Page 1

Segon plat PER NADAL, UN LLIBRE ÉS EL MILLOR REGAL, i per Sant Jordi, el dia de l’aniversari... i sempre que tingam ocasió. 2. ANIMEM-LOS A ESCRIURE. Cuinant també s’aprén a menjar. 1.

Postres 1. COMPARTIR LA

LECTURA EN FAMILIA. Compartiu la lectura i interesseu-se per ella. Una culleradeta per a tu, una per a mi... NOTA.En aquest restaurant els plats són gratis i podeu repetir tant com vullgueu. A més, és molt recomanable acompanyar els plats de condiments com la constància i la paciència. (no desesperem si el xiquet/a no reacciona als nostres estímuls).

Ceip Sant Josep de Calassanç C/ Mestre Carles Salvador nº 1; 46812 AIELO DE MALFERIT. València Tel.:962904133 http://intercentres.cult.gva.es/ceipaielo/

La biblioteca RESTAURANT 

BIBLIOTECA CEIP SANT JOSEP DE CALASSANÇ AIELO DE MALFERIT-DESEMBRE 2011


A l’escola estem realitzant un projecte Comenius sobre hàbits saludables. Des de la biblioteca de l’escola ens anem a centrar en l’alimentació “Perquè els llibres no es mengen però alimenten”. Pot donar-se el cas que alguns xiquets prenguen llibres de manera espontànea i sàpiguen apreciar els seus sabors, aromes i inclús les seues propietats nutritives. Però cal anar en compte i prendre unes quantes recomanacions per tal que aquests no produisquen indigestions, vòmits, diarrea o inclús, en els casos més greus, reaccions al·lèrgiques del tot irreversibles que provocaran odi cap a la lectura. La lectura és la manera que tenim de digerir els llibres. En aquesta carta trobareu diferents plats que poden ajudar a fomentar la seua ingesta i a fer una bona digestió. Cadascú pot fer el seu propi menú sense tindre en compte l’ordre ni el nombre de plats elegits. Amb un bon menú lector apropareu la lectura als vostres fills. Diuen que “som el que mengem” i els llibres estan carregats de nutrients essencials per a formar-nos com a persones: la cultura, la curiositat, el coneixement, la sensibilitat, la creativitat, etc.

Entrants 1. VALOREM EL FET DE LLEGIR.Hem

d’estar convençuts que llegir és tan beneficiós com les verdures. 2. COMTEM-LOS CONTES.Contar contes és una de les millors formes de començar un bon menú lector. 3. QUE ENS VEGEN LLEGINT. És més probable que un fill menge verdures si ho veu fer als seus pares.

Primer plat 1. VISITEM LLIBRERIES I

BIBLIOTEQUES. Cal conèixer molts plats per poder elegir. 2. QUALSEVOL MOTIU POT SER BÓ PER A LLEGIR. Consultar un llibre de receptes, les regles d’un joc, el lloc on anirem de viatge, etc. 3. FEM DE LA LECTURA UN COSTUM SALUDABLE. Cal crear les condicions adequades per saborejar els llibres.

menu biblioteca families  

menu biblioteca families

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you