Page 1

XoHírlevél

2013. 10. szám

Szeptemberben ismét nagy országos képzés

MAGvető: egy jó megoldás az eredményes üzletépítéshez

A nyári szezon kicsit lagymatagabb tempója után szeptemberben mindenki visszatér a mindennapi életbe, és ismét a munka veszi át a főszerepet. Ebben, a visszazökkenésben és a fejlődésben szeretnénk segíteni a szeptemberi kecskeméti országos képzéssel. Szeptember 7-8-án a Four Points Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban tartunk egy átfogó képzést és csokikarnevált Jeremy Reynolds, és az MXI képviselőinek jelenlétével. A program ezúttal is egy szombati nyilvános rendezvényből, egy esti csapatépítésből, és egy vasárnapi zárt körű üzleti képzésből fog állni. A jelentkezés részleteiről e-mailben és hírlevélben mindenkit értesíteni fogunk!

A MAGvető program alapjait talán már csak az üzleti képzés-szüzek nem ismerik a Xocai berkein belül, így, ha egy barátotok megkérdezi, hogy mit tegyen az eredményes üzletépítéshez, akkor mindenki kívülről fújja: „regisztráld két ismerősödet, segíts nekik is személyesen kettőt találni, majd ennek a négy embernek is megtalálni a maga 2-2 csatlakozóját.” A MAGvető program tényleg ilyen egyszerű, és a január óta tartó alkalmazása megmutatta, hogy azok, akik tényleg követik a 2X2-es programot, mára lényegesen jobb eredményeket érnek el, mint azok, akik nem tudják hatékonyan alkalmazni a duplikációt. Ez persze nem meglepetés, csak a bináris modell alapelvének, azaz a „mindenkinek van két ismerőse” következménye. Az üzleti előnyök mellett hagyomán�nyá vált, hogy a MAGvető teljesítők (azaz akik felépítik a 2-4-8-as struktúrát) egy ingyenes hétvégi képzést kapnak Jeremy Reynolds, és a XocoUniversity jóvoltából. Ettől ezúttal sem tekintünk el, a legjobb teljesítőket meghívjuk kecskeméti képzésünkre.

Eredményes Regionális karnevál Nyíregyházán

Csoki-

A hétvégén tartotta a nyíregyházi csapat Regionális Csokikarnevál nevű helyi csokiünnepét. A Xocai bemutatóval, üzleti képzéssel, és interaktív programokkal egybekötött rendezvény nagy sikert aratott. Köszönjük Dr. Nagyné Gerényi Ágotának, Aranyiné Molnár Zsuzsannának, Mohácsi Gyulának, Farkas Lajosnak, Krémer Katának, Borsos Tibornak és Jeremy Reynoldsnak előadásukkal nyújtott segítségét, Dr. Nagyné Gerényi Ágotának és csapatának pedig a szervezést!

Nyíregyházi ETE TED partner Nagy elismerés jár Aranyiné Molnár Zsuzsannának, aki teljesítette az ETE TED Pool bónusz program követelményeit, ami európai csúcsteljesítmény. Eközben Pocsai Sándor a 3in3 programot teljesítette. Gratulálunk!

Xohírlevél 2013. 10. szám  

Magyar nyelvű Xocai hírlevél

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you