Brochure Park Warande Vroondaal

Page 1


2


De lange zomer aan zee maakt langzaam plaats voor dagen die korter duren. Straatlantaarns lichten op. Flonkerende lichten volgen. Totdat de lente, met alle geur en kleur, weer losbarst. Op weg naar een nieuwe, heerlijke zomer. Park Warande, het hele jaar door heerlijk wonen.

WO N E N O P H ET MO O I STE P LEK JE VAN VROONDA AL

3


LENTE

HERFST

PA RK WA RA ND E , H ET H E L E JA A R D O O R H E E RL I J K WO NE N

4

ZOM ER

WIN TER


INHOUD

Park Warande............................................................................................................................................................................................................6 Locatie.........................................................................................................................................................................................................10 Architect.....................................................................................................................................................................................13 Herenhuizen..............................................................................................................................................................16 Geschakelde villa’s..................................................................................................................................20 Vrijstaande villa’s...................................................................................................................26 Afwerking.................................................................................................................32 Comfortabel en energiezuinig wonen...........................................34 Plattegronden...........................................................................38 Erfpacht......................................................................90 Technische omschrijving.....................91 Algemene informatie............94 Verkoopinformatie....95

5


EEN VL EUGJE AR ISTOCR ATIE Park Warande is vernoemd naar de adellijke jachtterreinen van weleer. Deze warandes werden na het einde van de heerschappij van de lokale adel omgevormd in villaparken en stadsparken. Dat vleugje aristocratie komt ook terug in Park Warande. Zo liggen de 30 exclusieve herenhuizen en 22 luxe villa’s waarvan 2 vrijstaand, aan brede lanen tussen royale waterpartijen met volop groen. Als u er bent weet u het meteen: “Dit is het mooiste plekje van Vroondaal”. De rijkdom van toen herkent u ook in de gevels met klassieke ingetogen details en grote puien. Iedere woning is anders. Telkens verrassend maar altijd indrukwekkend. De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en hebben statige hoge plafonds op de begane grond van maar liefst 3 meter! Hieraan herkent u de stijlvolle, typisch Haagse architectuur.

6


A AN U DE KEUZE: ERFPACHT OF E IGEN GRON D Als enige project in Vroondaal kunt u er bij Park Warande voor kiezen om de grond waarop uw woning staat onder erfpacht te verkrijgen. U rekent dan niet direct de koopsom van de grond af, maar betaalt een jaarlijkse erfpachtcanon. Dat kan een verschil maken in uw maandlasten! Meer info leest u op bladzijde 90.

7


STRAND KIJKDU IN

S CHEV EN INGEN

10 MINUTEN

20 MINUTEN

8


CENTRUM DEN HA AG

RIJSWIJK

20 MINUTEN

20 MINUTEN

9


LOCATIE Wonen in hofstad Den Haag is genieten van al het moois dat de stad te bieden heeft. Strand en zee bijvoorbeeld, maar ook bos en duin. Mondainer en internationaler dan de meeste grote steden. Met een rijk cultureel en culinair aanbod. Park Warande vormt een onderdeel van het lommerrijke Vroondaal en komt tussen de Westmadeweg en het Grand Canal. Vlakbij uitvalswegen, (internationale) scholen en eigentijdse voorzieningen. Het kustlandschap van Kijkduin nodigt uit tot stoere buitensporten, maar ook tot een avond op het strand. Liever fietsen op Landgoed Ockenburgh? Of, nog dichterbij, een picknick met vrienden in Park Madestein? Geen weekend hoeft hetzelfde te zijn.

PIER

KIJKDUIN

STRAND KIJKDUIN

SCHEVENINGEN N14 N44

OCKENBURGH

WESTDUINPARK

LOOSDUINEN S200

VOORBURG A12

DEN HAAG

KIJKDUIN

CENTRUM

HA

AG

WE

S104

G

MADESTEIN

A12

LEYENBURG OCKENBURGH

A4

G

RIJSWIJK

RK PA NDE RA WA

N 211

AN

PARK WARANDE

EG

WE

LA

YPENBURG

EW

DE

ER

VROONDAAL

AD

MA

RB

MADESTEIN

TM

ST

OO

S WE

OO

LOOSDUINEN

A4

N 211

A13 N211

MONSTER

WATERINGEN

N211 N213

M AD EW

N211

DELFT

10

EG

DE UITHOF


11


EG

WESTMADEW

H3

H1

BNR. 49 R. 51 BNR. 50 BNR. 52 BN

H4

H2

H1

H1

H7

BNR. 42 44 BNR. 43 R. 45 BNR. BNR. 46 BN

V2

BNR. 15

V1

V3

V1

BNR. 12

BNR. 13

BNR. 14

V6a

H4

V4

BNR. 16

BNR. 41

BNR. 11

V6a

H1

V5

BNR. 17

BNR. 40

BNR. 10

H3

BNR. 39

V5

H1

BNR. 38

H2a

TOEKOMSTIGE ONTWIKKELING

BNR. 37

V5

BNR. 18

BNR. 9

V4

V4

BNR. 19

BNR. 8

H2a

OOSTMADEWEG

H5

H6 H1a BN H2 BN R. 47 R. 48

VRIJE KAVELS

BNR. 36

H1

BNR. 35

H1

BNR. 34

V6

V6

BNR. 20

BNR. 7

V6

V6

BNR. 21

BNR. 6

H7

BNR. 33

V7

V7

BNR. 22

H5a H2

H2

H1

H6

29 BNR. 28 BNR. 32 BNR. 31 BNR. 30 BNR.

H6a H1a H3

H1 H7a

BNR. 27 BNR. 26 BNR . 25 BNR. 24 BNR. 23

V2

BNR. 1

BNR. 5

V1

BNR. 2

V1

BNR. 3

V3

BNR. 4

GRAND CANAL

Herenhuizen

Geschakelde villa’s

Geschakelde villa’s met garage en veranda

PA RK WA RA NDE VROONDA A L

12

Vrijstaande villa’s


VAN HER ENHUIS TOT VRIJSTA A N DE V IL L A IN PARK WARANDE STA AT KWAL ITEIT EN WOONCOM FORT CEN TRA AL

H E RE NH U I S

GESCHAKELDE VILLA

V R I JSTA A NDE VI LLA

A RCHITECT ‘Het is een vanzelfsprekende en overtuigende vormgeving geworden waarin elk huis zich presenteert als een statig herenhuis. Met typerende verticale elementen zoals de hoge ramen, erkers en dakkapellen, al dan niet voorzien van een torentje. Metselwerk in verschillende kleuren om, net als toen, de uniciteit van iedere woning te benadrukken maar met de verzoenende horizontale accentuerende spekbanden. Samen roepen ze het beeld op van rijke Haagse buurten zoals het Belgisch Park, het Van Stolkpark of de Archipelbuurt. Ooit ontworpen voor welgestelden die zich in Den Haag vestigden. Ver voor de moderne architectuur en betonnen gevels hun intrede deden.’ Marc Prosman van Marc Prosman Architecten B.V., Amsterdam

13


14


L ENT E De veranda lonkt al bij de eerste zon, pril nog.

15


HER ENHUIZEN De 30 stijlvolle en gevarieerde herenhuizen liggen er zonnig bij. Ook in huis is het licht dankzij de royale beukmaat van 6 meter, de grote raampartijen en openslaande deuren naar de tuin. De hoge plafonds op de begane grond zorgen voor een extra rijk gevoel. De entree, soms met een echte vestibule, bevindt zich aan de voor- of zijgevel. Een veranda is ook mogelijk. De achtertuin is via een achterom bereikbaar. Op de verdieping is plek voor drie slaapkamers inclusief een extra grote hoofdslaapkamer met bijvoorbeeld een walk-in-closet. De luxe badkamer is voorzien van sanitair van Tortu. Een vierde slaapkamer en de laundry, met plek voor wasmachine en droger, vindt u op de tweede verdieping. Daar is, voor wie wil, nog meer ruimte. Bijvoorbeeld voor een extra badkamer, slaapkamer of bergruimte.

Er is veel variatie in indeling en grootte. De woonoppervlaktes variĂŤren tussen ca. 165 en 185 m2. Meer ruimte nodig? Een uitbouw op de begane grond van 1,20 meter of 2,40 meter aan de achterkant is mogelijk. Bewoners van de herenhuizen met de bouwnummers 28 en 33 t/m 41 beschikken over twee parkeerplaatsen op eigen terrein in de achtertuin. Bouwnummers 23, 27 en 32 beschikken over een garage en twee parkeerplaatsen in de voortuin. Verder is er langs de straat voldoende mogelijkheid om te parkeren. Bekijk de plattegronden van de herenhuizen op pagina 40 - 63.

16


17


18


19


G ESCHAKEL DE VIL L A’S MET VER ANDA EN GA RAGE Acht exclusieve geschakelde villa’s met een extra brede beukmaat van 6,60 meter beschikken over een garage en veranda aan de voorzijde. Sommige villa’s komt u binnen door de klassieke vestibule en twee van de acht villa’s beschikken zelfs over een hoektoren die de voorname entree naar Park Warande nogmaals architectonisch accentueert. Grote kavels van ca. 320 tot ruim 350 m2 met voor de garage een oprit met twee privé parkeerplaatsen. Via openslaande deuren heeft u vanuit de leefkeuken direct toegang tot de veranda. De brede woonkamer kan naar wens nog groter worden door middel van een uitbouw van 1,20 meter of 2,40 meter aan de achterzijde van de woning.

Deze royale villa's hebben een woonoppervlak van maar liefst 191 m2. Bekijk de plattegronden van deze geschakelde villa's op pagina 64 - 71.

20


21


22


GESCHAKELDE VIL L A’S Voor wie van luxe, licht en ruimte houdt, zijn er twaalf stijlvolle geschakelde villa’s. Deze villa’s met een beukmaat van 6 meter breed zijn er in verschillende varianten. Kiest u voor een brede, grote of ranke voorname erker? Of liever een woning met fraaie veranda aan de voorzijde? Welke variant u ook kiest, dankzij de openslaande deuren betrekt u de tuin gemakkelijk bij de toch al royale living. De plafonds op de begane grond zijn extra hoog, net als de raampartijen. Op de eerste verdieping is plek voor vier slaapkamers en een separaat toilet maar u kunt ook kiezen voor een extra riante master bedroom met walk-in-closet. Nog meer ruimte, voor een extra badkamer misschien, vindt u op de tweede verdieping. Naast uw woning beschikt u over een oprit met twee privé parkeerplaatsen. Heeft u liever een garage of uitbouw aan uw woonkamer? Ook dat is mogelijk.

• De kaveloppervlaktes variëren van ca. 230 tot 276 m2. • De woonoppervlaktes variëren van ca. 165 tot 180 m2. Meer ruimte nodig? Een dakkapel of een uitbouw van 1,20 meter of 2,40 meter aan de achterkant zijn mogelijk. Bekijk de plattegronden van deze geschakelde villa's op pagina 72 - 83.

23


24


25


VR IJSTA ANDE VILL A’S Uniek en luxe zijn de twee vrijstaande villa’s met royale, zonnig gelegen tuinen. De hoge plafonds op de begane grond zorgen in combinatie met de hoge ramen, voor een prachtige lichtinval. Dit ruimtelijke gevoel wordt versterkt doordat de woning is uitgevoerd met een brede erker op iedere verdieping. De openslaande deuren naar de achtertuin geven al vroeg in het voorjaar een zomers gevoel. De standaard dakkapel op de 2e verdieping bij het trappenhuis zorgt overdag voor natuurlijk licht op elke verdieping. De keuken bevindt zich aan de voorzijde. Boven is er volop ruimte voor drie of vier slaapkamers. De luxe badkamer is voorzien van Tortu sanitair. Het tweede toilet is separaat. On top biedt de zolderverdieping een vierde slaapkamer en laundry, en mocht het nodig zijn, de mogelijkheid voor een extra badkamer of meer ruimte om te slapen of te werken.

• De kaveloppervlaktes zijn ca. 300 tot 313 m2. • De woonoppervlakte is ca. 178 m2. • Naast uw woning beschikt u over een oprit met twee privé parkeerplaatsen. Meer ruimte nodig? Een garage, uitbouw van 1,20 meter of 2,40 meter aan de achterkant, of een dakkapel zijn optioneel mogelijk. Bekijk de plattegronden van deze vrijstaande villa's op pagina 84 - 87.

26


27


28


29


ZOMER De zon gaat nog lang niet onder. Zullen we fietsen naar het strand en daar een hapje eten?

30


31


32


HIGHL IGHTS A F WERK ING Wonen in Park Warande is kiezen voor kwaliteit en comfort. Alle woningen beschikken over: p lafondhoogte van ca. 3 meter op de begane grond l uxe badkamer met sanitair van Tortu. Standaard voorzien van een wastafel van 60 cm breed, inloopdouche met draingoot en ligbad r uimte voor een inloopkast in hoofdslaapkamer a parte toilet op 1e verdieping l aundry met ruimte voor wasmachine en droger op 2e verdieping o ptioneel tweede badkamer op 2e verdieping mogelijk

33


34


CO MFORTAB EL EN ENERGIEZUIN IG De woningen in Park Warande worden voorzien van een duurzame installatie en voldoen aan de laatste eisen op het gebied van energieverbruik. Middels een (elektrische) luchtwarmtepomp wordt de energie uit de lucht gebruikt voor het verwarmen van uw tapwater en de vloerverwarming. De woning is hiermee geheel gasloos. Op het platte dak van de woning staat ‘de buitenunit’ welke hiervoor zorgt. Naast de luchtunit is het dak ook voorzien van meerdere PV-panelen (zonnepanelen). De zonnepanelen worden ook op het platte dak aangebracht, u geniet van een optimaal rendement! In een koude winter heeft u een aangename gelijkmatige temperatuur vanwege de vloerverwarming in de gehele woning. Tijdens de warme zomerdagen biedt de luchtwarmtepomp de mogelijkheid om via de vloerverwarming ook uw huis te koelen.

Energie opwekken uit de lucht middels een (lucht)warmtepomp Met deze installatie kunt u zowel verwarmen als koelen! Elektriciteit opwekken met zonnepanelen (u kunt optioneel extra panelen laten plaatsen) Energie besparen met lage temperatuur vloerverwarming en ook nog ruimtebesparend Aangenaam comfort vanwege een goed geïsoleerde woning (minimaal energielabel A) U draagt bij aan een gezond milieu en heeft de financiële voordelen van een lage(re) energierekening.

35


36


HER FST Dwarrelend blad. De wind al guur Binnen is er warme thee. Met koekjes.

37


38


PL ATTEGRONDEN

39


HER ENHU IZEN TY PE H1, H1a & H4 BOU W NU M M E R S H 1: 24 , 29, 34 , 35, 38 , 4 0 , 4 3, 44 & 5 0 ( 34 , 38 , 4 0 & 43 zijn gespiegeld) H 1 a: 26 & 4 8 (indeling is gelijk aan afgebeelde plattegronden van H1, alleen dan met extra veranda en gespiegeld) H4: 41 & 46 (indeling is gelijk aan afgebeelde plattegronden van H1)

40


<570>

<371>

<371>

<570>

<1024>

<1024>

1101

1101

<371>

<570>

TYPE H1 <1024>

1101

<207>

<207><356>

<207>

<356> 600

<356>

600

TYPE H1aBegane Grond 154

BEGANE GROND

TYPE H4 ( HOEKWONING )

Begane Grond

1:75

1:75

25.06.2019

25.06.2019

VERANDA

H1

600

Begane Grond 1:75 25.06.2019

41

H4

SCHA AL 1:75

H1a


<371>

<307>

<198>

<198>

<371>

<313>

<198>

<313>

TYPE H4 ( HOEKWONING )

<320>

<570>

<435>

<570>

<435>

<320>

<435>

<313>

<320>

2 E VERDIEPING

1101

1101

<263>

<256>

1101

TYPE H1

<256>

<256>

<371>

<307> <263>

<263>

<307>

<570> 600

600

154

1e Verdieping TYPE H1a

600

SCHA AL 1:75

1:75

25.06.2019

25.06.2019

H1 H4

1e Verdieping 1:75

25.06.2019

42

1e Verdieping

1:75

H1a


150

260

260

150

<322>

<523> <322>

<570>

150

260

<322>

<570>

<230>

<927>

<927>

1101

1101

WD

<230>

WM

LAUND RY

TECHNI EK

TYPE H4

<230> <360>

( HOEKWONING )

<360>

<927>

1101

<360>

<525>

260

260

150

150

260

154

2 E VERDIEPING

150

600

600 154

TYPE H1

600

2e Verdieping TYPE H1a

2e Verdieping 1:75

1:75

25.06.2019

25.06.2019

H1 H4

2e Verdieping 1:75

SCHA AL 1:75

25.06.2019

43

H1a


HER ENHU IZEN TY PE H2 & H2a B OU WNU M M E R S: H 2 : 31, 30 , 35 & 49 ( 30 is gespiegeld) H 2a: 36 & 37 (indeling is gelijk aan afgebeelde plattegronden van H 2 , alleen dan gespiegeld)

44


<371>

<570>

1101

<1024>

<371>

<570>

TY PE H2 1101

<1024>

BEGANE GROND

<167>

<257>

<356>

154

<356>

600 <257>

25.06.2019

154

<167>

Begane Grond

TYPE H2a 1:75

H2

VERANDA

SCHA AL 1:75 600

Begane Grond 1:75 25.06.2019

45

H2a


<256>

<371>

<263>

<307>

<319>

<320>

<435>

1101

1 E VERDIEPING

<198>

TYPE H2

<154>

154

<570>

<168>

600

1e Verdieping 1:75 25.06.2019

SCHA AL 1:75

H2 46


150

260

<322>

<570>

WM

1101

<927>

<230>

LAUNDRY

WD

TY PE H2 2 VERDIEPING E

<360>

TECHNI EK

260

154

<203>

150

<92>

600

2e Verdieping 1:75 25.06.2019

SCHA AL 1:75

H2

47


HER ENHU IZEN TYPE H3 B OU W NU M M E R S: 25, 39 & 51 ( 25 is gespiegeld)

48


<1178>

1101

<371>

<570>

BEGANE GROND

<356>

<154>

154

<207>

TY PE H3

<321>

600

Begane Grond 1:75 25.06.2019

SCHA AL 1:75

H3 49


<256>

<371>

<263>

<307>

1101

TYPE H3

<198>

<319>

<320>

<435>

1 E VERDIEPING

<321>

600

<154>

154

<570>

1e Verdieping 1:75 25.06.2019

SCHA AL 1:75

H3 50


150

260

<322>

<570>

WM

<230>

<927>

1101

LAUND RY

WD

TY PE H3

TECHNI EK

<360>

2 E VERDIEPING

<570>

260

<203>

150

154

<247>

600

2e Verdieping 1:75 25.06.2019

SCHA AL 1:75

H3 51


HER ENHU IZEN TYPE H5 & H5a B OU WNU M M E R : 52 B OU W NU M M E R H 5a: 32

52


<610>

240

<325>

GA R AGE

<431>

<431>

<352>

<352>

<570>

TYPE H5a

<1024>

<1024>

1101

TY PE H5

1101

<570>

BEGANE GROND

600

600

53

Begane Grond

Begane Grond

1:75

1:75

25.06.2019

25.06.2019

H5 H5a


<281>

TYPE H5a

<431>

<281>

<431>

<282> <323>

<323>

<282>

TYPE H5

<570>

<570>

600

600

54

<218>

<281>

<355>

<355>

<281>

<218>

1101

1101

1 E VERDIEPING

1e Verdieping

1e Verdieping

1:75

1:75

25.06.2019

25.06.2019

H5 H5a


150

260

260

TYPE H5a

<382>

<382>

150

TYPE H5 <927> <222>

WD

<222>

WM

LAUNDRY

<927>

1101

1101

2 E VERDIEPING

260

260

150

150

600

<309>

<523>

<309>

TECHNI EK

<523>

600

55

2e Verdieping

2e Verdieping

1:75

1:75

25.06.2019

25.06.2019

H5 H5a


HER ENHU IZEN TY PE H6 & H6a BOU W N U MMER S: 2 8 & 47 (indeling is gelijk aan afgebeelde plattegronden van H6a, alleen exclusief garage. Bouwnummer 28 is gespiegeld) B OU WNU M M E R H 6a: 27

56


<570>

1101

<371>

TY PE H6a

<1178>

BEGANE GROND

<356>

600

<321>

154

<207>

<154>

GARAGE

<610>

240

<325>

Begane Grond 1:75 25.06.2019

57

H6a


<281>

<371>

<245>

<281>

1101

TYPE H6a

<326>

<207>

1 E VERDIEPING

<321>

600

154

<154>

<320>

<570>

1e Verdieping 1:75 25.06.2019

58

H6a


150

260

LAUNDRY

TY PE H6a 2 E VERDIEPING

WM WD

<234>

TECHNI EK

<140>

1101

<927>

<539>

<523>

260

<247>

600

154

<203>

150

2e Verdieping 1:75 25.06.2019

59

H6a


HER ENHU IZEN TYPE H7 & H7a BOU W N U MM E R S: 33 & 4 2 (indeling is gelijk aan afgebeelde plattegronden van H 7a , alleen dan gespiegeld en exclusief garage) B OU W NU M M E R H 7a : 23

60


<610>

240

<325>

GA R AGE

<1024>

1101

<431>

<570>

TY PE H7a

<154>

154

<352>

BEGANE GROND

<321>

600

Begane Grond 1:75 25.06.2019

61

H7a


<282>

1600x800

<224>

1101

TYPE H7a

<428>

<323>

<281>

1 E VERDIEPING

<352>

<281>

<154>

154

<570>

<321>

600

1e Verdieping 1:75 25.06.2019

62

H7a


150

260

<382>

<523>

TY PE H7a

WD

<227>

<927>

1101

WM

LAUNDRY

2 E VERDIEPING

<303>

TECHNI EK

260

154

<203>

150

<247>

600

2e Verdieping 1:75 25.06.2019

63

H7a


G ESCHAK ELDE VILLA’S TYPE V1

B OU W NU M M E R S: 2 , 3, 1 3 & 14 ( 2 & 1 3 zijn gespiegeld)

64


<630>

TY PE V 1 1101

<1024>

<358>

BEGANE GROND

<401>

<222>

VERANDA

660

154

<254>

GAR AGE

<610>

240

<325>

Begane Grond 1:75 25.06.2019

65

V1


<372>

<371>

<245>

<250>

1101

TYPE V1

<386>

<207>

1 E VERDIEPING

154

<168>

<154>

<320>

<630>

660

1e Verdieping 1:75 25.06.2019

66

V1


150

<324>

260

1101

<927>

TY PE V 1

LAUND RY

<233>

TECHNI EK

2 E VERDIEPING

WM WD

<592> 260

154

<203>

150

<92>

660

2e Verdieping 1:75 25.06.2019

67

V1


G ESCHAK ELDE VILLA’S TY PE V2 & V3

B OU WNU M M E R S V 2 : 1 & 1 5 ( 1 is gespiegeld) B OU WNU M M E R S V 3: 4 & 1 2 ( 1 2 is gespiegeld)

68


<630>

<610>

240

<325>

<237>

1101

<418>

GA R AGE

TY PE V 2 & V 3

<154>

154

<352>

BEGANE GROND

<168>

VERANDA

660

Begane Grond 1:75 25.06.2019

69

V3


<250>

<431>

<310>

<373>

TYPE V2 & V3

<355>

<218>

1101

<332>

<168>

660

<154>

<630>

154

1 E VERDIEPING

1e Verdieping 1:75 25.06.2019

70

V3


150

150

260

260

<592>

<382>

<219>

WD

TY PE V 3 2 E VERDIEPING <219>

WM

<927>

LAUNDRY

1101

1101

<927>

<382>

<583>

<311>

<311>

TECHNI EK

150

150

<168> 168

154

154

<203>

260

<203>

TYPE V2 260

660

<92>

660

71

2e Verdieping

2e Verdieping

1:75

1:75

25.06.2019

25.06.2019

V3

V2


G ESCHAK ELDE VILLA’S TYPE V4

B OU W NU M M E R S: 8 , 1 1 & 1 9 ( 8 is gespiegeld)

72


<358>

<570>

1101

<1024>

TY PE V 4

<207>

BEGANE GROND

<356>

600

Begane Grond 1:75 25.06.2019

73

V4


<282>

<371>

<247>

<281>

1101

<320>

<435>

<313>

<570>

154

1 E VERDIEPING

<198>

TYPE V4

600

1e Verdieping 1:75 25.06.2019

74

V4


150

260

<322>

<523>

WM

<230>

<927>

1101

LAUNDRY WD

TY PE V 4 2 E VERDIEPING

<360>

TECHNI EK

260

154

150

600

2e Verdieping 1:75 25.06.2019

75

V4


G ESCHAK ELDE VILLA’S TY PE V5

B OU WNU M M E R S: 9, 1 0 & 18 ( 9 is gespiegeld)

76


<1178>

1101

<358>

<570>

BEGANE GROND

<356> 356

<154>

154

<207>

TY PE V 5

<321>

600

Begane Grond 1:75 25.06.2019

V5 77


<281>

<326>

<207>

1 E VERDIEPING

<320>

<570>

154

<321>

600

<154>

TYPE V5

1101

<371>

<245>

<281>

1e Verdieping 1:75 25.06.2019

V5 78


150

260

<927>

1101

<523>

TY PE V 5 WM

LAUNDRY

2 E VERDIEPING

WD

<233>

TECHNI EK

260

154

<203>

150

<247>

600

2e Verdieping 1:75 25.06.2019

V5 79


G ESCHAK ELDE VILLA’S TY PE V6 & V6a

B OU W NU M M E R S: 6 , 7, 20 & 2 1 ( 7 & 2 1 zijn gespiegeld) V6a: 16 & 17 (indeling is gelijk aan afgebeelde plattegronden van V 6 , alleen dan met extra veranda. Bouwnummer 17 is gespiegeld).

80


<358>

<570>

<1024>

<358>

1101

<570>

TY PE V 6 1101

<1024>

BEGANE GROND

154

<167>

<257>

<356>

<207>

<356>

600 <257>

25.06.2019

V6

TYPE V6a

154

<167>

Begane Grond 1:75

VERANDA

600

Begane Grond 1:75 25.06.2019

81

V6a


<281>

1 E VERDIEPING <326>

<207>

TYPE V6

1101

<371>

<245>

<281>

<154>

154

<320>

<570>

<168>

600

1e Verdieping 1:75 25.06.2019

V6 82


150

260

1101

<927>

<324>

<523>

TY PE V 6 LAUND RY

WM WD

<233>

TECHNI EK

<140>

2 E VERDIEPING

260

154

<203>

150

<92>

600

2e Verdieping 1:75 25.06.2019

V6 83


VR IJSTA ANDE VILLA’S TYPE V7

B OU WNU M M E R S: 5 & 22 ( 5 is gespiegeld)

84


<1178>

1101

<358>

<570>

BEGANE GROND

<356>

<154>

154

<207>

TY PE V 7

<321>

600

Begane Grond 1:75 25.06.2019

V7 85


<307>

1101

TYPE V7

<198>

<371>

<250>

<256>

<313>

<320>

<435>

1 E VERDIEPING

154

<154>

<570>

<321>

600

1e Verdieping 1:75 25.06.2019

V7 86


150

260

<322>

<523>

WM

1101

<927>

<230>

LAUND RY

TECHNI EK

WD

TY PE V 7

<360>

2 E VERDIEPING

260

<203>

150

154

<247>

600

2e Verdieping 1:75 25.06.2019

V7 87


88


WO N E N A AN H ET G RAND CANAL VAN VROONDA AL

89


I NFORMAT IE OVER ERFPACHT A AN U DE K EUZ E: ERF PAC H T OF EI G EN GRO N D

Exclusief bij Park Warande Vroondaal heeft u de mogelijkheid om de grond waarop uw huis wordt gebouwd in erfpacht te verkrijgen. Maar wat is dat eigenlijk? Erfpacht is het recht dat u van de gemeente Den Haag krijgt om de grond te gebruiken. In dit geval om uw huis op te laten bouwen. Voor dat recht betaalt u een vergoeding, ook wel canon genaamd. Deze canon is volledig fiscaal aftrekbaar.

Uniek voor Park Warande is dat u de canon ook via een (half)jaarlijkse betaling kunt voldoen. Voor veel mensen betekent dat een forse daling van de maandelijkse hypotheeklasten. Soms tot wel enkele honderden euro’s per maand. Het daadwerkelijke voordeel hangt af van uw persoonlijke situatie. Wij raden u aan om u door uw hypotheekadviseur goed te laten voorlichten en voorrekenen of en welk voordeel deze mogelijkheid u biedt. Ook de verkopend makelaar, Nelisse Makelaarsgroep, kan u hierover uitgebreid inlichten.

90


T ECHNISCHE OMSCHRIJV ING VOORRANG WONINGBORG BEPALINGEN Ongeacht wat in deze Technische Omschrijving (TO) is bepaald, gelden onverkort de regelingen, reglementen en standaardvoorwaarden gehanteerd en voorgeschreven door Woningborg. In geval enige bepaling in deze TO daarmee onverenigbaar mocht zijn ofwel nadeliger mocht zijn voor de verkrijger, prevaleren steeds de bovengenoemde bepalingen van Woningborg. BINNENWANDEN De scheidingswanden binnen de woning worden uitgevoerd in gipsblokken dik 70 mm (of 100 mm, daar waar dat vereist is). Het kan voorkomen dat een constructieve wand onderdeel is van de binnenwandstructuur en daarom wordt uitgevoerd in beton, indien nodig in afwijkende dikte. DAKEN De hellende daken bestaan uit geïsoleerde dakelementen voorzien van panlatten en afgedekt met keramische dubbele dakpannen. De daken van de woningen variëren per woningtype, sommige woningen zijn standaard voorzien van een dakkapel aan de voorzijde. Andere hebben een torentje of een tuitgevel of soms ook een houten dakraam. De vrijstaande woningen hebben een dakkapel in de zijgevel. KOZIJNEN, BEGLAZING EN SCHILDERWERK De gevelkozijnen worden vervaardigd van hardhout. De ramen en deuren worden, (met uitzondering van de woningtoegangsdeur)

uitgevoerd in hardhout met de benodigde tochtprofielen. Alle draaiende delen zijn voorzien inbraakwerend hang- en sluitwerk. De binnendeuren worden standaard uitgevoerd als afgelakte dichte stompe deuren zonder bovenlicht met luxe deurbeslag. Isolerende beglazing (HR++) wordt toegepast in de glasopeningen in de gevelkozijnen van de woning. De kleuren van de gevelkozijnen, de ramen en de deuren zijn volgens het kleurenschema van de architect. Het schilderwerk wordt uitgevoerd in dekkende beitsverf. TRAPPEN De trappen worden uitgevoerd als vurenhouten trap. Langs de muurzijde van de trap worden ronde leuningen aangebracht. De vrije beëindiging bij een trapgat wordt voorzien van een houten traphek met ronde spijlen. VLOER- EN WANDAFWERKING De betonvloeren van de woningen worden afgewerkt met een zandcement dekvloer, waarin de vloerverwarmingsleidingen worden opgenomen. De vloeren in de badkamer en het toilet worden voorzien van gebakken tegels, volgens bemonstering. PLAFONDAFWERKING Op de in de woning voorkomende betonnen plafonds, m.u.v. de meterkast wordt spuitpleisterwerk aangebracht. De onderzijde van het dak op de 2e verdieping en de knieschotten worden in de verblijfsruimten wit afgewerkt. Overige ruimten blijven onafgewerkt.

SANITAIR EN TEGELWERK BADKAMER EN TOILET(TEN) De woning wordt standaard grotendeels uitgerust met sanitair van het merk Tortu. De standaard kleur is wit. De benodigde kranen zijn van het merk Grohe. Het toilet op de begane grond is voorzien van een hangend toilet en fontein met muurbuis. De badkamer wordt standaard voorzien van een wastafel, douchehoek met een draingoot, en een luxe ligbad. Alle woningen zijn voorzien van een separaat tweede toilet op de eerste verdieping. Op de wanden in de badkamer en toiletten worden 30x60 cm tegels geplaatst. U kunt hiervoor kiezen uit verschillende kleuren. Op de vloer van de toiletten worden 30x30 cm tegels aangebracht en op de vloer van de badkamer grote 60x60 cm tegels. Heeft u andere wensen voor het sanitair en/of tegelwerk dan kunt u op afspraak de projectshowrooms bezoeken. MECHANISCH VENTILATIESYSTEEM In de woonkamer wordt een geavanceerd CO2 gestuurd mechanisch afzuigsysteem aangebracht. Op de begane grond is een driestandenbediening aanwezig om de ventilatie naar eigen wens te bedienen. De verse lucht in de woning wordt verkregen middels ventilatieroosters in de gevel. ELEKTRISCHE INSTALLATIE De elektrische installatie wordt uitgevoerd volgens de NEN1010 en de plaatselijke aansluitvoorwaarden. De schakelaars en wandcontactdozen worden in wit uitgevoerd.

91

KEUKENINRICHTING De woningen worden standaard opgeleverd zonder keukeninrichting en wandafwerking ter plaatse van de aanrechthoek. Rioolafvoer en aansluitpunten voor inductie koken, elektra en water worden geleverd volgens de indicatieve keukenopstelling. DUURZAAMHEID & INSTALLATIES De woningen worden gebouwd volgens het huidige Bouwbesluit en zijn voorbereid op de toekomst. Alle woningen zijn geheel gasloos gebouwd en worden voorzien van een duurzame individuele lucht/ water warmtepomp. Op het platte dak van de woningen wordt de buitenunit geplaatst en in de technische ruimte wordt de warmtepomp met boiler geplaatst. Ook wordt de gehele woning verwarmd middels vloerverwarming en heeft u geen radiatoren. Doordat de vloerverwarming over het gehele oppervlak van uw woning wordt aangebracht wordt de warmte geleidelijk verspreid en is het hierdoor ook energiezuinig. Op de platte daken worden ook meerdere PV-panelen, ofwel ‘zonnepanelen’ geplaatst. OPLEVERING Circa twee weken voor de oplevering worden de kopers schriftelijk op de hoogte gesteld van de definitieve datum en tijdstip van oplevering. De gehele woning wordt ‘bezemschoon’ opgeleverd; sanitair, beglazing en tegelwerk worden schoon opgeleverd.


W INT ER Op het water voor het huis ligt een dun laagje ijs. Muts op, naar buiten En daarna de vuurkorf aan

92


93


A LG EMENE INFOR M ATIE ZEKERHEID BIJ HET KOPEN

naam'. Dat wil zeggen dat een aantal

ondertekening door beide partijen een

VAN UW HUIS

kosten al in de koopsom is opgenomen,

bedenktijd van één kalenderweek.

De bouwer is aangesloten bij Woningborg

waaronder (grond in eigendom) de

De bouwer verplicht zich de woning te

NV. Voor u betekent dit, dat u een huis koopt

koopsom van de grond, de kosten van

bouwen en Verkoper verplicht zich de

met een Woningborg garantiecertificaat.

de omgevingsvergunning en de bouw,

bijhorende gronden aan de Koper te (doen)

Dit door de overheid erkende certificaat

de aanleg van de openbare ruimte,

leveren. De Koper verplicht zich de koop-/

wordt u na het ondertekenen van de

de honoraria voor de architect en

aanneemsom te voldoen. Van de getekende

aannemingsovereenkomst rechtstreeks

constructeur, de kosten van de Woningborg-

overeenkomsten ontvangen zowel de

door Woningborg toegezonden. Als koper

garantieregeling, de aansluitkosten voor

Verkoper en de Ondernemer als de Koper

ontvangt u ook het Woningborgboekje

water en elektriciteit, de verkoopkosten,

een kopie: de orginele exemplaren worden

‘Woningborg garantie- en waarborgregeling

de notariskosten die betrekking hebben

naar de notaris gezonden, die de notariële

2016’. Hierin staan alle garantiebepalingen

op de overdracht en de BTW volgens het

akte voor de eigendomsoverdracht

en – termijnen uitvoerig beschreven.

geldend tarief.

opmaakt.

houdt onder meer in, dat garantie wordt

NIET INBEGREPEN KOSTEN

NOTA BENE

afgegeven op de kwaliteit van de woningen.

In de koopsom v.o.n. zijn enkele (mogelijke)

Deze brochure is met de grootste zorg

Voor fundamentele gebreken in de

kosten niet inbegrepen: eventuele

samengesteld op basis van de gegevens

constructie is de garantietermijn zelfs

waarborgsommen voor de levering water

van de architect. Desalniettemin moet een

10 jaar. De garantie wordt gegeven door

en elektriciteit, de aansluitkosten voor de

voorbehoud worden gemaakt voor:

de bouwer, Woningborg staat borg voor

telefoon. Ook de kosten die u moet maken

•W ijzigingen die gevolg zijn van nieuwe

het naleven van de verplichtingen welk

om de financiering van uw woning te

uit de garantie voortvloeien. Daarnaast

realiseren (zoals de hypotheekadvieskosten,

garandeert het Woningborg-certificaat

notariskosten voor de hypotheekakte,

afwerking, die geen enkele afbreuk doen

dat uw woning wordt afgebouwd, ook als

rente over vervallen termijnen en rente

aan de kwaliteit van de gekochte woning

de bouwer daartoe niet meer in staat zou

tijdens de bouw) zijn niet in de koopsom

en geen financiële consequenties hebben

zijn. De Woningborggarantieregeling biedt

v.o.n. inbegrepen.

voor kopers;

Het garantiecertificaat van Woningborg

u dus langdurige zekerheid wat betreft

eisen van de overheid en/of nutsbedrijven; •W ijzigingen in kleuren, materialen en

•K leine afwijkingen in de tekeningen t.o.v.

de technische en financiële risico’s die

KOOP- EN AANNEMINGS-

aan de bouw en aankoop van een woning

OVEREENKOMST

verbonden kunnen zijn.

In de koopovereenkomst zijn

de werkelijke uitvoering •D e op de tekening aangegeven maten zijn

de verplichtingen van Verkoper

indicatief •D e artist impressies geven een globaal

KOOPSOM VRIJ OP NAAM (V.O.N.)

en Koper vastgelegd en in de

beeld van de woning. Aan deze tekeningen

De levering van de grond, alsmede de

aannemingsovereenkomst die van de

kunnen, ondanks de zorgvuldigheid die

aanneming van werk door de bouwer

Ondernemer (de bouwer) en de Koper.

we nagestreefd hebben, geen rechten

van deze woningen geschieden 'vrij op

Beide overeenkomsten kennen na

worden ontleend.

94


VER KOOPINFORM ATIE Nelisse Makelaarsgroep 070 – 350 14 00 nieuwbouw@nelisse.nl Park Warande is een ontwikkeling van:

PAR KWARANDEVROONDA AL .N L

Disclaimer Deze brochure is met zorg samengesteld, onder voorbehoud van onvolkomenheden en/of foutieve informatie. Het doel van deze brochure is geïnteresseerden te informeren over de woonmogelijkheden in Park Warande. Er kunnen op geen enkele wijze rechten aan worden ontleend. De in de brochure opgenomen ‘artist impressions’ geven een impressie van de woningen. De plattegronden kunnen op onderdelen afwijken en de kozijnafmetingen zijn nog niet definitief bepaald. De inrichting zoals aangegeven in de interieurimpressies is ter inspiratie van de indelingsmogelijkheden. Deze brochure maakt geen onderdeel uit van de koopovereenkomst. Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van de ontwikkelaar worden overgenomen of gekopieerd. Park Warande is een ontwikkeling van Kieboom & Van Wezel en Van Mierlo Bouw en Ontwikkeling. Copyright juli 2019. Branding en design: MASC Vastgoedcommunicatie.

95