__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

TEATRE A L’ ESCOLA

Teatre, educació i discapacitat


QUI SOM? Maset de Frater es un centre de promoció cultural i inclusió social de persones amb discapacitat, amb un ampli programa d’activitats adaptades a les seues condicions i necessitats amb la finalitat d’afavorir la seua formació integral.

QUÈ US PROPOSEM?

QUÈ US OFERIM?

La nostra proposta es la realització de tallers de teatre preparats per actrius i actors amb discapacitat, destinats a alumnes de primaria.

1. Taller de teatre en el vostre propi centre educatiu.

Dins d’aquesta oferta, contem desde octubre de 1997 amb una experiència inclusiva i creativa: Teatre Maset de Frater. Des d’un principi, hem presentat el nostre treball en els espais més emblemàtics de la vida social i cultural de Castelló. Al llarg d’aquests anys, milers de persones han pogut gaudir d’aquest esforç col.lectiu ple de dinamisme i creativitat. El teatre és per nosaltres una eina d’integració, una aposta per la persona més enllà de la seua limitació funcional. Per aquest motiu, a l’escenari treballen d’igual a igual actors i actrius amb o sense discapacitat. Amb aquest ideari, els nostres muntatges teatrals, de creació pròpia, es caracteritzen per un fort contingut reflexiu i de compromís social. Ens interessa despertar entre el públic la complicitat i atenció davant les propostes i plantejaments que posem a escena. Així viscuda, la màgia del teatre es transforma en una necessitat, en una forma d’expressar el nostre món interior a través de sensacions, emocions, sentiments i idees. Igualment, com a resultat d’un procés col.lectiu d’investigació, descobrim totes les nostres possibilitats, per damunt de la limitació o fragilitat. Sense arrogància ni paternalisme. Amb senzillesa i honestedat. No fem un teatre especial, sinó TEATRE, i així ho volem mostrar.

Crearem un espai de treball on els xiquets i les persones amb discapacitat treballen conjuntament aspectes teatrals com l’expressió corporal, les emocions i el joc dramàtic. Volem oferir-vos un recurs innovador, a la vegada que una excel.lent ferramenta pedagògica. Nombre màxim aproximat per sessió: de 25 a 30 alumnes. Duració de la sessió: el taller es realitzarà en horari de matí, amb una duració de 45 minuts aprox.; estarà en funció dels horaris del col.legi. Podem fer varies sessions al llarg del matí. Perfil del participant: de tercer a sisè de primària. 2. Coloqui. Una vegada finalitzat el taller crear amb els xiquets un espai de diàleg i reflexió al voltant de la discapacitat, teatre i educació en valors.

PERÍODE DE REALITZACIÓ Tercer trimestre del curs escolar (abril, maig i juny) Dia de realització: tots els dimarts del trimestre en horari de matí.

RESERVES El període per formalitzar la reserva es de octubre a febrer. Podeu contactar amb nosaltres de dues formes: Tel.: 658945449 (persona de contacte Bea Miralles, de 10:00-17:00h) E-mail: info@fratercastello.org L’aportació econòmica a l’activitat es concretarà quan es realitze la reserva.

http://www.fratercastello.org

Profile for masetdefrater

Triptic Teatre a l´escola  

Tríptico promocional

Triptic Teatre a l´escola  

Tríptico promocional

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded