Page 1

Crear un espai de treball i reflexió sobre la discapacitat, teatre i educació en valors.

Donar a conèixer un recurs innovador per a professors, alhora que una excel.lent eina pedagògica pels centres educatius.

¿QUÈ US PROPOSEM? La nostra proposta és la realització de Matinals de teatre per centres d’ensenyament de primària, secundària i batxillerat, organitzades i escenificades per Teatre Maset de Frater.

Teatre Maset de Frater és una experiència creativa i integradora que va iniciar la seua activitat a l’octubre de 1997. Des d’un principi, hem presentat el nostre treball en els espais més emblemàtics de la vida social i cultural de Castelló. Al llarg d’aquests anys, milers de persones han pogut gaudir d’aquest esforç col.lectiu ple de dinamisme i creativitat. El teatre és per nosaltres una eina d’integració, una aposta per la persona més enllà de la seua limitació funcional. Per aquest motiu, a l’escenari treballen d’igual a igual actors i actrius amb o sense discapacitat. Amb aquest ideari, els nostres muntatges teatrals, de creació pròpia, es caracteritzen per un fort contingut reflexiu i de compromís social. Ens interessa despertar entre el públic la complicitat i atenció davant les propostes i plantejaments que posem en escena. Així viscuda, la màgia del teatre es transforma en una necessitat, en una forma d’expressar el nostre món interior a través de sensacions, emocions, sentiments i idees. Igualment, com a resultat d’un procés col.lectiu d’investigació, descobrim totes les nostres possibilitats, per damunt de la limitació o fragilitat. Sense arrogància ni paternalisme. Amb sencillesa i honestedat.

No fem un teatre especial, sinó TEATRE, i així ho volem mostrar.

Matinals de Teatre Maset de Frater

¿QUIN ÉS EL NOSTRE OBJECTIU?

Teatre, educació y discapacitat


PERÍODE DE REPRESENTACIONS ¿QUÈ US OFERIM? 1. Treball del material pedagògic i preparació prèvia de la visita al centre educatiu. El centre que desitge assistir a una de las matinals es posarà en contacte amb nosaltres perquè li facilitem el material pedagògic, i d’aquesta manera els alumnes, junt amb el professor, preparen la visita. En el dossier es mostrarà què és Teatre Maset de Frater i la seua trajectòria, el perfil dels actors, la descripció de l’espectacle i el seu procés creatiu. Les obres de teatre i els materials s’adaptaran a cada nivell educatiu.

Tercer Trimestre del curs escolar (abril, maig i juny) Dia de realització: tots els dijous del trimestre. Horari: de 11:00 – 13:00h

RESERVES El període per formalitzar la reserva és de octubre a febrer. Podeu contactar amb nosaltres de dues maneres: Telf: 689015470 (persona de contacte Tino Pons, de 10:0017:00h) E-mail: info@fratercastello.org L’aportació econòmica a l’activitat es concretarà quan es realitze la reserva.

2. Representació de l’obra en el Maset de Frater. 3. Col.loqui i dinàmiques després de la representació. Una vegada l’obra de teatre ha estat representada, es crearà amb l’alumnat un espai de treball i reflexió sobre l’obra. Igualment, mitjançant el dossier que s’haurà treballat prèviamente a l’aula, es contribuirà a l’apropament a l’àmbit de la discapacitat.

¿ON ESTEM? Maset de Frater Avgda. dels Pins 242, 12100, Grau de Castelló (Just darrera del Pinar) Línia d’autobusos: Castelló (Plaça Borrull) Grau, platja del Pinar (parada Escola d’Hosteleria) http://www.fratercastello.org

Profile for masetdefrater

Folleto Matinales en valencià  

Folleto promocional

Folleto Matinales en valencià  

Folleto promocional

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded