους γνωστούς άθλους του και σιγά σιγά συνάντησε στο δρόμο του τους διάσημους δημοσιογράφους του Αλ Αγκίναρ Νιούζ.. Την Όλγα που Τρέμει, τον Νίκο ΧασάνΝικολάου, τον Κώστα ΜπαξέΘαΒάλει, την Έλλη Στάσου, τον Δημήτρη Καμπουράκη, τον Γιώργο ΝτρίγκιΝτραγκα, τον Γιώργο ΠολυΒαρεμένο, τον Βασίλη Λυριτζἠ (που κρατά ολημερίς τη Λύρα του) και τον megaΛΟ Γιώργο Αυτουλά. Κι αποφάσισαν από κοινού να γράψουν κι άλλα τεύχη με την ευγενική χορηγία της Αγκιναροκουκορακοεκδοτικής Α.Ε. ( προσπάθησε κι ΕΣΥ να το πεις γρήγορα ..!!!) Κάπως έτσι γεννήθηκε ο κανόνας των 4αρων.. Ένα καθόλα επετειακό παιχνίδι-κείμενο που αφενός είχε σκοπό να μας θυμίσει τα όσα ωραία ζήσαμε αυτά τα χρόνια αλλά και να μας προετοιμάσει για την επόμενη φάση εξέλιξης του θεσμού.. Ο δρόμος μακρύς και δύσκολος, το στοίχημα μεγάλο.. Ο καιρός θα κρίνει.. Η παρέα αυτή λοιπόν θέλησε να δώσει το 81% του παιχνιδιού μέσα από το έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό πριν την έναρξή του..(όταν θα σας τα δείξουμε, δε θα μας πιστεύετε), ώστε οι περισσότερες ομάδες να έχουν αυξημένες πιθανότητες για τη νίκη. Κι αν σε κάποιους αυτό φαίνεται Βουνό τότε ας μην απογοητεύονται. Τη μέρα του παιχνιδιού ΟΛΑ είναι πιθανά, με λίγη τύχη και καλή διάθεση τα πάντα μπορούν να συμβούν.. στο ΤΕΛΟΣ όλων, όμως, σημασία έχει να έχουμε περάσει όλοι καλά.. Ωστόσο, αν το φιλοσοφήσεις καλύτερα κυνηγέ, σημασία δεν έχει ο προορισμός σου, καθώς λέει κι ο ποιητής.. αλλά το ΤΑΞΙΔΙ..

Οι περισσότεροι γρίφοι συνοδεύονται από χιουμοριστικές δράσεις, μιας και απώτερος σκοπός του παιχνιδιού μας είναι η διασκέδαση..


Η πλοκή της ιστορίας μας διαδραματίζεται σε ένα παράλληλο σύμπαν με μας τη μέρα του κυνηγιού, έως ότου συμβεί ένα θαύμα και οι δυο παράλληλοι κόσμοι ενώνονται εις σάρκαν μιαν…

Το 6ο και τελευταίο τεύχος θα κυκλοφορήσει αμέσως μόλις λάβει τέλος η ταλαιπωρία όλων μας και θα περιλαμβάνει συν τοις άλλοις τις λύσεις όλων των γρίφων μας καθώς και την λογική τους.

Καλά κυνήγια και Καλή επιτυχία σε όλους..

Τα ΥπόλοιΠα Από ΚονΤά … Καλή διΑσκέΔασΗ !!!


ΠεριθΟΡΙΑΚΕΣ μΥθικές αποΔΡΑΣΕΙΣ Τα όρια του παιχνιδιού σα θέλετε να δείτε πρέπει αυτές τις διαφορές μια καλή να βρείτε..

Συμπέρασμα μη βιαστείς κυνηγέ να βγάλεις Όμως του αμαξιού σου καύσιμο να του βάλεις Στα μακριά δε πας και στα κοντά δε φτάνεις Σκέψου σωστά και συνετά βόλτες τζάμπα μη κάνεις


..και για όσους έχετε θεματάκια με τα ματάκια σας, πάρτε ένα μεγεθυντικό φακό και δείτε προσεκτικά τα όρια..


Κόκκινη κλώστη δεμένη στην Ανέμη τυλιγμένη…


Χρόνος : Κυριακή 10 Μάρτιου 2013 // 16.16 μ.μ. ( Ώρα Ελλάδας ) Χώρος : Εγκαταστάσεις του Cern (Γενεύη)

Ένα (1), δύο (2), τρία (3) ΚΑΙ (+)...

...ο δε Σηφαλιός σκάει στην αυλή της Αγίας Αικατερίνης……

Τo Βe Continued…


ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΜΟΣ ΑΓΚΙΝΑΡΟΚΟΥΚΟΡΑΚΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.


Χρόνος : 21 Μαρτίου 1913 μ.Χ. // 15.15 μ.μ. ( Ώρα Κρήτης ) Χώρος : προαύλιο ναού Αγίας Αικατερίνης


Κι όταν ο ξένος ρώτα να μάθει προς τι τα γλέντια κι οι χοροί…. Δυο ντόπιοι τον κερνάνε μια τσικουδιά και του απαντούν με νόημα ….


..όμως ΣΤΑΣΟΥ… ανατολικά ακριβώς από κάτω από την εκκλησία κόσμος πολύς μαζεμένος συμμετέχει σε ένα άλλο γλέντι.. Κάποιος Φρανσουά διατάζει την αποχώρηση α λά γαλλικά … Τελείως μπερδεμένος πια ο Σηφαλιός κάνει να πιει την ρακή του και να ευχηθεί….

Τo Βe Continued…


ΚορνΗλιος Φωκάς Μελετυράκης (Nilos the Greek) Αργά τ’ απόγεμα είναι πια στο ΣΕΡΝ το εργαστήρι. Οι επισκέπτες φύγανε, βγήκαν από την πύλη. Μάθανε για το πείραμα, είδανε πώς δουλεύει, στα σπίτια τους γυρίζουνε κι ο νους τους ταξιδεύει. Να πουν τα όσα γίνονται, τ’ είναι αυτό που βρήκαν και για το σωματίδιο, που και «θεό» το είπαν!

Οι επιστήμονες σχολούν, κατάκοπ’ οι καημένοι γιατί και αύριο πολλή δουλειά τους περιμένει.

Και μόνο του εργαστήριου ο επιστάτης μένει, που καθαρίζει ολημερίς, σκουπίζει μα και πλένει. Τη ρουτινιάρικη δουλειά έχει να τελειώσει, να ελέγξει φώτα, αίθουσες, πόρτες να τις κλειδώσει. Δουλεύει κι όλο σκέφτεται όλα του τα πτυχία... Διδάκτωρ είν’ της Φυσικής, κατάγετ’ απ’ τη Στεία.

Ήλπιζε πως θα έβρισκε δουλειά μες στην Ελλάδα, μα η κρίση τσ’ επιστήμονες , τους κάνει...μαρμελάδα!


Για χρόνια ήτανε πολλά μέσα στη ανεργία δουλειά εβρήκε κι έφυγε καρφί στην Ελβετία. Κι αντίς τον επιστήμονα τον επιστάτη κάνει, ίσα το μεροκάματο καθημερνά να βγάνει. Κι ως περπατεί , θωρεί μακριά φώτα πολλά αναμμένα «μα πάλι τα ξεχάσανε;» ρωτά βαριεστημένα. Σέρνει τα βήματα αργά, να πάει στην άλλη άκρη, και την πατρίδα σκέφτεται… σκουπίζει κι ένα δάκρυ! Στο Worldhistory Control τα φώτα είν’ αναμμένα. Κοιτάει μέσα...ερημιά...δε συναντά κανένα. Την πόρτα κλείνει βγαίνοντας, το σύρτη πάλι βάζει, απλά και στερεότυπα… διακόπτη κατεβάζει... και... Και αν το τέλος θέλετε του μύθου μας να δείτε, να μάθετε οι ήρωες τι γίναν, κι απορείτε, ελάτε στο παιχνίδι μας, να είστε εκεί όλοι, θα ζήσουμε σαν τα παιδιά το «έθιμο» στην πόλη! 10 του Μάρτη Κυριακή, στην κεντρική πλατεία 5ο κυνήγι θησαυρού θα ζήσει όλ’ η Στεία!

Τo Βe Continued…


Ο megaΛος Των Ομάδων Χορός BAR-ΓΙΑΝΤΕΣ προγραμματισμένο ραντεβού:

Σάββατο 2/3/2013 & ώρα: 22.12 Ώρα: 22.12-23.οο : Άφιξη Ομάδων Μασκαρεμένων θησαυροκυνηγών… Ώρα: 23.οο-23.10 : Προβολή Ταινίας Μύθου (Α΄ Μέρος) Ώρα: 23.1ο-23.30 : Πρώτη Δράση Βραδιάς & Γνωριμία με Τις Ομάδες.. Ώρα: 23.3ο-23.59 : Χορεύοντας με τους Γρίφους (ύποπτες αγκιναροκουκορακοεκπλήξεις…) Ώρα: 00.0ο-00.10 : Προβολή Ταινίας Μύθου (Β΄ Μέρος)


Ώρα: 00.1ο-00.30 : Κανόνες Εμπλοκής και διανομή της ΑΡΧΑΙΑΣ Μήτρας Του Μηχανισμού Των Αντικρυθύρων

* το πρόγραμμα θα τηρηθεί με θρησκευτική ευλάβεια.. καλείστε να φέρετε μαζί σας τα λάβαρα της ομάδας σας, μια καραμέλα, 2€ για την είσοδο και ό, τι προαιρείσθε για τον κουμπαρά της ΚΟΝΤΡΑ, ώστε να ενισχύσουμε το Θεάρεστο έργο της.. παρακαλείσθε επίσης να είστε ορθά ενδεδυμένοι σε σχέση με τον χώρο και την περίσταση.. θα τηρηθεί αυστηρός dress code !!!

Υ.Γ. Το Πάρτι θα διαρκέσει έως το πρωί.. καθὀλη τη διάρκειἀ του θα συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα γεγονότα που καμία σημασία δεν έχουν.. Όσον αφορά στο μηχανισμό που θα λάβετε, μια είναι η συμβουλή… ΣΑΝΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ..


ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ θΥΣΑΥΡΟΚΥΝΗΓΩΝ

Οι εγγεγραμμένες ομάδες που έχουν έως τώρα συμπληρώσει σωστά τα απαιτούμενα έγγραφα για την συμμέτοχη τους στο 5 ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού της Σητείας είναι οι εξής* :

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19.

Τελευταίοι των Τροϊκανών Μελιτάκοι Σωβρακοφορεμένοι Ότζοι Πούτζοι Νάτζοι Κατσουλοχαέρολα Ανεκτίμητοι Στιμαδόροι ΦευΓάτοι Κουζουλοκόπελα Μάγισσες Σόζουγλοι Ω Ρε Γέρο Κατι Γρες Λεμ Μπελελεμ Τα Ψαχτήρια Τρελόσογο Ιπτάμενος Δίσκος Ποταγωνιστές Ασυντόνιστοι Γαιδουροστοχαστές Μπυρακοκωλαράκηδες Κουλουβάχατα

*η παραπάνω λίστα είναι ταξινομημένη σύμφωνα με τον χρόνο υποβολής της λίστας με τα ονόματα και τους ρόλους των ομάδων. Όσοι δεν βλέπουν το όνομα της ομάδας τους σε αυτή την λίστα παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την διοργανώτρια ομάδα, είτε μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση agginarokoukorakakides@gmail.com είτε τηλεφωνικά στο 6932561105.


Το ΚΑΛΑΘΙ του ΚΑΛΟΥ κυνηγού !!!! ( ή σωστή λίστα LA GUARD)

Κι επειδή του Φρονίμου το Παιδί πριν πεινάσει μαγειρεύει.. Έτσι κι ο κάλος ο κυνηγός, αν θέλει να φτάσει στην πηγή και να πιει νερό, θα πρέπει πρώτα να μας εξασφαλίσει τα εξής υπέροχα αξεσουάρ.. άλλα θα του χρειαστούν σημαντικά για την επίλυση των γρίφων μας, άλλα θα του εξασφαλίσουν την μοναδικότητα της φωτογράφησης του, κι άλλα απλά θα πάνε υπέρ πίστεως και πατρίδας.. ( κατά το κοινώς λεγόμενον θα τα κατάσχουμε από νωρίς το πρωί για λόγους που δε σας αφορούν ) Έτσι έχουμε και ευρωκλαίμε…. 1. Οπτικά όργανα μικρής και μεγάλης κλίμακας όπως : κιάλια ή τηλεσκόπιο (κατι εύκολο στην μεταφορά) και τουλάχιστον ένα μεγεθυντικό φακό για τον δικό σας ΜΠΗΡΑΚΛΗ ΠουΑΡΓΩ.. 2. 33 μπαλόνια ξεφούσκωτα εννοείται και 33 παραμάνες.. 3. Πέτρα-Ψαλίδι-Χαρτί (όσα θέλετε κι αντέχετε) 4. Χάρακα-Μοιρογνωμόνιο-Κανόνα & Διαβήτη-Πυξίδα & το Σουγιά του Μαγκάιβερ.. 5. Σχοινί χοντρό, σχοινί λεπτό .. και σπάγκος σας κάνει..


6. 1 UHU stick 7. 2 τεύχη του περιοδικού ΣΧΕΔΙΑ ( παλιά ή νέα ) που εκδίδει η ΚΟΝΤΡΑ ( αν δεν βρείτε θα μπορείτε να προμηθευτείτε στον megaΛΟ χορό ) 8. 8 κεριά, 8 πυρόβολους, 8 φακούς, 8 κόκκους λιβάνι, 8 πορτοκάλια.. 9. 1 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΡΑΝΟΣ ανά οδηγό μοτοποδήλατου ή βέσπας ή μηχανής κ.τ.λ. 10.

1 πακέτο τσιγάρα άφιλτρα

11.

1 παλιό κλειδί που να ανοίγει παλιές πόρτες

12.

1 χαρτί υγείας

13.

3 ανεξίτηλους μαρκαδόρους (μαύρο/κόκκινο/μπλε)

14.

1 τάβλι & 1 γκαζάκι Αναρχικό

15. 1 γυναικείο καθρεφτάκι που να απαντά επιτέλους στην ερώτηση ποιος είναι ο πιο άσχημος…


16.

1 ΝΤΕΝΕΚΑ ΑΔΕΙΑ..

17. Χάρτες στρατιωτικούς, πολιτικούς, προσκοπικούς, ναυτικούς, περιπατητικούς, αστρονομικούς, και γενικά κάθε λογής σύστημα εύρεσης συντεταγμένων όπως gps ή υπολογιστής με την εφαρμογή Google Earth.. 18.

1 χαρταετό & 1 μπιμπερό που να ρουφά..

19.

1 μπολάκι 1 πινέλο 1 αφρό ξυρίσματος 1 μπουκαλάκι νερό…… ε ναι και 1 ξυραφάκι…1 κρητικό σαρίκι….

20. 1 σακουλάκι παξιμάδι, 1 σακουλάκι σταφίδες, 2 κουβάβγουλα, 1 καραφάκι ρακή, 12 αμύγδαλα, λίγη στάκα, 12 κουταλάκια μέλι, 1 μπουκαλάκι φρέσκο λαδί, 2 ντομάτες, δυο τρεις αγκινάρες, μια χούφτα κουκιά φρέσκα ή και ξερά, 5 καρύδια, ελιές κοπανιστές με βότσαλο ξερόκαμπου, μια ουγγιά στάρι και 1 μπουκάλι κρασί (βοήθεια σας) 21. 2 Lexotanil ( ένα για τον αρχηγό σας κι ένα για τον δικό μας.. παραγγελία της Jessica Rabbit )


ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΜΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ….!!!!

1. 1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ (ΑΥΤΟΥΛΑ) ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ 2. 1 ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014 3. 2 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΞΗΡΑΣ ΤΡΟΦΗΣ ΣΚΥΛΩΝ 4. 3 ΜΠΥΡΕΣ ΜΥΘΟΣ 5. ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ 6. 21 ΦΡΕΣΚΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ (ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ, ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ)


ΤΣΙΚΝΟΠΕΦΤΕΙ Η Νύχτα που ηχούν τα Τύμπανα

ΣΤΙΣ 7-3-2013 ΘΑ ΦΑΜΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ…. ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΩΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΥΜΠΑΝΟ ΤΟΥ 5ΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ


Μια Φορά κι Έναν Καιρό ήταν ο Άνθρωπος (Πρόγραμμα Ημέρας 10/3/2013)

ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ : 8.00 π.μ. ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΘΗΣΑΥΡΟΚΥΝΗΓΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕ.ΠΑ.Γ.Ν.Η. 8.30 π.μ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΔΗΓΙΩΝ ΗΜΕΡΑΣ 8.45 π.μ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΕΙΡΟΠΕΔΩΝ Κ.Α. 9.00 π.μ. ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΟΜΑΔΩΝ 9.15 π.μ. ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΛΙΣΤΑΣ & ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΗ ΚΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΙΝΩΝ* 9.30 π.μ. ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΣΚΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ megaΛΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

*για τους κανόνες οδικής ασφάλειας της ημέρας καθώς επίσης για τον ποινικό μας κώδικα και για την παραβίαση του ή για την οποιαδήποτε παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού θα ενημερωθείτε άμεσα..


Αγκινάρες και Καλά Διάφορα Κουΐζ


Βρείτε τις ΔΙΑφορές


ΤΟ megaΛΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ

ΑΛ ΑΓΚΙΝΑΡ ΝΙΟΥΖ

Κυρίες και κύριοι: καλησπέρα σας .

Είναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Al aginar news με το Νίκο ΧασάνΝικολάου ( Φοράει φέσι )

Και τη Όλγα που τρέμει ( κάθε φορά που λέει ειδήσεις τρέμει)

ΟΛΓΑ : μπρρρρ….9 μήνες έχουν περάσει από την λήξη του κυνηγιού του χαμένου θησαυρού αλλά ο θησαυρός παραμένει άφαντος , φήμες λένε ότι οι κακομοίρηδες οι αγκιναροκουκορακάκιδες έχουν ξαμοληθεί στα μαιευτήρια του Νομού διότι κάποιος είπε ότι μπορεί ο θησαυρός να είναι και κάνα κοπέλι που θα γεννηθεί μετά από 9 μήνες , κάποιοι άλλοι βέβαια είπαν να μην βιάζονται αλλά να περιμένουν γιατί δεν θα νε κοπέλι αλλά γαϊδούρι που γεννιέται σε 12 μήνες και ίσως στο καινούργιο παιχνίδι του χρόνου να βρεθεί ο θησαυρός , Νίκο .

ΝΙΚΟΣ:

Εξιχνιάστηκε από την αστυνομική διεύθυνση Λασιθίου η διάρρηξη που

είχε πραγματοποιηθεί σε γνωστό φαρμακείο της πόλης, με αποτέλεσμα την κλοπή μεγάλης ποσότητας προφυλακτικών , την διάρρηξη είχε διαπράξει ημεδαπός ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας είχε αναφέρει σε κοντινό του πρόσωπο «θα τους μαμίσω όλους» , ευτυχώς Κυρίες και Κύριοι γλιτώσαμε τα χειρότερα , Όλγα


ΟΛΓΑ: μπρρρ…. Με επιτυχία πραγματοποιούνται τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο της Σητείας με την αεροπορική εταιρία « ASTRA & ORAMA » στα σχέδια της εταιρίας είναι, κατά την διάρκεια της πτήσης να παρέχει μία ακόμα υπηρεσία στους επιβάτες που την επιλέγουν , από τώρα και στο εξής καθ όλη την διάρκεια της πτήσης με την «ΑSTRA & ORAMA» η γνωστή αστρολόγος Λίτσα του Πατέρα θα αναλύει τα ζώδια και θα προβλέπει το μέλλον – Νίκο.

ΝΙΚΟΣ: Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η εκδήλωση της παρουσίασης του μηχανισμού των Αντίκρυ Θήρων ο Δήμος Σητείας προσανατολίζεται σε μία ακόμα εκδήλωση παρόμοιου χαρακτήρα , έτσι στις προτεραιότητες του είναι να γίνει μία εκδήλωση παρουσίασης ενός ομοιώματος του CERN εδώ στην πόλη της Σητείας . Όλγα

ΟΛΓΑ: μπρρρρ….παρόλο που η καλοκαιρινή σεζόν έχει τελειώσει προ μηνός , ασταμάτητα συνεχίζονται οι επισκέψεις από ξένους δημοσιογράφους στη πόλη της Σητείας , μετά τους Ολλανδούς – Γερμανούς και Ρώσους δημοσιογράφους αναμένονται , μετά από επικοινωνία με Δήμο αντιπροσωπεία από το Καζακστάν , την Νιγηρία και το Μπαγκλαντές , έτσι αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την καινούργια σεζόν όπου αναμένονται να αυξηθούν οι επιβάτες των πτήσεων τσάρτερ για Σητεία από 40 άτομα μέσο όρο την βδομάδα σε 42 , ο Σύλλογος ξενοδόχων έχει προγραμματίσει σύσκεψη με τα μέλη του ώστε να αντιμετωπιστεί έγκαιρα η αυξημένη ζήτηση . Νίκο


ΝΙΚΟΣ:

με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε ο

Δήμος Σητείας με θέμα την σαλιγκαροτροφία , παραγωγικοί φορείς – Δήμος και αγροτικοί συνεταιρισμοί αποφάσισαν από κοινού την διοργάνωση εκδηλώσεων για την διαφήμιση του προϊόντος ώστε να γίνει το σαλιγκάρι παγκοσμίως γνωστό , ως πρώτο μέλημα τους είναι η δημιουργία πίστας αγώνων στα πρότυπα της Formula 1 , ενώ πολλοί σαλιγκαροτρόφοι έχουν ήδη επιδοθεί σε σαφάρι ανεύρεσης της καλύτερης ράτσας σαλιγκαριού για να δημιουργήσουν την εθνική ομάδα αγωνιστικών σαλιγκαριών ταχύτητας , φήμες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Δήμαρχος έχει έρθει σε επαφή με τον γνωστό οδηγό της formula 1 michael schumacher ώστε να αναλάβει προπονητής της ομάδας . Όλγα ………


Οι Χορηγοί Μας Σε αυτές τις δύσκολες εποχές ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι κάλοι φίλοι, που μας στηρίζουν οικονομικά και όχι μόνο. Γι’ αυτό κι εμείς αισθανόμαστε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε με κάθε τρόπο..


4o teyxos  
4o teyxos  

5o kynigi thisaurou

Advertisement