Page 1

Solo Massage aan huis

Omschrijving: Massage aan huis. Relaxatiemassage voor één persoon aan huis of op locatie. Tijdsduur: 90 minuten Tarief: €90 inclusief BTW en verplaatsingskosten Voorbereiding: Zorg voor een verwarmde (22°c) en ruime kamer en enkele badhanddoeken Kenmerken: Deze uitgebreide relaxatiemassage zal u in hogere sferen brengen. Van kop tot teen zal uw lichaam ontspannen zijn. Aan elk lichaamsdeel wordt er aandacht besteed. Let op: enige vorm van erotische massages aan huis behoren niet tot mijn pakket.


Duo Massage aan huis

Omschrijving: Massage aan huis. Relaxatiemassage voor twee personen aan huis of op locatie. Tijdsduur: Twee maal 90 minuten, dus 180 minuten Tarief: ₏170 inclusief BTW en verplaatsingskosten Voorbereidingen: Zorg voor een verwarmde (22°c) en ruime kamer en enkele badhanddoeken Kenmerken: Deze uitgebreide relaxatiemassage zal jullie in hogere sferen brengen. Van kop tot teen zullen jullie ontspannen zijn. Aan elk lichaamsdeel wordt er aandacht besteed. Ook krijgt de partner, indien gewenst, de kans om de laatste tien minuten 'mee te masseren'. Zo kan de gemaseerde genieten van vier helende handen en leert de partner de kneepjes van het vak. Let op: enige vorm van erotische massages aan huis behoren niet tot mijn pakket.


Huwelijksmassage aan huis

Omschrijving: Relaxatiemassage voor twee personen aan huis of op locatie Tijdsduur: Twee maal 90 minuten, dus 180 minuten Tarief: €170 inclusief BTW en verplaatsingskosten Voorbereiding: Zorg voor een verwarmde (22°C) en ruime kamer en enkele badhanddoeken Kenmerken: Deze uitgebreide relaxatiemassage zal het bruidspaar in hogere sferen brengen. Deze zullen volkomen ontspannen zijn zodat het koppel de hectische periode goed zal doorkomen. De massage kan zowel op één en dezelfde als op verschillende lokaties worden voltrokken. Een echte aanrader!


Chinese Hoofd-, Nek- en Schoudermassage aan huis

Omschrijving: Een ontspannende massage gericht op hoofd, nek en schouders aan huis of op locatie Tijdsduur: 25 Minuten per persoon (min 2 pers) Tarief: €25 per persoon inclusief BTW en verplaatsingskosten Voorbereiding: Zorg voor een verwarmde (20°c) en ruime kamer Kenmerken: De Chinese Hoofd- , Nek- & Schoudermassage is een onderdeel van de Tuina-massage. Tuina-massage is mede ontstaan door zij die wel degelijk de voordelen zagen van het werken op acupunctuurpunten, maar het gebruik van de acupunctuurnaalden niet konden verdragen of als pijnlijk ervoeren. De doelstellingen van een massage kennen we allemaal maar vanuit het Chinese standpunt worden deze veel ruimer gezien. Hier wordt vooral gewerkt met de Qi (uitspraak : tsjie), Shen en de bloedcirculatie. De ‘Qi’ symboliseert het leven in al zijn vormen : gedachten en gevoelens, weefsel en bloed, inwendig leven en uitwendige expressie. De ‘Shen’ of geest staat voor het mentale, emotionele en expressieve leven. Er wordt dus gewerkt op het manueel stimuleren van de acupunctuurpunten. Deze punten bevinden zich op meridianen. Meridianen zijn een soort kanalen waardoor


energie in ons lichaam stroomt. Elke meridiaan staat in verbinding met een orgaan. Doordat wij via massage deze punten en meridianen gaan activeren, kan de massage dus ook een energetisch gevolg hebben in ons lichaam. Door het toepassen van de Chinese Hoofd- , Nek- en Schoudermassage kunnen we een energetische harmonie creĂŤren. De massage aan huis wordt bovenop de kledij gegeven, waardoor het gebruik van massageolie overbodig is.


Massageparty aan huis

Omschrijving: Iedereen kan genieten van een bondige relaxatiemassage aan huis of op locatie Tijdsduur: 30 Minuten per persoon (min 3pers) Tarief: ₏30 per persoon inclusief BTW en verplaatsingskosten Voorbereiding: Zorg voor een private, verwarmde (22°c) en ruime kamer. Voorzie ook voldoende badhanddoeken. Kenmerken: Elke gast kan genieten van een bondige relaxatiemassage aan huis van 30 minuten. Terwijl de gasten genieten van een drankje en hapje of ander vertier wordt elk persoon apart heerlijk en tot in de puntjes gemasseerd. Ideaal voor een vrijgezellenavond of ladys night!


Tuinmassage aan huis

Omschrijving: Laat uw gasten genieten van een heerlijke relaxatiemassage aan huis of op locatie Tijdsduur: 30 Minuten per persoon (min 3pers) Tarief: â‚Ź30 per persoon inclusief BTW en verplaatsingskosten Voorbereiding: Zorg voor een stevige ondergrond en voldoende ruimte om de tafel te plaatsen. Voorzie voldoende badhanddoeken. Kenmerken: Verras uw gasten met een tuinmassage tijdens uw BBQ, jubileum, trouwfeest, communniefeest, lentefeest,... Elk kan kiezen uit een relaxatiemassage, waarvoor u zich moet 'ontkleden' en waarbij er massageolie wordt gebruikt, en een Chinese Hoofd-, Nek- en Schoudermassage, waarvoor u zich niet hoeft te ontkleden en waarbij er geen massageolie wordt gebruikt.


Kantoormassage op locatie (

Omschrijving: Massage op kantoor. Elke medewerker kan genieten van een ontspannende Chinese-, Hoofd-, Nek- en Schoudermassage op kantoor of op locatie. Tijdsduur: 30 Minuten per persoon (min 3pers) Tarief: ₏25 per persoon inclusief BTW en verplaatsingskosten Voorbereidingen: Voorzie een verwarmde (20°c), private en ruime kamer Kenmerken: Laat uw medewerkers genieten van een ontspannende Chinese-, Hoofd-, Nek- en Schoudermassage. Deze zullen u heel erg dankbaar zijn wanneer zij merken dat hun RSI klachten vermindert zijn. Deze ontspannende massage gebeurt op de kleding en zonder massageolie wat deze zeer geschikt maakt voor op kantoor!


Evenementenmassage op locatie

Omschrijving: In samenspraak beslissen wij welke massagevorm u wenst aan te bieden op uw evenement. Dit kan van een gehele relaxatiemassage van 90 min tot en met een voetmassage gaan van 10 min. Tijdsduur: Geheel afhankelijk van de vraag van de klant. Minimum 120 minuten in totaal. Tarieven: De eerste 120 minuten zijn aan â‚Ź90, nadien wordt er per 30 minuten â‚Ź20 aangerekend. Deze tarieven zijn inclusief BTW en verplaatsingskosten. Bij meerdere dagen wordt er vanaf de tweede dag een korting van -10% verrekend. Voorbereiding: Afhankelijk van de wensen van de klant. Deze worden persoonlijk besproken.


Zonmassage aan huis

Omschrijving: Geniet van een 90min durende relaxatiemassage die tevens uw huid helpt te beschermen tegen de zon aan huis of op locatie Tijdsduur: 90 minuten per persoon Tarief: ₏90 per persoon, inclusief BTW en verplaatsingskosten Voorbereiding: Voorzie een verwarmde (min 20 °C), private, ruime kamer en voldoende handdoeken Kenmerken: U wenst te genieten van een uitgebreide relaxatiemassage aan huis en tevens uw huid extra te beschermen tegen de zon? Dan is deze massagevorm geknipt voor u. Het geheim zit hem in de zelf samengestelde massageolie. Deze is samengesteld op basis van 'Sesamolie' en 'fijne lavendel', uit gecultiveerde berglavendel. Deze etherische lavendelolie heeft o.a. volgende eigenschappen: kalmerend, opbouwend, opwekkend, verfrissend, antibacterieel, antiviraal, antiseptisch, antimycotisch, pijnverzachtend, stimuleert de doorbloeding, vermindert krampen en is insectenwerend. De sesamolie heeft een natuurlijke beschermingsfactor van 3 a 4 en wordt in India vaak gebruikt bij Ayurvediche massages. Helpt tevens bij slecht doorbloede huid, droge huid, rijpere huid en normale huid met droge plekken. Deze massage is niet geschikt bij neurodermatitis, huidontstekingen en tijdens gebruik van homeopatische middelen.


Hotelmassage op locatie

Omschrijving: Massage op hotel. Geniet van een 90min durende relaxatiemassage op uw eigenste hotelkamer Tijdsduur: 90 minuten per persoon Tarief: ₏90 per persoon, inclusief BTW en verplaatsingskosten Voorbereiding: Voorzie een verwarmde (min 20 °C), private, ruime kamer en voldoende handdoeken Kenmerken: U wenst te genieten van een uitgebreide relaxatiemassage op uw eigenste hotelkamer? Dan is deze massagevorm geknipt voor u. Uw gehele lichaam wordt gedurende 90 minuten verwend terwijl u rustig kan indommelen op mn draagbare massagetafel. Geniet van het contact tussen hand, olie en lichaam. Een unieke ervaring! Let op: enige vorm van erotische massages behoren niet tot mijn pakket.

Tarief en Info  

Hier kan je alle tarieven en meer info bekijken van al onze massageformules! Massageman, de specialist in massage aan huis en op het werk!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you