Page 1

Art is what you can get away with! Andy Warhol


Min ansøgning Jeg har her til sommer afsluttet min uddannelse på University College Nordjylland, som grafisk designteknolog. Jeg er fyldt til randen med kreativitet og vil gerne gøre brug af den og min evner ude i arbejdslivet. Jeres nøgleord: Vinderindstilling, ærlighed, købmandskab, stolthed og teamplayer åbner op for mange af de egenskaber, jeg kan tilbyde jer som medarbejder i Fleggaard. Jeg har samlet nogle ting fra min portfolio, som kan ses på hver anden side på de kommene spreads. Disse beviser hvordan jeg behersker min kreativitet og udnytter mine evner fuldt ud i Adobe-programmerne.


“Humørspreder med

hænderne skruet rigtigt på”


Personlige forhold Jeg bor sammen med min kæreste i Aabenraa, hvor vi lige er flyttet til eftersom hun var så heldig at få arbejde ved Danfoss. Ud over at se meget til hende kan jeg godt lide at socialisere mig med venner og familie. Derudover bliver tiden fordelt jævnt ud på forskellige sportsgrene og fitness. Det er vigtigt for mig at holde mig aktiv, så derfor spiller jeg golf med et par kammerater så tit som muligt, lidt motions- og hyggefodbold når jeg kan komme til det og en helt masse håndbold på det lokale hold Team Vesthimmerland i Aars, hvor jeg kommer fra. Jeg har spillet håndbold hele mit liv på elite-plan. Derudover har jeg været håndboldtræner for en masse unge i karrieren, i alderen 8-16 år, hvor det tit har krævet autoritet, ansvar og overblik.


# New York, moodboard. - 100 x 150 cm.


Mig Jeg hedder Mathias Simonsen og er 21 år gammel. Som person er jeg smilende, altid positiv og imødekommende. Jeg har altid været meget lærenem og er villig til at lære nyt Jeg er ekstremt perfektionistisk - ned til den mindste detalje, hvilket betyder, at det for mig er vigtigt, at arbejdet fuldføres ordentligt. Jeg har flair for at snakke og kommunikere med nye mennesker. Forhindringer og udfordringer tager jeg med et smil, og som et vaskeægte konkurrencemenneske elsker jeg modspil. Jeg har i min fritid lige siden folkeskolen arbejdet i Photoshop og billedbehandlingsprogrammer, eftersom det altid har været spændende.


THE NEW ARSENAL HOME KIT

WRITE THE FUTURE

# Konfirmationsgave til min lillebror. - 100 x 60 cm, canvasprint.


CV

# Uddannelse # Kvalifikationer # Erhvervserfaring


Join the fun!

Fede medlemsfordele Fri adgang til alle herrekampe CULT Corner - Eksklusivt tribuneafsnit med egen bar Forfest på Fløjten – Første drink er gratis After Party på Crazy Daisy med særlige fordele Månedlig klubaften på Fløjten med gæster fra herreholdet Særtilbud Kun 99,- pr. md. Første måned gratis!

# Plakat for Viborg HK’s nye herrefanklub.


Uddannelse 2009-2011 - University College Nordjylland i Aalborg. Grafisk designteknolog på produktionslinien. Speciale: Iscenesættelse. 2006-2009 - Erhvervsskolerne i Aars. Højere teknisk eksamen (HTX).


? ! t s e f n i lave e

Skal v

Det skal være en fest at gå til herrehåndbold i Vi borg!!

Join the fun! # Go-carts til Viborg HK’s nye herrefanklub.


Kvalifikationer Mine primære kompetencer omfatter: IT: Kendskab til IT på højt niveau på både Mac og PC. Superbruger af Adobe programmerne: InDesign, Illustrator og Photoshop + kendskab til webdesign-programmet Dreamweaver. Udtagene fra portfolioen beviser mine evner og kunnen i de forskellige programmer Derudover er jeg skarp i programmerne tilhørende Microsoft Office-pakken. Sprog: Flydende engelsk i skrift og tale Kendskab til tysk


HUSK ! B

e s t il v in

due s p o le

r ing - d

e t e r re

n af s la p

# Go-carts til forskellige virksomhedstyper.

n ing!


Erhvervserfaring 2011 - Samarbejde med Team Vesthimmerland - ansvarlig for billeddelen på hjemmebanens storskærme. 2011 - Samarbejde med Aars HK om opbygning af deres nye hjemmeside - ansvarlig for det visuelle. 2011 - Samarbejde med Viborg HK om lancering af deres nye herrefanklub - fremstilling af grafisk materiale. 2011 – 10 ugers erhvervspraktik hos Dathoprint i Aars i forbindelse med uddannelsen. 2009-2011 - Centerassistent i Aars Bowlingcenter. 2006-2008 - Butiksmedhjælper i MR Pauli, Aars.


# Del af forsiden til et produkkatalog for et møbelfirma.


Fleggaard, grafiker  

Jobansøgning

Fleggaard, grafiker  

Jobansøgning

Advertisement