Page 1

Crear un espai de treball i reflexió sobre la discapacitat, teatre i educació en valors.

Donar a conèixer un recurs innovador per a professors, alhora que una excel.lent eina pedagògica pels centres educatius.

¿QUÈ US PROPOSEM? La nostra proposta és la realització de Matinals de teatre per centres d’ensenyament de primària, secundària i batxillerat, organitzades i escenificades per Teatre Maset de Frater.

Teatre Maset de Frater és una experiència creativa i integradora que va iniciar la seua activitat a l’octubre de 1997. Des d’un principi, hem presentat el nostre treball en els espais més emblemàtics de la vida social i cultural de Castelló. Al llarg d’aquests anys, milers de persones han pogut gaudir d’aquest esforç col.lectiu ple de dinamisme i creativitat. El teatre és per nosaltres una eina d’integració, una aposta per la persona més enllà de la seua limitació funcional. Per aquest motiu, a l’escenari treballen d’igual a igual actors i actrius amb o sense discapacitat. Amb aquest ideari, els nostres muntatges teatrals, de creació pròpia, es caracteritzen per un fort contingut reflexiu i de compromís social. Ens interessa despertar entre el públic la complicitat i atenció davant les propostes i plantejaments que posem en escena. Així viscuda, la màgia del teatre es transforma en una necessitat, en una forma d’expressar el nostre món interior a través de sensacions, emocions, sentiments i idees. Igualment, com a resultat d’un procés col.lectiu d’investigació, descobrim totes les nostres possibilitats, per damunt de la limitació o fragilitat. Sense arrogància ni paternalisme. Amb sencillesa i honestedat.

No fem un teatre especial, sinó TEATRE, i així ho volem mostrar.

Matinals de Teatre Maset de Frater

¿QUIN ÉS EL NOSTRE OBJECTIU?

Teatre, educació y discapacitat


PERÍODE DE REPRESENTACIONS ¿QUÈ US OFERIM? 1. Treball del material pedagògic i preparació prèvia de la visita al centre educatiu. El centre que desitge assistir a una de las matinals es posarà en contacte amb nosaltres perquè li facilitem el material pedagògic, i d’aquesta manera els alumnes, junt amb el professor, preparen la visita. En el dossier es mostrarà què és Teatre Maset de Frater i la seua trajectòria, el perfil dels actors, la descripció de l’espectacle i el seu procés creatiu. Les obres de teatre i els materials s’adaptaran a cada nivell educatiu.

Tercer Trimestre del curs escolar (abril, maig i juny) Dia de realització: tots els dijous del trimestre. Horari: de 11:00 – 13:00h

RESERVES El període per formalitzar la reserva és de octubre a febrer. Podeu contactar amb nosaltres de dues maneres: Telf: 689015470 (persona de contacte Tino Pons, de 10:0017:00h) E-mail: info@fratercastello.org L’aportació econòmica a l’activitat es concretarà quan es realitze la reserva.

2. Representació de l’obra en el Maset de Frater. 3. Col.loqui i dinàmiques després de la representació. Una vegada l’obra de teatre ha estat representada, es crearà amb l’alumnat un espai de treball i reflexió sobre l’obra. Igualment, mitjançant el dossier que s’haurà treballat prèviamente a l’aula, es contribuirà a l’apropament a l’àmbit de la discapacitat.

¿ON ESTEM? Maset de Frater Avgda. dels Pins 242, 12100, Grau de Castelló (Just darrera del Pinar) Línia d’autobusos: Castelló (Plaça Borrull) Grau, platja del Pinar (parada Escola d’Hosteleria) http://www.fratercastello.org

Folleto Matinales en valencià  

Folleto promocional

Folleto Matinales en valencià  

Folleto promocional

Advertisement