Page 14

NEWS

DEME MACARALE se extinde prin preluarea Energoutilaj De la înfiinţarea companiei Deme Macarale în anul 1991 și până în prezent aceasta s-a dezvoltat în mod constant, tranziționând de la o companie mică de închirieri care acoperea doar vestul României, până la ceea ce a devenit actualmente unul din liderii de piață în zona de închirieri macarale și transporturi speciale, acoperind România, Ungaria, Bulgaria și Moldova. Text: Oana PATACHE

I

ată că Deme Macarale reușește în iunie 2018 o extindere interesantă prin preluarea Energoutilaj, una din companiile cele mai vechi și cunoscute din România pe piața de profil. Deme Macarale este încă de la înfiinţare o companie de familie cu capital 100% românesc iar EnergoUtilaj era deținut de un fond de investiţii cu capital străin. Mai multe detalii despre preluarea Energoutilaj aflați din interviul următor.

Mașini&Utilaje: Ce se întâmpla cu angajații Energoutilaj după absorbţie?

Mașini&Utilaje: De când au început discuţiile pentru preluarea Energoutilaj? Când s-a încheiat tranzacţia?

Deme Macarale: Toţi angajaţii echipei EnergoUtilaj au fost transferaţi la Deme Macarale. Ei fac acum parte din Deme Macarale și pot fi găsiţi la sediul nostru de la Bolintin Deal, pe autostrada București-Pitești la Km 23.

Deme Macarale: Încă din anul 2017 s-a avut în vedere o extindere a Deme Macarale pe piaţa de servicii cu macarale și transporturi speciale pe piaţa din România, în același timp cu întărirea prezenţei în zona Bucureștiului și în general Sudul României. În ceea ce privește absorbţia Energo Utilaj lucrurile au devenit posible la începutul anului 2018. Tranzacţia este încheiată și începând cu luna iunie 2018 Deme Macarale a absorbit EnergoUtilaj. Practic, tot ceea ce reprezintă echipamente și personal, începând cu luna iunie 2018 sunt acum parte componentă a Deme Macarale.

12

masinisiutilaje.ro Iunie 2018

Tranzacţia este încheiată şi începând cu luna iunie 2018 Deme Macarale a absorbit EnergoUtilaj. Practic, tot ceea ce reprezintă echipamente şi personal, începând cu luna Iunie 2018 sunt acum parte componentă a Deme Macarale.

Mașini&Utilaje: Cum vor evolua lucrurile în companie după extindere?

Mașini&Utilaje: Care sunt planurile de viitor ale companiei Deme Macarale?

Deme Macarale: Suntem convinși că putem acorda o calitate superioară a serviciilor oferite având în vedere mărirea flotei de macarale cu 22 de macarale mobile. Acum suntem în poziţia de a asigura o flexibilitate mai mare în favoarea clienţilor noștri și o prezenta mai apropiată de șantierele acestora, ceea ce în final duce la reducerea costurilor clienţilor și scurtarea timpului de răspuns la cererea acestora.

Deme Macarale: Obiectivul nostru principal este întărirea prezenţei pe piaţa românească, în special în zona de sud, și creșterea cotei de piaţă pe zona serviciilor cu macarale și transporturi speciale și creșterea calităţii acestor servicii. Așadar toate acțiunile noastre se vor concentra în această zonă, extinderea noastră prin preluarea Energoutilaj fiind un pas mare în această direcție.

Masini si Utilaje pentru Constructii - Iunie 2018  
Masini si Utilaje pentru Constructii - Iunie 2018  
Advertisement