Page 1

EN SMOOTHIE NA DAN !


Hitro & Okusno Obrok za vsak trenutek Hiter tempo življenja nas vseskozi ovira na poti do popolne postave, ker pa ne želimo da ste na tej poti sami, vam v tem priročniku EN SMOOTHIE NA DAN predstavljamo Hitro & Okusno bljižnico, ki jo boste brez večjih težav vpeljali v svoje življenje in se hitreje prebili do cilja. V nadaljevanju boste lahko videli naš TOP izbor naravnih napitkov, prav tako pa vam bomo pokazali kako v samo 5 korakih lahko brez večjih problemov kreirate povsem svoj smoohie.

2


Smoothie oziroma kašasti sok, je že nekaj časa pravi hit v tujini. Gre za preprost obrok ki temelji na zelenjavi in sadju in vas na hitro napolni s potrebnimi hranili in vam zagotovi dodatno energijo. Kot ste že ugotovili je največja prednost hitra priprava, saj poleg mešalnika potrebujete samo vodo in zelenjavo ter nekaj sadja. Vsekakor pa nesmemo pozabiti na bogate vsebnosti vitaminov, mineralov ter vlaknin, zaradi katerih bomo še dodatno: • pospešili prebavo, • izboljšali razpoloženje in spanec, • zmanjšali željo po sladkem • blagodejno vplivali na kožo Smoohtie bo v kombinaciji z telesno aktivnostjo in zmerno prehrano tako postal nepogrešljiva bljižnica vaše telesne preobrazbe. Na tem mestu najbrž odlašate saj vam zelenjava ne paše v sadnem soku? Brez skrbi tudi sami smo bili skeptični, pa smo zadevo preizkusili in izbrali nekaj nam najljubših smoohiev.

3


Tropical MIX Ta smoothi je naše prvo priporočilo, saj vas počasi vpelje v svet zelenih napitkov. Zjutraj si vzemite 5 minut in po zajtrku prirpavite malico, ki vam bo prav prišla v službi oziroma med predavanji. Sestavine: - sveža špinača, - pol Banane, - pol Manga, - nekaj ananasa, - in voda.

Skin LIFT Visoka vsebnost zdravih maščob in vitamin E bo v kombinaciji s kokosovo vodo, poskrbel da bo vaša koža čvrsta in lepa, hkrati pa boste ustavili občutek lakosti. Sestavine: - sveža špinača, - pol avokada, - nekaj ananasa, - koksosva voda, - in mandlji* *čez noč jih namočite v vodo, saj jih boste lažje zmiksali

4

ANTI AGE Borovnice vsebujejo toliko antioksidantov, kolikor jih vsebuje petkratna količina korenja, jabolk, brokolija ali bučk. V kombinaciji z cottage cheese-om oziroma skuto bo ta gost napitek več kot odličn nadomestek večernega sendviča. Sestavine: - sveža špinača, - pest jagod in borovnic, - cottage cheese ali skuta, - in nekaj vode


MULTIVITAMIN BOOST

DETOX HIT

Blitva vsebuje veliko mikrohranil, vendar je hranilna vrednost stotih gramov blitve le 14 do 20 kalorij. izpostavimo lahko kalcij, kalij, magnezij in železo. Bogata je tudi z vitamini C B1, B2, B6, eta-karotenom (ki se v telesu pretvori v vitamin A) in folno kislino.

Zelenega čaja nam prav posebej ni potrebno predstavljati saj ste o njem že slišali na naši spletni strani. V kombinaciji z eno najstarejših zdravilnih rastlin (listnati ohrovt) ter ananasom ter banano iz našega telesa odstranili škodljive toxine. Povečali pa bomo tudi odpornost v teh dneh

Sestavine: - sveža blitva, - pest jagod, - ena breskev, - in nesladkano mandljevo mleko

Sestavine: - listnat ohrovt, - ananas, - banana, - in ohlajeni zeleni čaj

5


5 KORAKOV

01

Izberite osnovo: Voda, zeleni čaj, kokosova voda, ali nesladkano mandljevo mleko.

02

Dodajte zelenjavo: Špinača, kopriva, listnati ohrovt, kumare, brokoli...

03

Ne pozabite na sadje: Ananas, kivi, borovnce, jagode, mango, jabolko, avokado, banane... Popestrite okus z svojim najljubšim.

04

Oreščki in semena: Mandlji, lešniki, indijski oreščki, lanena semena, chia semena.. Postavite piko na i.

05 6

Dober tek: Vse sestavine dodajte v kozarec, dobro premiksajte in obrok je pripravljen.

PRIPRAVITE SVOJEGA

Zelenjava v soku Ne bojte se sprememb na bolje, izkoristite to super priložnost in si že danes pripravite okusen obrok, in tako nadomestite slabe razvade in se ognete hitri hrani.


03

01

V kombinaciji z telesno aktivnostjo in zmerno prehrano zmagajte v boju z odvečnimi kilogrami.

Ste naveličani hrane ki vas “utruja”? Si želite več energije?

02

Okusen in naraven napitek, ki ga pripravite v pičlih 5 minutah in tako očistite telo toxinov, pospešite prebavo in pospešite vašo prebavo.

7


POPOLNA POSTAVA E-pošta miha@popolnapostava.com Splet www.popolnapostava.com

En Smoothie Na Dan  

5. najboljših receptov za pripravo odličnih naravnih napitkov

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you