Page 1

ÚJ KATEGÓRIA AZ

ANTI-AGING, AZAZ AZ ÖREGESDÉSGÁTLÓ BŐRÁPOLÁS TERÜLETÉN


Xophoria™: Változtassa meg a bőrét, változtassa meg az életét! A Xocai® elfogadta a kihívást, hogy tudományos háttérrel fejlesszen ki termékeket az egész világnak—függetlenül a lakhelyétől, életkorától vagy bőrszínétől.

Képes befolyásolni a bőre egészségét Amikor mások Önre néznek, az első dolog, amire általában felfigyelnek, az a bőre, ami elárulja, hogy Ön idős, fiatal vagy egészséges. A bőr az ecset, amely megfesti a szépséget és fiatalságot vagy a romlás és a kor jeleit. Amikor mások Önre néznek, az első dolog, amire általában felfigyelnek, az a bőre, ami elárulja, hogy Ön idős, fiatal vagy

A Xophoria™ termékkel a Xoçai® újból előtérbe helyezte a tudományt, hogy izolálja a kakaóbab eszenciáját a kategóriateremtő, kakaóbázisú, öregedés gátló bőrápoló termékcsalád kifejlesztése révén. A. Xophoria™ teljesen egyedülálló rendszer, ami semlegesíti a szabadgyök által okozott károsodást újra megtölti a bőrt esszenciális tápanyagokkal és biztosítja a kakaó összes, természetes értékét és más olyan összetevőket, amik abban segítenek Önnek, hogy még szebbnek nézzen ki, javuljon a hangulata, még nagyobb önbizalma legyen és egészségesen megfiatalodjon.

egészséges. A bőr az ecset, amely megfesti a szépséget és fiatalságot vagy a romlás és a kor jeleit. De van egy jó hírünk! A kutatások szerint okos választások és életmódbeli változások révén, 80%-ban Ön is befolyásolni tudja a bőre egészségét, hatni tud annak fiatalos kinézetére még a 40-es, 50-es—sőt a 60-as éveiben is, sőt még azon túl is!

„Ön is befolyásolni tudja a bőre egészségének 80%-át, hatni tud annak fiatalos kinézetére még a 40-es, 50es—sőt a 60-as éveiben is, sőt még azon túl is!”


Miért más a Xophoria™?

A jókedv kapcsolat

1. OK:

1. A Xophoria aktív kakaó összetevői egy speciális lipid szerkezetbe vannak zárva, amit teoszférának (“Theospheres™”) neveznek.

3 fő oka van annak, hogy miért számít a Xophoria™ kategóriateremtőnek az öregedés gátló bőrápolás területén: Az első és egyedüli bőrápoló készítmény a kakaó antioxidáns védelmével Az első ok, amiért érdemes a Xophoria™ kipróbálni az, hogy ez az első és egyedüli olyan bőrápoló rendszer, ami rendelkezik a kakaó erőteljes antioxidáns véderejével. A kakaó a természet csúcs antioxidáns forrása, bizonyítottan jelentős védelmet nyújt a testnek a mérgek, szabadgyökök, stressz és más, az egészségre fenyegetetést jelentő tényezők ellen.

Képes-e a Xophoria™ tényleg javítani a szellemi koncentrációt, csökkenteni a stresszt és javítani a hangulatot?

2. A teoszféra behatol a bőr rétegeibe, ahol azok felszabadítja a kakaó aktív összetevőit, hogy össze tudjanak kapcsolódni a bőrsejtek receptor helyeivel. 3. Ez arra készteti a bőrsejteket, hogy endorfinnak nevezett neurotranszmittereket szabadítsanak fel, ami az agyban is képződő „jókedv/örömérzés”- vegyület. Az endorfin más szervekbe is eljut és képes stressz-mentesíteni a bőrt, az izmokat és az immunrendszert.

2. OK:

Az első és egyedüli Érezd jól magad "Neurokozmetikai™" termék A másik ok, amiért a Xophoria™ kategóriateremtőnek számít,a bőrápolás és az öregedés gátlás terén az a képessége, hogy javítsa a hangulatát és segítsen jobban éreznie magát egész nap. Pl., a kakaó teobromint tartalmaz, ami erős agyi stimulánsnak számít, ami javítja a gondolkodást és a mentális energiát. Tartalmaz még feniletilamint is, ami olyan ingerületátvivő anyag, ami növeli a dopamin, norepinefrin és a szerotonin hatását, ezzel jobb hangulatot, megnövekedett mentális teljesítményt és fokozott örömérzést vált ki. A feniletilamin elősegíti a sejtek megújulását is. Végül, a kakaó ellátja a szervezetet anandamiddel, ami olyan boldogság-vegyület, ami az euforikus jókedvet okozza.

1

A teoszféra eljuttatja a kakaó aktív összetevőit eljuttatja a bőrbe

2

Az aktív komponensek hozzákapcsolódnak a receptor helyekhez, miközben neuritranszmittereket/endorfint szabadítanak fel

3

Az endorfin eljut az agyba, ahol „jókedv” hatást vált ki

1

a

3

3. OK:

ag y ba

z

2

Javulnak az eredményei A kakaó nyújtotta többoldalú védelem mellett, a Xophoria™ açaí bogyót, kékáfonyát, szőlőmag kivonatot, sokféle peptidet és más olyan anyagot is tartalmaz, amelyek olyan ismert tulajdonsággal rendelkeznek, hogy megvédik a bőrt a károsodástól, csökkentik az öregedési folyamatot a sejtekben, lelassítják a gyulladási folyamatot és hidratálják, illetve felépítik a bőr természetes szerkezetét. Ez azt jelenti, hogy nincs többé finom vonal, ránc, folt, petyhüdtség vagy pörsenés, csak javuló, természetes és ragyogó szépség!

"Xophoria™ az öregedés gátló bőrápolás teljesen új kategóriáját jelenti."

"A Xophoria™ feltárja a kakaó és más összetevők természetes bőrjavító hatásait, hogy általuk még szebben nézhessen ki és még jobban érezze magát"

— Dr. Gordon Pedersen, ND

Board-Certified in Anti-Aging Medicine


Optimális eredményt fog tapasztalni! A tudósok által kifejlesztett Xophoria™ termékcsoport használata teljes körű előnyökkel jár, a kiváló bőrvédelem és a bőre természetes szépségének és fiatalságának megvédése terén. Mindegyik termék önmagában is kiváló, azonban optimális eredményt akkor tapasztalhat majd, ha a termékcsaládot együtt használja. A Xophoria™ Anti-Aging rendszer mindennapi használata, reggelente és este, olyan könnyű, mint kimondani 1-2-3-:

MÁSODIK LÉPÉS

Xophoria™ Anti-Aging Serum A bőrtisztítás után a Xophoria™ Anti-Aging Serum erősíti a bőr természetes védelmét, hogy az a rosszat kint, a jót pedig bent tudja tartani. A Serum jogvédett póruscsökkentő technológiát is tartalmaz a simább bőrszerkezet, a kevésbé fénylő bőr és a minimálisra csökkentett bőrhibák érdekében.

Tulajdonságok és előnyök

ELSŐ LÉPÉS

Xophoria™ Anti-Aging Gel Cleanser A legtöbb tisztító terméktől eltérően, amelyek durva hatóanyagai szinte lehámozzák a bőr természetes lipid rétegét, a , Xophoria™ Anti-Aging Gel Cleanser olyan kíméletes tisztító hatóanyagot tartalmaz, amely megkíméli a bőr lipid védelmét és megnyitja a pórusokat, hogy a fontos tápanyagok be tudjanak ivódni a bőrbe a mélyebb rétegekbe történő felszívódás miatt.

Tulajdonságok és előnyök

• Hatékony védőkorlátot képez, megvédi az érzékeny bőrt az allergénektől • Segít megtartani a kakaót és más helyreállító összetevőket • Exkluzív póruscsökkentő technológiát tartalmaz, ami szűkíti és tisztítja az eldugult pórusokat • Tiszta, finomított bőrszerkezetet eredményez, ami kevésbé fénylik és kevesebb a bőrhiba.

Harmadik lépés

Tiszta, vízbázisú formula, amely kíméletes tisztító hatóanyagot tartalmaz, ezáltal megőrzi a bőr természetes lipid rétegei és az optimális pH-egyensúlyt • Az optimális pH érték lehetővé teszi a bőr külső rétege számára a működést és a regenerációt • Megnyitja a pórusokat a tisztítás és szennyeződés eltávolítása céljából • Kakaót és más tápanyagokat juttat a bőrbe a bőrtáplálás, -erősítés és helyreállítás céljából

Láthatóvá válik a tisztaság!

Xophoria™ Anti-Aging Cream A Xophoria™ rendszer csúcsa a Xophoria™ Anti-Aging Cream a fejlett tudomány eredménye, amely izolálta a kakaóbab eszenciáját. A Xophoria™ Anti-Aging Cream a biztosítja a kakaó összes kiváló természetes értékét, hogy megóvja a bőrt és megvédje természetes szépségét.

Tulajdonságok és előnyök • Nem csak abban segít, hogy gyönyörű legyen, de annak is érezze magát

Az exkluzív Xophoria™ Anti-Aging Gel Cleanser egyedülálló használati folyamata láthatóvá teszi a tisztulást

• Első és egyedüli neurokozmetikai (Neurocosmetic™) termék, hogy serkentse „jókedv” endorfinokat termelését a bőrben • Teljes felszívódást és hidratálást biztosít a bőrnek • Könnyű, nem-zsíros alkalmazás a lágy, sima és kellemes érzetért

Tiszta lesz.

Fehér színű lesz, ahogy bedörzsöli, ami a tisztítás és felszívódás jele.

Ismét tiszta lesz, ami azt jelenti, hogy ideje leöblíteni.

• Javítja az egyenetlen bőrtónust és a ragyogást


Mi van Xophoria™-ban? Kakaó

Nyugtatja a stresszes, fáradt bőrt, csökkenti a finom vonalakat, illetve a zsírraktárakat; megvéd a szabadgyököktől és a gyulladásoktól; ellazítja az arcizmokat, stimulálja a kollagént, elindítja az endorfin termelést.

XoVita™

Jogvédett, kizárólag az Xoçai termékeiben felhasznált, magas antioxidáns-tartalmú keverék, ami kakaót, acai-t és kékáfonyát tartalmaz; küzd a szabadgyökök ellen, védi és erősíti a sejteket.

Palmitoil tripeptid-38 Oligopeptide Acetil dipeptid-1 ketil észter Vitex Anguskaktusz Édesgyökér kivonat

Bőrápolási hatóanyag, ami stimulálja a bőrszerkezetet alkotó 6 fő elem szintézisét, kisimítja a ráncokat és újraépíti a bőrt. Egészséges aminosav, ami csökkenti a bőr egyenetlen pigmentációját és az öregségi foltokat. Felveszi a küzdelmet a bőr megereszkedésével és javítja a gravitációval szembeni ellenállását; serkenti az elasztin felépítését.

Pórusösszehúzó Technológia Margaréta virágKivonat Betain

A híres Pistacia lentiscus fáról származó masztika gyantából kivont, szabadalmaztatott formula összehúzza a pórusokat és küzd a fényesség ellen. Halványítja a foltokat és egyenletessé teszi a bőr pigmentációt. Javítja a bőr hidratáltságát, enyhíti a bőr irritációját/gyulladását, javítja az epidermisz szoros kapcsolatait.

Tiszta, biztonságos és kiváló hidratáló folyadék

Fito-endorfin komplex, ami javítja a hangulatát, serkenti a kollagén termelést és javítja a bőr kinézetét.

A víz lényeges az egészséges és fiatal bőr szempontjából. A Xophoria™ nem akármilyen vizet tartalmaz, a minősége meghaladja az iparági és kormányzati követelményeket.

Gyulladáscsökkentő összetevő, ami megvédi a bőr kötőszöveteit.

1. Szénszűrés a szerves káros anyagok kiszűrése miatt 2. Fordított ozmózis, ami eltávolítja a kemény vízionokat, a magnéziumot és kalciumot

Squalén

Oliva kivonat, ami növeli a bőr lélegzését, megtartja a nedvességet és megakadályozza a vízveszteséget a bőr felszínén keresztül.

3. De-ionizálás az ásványi anyagok és nehézfémek eltávolítása miatt

Aloe barbadensis kivonat

Értékes poliszacharidokban gazdag, amik hidratálják és enyhítik a sérült bőrt.

5. UV Sterilizálás, ami további antibakteriális védelmet biztosít

Oliva Nem szappanosítható Cékla kivonat Béta glükán Stabilizált C Vitamin

4. Szub-mikron szűrés a káros anyagok kivonása miatt

Megvédi a bőr természetes lipidjeit. Utánozza bőr védelmi mechanizmusát az UV- okozta oxidatív stressz ellen.

Diana McCalla

Gyors és hosszantartó hidratálás. Rehidratálja, restruktúrálja és javítja a veszélyeztetett bőrt; serkenti a filaggrin és az akvaporin-3, esszenciális molekulák szintézisét. Növeli a kollagén, illetve csökkenti a melanin szintézist, javítja az egyenetlen és a matt bőrtónust.

ELŐTTE

UTÁNA

"Nagyon sok dicséretet kaptam a bőröm miatt, amióta használom a Xophoria™-t. Akik ismernek, és régóta nem találkoztunk, azt mondták, mennyire ragyog a bőröm. Könnyű felvinni és egyből felszívódik, miközben az arcom puhább és simább tapintású. Imádom e termékeket!”


Mit tehet Önért a Xophoria™?

Halványítja az öregségi foltokat:

Javítja a hangulatát, „eufóriát” okoz, csökkenti a stresszt és endorfint szabadít fel a szervezetben:

Csökkenti a homlokráncokat:

A Xophoria™ Anti-Aging bőrápoló rendszer abban segít majd, hogy sugárzó, fiatalos, megújult és „boldog” bőre legyen!

· A kakaó hatására a neurotranszmitterek endorfint szabadítanak fel, aminek a hangulatjavító hatása van · A Vitex fito-endorfinokat ad a hangulatjavítás kedvező hatása érdekében

Mély felszívódást és hidratálást biztosít: · · ·

A cékla mélyen hidratál Az olivabogyó hidratáló hatással rendelkezik A squalén megakadályozza a bőr víz/ nedvesség veszteségét

Javítja az egyenetlen bőrtónust: ·

A kakaó segít elsimítani a bőr apró egyenetlenségeit · A stabil C vitamin felfrissíti a fakó bőrtónust

Csökkenti a vörösséget: · Az Aloe csillapítja az irritált és sérült bőrt · Az édesgyökér kivonat csökkenti a gyulladást

Védelmet biztosít a szabadgyökök ellen: · ·

Az açaí, feketeáfonya és a szőlőmag megvéd a napfény miatt létrejött szabadgyököktől A kakaó biztosítja az optimális szintű szabadgyök-elleni védelmet

Minimalizálja a szemráncokat: · A kakaó elsimítja a finom vonalakat és a ráncokat · A palmitoil tripeptid-38 újraépíti a bőr szerkezetét

Csökkenti a mosolyráncokat: · A Vitex stimulálja a kollagéneket és elsimítja a vonalakat · A kakaó minimalizálja a finom vonalakat és ráncokat

Feszesíti a bőrt:

· Az oligopeptid-68 csökkenti az egyenetlen bőr pigmentációt és halványítja a sötét foltokat

· A palmitoil tripeptid-38 stimulálja a bőr mátrix 6 fő összetevőjét, hogy megszűnjenek a ráncok · A Vitex nyugtatja a stresszes bőrt és lazítja a vonalakt

Puhítja és simítja a bőr szerkezetét: · A Vitex megfiatalítja a bőr szerkezetét és a színét, ragyogóvá teszi · A béta glükán újból hidratálja, helyreállítja és javítja a bőr szerkezetét

Stimulálja az elasztin és kollagén termelést:

Az acetil dipeptid-1 ketil észter feszesít és csökkenti a megereszkedett/petyhüdt bőrt

· A Vitex eltávolítja a régi bőrréteget és megfiatalítja az újat, illetve növeli az átfogó bőrvédelmet

Csökkenti a pórusokat:

Kíméletes tisztítás:

·

· A pórusösszehúzó receptúra feszesíti és minimalizálja a pórusokat a sima és fényes végeredményért

· A Xophoria™ kíméletesen tisztít és megnyitja a pórusokat a maximális hatóanyag felszívódás számára · Megőrzi a bőr természetes lipidjeit és az optimális pH egyensúlyt


Nők és férfiak eredményei

BEFORE

AFTER

BEFORE

Wanda Royse

„Igazán szembetűnő volt, hogy a bőröm simább lett, illetve a ráncaim kevésbé észrevehetőek. Sokan mondták, hogy a testemen a foltok és a barna csíkok jelentősen elhalványultak. Imádom, hogy a táplálkozás révén és nem műtéti úton, vagy egyéb durva bőrfelületi kezelés által javult a bőröm. Amikor használom a Xophoria™-t, egyből felszívódik a bőrömbe. Finom, puha érzetet biztosít, mintha valaki lágyan masszírozná az arcom.”

AFTER

Joe Arredondo

„Először azt vettem észre, hogy a Xophoria™ milyen könnyen felszívódik a bőrömbe. Mintha a bőröd szomjazott volna erre a kakaó-alapú anti-aging termékre. A második dolog az a sima, frissítő érzés volt, amit éreztem. Pár hét alatt lenyűgöző eredményeket tapasztaltam. A bőröm hidratált és sima, és eltűnőben vannak az arcomon a ráncok is. Most már sóvárog utána a bőröm!

For additional information on Xophoria™ and other Xoçai® products contact:

Tudományosan alátámasztott eredmények/Kutatási eredméynek Int J Cosmet Sci. 2011 Apr;33(2):113-9 Int J Cosmet Sci. 2008 Oct;30(5):339-45. Phytother Res. 2007 May;21(5):457-61. Mol Cell Biochem. 2013 Jan;373(1-2):211-6 J Nat Med. 2009 Oct;63(4):473-80

J Nanosci Nanotechnol. 2010 Oct;10(10):6769-74. J Cosmet Sci. 2012 Sep-Oct;63(5):297-302. Phytomedicine. 2012 May 15;19(7):658-64 J Nat Med. 2011 Jul;65(3-4):651-5.

For additional copies, call 877.225.3521 or visit www.chocolatebiztools.com © 2013 MXI Corp. All Rights Reserved. No part of this publication may be reproduced, transmitted, or translated into any language in any form by any means without the written permission of Sound Concepts. Information herein is NOT intended to be taken as medical advice. No therapeutic or medical claims are either implied or made. DO NOT ALTER ANY MEDICAL TREATMENT, OR THE USE OF MEDICATIONS, WITHOUT THE PERMISSION OF YOUR MEDICAL CARE PROVIDER. FDA regulations prohibit the use of therapeutic or medical claims in conjunction with the sale of any product not approved by the FDA.

Xophoria leírás  

Ismerd meg a kakaó antioxidáns értékével bőrápoló Xophoriát.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you