Brochure The Terraced Tower

Page 1LIVING IN A MASTERPIECEWHERE LIFE REFLECTS ART

INHOUD Locatie en omgeving.....................................................................................................................................10 The Terraced Tower - Living in a Masterpiece........................................................................18 Riverside appartementen..........................................................................................................................23 City view appartementen...........................................................................................................................27 Penthouses............................................................................................................................................................29 Luxe afwerking en oplevering.................................................................................................................31 Entree en parkeren..........................................................................................................................................34 Plattegronden......................................................................................................................................................36 Appartementen A t/m F.....................................................................................................................37 Penthouses....................................................................................................................................................64 Algemene verkoopinformatie en technische omschrijving.......................................84 Verkoopinformatie...........................................................................................................................................90


FRONT ROW ON THE MAAS De skyline van Rotterdam is adembenemend mooi. De ultramoderne architectuur met gedurfde vormen en iconische lijnen is van internationale allure. Voortaan eist een nieuw architectonisch meesterwerk, The Terraced Tower, voorgoed zijn plek op in die Rotterdamse skyline. Een vernieuwend en beeldbepalend ontwerp met speels verspringende lagen en ruime terrassen rondom. Ondertussen weerspiegelen royale glaspartijen de oer-Hollandse luchten in de rivier. Rotterdam zal nooit meer hetzelfde zijn. Wonen in The Terraced Tower aan de Boompjes, op de plek waar het gebeurt. Onderdeel uitmaken van de bruisende energie van de stad. Thuiskomen te midden van schitterende vergezichten. Dichtbij culinaire hotspots, trendy terrassen en met de jachthaven voor de deur. Kiest u straks voor Riverside of City view? Welkom bij The Terraced Tower.BREATHTAKING VIEWSALWAYS ON THE MOVE Denk je aan Rotterdam, dan denk je aan de haven, hippe restaurants, prachtige musea, winkels, stadstuinen en heerlijke parken om te sporten en te ontspannen. De bruggen, wegen, fietspaden en een uitgebreid OVnetwerk verbinden de levendige stadswijken met het hart van de stad. De Maas mondt uit in een van de grootste overslaghavens ter wereld. Binnenvaartschepen trekken dag en nacht traag voorbij. Logge cruiseschepen meren aan terwijl watertaxi’s zich spoeden naar de overkant. Dit levende schilderij is nu alweer anders dan daarnet. Morgen anders dan vandaag. Leegstaande kantoren maken gestaag plaats voor woningen en moderne stadsrecreatie. Markante woontorens tonen de ambitie van de stad. Wel honderd meter hoog pronkt hij aan de Boompjes. The Terraced Tower. Strak en eigentijds, Het Maritiem District en andere upcoming stadswijken als een goed bewaard geheim erachter.

10NEW PERSPECTIVES EVERY DAY


CONNECTING CITY AND RIVER Het geweldige potentieel van Het Maritiem District zit hem vooral in zijn ligging. In het midden van de stad. Tussen de Willemsbrug en de Erasmusbrug. Dichtbij sfeervolle, soms nog 17-eeuwse havens zoals de Oude Haven, Wijnhaven en Leuvehaven. Op loop- en fietsafstand liggen de sfeervolle Witte de Withstraat en het Museumkwartier. Maar ook de Koopgoot, Coolsingel en Station Blaak zijn dichtbij. Precies hier op deze karakteristieke plek, verrijst The Terraced Tower. Een woontoren van een nieuwe generatie. Met unieke buitenruimtes en fenomenale vergezichten.

‘Place to be’ Het Maritiem District ondergaat de komende jaren een geweldige transformatie. Kantoren maken in hoog tempo plaats voor moderne woontorens. Nieuwe winkels en hoogwaardige horeca zorgen voor een natuurlijke aansluiting tussen de binnenstad en het uitgaansgebied van de Oude Haven. Op de binnenwateren keert de bedrijvigheid van weleer terug, met terrassen aan de kades, intieme jachthavens en hotels op en aan het water.

13

13


14


RED APPLE MARINA

BIJENKORF

Aan de voet van The

Gewoon om de hoek.

PARK BIJ DE EUROMAST

Terraced Tower een eigen

Net als de ‘Koopgoot’ en

Picknick of bootcamp

ligplaats voor uw bootje.

heel veel andere winkels.

in het park.

Golfclub Kralingen

Rotterdam CS

JUST AROUND THE CORNER

lsing

Coo

Markthal

el

De Bijenkorf

ijk

Kunsthal

A16

S107

Kralingen-Crooswijk Willemsbrug

om

pj

es

S123

Bo

e

te d

Wit

t traa

hs Wit

Schiedamsed

laak

tb Wes

a Ma

ard lev

ou

sb

k

Blaa

Noorder eiland

S100

Erasmus MC

Er as

m

us

Wonen aan de Boompjes betekent dat u de stad eigenlijk niet meer uit hoeft. Rust en ruimte vindt u in uw appartement. De rest

br

ug

op loop- of fietsafstand. Genoeg leuke plekken om te borrelen of Nieuwe Luxor Theater

S122

dineren bijvoorbeeld. Of voor een avondje theater of film. En als u

S106

Hotel New York

wilt, brengt de watertaxi u naar de Kop van Zuid of Katendrecht.

De Esch

Moet u toch een keer de stad uit? Treinstation Blaak is dichtbij, Katendrecht

net als diverse metrohaltes. Feijenoord

WITTE DE WITHSTRAAT

MARKTHAL

KUNSTHAL

Walhalla voor foodies.

Gevestigde namen

Kleurrijk shoppen,

Alle eet- en drinktrends

en spannende

eten en drinken.

onder een dak.

nieuwkomers.

15


CITY LIFE, CITY LIVINGLIVING IN A MASTERPIECE Strak en warm, zo typeert architect John Bosch van OZ Architects het

The Terraced Tower ontleent zijn speelse identiteit aan de verspringingen in het gevelbeeld. De basis is breed met daarboven twee smallere

gevelaanzicht van zijn ontwerp. Rondom zijn

blokken waardoor het geheel uit drie delen lijkt te bestaan. Dit zorgt voor

de terrassen voorzien van volledig glazen

een naar boven toe steeds slanker wordend gevelbeeld. Elke verdieping

balustrades en fraai afgewerkte plafonds

verspringt ten opzichte van de volgende, daarmee ruimte scheppend

met lamelstroken met houtnerfstructuur.

voor grote dakterrassen en buitenruimtes rondom. Het 100 meter hoge gebouw huisvest 340 woningen en 1100 m2 aan retail- en horecavoorzieningen. De bewoners van de 82 koop- en 258 huurwoningen krijgen de mogelijkheid om gebruik te maken van de grote ondergrondse privéparkeergarage met fietsenstalling onderin. De koopwoningen zijn verdeeld over de 20e tot en met de 32e verdieping. Het adembenemende uitzicht wordt, dankzij de volledig uit glas opgetrokken puien en balustrades, optimaal benut. The Terraced Tower kent twee oriëntaties: Riverside en City view. De levendigheid van water en stad en het nachtelijk schouwspel van licht en kleur zijn bij beide opties aanwezig. Waar de een de aanblik van de boeiende binnenstad waardeert, prefereert een ander de vergezichten over de rivier. Hoe dan ook: beide panorama’s zijn fenomenaal.

18NOT JUST ANOTHER LANDMARK
RIVERSIDE

De afgebeelde sfeerplattegrond is een indelingssuggestie van een appartement van ca. 85 m2 (Type C7).

De 50 Riverside appartementen bieden een schitterend uitzicht over de Maas. De aluminium schuifpuien zijn, net als de balustrade van de terrassen, volledig uit glas opgetrokken. Samen zorgen ze voor een rijkelijke lichtinval. Alle Riverside appartementen hebben minimaal twee ruime slaapkamers, een inpandige berging, een complete keuken, een luxe badkamer en een apart toilet. De ruime woonkamer met open keuken grenst direct aan het terras. Zo wordt buitenleven, ongeacht wind of regen, wel heel aantrekkelijk. De royale penthouses hebben standaard drie slaapkamers en twee luxe badkamers. Op de 23e verdieping hebben de penthouses een extra groot dakterras. U kunt kiezen uit een groot en divers aanbod aan oppervlakten en indelingen: • 18 3- en 4-kamer hoekappartementen van ca. 100 m2 (Type A en F) • 24 3-kamer appartementen van ca. 85 m2 (Type B en C) • 8 penthouses van ca. 168 – 194 m2 met buitenruimtes tot maar liefst 125 m2 (Type I en J)

23


BRIGHT LIGHTS BEAUTIFUL CITY
CITY VIEW

De afgebeelde sfeerplattegrond is een indelingssuggestie van een appartement van ca. 83 m2 (Type E1)

De 32 City view appartementen bieden elk een spectaculair zicht op het bruisende hart van Rotterdam. Vanuit de lichte woonkamer geeft een schuifpui toegang tot het terras rondom. Er zijn 2-, 3-, en 4-kamer appartementen met City view. Alle met complete keuken, inpandige berging, comfortabele badkamer en apart toilet. De City view penthouses beschikken standaard over drie slaapkamers en twee luxe badkamers. De penthouses op de 23e verdieping beschikken over een groot dakterras. U kunt kiezen uit een groot aanbod aan oppervlakten en indelingen: • 12 2-kamer appartementen van ca. 70 m2 (Type D) • 12 hoekappartementen variërend in grootte van ca. 72 tot 85 m2 (Type E) • 8 penthouses met oppervlaktes van ca. 129 tot 161 m2 (Type G en H)

27PENTHOUSE QUALITY De afgebeelde sfeerplattegrond is een indelingssuggestie van een penthouse van ca. 189 m2 (Type J1).

De zestien penthouses onderscheiden zich door de royale leefruimten en de extra luxe afwerking. Natuurlijk met exclusieve keuken met kookeiland, twee luxe uitgevoerde badkamers en drie riante slaapkamers. De penthouses zijn perfect gelegen op diverse verdiepingen. Het uitzicht is -hoe dan ook- spectaculair. Of u nu kiest voor City view of Riverside. De Riverside penthouses beschikken bovendien over een loggia, waar u heerlijk beschut buiten kunt zitten. Op de 23e verdieping hebben de penthouses een extra groot dakterras, tot maar liefst 125 m2. Zo beschikt u over een moderne daktuin op unieke hoogte.

29THE FINISHING TOUCH U bent van harte welkom bij Asto Keukens in Rotterdam om uw droomkeuken van het Duitse kwaliteitsmerk Leicht samen te stellen. Standaard voorzien van hoogwaardige Siemensapparatuur en een fraai composieten werkblad.

Voor het sanitair is gekozen voor Sphinx. Zij bieden u een complete badkamerserie. Hierin zijn alle onderdelen op elkaar afgestemd. Uiteraard met de hoge kwaliteit die u van Sphinx gewend bent. De kranen zijn van het Duitse merk Grohe, trendsetter in badkamerland. Grohe: kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Alle appartementen profiteren volop van licht en ruimte. De buitenruimtes rondom en de verdiepingshoge ramen zorgen voor een ruimtelijk effect. De plafonds buiten zijn uitgevoerd in ‘houtlook’. Het appartement voldoet aan de laatste akoestische- en warmte-isolerende eisen. Als optimaal gemak worden de wanden sausklaar aan u opgeleverd. Het gebruik van duurzame materialen als HR++ glas, een warmteterugwinsysteem en een koelinstallatie zorgen voor extra comfort. Door vloerverwarming behoren radiatoren tot het verleden.

31THE RIVER NEVER SLEEPS


ENTREE EN PARKEREN The Terraced Tower heeft twee entrees met bellentableau en videofoon. Een aan de Boompjes en een aan de Hertekade. De fietsenstalling en parkeergarage zijn via drie liften inpandig bereikbaar. Aan de oostzijde is de in- en uitrit van de parkeergarage en fietsenstalling, exclusief voor bewoners van The Terraced Tower. De garage, die plaats biedt aan 212 auto’s, wordt afgesloten met een elektronisch hek en is vanuit de auto op afstand te openen. In de gemeenschappelijke fietsenstalling kunnen maar liefst 688 fietsen veilig worden gestald. Op de begane grond en verdieping -1 worden twee commerciële ruimtes gerealiseerd voor bijvoorbeeld een restaurant en/of koffiebar.

Hertekade

COMMERCIËLE RUIMTE

COMMERCIËLE RUIMTE

ENTREE

Boompjes

entree woningen (boompjes)

ENTREE

BEGANE GROND

ENTREE COMMERCIËLE RUIMTE

ENTREE Hertekade

entree woningen (Hertekade)

entree parkeergarage

COMMERCIËLE RUIMTE entree techniek

entree fietsenstalling

ENTREE

-1 VERDIEPING

COMMERCIËLE RUIMTE

34


(102 PP)

-2 VERDIEPING

(110 PP)

-3 VERDIEPING

35 35


FLOOR PLANS


Apparteme

TYPE A1

58

RIVERSIDE

Type 77 - A1 APPARTEMENT: 106 m 20

VERDIEPING:

TERRAS INCL. LOGGIA: 25 m 2

BOUWNUMMER(S): 20.12

1430

Badkamer

1014

Gang6020

Gang

8030

2550

1200

1014

730

m.k.

1255

1855

1855

Toilet

Berging

2650

1200

Badkamer

2550

8030 1200 2700

Boompjes 55-58

Slaapkamer

Type 77 - A1

2670

Appartementen verkoop 2666

1855

2650

m.k.

Badkamer 2650

1855

1014

Toilet

m.k.

Badkamer

1200

1014

Gang

8030 1200

Gang

8030

2550

1200 6020

730

7290

1430

w.m.

Berging

1430

1855

2666

2550

4270

14417

w.t.w.

schacht

3125

Terras

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Toilet

3125

Slaapkamer

v.w.

4270

c.m.

3005

k.k.

1855

schacht

4400

1930

w.m.

Berging

1255

w.t.w.

Appartementen verkoop

1255

1200

70

2670

2700

1200

Slaapkamer

2670

k.k.

4270

v.w.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

14417

7290

Slaapkamer 5945

Slaapkamer 2670

6890

kamer

2670

3300

Woonkamer

3300

6890

2670

c.m.

4270

5945

v.w.

70

Slaapkamer

2700

4550

Loggia

4

Slaapkamer

2670

6020

12

1255

1855

1430

1014

Toilet

2650

1255

Berging

w.m.

2650

m.k.

Badkamer

Badkamer Gang

m.k.

1

2

3

4

5m

N

bnr 20.12

schaal - 1:75N

8030 1014

Gang

1

2

3

4

5m

schaal - 1:75

8030

Appartement 106 m² Appartement 106 m² Terras incl. Terras loggia 25 m² 1200

k.k.

Slaapkamer c.m.

k.k.

c.m.

v.w.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

7290

5945

37

2670

v.w.

12

14417

2670

6890

Schaal: 1:75

1855

1200 730

5m

2666

1200

Type 77 - A1 2700

TO - 06

4270

3

01-11-2017

4270

2

Technisch Ontwerp

2700

430

1

16-410NW

Type 77 - A1 Appartement 106 m² Terras incl. Terras loggia 25 m² Appartement 106 m² Terras incl. Terras loggia 25 m² bnr 20.12

6020

730

OZ

2550

3125

3005

Terras

Toilet

1200 1855

Slaapkamer

Type 77 - A1 c

w.t.w.

schacht

4400

3125

3005

430

1930 Terras

w.m.

Berging

1855

1130

1505

8242

2666

w.t.w.

Slaapkamer

1430

4400

1930

2550

Loggia

Woonkamer

Slaapkamer 0

Boompjes 8242 55-58

Type 77 - A1

430 1505

2700

430

1130

2700

Loggia

1505

2575 395

1425

2575 395

1425

schacht

4550

1505

3300

3300

Woonkamer

00

ggia

w.m.

3125

m.k.

1255

Berging

2650

1855

Terras Toilet

2666

w.t.w.

Slaapkamer w.m.

3005

2666

1430

1855

schacht

w.t.w.

4400 schacht

1930

2

1

2

3

4

5m


Appartemen

TYPE A2 RIVERSIDE

TERRAS INCL. LOGGIA: 38 m 2

4600

Toilet

Berging

m.k.

1014

Badkamer

Gang

8030

2550

1200

m.k.

4820

Gang

8030

1200 2700

2550

2650

1014

Badkamer

Boompjes 55-58

Slaapkamer

Type 82 (sp) - A2 Appartementen verkoop 2666

w.m.

Toilet

m.k.

Badkamer

Gang

1200

2550

8030

Gang

8030

2550

1200

2650

1200

1430

1014

m.k.

Badkamer

1855

1014

Berging

2650

1855

1430

2666

w.t.w.

Toilet

3125

Slaapkamer

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

14917

1855

4600

v.w.

w.m.

Berging

1855

c.m.

schacht

1930

k.k.

schacht

Slaapkamer

1255

w.t.w.

Appartementen verkoop

1255

1200

4820

Slaapkamer

Woonkamer

1200

7840

Slaapkamer

2700

Terras 5945

v.w.

v.w.

7840

14917

7820

c.m. opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Woonkamer Woonkamer 6090 5945

Terras

7840

7840

k.k.

6090

7820

6090

Loggia

2575

2700

Loggia

w.t.w.

schacht

Type 82 (sp) - A2

2550

8242

2666

Berging

w.m.

4

1200

Slaapkamer

5m

16

m.k.

1

2

3

4

5m

Gang

1

2

3

4

N

bnr 21.12

N schaal - 1:75

5m

schaal - 1:75

8030

T

4820

Appartement 99 m² Appartement 99 m² Terras incl. Terras loggia 38 m² 1200

k.k.

Slaapkamer c.m.

v.w.

16 k.k.

c.m.

38

2

4

3

5m

Woonkamer 5945

Terras

1

v.w.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

14917

Schaal: 1:75

2650

Badkamer Gang

8030 1014

1200

Type 82 (sp) - A2

2550

TO - 08

2700

01-11-2017

m.k.

7840

3

Technisch Ontwerp

6090 7820

2

16-410NW

2700

1

OZ

Type 82 (sp) A2 Appartement 99-m² Terras incl. Terras loggia 38 m² Appartement 99 m² Terras incl. Terras loggia 38 m² bnr 21.12

Badkamer

1014

Toilet

4820

c

2650

1255

Toilet

1855

w.m.

Berging

1255

3125

4600

Slaapkamer 3125

730

1505

1930

2666

w.t.w.

Slaapkamer

1200 1855

4600

1930

1430

3320

1430

730

1325

8242

1855

Boompjes 55-58

Loggia

Type 82 (sp) - A2

1855

3320

schacht

195

2700

1505

1325

195

1505

2575

1505

2700

0

ia

w.m.

1200

Toilet

Berging

2650

1255

1855

3125

w.m.

1430

1855

schacht

2666

1855

Slaapkamer w.t.w.

2666

w.t.w.

schacht

1930

1255

BOUWNUMMER(S): 21.12

Type 82 (sp) - A2

1855

APPARTEMENT: 99 m 2

1430

VERDIEPING: 21

1

2


s 55-58 mpjes 55-58

TYPE A3 RIVERSIDE

Type 82 - A3

4600

Berging

1430

Toilet

Slaapkamer

2666

1200

1014

Type 82 - A3

Slaapkamer

Appartementen verkoop

schacht

Boompjes 55-58 Boompjes 55-58 4620

4620

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

k.k.

6090

Woonkamer 7820

7840

7840

6090

5945

7820

Woonkamer 6090

1430

8030

14917

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Gang

5945

c.m.

v.w.

k.k.

1200

2700 c.m.

14917

1200

1014

4620 v.w.

Toile

5945

1200

2475

Badkamer

7840

Terras

2700

Slaapkamer

m.k.

Terras

2570

Slaapkamer

14917

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

2570

8030

k.k.

1855

c.m.

v.w.

1255

2666

Slaapkamer

2666

8030

Boompjes 55-58

1200

Slaapkamer

730

Boompjes 55-58 Boompjes 55-58

3125

1014

1855

1430

Berging

4600

3125

1014

1855

Berging

1430

Toilet

schacht

w.t.w.

w.m.

Boompjes 55-58 730

4600

w.t.w.

w.m.

Toilet

Terras

2570

8030

2700

Gang

Appartementen verkoop

730

3125

1855

TERRAS INCL. LOGGIA: 20 m 2

schacht

1255

Badkamer

BOUWNUMMER(S): 21.07

w.t.w.

w.m.

2475

APPARTEMENT: 99 m 2

1855

m.k.

VERDIEPING: 21

7820

Woonkamer

2575

2700

195

2700

7042

schacht

3125

1855

2570

2

3

4 2700

Slaapkamer

5m

Terras

1

14

1200

2700

Terras

Appartement 99 m² Appartement 99 m² Terras incl. Terras loggia 20 m² Slaapkamer

bnr 21.07

2

N

2570

8030

2666

8030

1200

3

4

5m

c.m.

c.m.

Woonkamer

14917

5945

6090

7042

1

2

3

4

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

5m

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

c

k.k.

Schaal: 1:75

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

k.k.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Loggia

schaal - 1:75

4620

v.w.

195

N

schaal - 1:75

4620

v.w.

7840

14

bnr 21.07 1

Slaapkamer 3125

Gang

730

730 2666

1200

1855

Berging

7820

Gang

1014

Berging

1014

1200

Type 82 - A3

4600 schacht

1855

Toilet

1430

1255

Badkamer

Toilet

1430

Badkamer w.t.w.

w.m.

2475

Appartement 99 m² Terras incl. Terras loggia 20 m² Slaapkamer 4600

w.t.w.

w.m.

2475

1855

1255

m.k.

A3

Appartement 99 m² Terras incl. Terras loggia 20 m²

1505

730

Type 82 - A3

m.k.

2575

Type 82 - A3 7042

730

730

Loggia

1325

1505

195

Loggia

1325

2575

1325

1505

2700

39

OZ

16-410NW

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

c

OZ

16-410NW

Technisch Ontwerp

01-11-2017

Technisch Ontwerp

1TO - 07

2

Type 82 - A3

01-


Appartementen

TYPE A4 RIVERSIDE

TERRAS INCL. LOGGIA: 24 m 2

3125

2650

1855

Toilet

Berging

1855

m.k.

w.m.

Toilet

Berging

m.k.

Badkamer

1014

Badkamer

1014

8030

2550

1200

Gang

4620 Gang

8030

1200

Slaapkamer Boompjes 55-58

2700

2550

2650

1200

1430

1855

Type 93 - A4 Appartementen verkoop 2666

m.k.

w.m.

2650

1855

Toilet

Badkamer

1200

1430

1014

Gang

8030 1200

2550

Gang

8030

2550

1200

Badkamer m.k.

1014

Berging

2650

1855

2666

w.t.w.

1430

1855

Toilet

3125

Slaapkamer

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

14917

4820

v.w.

w.m.

Berging

1855

c.m.

schacht

730

k.k.

schacht

Slaapkamer

1255

w.t.w.

Appartementen verkoop

1255

1200

4620 Slaapkamer

7870

2700

1200

Slaapkamer

k.k.

c.m.

v.w.

5940

6695

Woonkamer

7870

7870

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

14917

7870

6695

5940

v.w.

6695

Woonkamer

5920

5920

Woonkamer 5920

1505

2700

Loggia

1855

Type 93 - A4

Terras Boompjes 55-58

Berging

1430

w.m.

1255

Badkamer

1014

m.k.

Toilet

2650

1255

2666

2650

1855

Toilet

Badkamer Gang

1

2

3

4

5m

N

bnr 22.12

8030 1014

2550

3125

1855

schacht

w.t.w.

Slaapkamer

Type 93 - A4

1855

4820

m.k.

w.m.

Berging

1200 1855

3125

730

730

2666

w.t.w.

1430

4820

Slaapkamer

1505

1855

730

schacht

7042

Terras 7042

Type 93 A4 Appartement 95-m² Terras incl. Terras loggia 24 m² Appartement 95 m² Terras incl. Terras loggia 24 m² bnr 22.12

730

Loggia

Loggia 7042

1505

4200

2700

4200

2700

730 1505

2545

2545

schaal - 1:75N

4

Type 93 - A4

1200

Slaapkamer

5m

2550

TO - 14

2700

01-11-2017

Gang

1

2

3

4

5m

8030

App Terras in

schaal - 1:75

4620

28

Appartement 95 m² Appartement 95 m² Terras incl. Terras loggia 24 m² 1200

Slaapkamer

2700

3

Technisch Ontwerp

c.m.

k.k.

v.w.

28 k.k.

c.m.

v.w.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

40

7870

Schaal: 1:75

2

16-410NW

5940

1

OZ

14917

730

c

1200

4620

6695

schacht

ia

w.m.

1255

Slaapkamer w.t.w.

2666

w.t.w.

1255

4820 schacht

730

1855

BOUWNUMMER(S): 22.12

2666

Type 93 - A4

APPARTEMENT: 95 m 2

22

1430

VERDIEPING:

Woonkamer

1

2

3

4

5m

s


5-58 mpjes 55-58

TYPE A5 RIVERSIDE

Type 73 - A5

VERDIEPING:

20

APPARTEMENT: 95 m 2

BOUWNUMMER(S): 20.07

Berging

1430

Toilet

Slaapkamer

2816

1200

1014

1930

3125

1855

Badkamer

schacht

Gang

2550

8030

Type 73 - A5

Slaapkamer

2700

1255

2650

4600

w.t.w.

w.m.

1855

m.k.

TERRAS INCL. LOGGIA: 37 m 2

Appartementen verkoop 1930

Boompjes 55-58 Boompjes 55-58

Boompjes 55-58 Boompjes 55-58

3125

1930

Boompjes 55-58 4620

1200

Slaapkamer

2816

schacht

Slaapkamer

c.m.

v.w.

k.k.

3125

Berging

1855

m.k.

2700

Badkamer

Toilet

1430

1255

2550

Slaapkamer

w

2650

1855

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

2550

2816

14417

t

4600

w.t.w.

w.m.

Berging

schacht

w.m.

1855

Appartementen verkoop

Boompjes 55-58 4600

w.t.w.

c.m.

4620

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

k.k.

5945

Terras

1200

6890

Terras

6890

5945

8030

Terras

6890

7670

7670

Woonkamer Woonkamer

Woonkamer

14417

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Gang

14417

c.m.

v.w.

k.k.

5945

2700

4620

1200 v.w.

1200

7670

1014

Slaapkamer

5920

5920

5920

schacht

bnr 20.07 1

1200

c.m.

v.w.

3

4

5m

14417

5945

7670

Terras

395

2545

Loggia

225

5m

8242

schaal - 1:75

2700

4

N

schaal - 1:75

1

4620

c.m.

2

3

4

5m

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

c

k.k.

Schaal: 1:75

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

c

k.k.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Woonkamer

N

2

2550

3125 2700

1200

4620

6890

TO 24-11-2017

3

Appartement 95 m² Appartement 95 m² Terras incl. Terras loggia 37 m² Slaapkamer

v.w.

2

2 Slaapkamer

2

bnr 20.07

3125

1430

8030

2816

2730

1930

Slaapkamer

1 8030

Appartement 95 m² Terras incl. Terras loggia 37 m²

28161930

1014

1200

schacht

Slaapkamer

2550

Gang

Gang

4600

w.t.w.

Berging

1200

Type1014 73 - A5

Berging

1855

Toilet

1430

Badkamer

4600

w.t.w.

w.m.

2650

1855

1255

m.k.

Toilet

1855

1855

1255

w.m.

2650

Badkamer

Appartement 95 m² Terras incl. Terras loggia 37 m² 1505

8242

435

435

Type 73 - A5

m.k.

A5

Type 73 - A5

8242

1130

225

1130

Loggia

225

1130

2545

435395

1505

2730

2545 395

1505

2730

Loggia

41

OZ

16-410NW

Technisch Ontwerp

OZ

1

16-410NW

01-11-2017

2

Technisch Ontwerp

TO - 01

3

Type 73 - A5


-58 pjes 55-58

Type2292 -APPARTEMENT: 110 A6 m

VERDIEPING:

2

TERRAS INCL. LOGGIA: 26 m 2

m.k.

2816

1855

2650

Toilet

Berging

1430

Badkamer

5600

w.t.w.

730

Slaapkamer 3125

1255

w.m.

schacht

BOUWNUMMER(S): 22.07

1855

RIVERSIDE

1200

1014

Gang

2550

8030

1100

6020 1200

Appartementen verkoop

Boompjes 55-58 Boompjes 55-58 4350 c.m.

v.w.

k.k.

m.k

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

2550

3125

4470

Slaapkamer

2550

1100

6020

m.k.

Badkamer

1200 6020

7320

2700

1100

Slaapkamer

w.m.

2650

Toilet

1430

3125

1855

Berging

Boompjes 55-58

2670

Slaapkamer

730

1855

5600

Boompjes 55-58 Boompjes 55-58

1255

Berging

w.t.w.

schacht

2816

730

14917

w.m.

1855

Appartementen verkoop

Boompjes 55-58 5600

w.t.w.

schacht

2816

2700

Slaapkamer

Type 92 - A6

1014

2670

Gang

4350

1200

Slaapkamer

2700

1200

8030

4470

4350

14917

5945

Woonkamer

3300

6695

Slaapkamer

Slaapkamer

Woonkamer 4350

4350

Woonkamer

3300

Slaapkamer

6695

2670

5945

7320

2670

2670

7320

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

3300

4470

k.k.

14917

c.m.

v.w.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

5945

2670

k.k.

6695

c.m.

v.w.

4350

2575

1225

Type 92 - A6

1505

Appartement 110 m² Terras incl. Terras loggia 26 m²

8242

730

bnr 22.07 1

3125

Slaapkamer 8030

1100

1200

1

2550

1200

2

3

4

N

3

4

5m

schaal - 1:75

5m

8242

schaal - 1:75

1100

2700

Slaapkamer

6020

26 1200

Appartement 110 m² Appartement 110 m² Terras incl. Terras loggia 26 m² 2670

2700

Slaapkamer

4470

4350

c.m.

4470

v.w.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Slaapkamer

5945

2670

6695

7320

Woonkamer

c.m.

k.k.

Schaal: 1:75

k.k.

14917

2670

1

4350

v.w.

O 24-11-2017

2

Terras

N

6020

8030

26

bnr 22.07

3125

1430

Berging

Loggia

730

2550

Gang

1200

Berging

Type 92 1014- A6 Gang

Toilet

5600 1014

w.t.w.

schacht

Toilet

2816

1855

Badkamer

1430

2650

1855

w.m.

Appartement 110 m² Terras incl. Terras loggia 26 m² Slaapkamer

5600

w.t.w.

1855

1855

1255

2650

Badkamer m.k.

2816

w.m.

schacht

m.k.

1225

2700

8242

730

730

Terras

2575

Type 92 - A6

200

200

Terras

730

Loggia

1825

1505

200

1225 Loggia

1825

2575 2700

1825

1505

2700

1255

w.m.

A

TYPE A6

42

2

3

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

4

5m

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

c

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

c

OZ

16-410NW

Technisch Ontwerp

16-410NW

OZ

1

01-11-2017

2

Technisch Ontwerp

TO - 13

0

3

Type 92 - A6


TYPE B1 + B1 (sp) RIVERSIDE VERDIEPING:

Type 74 (sp) - B1 -(sp) B1

APPARTEMENT: 85 m2 Appartementen

20

BOUWNUMMER(S): 20.11

TERRAS INCL. LOGGIA: 14 m

2

verkoop

Type 74

20.08 (sp)

Type B1 (sp) is gelijk aan B1 echter gespiegeld.

Toilet

1580

1300

1311

Appartementen verkoop Appartementen verkoop

1000

3189 3189

2180

1580

m.k.

Berging

2180

w.t.w.

1300

1311

GangBadkamer Berging 2970 1311

1300

k.k. c.m.v.w.

Garderobe

3370

6000

2250

opstelplaats opstelplaats kooktoestel kooktoestel (indicatief) (indicatief)

1070

1800

5550 3750

2150

Slaapkamer Woonkamer 3750

2150

2970

3750

Terras

9649 9649

730

Terras

730

Terras Loggia

9649

435

Loggia

1505

5550

5550 1505

4420

4620

Slaapkamer Slaapkamer

2150

Loggia

Woonkamer 3300

3300

3300

Slaapkamer

7990

7990

6000

4620

Woonkamer

3750

w.t.w.

1580

v.w.

2000

2000

3189

Berging Berging

4620

7990

7990

Woonkamer Slaapkamer

2970

2150

Loggia

Gang

Toilet

3370

4420

Slaapkamer

1505

2970

Loggia

1050

w.m.

6000

1070

Slaapkamer

2970

5550

5550

Toilet

opstelplaats kooktoestel v.w. k.k. (indicatief) c.m.

1070

435 730

3750

1300

1800

4620

3300

2150

Garderobe

4420

3300

4620

4420

Slaapkamer 2150

Type 74 (sp) - B1

1311 2970

Garderobe

1300

1000

3370

1580

1580

1000

1000

2180

2180

GangBadkamer Berging 1300

2

6000

3370

4

5m

bnr 20.0 20.1

schaa

1

2

3

4

5m

2970 1311

scha

6000

6000

Garderobe

1070

1800

Slaapkamer Slaapkamer

3300

Woonkamer Slaapkamer

3300

7990

1070

3

N

2970

1

3750

2150 5550

Slaapkamer Woonkamer

4620

43

1800

1

m.k.

w.t.w.

Appartement 85 m² Appartement 85 m² Terras incl. Terras loggia 14 m²

Garderobe

6 4

Schaal: 1:75

opstelplaats opstelplaats kooktoestel kooktoestel (indicatief) (indicatief)

1070

1311

3370

1800

4620

6

5m

2250

4

7990

3

4420

2

(sp)

k.k. c.m.v.w.

v.w. k.k. c.m.

1

2100

Berging Berging

opstelplaats kooktoestel 3189 3189 (indicatief)

1300 2000

2100

1000 2180

Berging BadkamerGang

B1 Type 74 -(sp) B1 -(sp)

v.w.

Berging

2250

TO - 03 02

k.k. c.m.

1050

Toilet

Gang

w.t.w.

4420

01-11-2017

2000

Technisch Ontwerp

1580

16-410NW

2250

OZ

3189

2100

2970

w.t.w.

Toilet

Berging w.m. 1050 w.m. Toilet

1000

Type 74 (sp) - B1 c

2000

m.k. Badkamer

m.k.

1050

w.m.

1000

Terras

9649

Type 74 (sp) - B1 B1 Appartement 85 -(sp m² Terras incl. Terras loggia 14 m² Appartement 85 m Terras incl. Terras loggia 14 m bnr 20.11

Boompjes 55-58

730

9649 9649

730

Terras Loggia

1505

Terras

435

5550

435

2970

3750

Slaapkamer Woonkamer

k.k. c.m.

3370

1311 2970

1000

6000

2250

1070

Slaapkamer Slaapkamer 4620

3300

Woonkamer aapkamer

2180

1580

Berging BadkamerGang

7990

1800

1050

w.m. Toilet Berging

2100

Badkamer

w.t.w.

10002100

m.k.

m.k.

1050

w.m.

2100 1000 1000

v.w.

1000

1580

1000

2180

Type 74 (sp) - B1

Berging

opstelplaats kooktoestel 1800 (indicatief)

1070

6000

Garderobe

2250

k.k. c.m.

Gang

3370

2250

6000

1070

3189

Garderobe

3370

3370

erobe

Berging Boompjes 55-58

w.t.w.

2000

opstelplaats 2970 opstelplaats kooktoestel kooktoestel (indicatief) (indicatief)

Toilet

2970 1311

1000

k.k. Badkamer c.m.v.w.

v.w. k.k. c.m.

2100

1300

m.k.

1050

w.m. GangBadkamer Berging

2000

3189 3189

w.t.w.

2180

2000

Berging Berging

1000

1300

m.k.

1050

1000

2970

w.m.

1000

1000

2100

2000

2180

ging dkamerGang

w.m.

2100

1050

Toilet

2

2150

3750 5550

3

2970

4

5m

Appartemen schaal-1:75


TYPE B2 + B2 (sp) RIVERSIDE

Boompjes 55-58VERDIEPING: Type 83

B222 -(sp) B2 -(sp) 21

BOUWNUMMER(S): 21.11

Boompjes 55-58

APPARTEMENT: 88 m 2 TERRAS INCL. LOGGIA: 16 m 2

22.11

21.08 (sp)

22.08 (sp)

Type B2 (sp) is gelijk aan B2 echter gespiegeld

3189

Boompjes 55-58

k.k. c.m.

Appartementen verkoop

Garderobe

1580

1800

1070

1580

2180

Berging

1300

1311

Boompjes 55-58

Boompjes 55-58

3570

w.t.w.

1311

Gang

w.t.w.

Boompjes 55-5855-58 Boompjes

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

1580

m.k.

Gang Badkamer Berging

v.w.

3189 3189

opstelplaats kooktoestel k.k. (indicatief) v.w. c.m.

2180

1300 2000

3189

w.t.w.

Berging

2180

Toilet

2250

1000 1000 1000 2100 1000

6000

29701311

1300

m.k.

Badkamer

w.t.w.

1800

2970

2180

1070

6000

1580

6000

2000

Garderobe

6000

2000

k.k. v.w. c.m.

opstelplaats opstelplaats kooktoestel kooktoestel (indicatief) (indicatief)

2250

2100

Gang

3570

070

1050

3570

70

w.m.

Berging Berging

k.k. c.m.

3570

1300

1000 2100 1000

2000 2000

Gang

w.m. Berging Toilet

v.w.

Boompjes 55-58

m.k.

1050

Toilet

1050

1000

Berging

2970

Appartementen verkoop

w.m.

Toilet

1000

B2 Type 83 -(sp) B2 -(sp)

2100

2000

Badkamer

m.k.

1050

w.m.

Badkamer Gang Berging

Slaapkamer

1300

1000

v.w.

Berging Berging

opstelplaats kooktoestel 3189 3189 (indicatief)

2180

1580

w.t.w.

1300

1

29701311

3570

6000

Garderobe

1070

5550

3

4

5m

1505

4620 4620

1505

5550 3750

Loggia 5550

Loggia

730

Loggia

21.11 bnr 21.08 22.11 bnr 22.08

N 9649

N schaal - 1:75

Terras

2

3

4

5m

schaal - 1:75

3300

Slaapkamer Woonkamer

4620

Slaapkamer Slaapkamer

2150

2150

3750

1

2

3

4

5m

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

1800

8490

6000

Schaal: 1:75

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

44

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

c

OZ

16-410NW

Technisch Ontwerp

01-11-2017

10 TO - 09

B2 Type 83 -(sp) B2 -(sp)

1

2970

5550 5

3750

2

2970

Gang Badkamer Berging

4920

Woonkamer Slaapkamer

2970

5

1

1311

Appartement 88 m² Appartement 88 m² Terras incl. Terras loggia 16 m² 1070

4920

8490

20 18

1300

opstelplaats opstelplaats 6000 kooktoestel kooktoestel (indicatief) (indicatief)

3570

1800

4620

3570

Garderobe

3300

2250

20

1070

Woonkamer Slaapkamer

k.k. v.w. c.m.

k.k. v.w. c.m.

1800

Slaapkamer

1580

Toilet

(sp)

Berging m.k.

2180

w.m.

Gang

2000

3189

1050

w.t.w.

2250

13112970

Garderobe

k.k. c.m.

w.m.

1000 1000 2100 1000

2180

2000

1580

2250

-(sp) B2

1000 2100 1000

Toilet

w.t.w.

Toilet

Berging

1050

Badkamer Gang Berging

3750

730 2100

2000

m.k.

B2

2150 5550

B2 Type 83 -(sp) B2 Appartement 88-(sp) m² Terras incl. Terras loggia 16 m² Appartement 88 m² bnr 21.11 Terras incl. Terras loggia 16 m² bnr 22.11

m.k.

1050

w.m.

2970

1070

2970

Type 83 (sp) - B2

Badkamer

1070

8490

4920

2970

Terras

96499649

1800 Garderobe

1800

730 1505

Terras

730

9649

1505

Loggia Terras

Loggia

Woonkamer

1300

2970

3750 5550

5550

2250 2250

4620

4620

3750

2150

2150

oggia

Slaapkamer

3300

2150 4920

5550 750

Slaapkamer Woonkamer

3300

4920

Slaapkamer Slaapkamer

8490

Woonkamer

4920

nkamer

3300

3300

Slaapkamer

8490

8490

13112970

Garderobe


TYPE C1 RIVERSIDE

Appartementen verkoop

VERDIEPING:

2250

Toilet

2250

2250

Berging

1750

v.w. w.m.

schacht

4050

1900

2900

3600

4750 1900

1505

Terras

435

8974

Type 76 - C1

3

4

TO - 05

opstelplaats kooktoestel schacht (indicatief)

Type 76 - C1

4

5m

Appartement 88 m² schaal-1:75

975

1400

2000

Slaapkamer

Woonkamer

3600

1

5m

bnr 20.1

schaal

2

3

4

5m

sch

Badkamer

Slaapkamer

4050

8170

1

5370

3

45

4

N

2

N

Schaal: 1:75

3

1750

Appartement 78 m² Appartement 78 m² Terras incl. Terras loggia 12 m² 4400

10

Badkamer Toilet

Gang

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

10

5m

v.w.

4400

2

1750

Gang

w.m.

schacht

k.k. c.m.

1

Toiletm.k.

975

01-11-2017

Berging

2250

1400

Technisch Ontwerp

2400

4050

2

16-410NW

v.w.

2800

1

OZ

w.t.w.

2800

w.m.

4000

schacht

k.k. c.m.

m.k.

4000

schacht

2000

Type 76 - C1 c

2250

Berging

2800

8974

2400

w.t.w.

435

Terras

Type 78 76 m² -C Appartement Terras incl. Terras loggia 12 m² Appartement 78 m Terras incl. Terras loggia 12 m bnr 20.10

Boompjes 55-58

Loggia

2800

1505 435

4750

8974

730

2900

Loggia

8974

435

1900

Loggia 3600

Terras

4750

Terras 730

1505

4750

2900

Loggia

3600

3600

2800

Slaapkamer

4050

8170

Slaapkamer

Slaapkamer

1505

2900

Woonkamer

5370

4050

Slaapkamer

5370

Slaapkamer

5370

1900

Slaapkamer

Woonkamer

1750

Badkamer

4050

4050

8170

4050 5370

4400

Woonkamer

Gang 2800

Slaapkamer

Slaapkamer

4050

Woonkamer

2800

v.w.

4400

2800

k.k. c.m. opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Toilet Badkamer

Gang

4000

schacht

m.k.

Toilet

w.m.

schacht

975

Berging 2400

w.t.w.

m.k.

975

2400

w.t.w.

4050

2800

4400

Appartementen verkoop

Badkamer

1400

Gang

1400

4000

v.w.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Appartementen verkoop

1750

4000

k.k. c.m.

Type 76

2800

4400

schacht

2800

2800

schacht

Boompjes 55-58

Badkamer

w.m.

2000

Gang

stelplaats oktoestel ndicatief)

2000

Berging 1750

v.w.

m.k.

975

4000

schacht

Toilet

2250

1400

w.m.

2400

975

w.t.w.

2000

1400

Berging

Ty

m.k.

2000

2400

TERRAS INCL. LOGGIA: 12 m 2

BOUWNUMMER(S): 20.10

Type 83 (sp) - B2

w.t.w.

TypeAppartementen 76 - C1 verkoop

APPARTEMENT: 78 m 2

20

1900

2

2900 4750

3

4

5m

Appartem


TYPE C2 RIVERSIDE

Boompjes 55-58

Type21 85 - 22C2

VERDIEPING:

APPARTEMENT: 81 m 2

BOUWNUMMER(S): 21.10 22.10

TERRAS INCL. LOGGIA: 14 m 2

Boompjes 55-58

k.k. c.m.

975

975

Boompjes 55-58

w.

Badkamer

2800

2800

4400

w. w

schacht

schacht

k.k. c.m.

Slaapkamer

Woonkamer

8670

2900

1505

440

2900

Loggia

s

Loggia

1900

8974

as

Woonkamer

8670

4750 1505

00

4400

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

8670

4750 1900

kooktoestel k.k. (indicatief) c.m.

5370

4250

1900

schacht schacht opstelplaats

Slaapkamer

4050

4250

Slaapkamer

4050

4050

Slaapkamer

5370

5370

Slaapkamer

4250

Slaapkamer

mer

Woonkame

2900

8974

3600

Berging

v.w. w.m.

975

1

1750

2800

4250

4050

Slaapkamer

5370

8670

4000

Slaapkamer

Woonkamer

1900 3600

2900 4750

2

3

4

5m

730

Terras

730

N

730

bnr 21.10 bnr 22.10

3600

Loggia

Terras

schaal - 1:75N

Terras

8974

2

3

4

5m

schaal - 1:75

Badkamer

Appartement 81 m² Appartement 81 m² Terras incl. Terras loggia 14 m² 4400

8670

24

2800

24

Badkamer Toilet

Gang

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

1

1750

2800

v.w.

2800

4400

m.k.

Toilet

Gang

opstelplaats kooktoestel

schacht (indicatief)schacht k.k. c.m.

1400

2250

4000

2400

3600

975

k.k. c.m.

m.k.

1400

Berging

w.t.w.

schacht

2000

w.m.

schacht

2250

2000

2400

w.t.w.

Type 85 C2 Appartement 81 -m² Terras incl. Terras loggia 14 m² Appartement 81 m² bnr 21.10 Terras incl. Terras loggia 14 m² bnr 22.10

4750 1505

Type 85 - C2

5

amer

Gang

Badkamer

Boompjes 55-58 Boompjes 55-58

1750

2800

4000

2800

v.w.

4400

1750

Toilet Badkamer

Gang

Gang

Boompjes 55-58

4400

1750

Boompjes 55-58

975

Toilet

v.w.

Boompjes 55-58

m.k.

1400

2250

1400

Berging

m.k.

4000

w.m.

2000

Berging 2400

w.m. w.t.w.

2000

w.t.w.

2250

v.w. opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Appartementen verkoop

Toilet

2800

Appartementen verkoop

2400

schacht

4000

schacht

m.k.

2800

Type 85 - C2

Berging

2250

1400

w.m.

2400

2000

w.t.w.

1

Schaal: 1:75

46

2

3 © OZ | 16-410NW | 4TO 10-11-2017 © OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

5m

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

c

OZ

16-410NW

Technisch Ontwerp

01-11-2017

TO - 12

Type 85 - C2


TYPE C3 Type 85 - C2

2250

25.05

28.05

31.05

TERRAS INCL. LOGGIA: 12 m 2

975

1400

Badkamer

Appartementen verkoop 2250 m.k. Appartementen verkoop

v.w.

schacht

schacht

opstelplaats kooktoestel (indicatief) k.k. c.m.

v.w.

Gang

3840

4400

5050

Slaapkamer Slaapkamer 5050

Slaapkamer

3750

3750

Woonkamer

3750

5370

Slaapkamer 5370

Woonkamer

Slaapkamer

8910

Slaapkamer

5050

1900

2900

2900

3600

4750 1900

1505 3600

430

Terras

Loggia

1505

8974

8974

Type 107 - C3

4750

Loggia

3

4

5m

58

1400

3

4

975

2

1

2

3

4

5m

scha

2800

Badkamer

Appartement 86 m² Appartement 86 m² Terras incl. Terras loggia 12 m² Woonkamer

Slaapkamer

Slaapkamer

5370

1

2

1900 3600

4

3

3750

8910

47

Toilet 1750

Gang

4400

58

1

1400

4050 2800 v.w.

opstelplaats 4400 kooktoestel (indicatief)

5m

Appartement 81 m² schaal-1:75

4050

k.k. c.m.

Type 107 - C3

Badkamer

5050

TO - 38

Gang

w.m.

bnr 31.05 bnr 25.0 bnr 28.0 5m schaal - 1:7 bnr 31.0

m.k.

1750

schacht

3840

01-11-2017

Toilet

N

2

4

Technisch Ontwerp

N

Schaal: 1:75

3

16-410NW

8910

2

OZ

Berging

v.w.

opstelplaats kooktoestelschacht (indicatief)

c

2250

schacht

k.k. c.m.

m.k.

2400

w.t.w.

w.m.

schacht

2260

430

730

8974

Type 107 - C3

1

2250

Berging

975

2400

w.t.w.

Terras

Type Appartement 86107 m² - C3 Terras incl. Terras loggia 12 m² Appartement bnr 25.0586 m Terras incl.bnr loggia 28.0512 m Terras

Boompjes 55-58

3840

8974

2260

1505

430

3600

2900

730

1900

Loggia

1505

4750

Terras

4750

2900

Loggia

430

Woonkamer

3600

1

975 1750

Badkamer

5050

3750 8910

5370

Slaapkamer

1900

Terras

Toilet Badkamer

3840

opstelplaats kooktoestel (indicatief) 4400

Slaapkamer

1750

Gang

w.m.

975

Berging

schacht

m.k.

Toilet 1400

schacht

2250

2800

4400

2400

1400

3840

w.t.w.

w.m.

4050

2400

w.t.w.

2800

2800

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

4050

Gang

Type 107

Berging

Woonkamer

Type 1

1750

Boompjes 55-58

2260

v.w.

Toilet

2260

3840

975

Badkamer

w.m.

schacht

k.k. c.m.

4400

BOUWNUMMER(S):

2

5370

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

31

m.k.

Berging1750

Gang schacht

28

4050

v.w.

25

2250

2260

schacht

2400

Toilet

4050

w.m.

cht

1400

w.t.w.

2800

Berging

VERDIEPING:

Type 107 -mC3 APPARTEMENT: 86

m.k.

2260

2400

w.t.w.

Appartementen verkoop

RIVERSIDE

Appartementen verkoop

2900 4750

5m

schaal-1:75 8 Appartement


TYPE C4

Boompjes 55-58

RIVERSIDE

32.07

TERRAS INCL. LOGGIA: 14 m 2

w.t.w.

2400

2250

Berging

Type 114 - C4

k.k. c.m.

2250

m.k.

3640

1400

975

1400

Toilet Badkamer

Boompjes 55-58 Boompjes 55-58

Boompjes 55-58

1750

Badkamer

Be

w.t

3640

0

4400

Slaapkamer

9410

schacht

Slaapkamer

Slaapkamer

Slaapkamer

1505

1900

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

4400

4400

1505

9410

Loggia

1900

8974

8974

3600

k.k. c.m.

Toilet

2800

Badkamer

Badkamer

Appartement 89 m² Appartement 89 m² Terras incl. Terras loggia 14 m² Slaapkamer

Slaapkamer

4250

5250

Woonkamer

5770

9410

9410

4400

74

2

3

4

5m

1505

730

3600

730

Terras

Terras

Terras

8974

N

1750

3640

74

1

bnr 26.07 bnr 29.07 schaal - 1:75 bnr 32.07

730

m.k.

Loggia

1

2

3

4

5m

schaal - 1:75

2800

opstelplaats 4400 kooktoestel (indicatief)

975

1400

v.w.

3640

4

1750

Gang

w.m.

4900

schacht

Toilet

975

Berging

v.w.

opstelplaats kooktoestel schacht (indicatief)

2260

k.k. c.m.

2250

Gang

w.m.

1400

2400

w.t.w.

schacht

2900

3600

Type89114 Appartement m² - C4 Terras incl. Terras loggia 14 m² Appartement bnr 26.0789 m² Terras incl. Terras loggia bnr 29.0714 m² N bnr 32.07

m.k.

4900

Berging

2250

2260

2400

w.t.w.

Woonkamer

4750

Type 114 - C4

schacht

Woonkamer

2900

Loggia 4750

Terras

v.w. w.m

schacht

4250

2900 4750

3600

schacht

9410

1900

schacht

opstelplaats kooktoestel k.k. (indicatief) c.m.

5770

5770

4250

5770

5250

4250

nkamer

w.m.

k.k. c.m.

5250

Slaapkamer

Slaapkamer

Woonkamer

5250

r

2

w.t.w.

2800

3640

v.w.

Badkamer

4400

1750

Gang

1750

975

v.w. w.m.

Toilet

Toilet

Boompjes 55-58

Boompjes 55-58 m.k.

Gang 4900

Berging

4900

cht

2250

2260

m.

2260

Berging 2400 w.t.w.

Boompjes 55-58

Appartementen verkoop

2800

t.w.

v.w.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Appartementen verkoop 2400

Gang

w.m.

schacht

4900

schacht

m.k.

975

29.07

1400

26.07

APPARTEMENT: 89 m 2

2800

BOUWNUMMER(S): Boompjes 55-58

32

2260

Type 114 - 29 C4 26

VERDIEPING:

1900

2900

1

2

Schaal: 1:75

48

3

4

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

5m

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

c

OZ

16-410NW

Technisch Ontwerp

01-11-2017

TO - 45

Type 114 - C4

1


TYPE C5 RIVERSIDE VERDIEPING:

Type 75 - C5

APPARTEMENT: 78 m2 Appartementen

20

BOUWNUMMER(S): 20.09

Type 75

m.k.

Toilet m.k. Toilet v.w. 1075

4050

3550

Slaapkamer

3300

8170

Slaapkamer

4620

3300

4050

4620

Woonkamer

Slaapkamer

1900

2900 4750

1900

Terras

8974

Loggia

435

2900

8974

Type 75 - C

1750

2000

v.w.

5600

Schaal: 1:75

Gang

1

2

bnr 20.0

5m

sch

schacht

3

4

5m

sch

Badkamer

Slaapkamer

N

Slaapkamer

1

4

Gang

Woonkamer

3600

3

1750

Appartement 78 m² Appartement 78 m² Terras incl. Terras loggia 12 m² 5600

8

49

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

3550

8

schacht 1050

k.k. c.m.

3300

5m

Badkamer

opstelplaats kooktoestel 3400 (indicatief)

1075

2

4050

Type 75 - C5

Berging

1 schacht 1750

2800

TO - 04

schacht

1050

2800

01-11-2017

Toilet

w.t.w.

k.k. c.m.

4620

4

Technisch Ontwerp

Gang

v.w.

Berging 3400

w.m.

2000

2000

3

16-410NW

8170

2

OZ

m.k. 1075

1750

w.t.w.

w.m.

Toilet

3550

Type 75 - C5

Gang

1150

m.k.

435

8974

c

Type 7578 - C5 Appartement m Terras incl. Terras loggia 12 m Appartement 78 m Terras incl. Terras loggia m bnr12 20.0

Boompjes 55-58

Loggia

1150

1505 435

4750

Terras

1

2900

Loggia 4750

Terras

1900

8974

730

Gang

3600

Loggia

1750

Badkamer

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

3600

3600

Terras

schacht schacht Badkamer

2000

1505

4750

1750

1050

k.k. c.m.

Slaapkamer

1505

2900

3600

Slaapkamer

3300

Slaapkamer

4620

1900

Woonkamer

730

3300 4620

Woonkamer

schacht

1050

Gang

1505

Slaapkamer

schacht

Berging k.k. 3400 opstelplaats kooktoestel (indicatief)

v.w.

5600

8170

Slaapkamer

w.t.w.

3400

c.m.

5600

Woonkamer

Berging

4050

1750

Gang

w.m.

1075

Gang

w.t.w.

w.m.

4050

3550

5600

Appartementen verkoop

Badkamer

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Gang

Appartementen verkoop

1750

435

v.w.

1050

2800

k.k. c.m.

schacht

2800

schacht

2000

3400

2000

Badkamer 1075

3550

5600

Berging

Boompjes 55-58

1150

1750

Toilet1750

1150

1050

schacht

2000

Gang

k.k. c.m.

3550

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

schacht 1150

v.w.

w.t.w.

w.m.

2800

3400 2000

1075

m.k.

2000

Berging

2800

750

Toilet

Ty

w.t.w.

w.m.

2000

ang

1150

m.k.

TERRAS INCL. LOGGIA: 12 m

verkoo

2

1900

2 4750

2900

3

4

5m

Appartem


TYPE C6 RIVERSIDE

Boompjes 55-58

Type 21 84 - 22C6

VERDIEPING:

APPARTEMENT: 81 m 2

BOUWNUMMER(S): 21.09 22.09

TERRAS INCL. LOGGIA: 14 m 2

Boompjes 55-58

Toilet 1075

3400

v.w.

Appartementen verkoop

3400 1050

k.k. c.m.

Gang

1750

m

Badkamer

Gang

2000

5600

Gang

Gang

m.

1150

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

3750

5600

5600

schacht schacht Badkamer

1750

Gang

1150

3750

v.w.

schacht 1750

2000

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Badkamer Boompjes 55-58 Boompjes 55-58

3750

schacht 1050

c.m.

1075

8670

Slaapkamer

3300

4250

Slaapkamer

Woonkamer

Slaapkamer 3300

2900

8670

1900

2900

Loggia

4920

1505

4750

1505

4750

8670

4920

1900

00

ras

Loggia 8974

ras

Slaapkamer 4250

Slaapkamer 4250

Slaapkamer

4920

kamer

T

1

1750

kamer

1900

Woonkam

Woonkam

2900

8974

3600

3750

v.w.

5600

1050

schacht 1750

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Loggia

730

3600

730

N

1

2

3

4

5m

N schaal - 1:75

1

2

3

4

5m

schaal - 1:75

730

bnr 21.09 bnr 22.09

3600

Terras

Terras

Terras

8974

Badkamer schacht

Gang

schacht 1750

Badkamer

1

2

3

4

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

5m

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

Gang

Slaapkamer

Slaapkamer

3300

4250

Woonkamer

4920

8670 8670

k.k. c.m.

Berging

schacht

Appartement 81 m² Appartement 81 m² Terras incl. Terras loggia 14 m² 5600

22

1050

3750

22

k.k. c.m.

opstelplaats kooktoestel 3400 (indicatief)

1075

1750

w.t.w.

3400

2800

2000

v.w.

Toilet

Berging

2800

Gang

w.m.

1900 3600

2900 4750

5

2000

Toilet

m.k. 1075

1750

w.t.w.

w.m.

2000

Gang

1150

2000

m.k.

Type 8481 - C6 Appartement m² Terras incl. Terras loggia 14 m² Appartement 81 m² bnr 21.09 Terras incl. Terras loggia m² bnr14 22.09

4750 1505

Type 84 - C6

1150

00

3400

Berging k.k.

1050 1750 Boompjes 55-58

Boompjes 55-58

w.t.w.

2800

2000

Toilet v.w.

3300

1150

1075

Berging

schacht

2800

2000

1150

w.m.

k.k. c.m.

kooktoestel (indicatief)

w.t.w.

w.m.

m.k. Toilet

Boompjes 55-58

schacht

opstelplaats Boompjes 55-58

Appartementen verkoop m.k.

Berging

2800

1750

Type 84 - C6

w.t.w.

w.m.

2000

Gang

1150

2000

m.k.

Schaal: 1:75

50

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

c

OZ

16-410NW

Technisch Ontwerp

01-11-2017

TO - 11

Type 84 - C6

1


TYPE C7

Appartementen verkoop

RIVERSIDE 27

30

APPARTEMENT: 85 m 2

BOUWNUMMER(S):

24.05

27.05

30.05

TERRAS INCL. LOGGIA: 18 m 2

Type

1050

Boompjes 55-58

Type 103

Badkamer Appartementen verkoop

2860

1125

Gang

v.w.

Berging

w.t.w.

w.m.

3400

Toilet

1050

1125

Woonkamer Woonkamer

Badkamer

Gang

Slaapkamer

Slaapkamer

Slaapkamer

Slaapkamer

3300

4920

3300

8310

4490

Slaapkamer

1900

Loggia

2900

Loggia 4900

3600

2900

Loggia

Terras 8974

4900 1505

3600

1230

1505

4900 1900

1505

4900

3600

2900

4920

3600 1505

2900

4920

1900

1900

schacht

1750

Gang

3990

5600

Slaapkamer

4920

Woonkamer

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

3300

Slaapkamer

4490

8310

Slaapkamer

Terras 8974

Loggia

Type 103 - C7

Terras

Type Appartement 85 103 m² - C Terras incl. Terras loggia 18 m² Appartement bnr 24.05 85 m 27.05 18 m Terras incl.bnr loggia Terras N bnr 30.05

Boompjes 55-58

w.t.w.

w.m.

Berging

m.k.

schacht

3400

Gangv.w.

k.k. c.m.

Toilet

5m

50

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

50

51

3

1

2

4

5m

Woonkamer

bnr 24.0 bnr 27.0

schaal - 1:7 bnr 30.0

schacht

1750

3

4

5m

Badkamer

Appartement 85 m² Appartement 85 m² 4 m² 1 2 3 Terras incl. loggia Terras 18 5600

Schaal: 1:75

2

sch

2800

5600

schacht

1050

Gang

3990

Type 103 - C7

3990

TO - 25

Gang

Slaapkamer

Slaapkamer

3300

4

01-11-2017

k.k. c.m.

4920

3

Technisch Ontwerp

3400

v.w.

1900

2900 4900

3600 05

2

16-410NW

1

N

1

OZ

8310

c

schacht

1750

Badkamer

opstelplaats kooktoestel 1125 (indicatief)

1700

1050 Berging

4490

Type 103 - C7

w.t.w.

w.m.

1125 1700

2800

Toilet

2260

8974

Gang

1410

2860

Terras

2860

1230

m.k.

2260

8974

1410

3300

Woonkamer

schacht Badkamer

1050

k.k. c.m.

3990

5600

schacht

1750

3400

opstelplaats kooktoestel (indicatief) v.w.

1700

schacht

Berging

k.k. c.m.

4490

m.k.

2800

Toilet

w.t.w.

Appartementen verkoop

4490

Gang

w.m.

2800

m.k.

2260

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

5600

1750

2260

2260

k.k. c.m.

schacht

1410

Gang

schacht

3400

Badkamer

2800

v.w.

3990

5600

Berging

1750

1050 1125

1700

schacht

1410

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Toilet schacht

2800

k.k. c.m.

v.w.

w.t.w.

w.m.

3990

Gang

3400

1410

1125

m.k.

Berging 2860

Toilet

1700

24

w.t.w.

2260

Gang

1410

m.k.

Type 103 - C7

VERDIEPING:

5m

schaal-1:75 Appartemen Terras incl. Terra loggi


TYPE C8

oompjes 55-58

RIVERSIDE

26.06

29.06

APPARTEMENT: 89 m 2

32.06

TERRAS INCL. LOGGIA: 14 m 2

Gang

1410

2260

m.k.

1750

w.t.w.

w.m.

Toilet

Berging

1075

k.k. c.m.

v.w.

Type 113 - C8

schacht

3400

opstelplaats

Appartementen verkoop

Boompjes 55-58 kooktoestel

1050

1750

Badkamer Boompjes 55-58

(indicatief)

w.t.w. Appartementen verkoop

Boompjes 55-58

Berging 1050

schacht

2800

1750

m.k.

Badkamer

Gang

Gang 2260

Gang

4490

4490

1750

1510

Loggia

1900

8974

8974

3600

m.k.

schacht

Gangv.w. 1750

2260

3400

1410

Toilet 1075

k.k. c.m.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

1050 Berging

k.k. c.m.

1

Badkamer

Gang

Slaapkamer

Slaapkamer

4920

9410

9410

1750

3300

Woonkamer

1900 3600

2

3

4

5m

bnr 26.06 bnr 29.06 schaal - 1:75 bnr 32.06

4990

1510

730

Terras

Terras

Terras

8974

N

schacht

Appartement 89 m² Appartement 89 m² Terras incl. Terras loggia 14 m² 5600

72

1050

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

4490

72

1 schacht

Gang

4490

5600

1750

Badkamer

3400

v.w.

8

schacht

2900 4750

4990

2260

w.t.w.

w.m.

3600

730

Berging

730

2260

Toilet 1075

Loggia

2

3

4

5m

schaal - 1:75

2800

1750

w.t.w.

w.m.

Woonkam

3600

Type Appartement 89113 m² - C8 Terras incl. Terras loggia 14 m² Appartement 89 m² bnr 26.06 Terras incl. bnr loggia Terras 29.0614 m² N bnr 32.06

2800

1410

2260

m.k.

2900

Woonkamer

4750

Type 113 - C8

Gang

5600

9410

2900

Loggia 4750

erras

1

9410

4750

3600

Slaapkamer

4920

4920

2900

1900

1510

Slaapkamer

T

3300

3300

Slaapkamer

1900

Woonkamer

4990

Slaapkamer

4920

onkamer

Slaapkamer

1075

1750

4990

Slaapkamer 3300

er

Gang

m.k Toilet

v.w.

9410

5600

schacht

Badkamer 1050

k.k. c.m.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Boompjes 55-58

1750

3400 opstelplaats kooktoestel (indicatief)

v.w.

Gang

1410

1075

5600

schacht

1410

k.k. c.m.

5600

schacht

2260

3400

Toilet

1410

.w.

w.t.w.

Boompjes 55-58 Boompjes 55-58

2800

75

Berging

w.m.

4490

oiletm.k.

2260

2260

w.m.

schacht

2800

Boompjes BOUWNUMMER(S): 55-58

32

2260

Type 113 - 29 C8 26

VERDIEPING:

1

2

Schaal: 1:75

3

4

5m

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

52

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

c

OZ

16-410NW

Technisch Ontwerp

01-11-2017

TO - 44

1

Type 113 - C8


Type 100 -(sp) D1 -(sp) D1

TYPE D1 + D1 (sp) CITY VIEW

1930 730

8975 8975

Terras Terras

5500

VERDIEPING:

24

BOUWNUMMER(S):

24.02 (sp) 25.02

25

APPARTEMENT: 69 m 2

28

31

28.02

31.02 TERRAS: 10 m 2

Type D1 (sp) is gelijk aan D1 echter gespiegeld.

3125

2850

5500

Appartementen verkoo

3000

Type 10 Type 100 -(sp) D1 -(

3000

Boompjes 55-58 Appartementen verkoop

8975

1930

3125

1930 730

730

Terras 8975 8975

5500

Terras

1930

5640

Appartementen verkoop

4526 6810

Slaapkamer Woonkamer 5640

Woonkamer Slaapkamer

Terras

3000 3125

5500

2850

5500

3000 3000

5640

w.t.w.

m.k.

schacht

1500

730 1210

2060

m.k. 1500Woonkamer w.t.w. 1900

1650 schacht

schacht

Woonkamer

Slaapkamer 5640

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

1075

Berging 8975

w.t.w.

schacht

schacht

Terras 5500

730

3000

Terras

5500

2850

Badkamer

m.k.

1650

Terras Badkamer schacht

schacht

1650

Toilet Berging w.t.w.

m.k.

5m

scha

1075

Gang

1900

Gang 1500

1500

w.m.

Toilet

2

4526

Appartement 69 m² Terras 10 m²

3

Schaal: 1:75

bnr 24.02

Badkamer

Berging

5500

m.k.

1900

w.t.w.

Woonkamer 5640

1

Type 100 - D1 (sp)

1650 schacht

schacht

1

2

N

3

4

5m

schaal -

6810

4526

100 -(sp) D1 -(sp) D1

Slaapkamer

40

5m

4

k.k. c.m.

v.w.

8975

1075

VERDIEPING 24 (sp) 4

3

4526 6810

v.w.

2850

3

2

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

3000

2

1

5640

Slaapkamer Woonkamer

5640

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Type 100 - D1 (sp)

1

4

Appartement(sp) 69 m² Appartement 69 m² Terras 10 m²

k.k. c.m.

1500

Slaapkamer

Woonkamer Slaapkamer

40 42

1210

1900

3

3000

3000 Woonkamer

3174

2060

1210 schacht

w.t.w.

Toilet

Gang

VERDIEPING 25, 28 & 31

Type 100 (sp) - D1 -(sp) D1

42

1075

Berging

TO - 21 20

2

730

01-11-2017

1

3125 5500

5640

Technisch Ontwerp

6810

16-410NW

4526

OZ

1930

c

6810

v.w.

3174

k.k. c.m.

3125

8975 8975

Terras

1930

Type 100 (sp) - D1

bnr 31.02 bnr 25.02 bnr 24.02 28.02 bnr 5m bnrschaal 31.02-

1930

1900

1930 730

1500

2060

Gang

m.k.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Type 100 -(sp) D1m² -(sp) D1 Appartement 69 Terras 10 m² Appartement 69 m² bnr 25.02 bnr 28.02 Terras 10 m²

w.m.

Toilet

730

Badkamer

1210

3174

Boompjes 55-58

Type 100 (sp) - D1

k.k. c.m.

v.w.

schacht

4526 6810

5640

1210 2060

1210

1900

1650 Badkamer

Berging 6810

1650

Gang

w.m.

Toilet

m.k.

1500

Gang

3174

schacht

schacht Slaapkamer

schacht

1650

1900

Toilet Berging

2060

3174

1075 w.t.w.

Badkamer

k.k. Badkamer c.m.

1075

1210

1900

w.t.w.

Toilet v.w.

Gang

2060

1500

m.k.

5640

1930 6810

schacht

Berging

1500

v.w.

Berging

3000

3174

3174

1210 2060

2060

3000

Badkamer

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

1075 5500

2850

2060

m.k.

1900

Gang

Terras k.k. c.m.

5640

w.t.w.

Gang

6810

1650

Toilet Berging

w.m.

Toilet

8975 v.w.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

4526

schacht

1210

3174

1075

Woonkamer Slaapkamer Appartementen verkoop Slaapkamer Woonkamer

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

3125

k.k. c.m.

Slaapkamer

3174

5500

v.w.

1075

Terras

4526

opstelplaats kooktoestel (indicatief) v.w.

kamer

Woonkamer

4526

8975

730

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

4 5m 69 m² Appartement schaal - 1:75 Appartement 69 m² Terras 10 m²

53

N c

OZ

16-410NW

Technisch Ontwerp

01-11-2017

TO - 21 20

Type 100 (sp) - D1 -(sp) D1

1

2

3

4

5m

schaal - 1:75


TYPE D2 + D2 (sp) CITY VIEW

Type 110 (sp) - 26 D2 -(sp) D2 VERDIEPING: 29

32

APPARTEMENT: 74 m 2

BOUWNUMMER(S):

26.02

32.02

TERRAS: 10 m 2

26.03 (sp) 29.03 (sp)

oompjes 55-58 ompjes 55-58

29.02

32.03 (sp)

Type D2 (sp) is gelijk aan D2 echter gespiegeld.

Appartementen verkoop

Terras

Boompjes 55-58

5500

Appartementen verkoop

Boompjes55-58 55-58 Boompjes 3125

Boompjes 55-58

Boompjes 55-58 Boompjes 55-58 3000

730

8975

8975

Boompjes 55-58 Terras 3125

730

Terras 3000 3125

7310

7310

3000

Woonkamer

5026

Slaapkamer

Slaapkamer

Slaapkamer

Terras 3125

3000

6140

Woonkamer

5026

7310

6140

Woonkamer

6140

Woonkamer 6140

kamer

730

5500

1930

5500

1930

730

00

1930

5500

8975

5026

as

5

1930

730

Type 110 (sp) - D2 -(sp) D2

8975

1900

Berging schacht

w.t.w.

1900

3174

1210

Gang

1650 Badkamer

m.k.

1500

k.k. c.m.

k.k. c.m.

Type 110 (sp) - D2

8975

1

5500

Terras

5500

3

4

Terras

5500

1930

730

1 3000

Berging schacht

schacht

Appartement 74 m² Appartement 74 m² Terras 10 m²

2

3

4

5m

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

1

6140

Slaapkamer

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

k.k. c.m.

v.w.

m.k.

Gang

2060

Toilet k.k. c.m.

1650

w.m.

1210

3174

1075

Berging

v.w.

1500

1900

w.t.w.

schacht

schacht

5026

Slaapkamer

Woonkamer

Badkamer

Badkamer

m.k.

1500

schacht

1650

10

w

Schaal: 1:75

2

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

3

c

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

OZ

c

4

16-410NW

54

5mTechnisch

01-11-2017

Ontwerp

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

OZ

16-410NW

c

OZ

Technisch Ontwerp

16-410NW

TO - 41a

01-11-2017

Technisch Ontwerp

TO - 41a

01-11-2017

schacht m.k.

Type 110 (sp) - D2

Type 110 (sp) - D2

TO - 41

w

Toi

1650

5026

6140 7310

Woonkamer

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

1900

schacht

schaal - 1:75

7310

Woonkamer

7310

5026

66 64

w.t.w.

Toilet

Gang

schacht

Badkamer

3125

3000

Slaapkamer

1075

w.m.

3125 8975

3000

66

2

1930

Terras

p)2 -(sp) D2

N bnr 32.02 bnr 26.03 26.02 bnr 29.03 29.02 5m schaal - 1:75N bnr 32.03 32.02

730

8975

3125

w

k.k. c.m.

Type 110 (sp) - D2 D2 Appartement 74-(sp) m² Terras 10 m² Appartement 74 m² bnr 26.02 bnr 29.02 Terras 10 m²

- D2

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

v.w.

1650

(sp)

1930

schacht

m.k. Toilet

1500

3174

w.t.w.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

1210

schacht

730

hacht

schacht

1075

SlaapkamerW

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Toilet schacht Badkamer

w.t.w.

Gang

2060

w.m.

1900

2060

Berging

3174

1500

2060

v.w.

m.k.

1075

Berging

1210

2060

1210

Gang

w.m.

k.k. c.m.

w.m.

v.w.

opstelplaats kooktoestel

Toilet (indicatief)

W

5026 7310

1075

.k. m.

k.k. c.m.

v.w.

3174

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

7310

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Type 110 - D2 (sp)

w


TYPE D3 CITY VIEW VERDIEPING:

Type 117 - D3

APPARTEMENT: 72 m 2

27 30

2 TERRAS: 12 mAppartementen

BOUWNUMMER(S): 27.02 30.02

verko

Typ 1230

8975

Terras 2850 3000

5500

Boompjes 55-58

Terras

1630

1230

8975

Type 117 Appartementen verkoop

2850

1230

6810

5500

Terras 8975

1230

2850 5500

3000

5500

Slaapkamer

Woonkamer

k.k. c.m.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

schacht

1650

1500

Gang

m.k.

1500

Berging 2060

Toilet

1900

k.k. c.m.

w.m.

w.t.w.

schacht

Berging 1900

w.t.w.

schacht

schacht

schacht

schacht

k.k. c.m.

v.w.

1075

Toilet

Type 117 - D3

w.m.

2060

Badkamer

1210

3174

w.t.w.

Gang

1075

m.k.

2060

1210

3174

1900

w.m. v.w.

Toilet

Badkamer

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

1210

Gang

Type 117 - D3 Appartement 72 m² Terras 12 m² Appartement 72 m² bnr 27.02 Terras 12 m² bnr 30.02

Boompjes 55-58

Berging 2850

Type 117 - D3

8975

3000 Terras

5500

80

Schaal: 1:75

3

4

5m

bnr 27.02 bnr 30.02 schaal

Woonkamer

Slaapkamer

80

Appartement 72 m² Appartement 72 m² Terras 12 m²

55

2

3

4

5m

scha

6810

Slaapkamer

Woonkamer

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Badkamer

1650

1075

w.m.

Toilet m.k.

Gang 1500

Berging 1900

w.t.w.

schacht

schacht

N

k.k. c.m.

v.w.

2060

5m

2

1

Type 117 - D3 5326

TO - 48

6440

4

01-11-2017

6440

3

Technisch Ontwerp

5500

1210

2

16-410NW

3174

1

OZ

1

2850 3000

c

1230

schacht

6810

1900

Terras

1630

1500

schacht

1630

1650

w.t.w.

1230

8975

m.k.

5326

1500

Berging

3174

Gang

2060

3174

1210

m.k.

1075

Badkamer

k.k. c.m.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

v.w.

1075

Toilet

6810

6440

Woonkamer

6440

6440

v.w.

Woonkamer

6810

5326

Slaapkamer

5326

Slaapkamer

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

6810

1630

Terras 3000 2850

kamer

1650

Appartementen verkoop 8975

Woonkamer 3000

6440

Slaapkamer


TYPE E1 + E1 (sp) Boompjes 55-58 CITY VIEW

Type 101 - Type E1 (sp) 101 (sp) - E1 VERDIEPING: 24 25 Boompjes 55-58

BOUWNUMMER(S):

24.03 (sp) 25.01

APPARTEMENT: 83 m 2

28

31

28.01

31.01 TERRAS: 19 m 2

Type E1 (sp) is gelijk aan E1 echter gespiegeld.

730

8917

5100

2550

1805

730

1930

Terras

2700

8820

1500

1805

1930

Slaapkamer

N

4

3150

1200

5720

1 2 schaal - 1:75

3

1200

1500

6510

1050

w.t.w.

2330 v.w.

1075

Toilet

w.m.

Berging

3180

Gang

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

2700

1800

1386

1100

v.w.

Badkamer

3950

k.k. c.m.

2330

1200

m.k.

1

N

2

3

4

5m

4

2235

8820 3275

N

4890

13267

Schaal: 1:75

56

2

3

4890

OZ

4

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017 © OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

c

OZ

6510 8820

S

16-410NW

16-410NW

Technisch Ontwerp

5m

01-11-2017

© OZ | 16-410NW | TO| 24-11-2017 © OZ 16-410NW | TO 10-11-2017

c

16-410NW

OZ

TO - 23

Type 101 (sp) - E1 © OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

Technisch Ontwerp

01-11-2017

TO - 23

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

Technisch Ontwerp

01-11-2017

TO - 22

Type 101 - E1 (sp)

Type 101 (sp) - E1

3275

4890

Slaapkamer

c

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

6073

3275

Slaapkamer

schaal - 1:75

1

8820 k.k. c.m.

13267

1500 1800 3180

v.w.

5m

1500

3950

6073

1500

8820

6510

13267

13267

k.k. c.m.

1386

Gang

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

1200

8820

8820

Badkamer Woonkamer

Badkamer

bnr 24.03

2330

Slaapkamer

1250

Woonkamer

Slaapkamer

5m

1200

1050

VERDIEPING 24 (sp)schaal - 1:75

5m

3150

44

13267

6073

1500 1800

4

2700

bnr 25.01 bnr 28.01 schaal - bnr 1:75 31.01

Appartement 83 m² Appartement 83 m² Appartement 83 Appartement m² 83 m² Terras 19 m² Terras 19 m² Woonkamer

46

3180

3

730

2920

1250

Woonkamer

1050

1075

Appartement 83 m² Terras 19 m²

8820

5720

5720

1250

bnr2 24.033

1

5720

1 Slaapkamer 2

2920

2550

1930

730

Terras

2700 5100

1805

3150

2700

5100

2330 opstelplaats v.w. kooktoestel (indicatief)

1100 1930

730

1805 730

2920

730

2235

Type 101 - E1 (sp)

1250

2550

1050

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Gang

w.t.w.

3275

3275

730

8917

Type Appartement 83 101 m² (sp) - E1 Terras 19 m² Appartement 83 m² bnr 25.01 bnr 28.01 Terras 19 m² N bnr 31.01 2235

Appartement 83 m² Terras Terras 19 m²

VERDIEPING 25, 28 & 31

1100

Type 101 - E1 (sp) (sp)

730

3150

3275

Type 101 (sp) - E1

Terras

5100

1075

3950

Toilet

Type 101 - E1 (sp)

Toilet

13267

w.t.w.

2330

w.m.

W

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

v.w.

4890

3950

Badkamer

m.k.

2550 8917

1250

Woonkamer

1386

4890

5100

5720

2920

k.k. c.m.

3180

m.k.

1200

4890

730

3150

6510

1800 1100

Toilet

Woonkamer

2700

Slaapkamer

Berging

8917

3150

5100

Berging

Slaapkamer

8917

1250

1250

1075

v.w.

Slaapkamer

1805

730 1930

k.k. c.m.

13267

1050

v.w.

Slaapkamer

730

8917

Terras

w.m.

m.k.

1200

mer

2920

6510

13267 8820

1386

Gang

2330

2330

5100

k.k. c.m.

2235 1930

5720 2920

1800

3180

w.t.w.

730

2700

v.w.

m.k.

1075

Toilet

1200

Badkamer

3275

1200

1050

1100 2700

3180

Gang

1050

w.m.

Toilet Berging w.t.w.

2330

1800

Toilet

3180

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

1386

1075

891

2550

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Gang

Berging

Boompjes 55-58

3950

1100

1075 1100

k.k. c.m.

Gang

w.m.

2700

1800

6510

13267

3950

1050

1200

1500

1386 Badkamer

3950

Boompjes 55-58

Boompjes 55-58

24

6073

Badkamer

Woonkamer

1500

5720 1500

1200

Badkamer

8820

8820 6510

k.k. c.m.

13267

2700

Slaapkamer

Boompjes 55-58

1250

3150

p) - E1

00

3150

3950

v.w.

er

2920

5720

Slaapkamer

Woonkamer

w.

1930

730

1805

Slaapkamer

Woonkamer

Boompjes 55-58 Boompjes 55-58 Boompjes 55-58

2550

2700

3150

1250

730

Slaapkamer

1200

730

730

1805

2700 5100

elplaats ktoestel icatief) plaats oestel 2330 atief)

5100

Terras

Woonkamer Boompjes 55-58 55-58 Boompjes

Boompjes 55-58

2550

730

1250

8917

Terras

Terras 2550

8917

5100

0

Boompjes 55-58

Appartementen verkoop

Appartementen verkoop 8917

730

Boompjes 55-58

2700

partementen verkoop

Type 101 (sp) - E1

1200

Type 101 - E1 (sp)

3150

5720

1250


Appartementen verkoop

TYPE E2 CITY VIEW 26

29

BOUWNUMMER(S):

26.01

29.01

32.01

2

TERRAS: 32 m 2

730

730

8917

8917

Type - E2 APPARTEMENT: 75 m 32 109

VERDIEPING:

Type 1

6670

220

5950

Woonkamer

4190

4790

Terras

4190

Woonkamer

1846

6670

5950

Type 109 - E2 opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Appartementen verkoop

730 1435

m.k.

2680

Badkamer w.m.

Toilet Gang

Berging

1200

1435

w.m.

Berging

m.k. 1050

1075

1200

1100

m.k.

964

1075

1100 1050

1050

Berging

964

5180 1050

w.t.w.

2100

1435

Gang

1620

2100

Berging Berging

1200

1435

Badkamer

Slaapkamer

2200

Toilet

1620

1050

1075

13267

2200

1050

2680

k.k. c.m.

Slaapkamer w.m. 3865

2200

1435

w.t.w.

1620 1200

Gang

4190

k.k. c.m.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

3865

w.t.w.

v.w.

v.w.

Berging

4190

5950

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Toilet

1435

964

w.t.w.

4790

2680

5950

Woonkamer

4790

2438

2438

5180

Badkamer

1100

Toilet

Terras 220

5180 1050 1100

1075

6670

Woonkamer

Badkamer

Berging

Gang

220

Slaapkamer

2100

2680

13267

1435

Slaapkamer

6670

1435 1846

3865

3865

1050

8917 1846

v.w. k.k. c.m.

730

8917

Appartementen verkoop

k.k. c.m.

1620

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

5180

2438

Boompjes 55-58

3275

m.k.

3275

Slaapkamer Slaapkamer

3275

3890

Slaapkamer

Slaapkamer

1930

Type 109 - E2

3890

Type 109 E2 Appartement 75 -m² Terras 32 m² Appartement 75 m² bnr 26.01 bnr 29.01 Terras 32 m²

Boompjes 55-58

6670

Terras

220

730

Woonkamer

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

2438

62

Appartement 75 m² 1 Appartement 75 2m² Terras 32 m² opstelplaats (indicatief)

k.k. c.m.

1435

Slaapkamer

5180

Badkamer

Berging

Gang 1050

964

w.m.

1050

57

Slaapkamer 3865

2100

62

1

2

4

3

4

5m

schaal - 1:75

1435

3865 kooktoestel

v.w.

2200

5m

2100

4

13267

3

13267

Schaal: 1:75

2

5950

3

k.k. c.m.

v.w.

1

4190

Type 109 - E2

2

2680

TO - 40

1

2680

01-11-2017

N bnr 32.01 bnr 26.01 bnr 29.01 5m schaal - 1:75N bnr 32.01

N

Technisch Ontwerp

5950

1075

Toilet

1620

16-410NW

Woonkamer

1100

OZ

2438

220

4790

1846

Terras

4190

6670

Type 109 - E2

4790

3890 c

8917

1200

Berging 1435

m.k.

w.t.w.

3890

1846

1930

730

8917

3

4

5m

Appartement 7 Terras 3 schaal-1:75


Boompjes 55-58

TYPE E3

Boompjes 55-58

CITY VIEW

BOUWNUMMER(S):

29.04

APPARTEMENT: 72 m 2

32.04

TERRAS: 18 m 2

7717

Terras

730

26.04

32

1930

Type 111 - 29 E3 26

VERDIEPING:

4150 3280

Woonkamer 3506

220

Appartementen verkoop

1930

2550

676 220

3506

6670 5950 3506

k.k. c.m.

v.w.

1064

1050

1025

1050

1436

Toilet

m.k.

Toilet

964 4676

Gang

2214

3900

Badkamer

2200

1050

1064

1025

1025 2214

1050

Gang

964

Berging

4694

Gang 3900

Berging

964

1050

3900

Berging

4694 13767

2200

Slaapkamer

w.m.

Berging

Slaapkamer

1050

v.w. Badkamer

3864

1200

1064

k.k. c.m.

3864

w.t.w.

1200

4694

2325

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

13767

6670

2325

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

220

2200

Woonkamer

Slaapkamer

2214

676

Woonkamer

Boompjes 55-58

3864

2200

5950 2550

1200

Badkamer

3280

Boompjes 55-58

Boompjes 55-58v.w.

1614

4150

1436

3280

Boompjes 55-58

2200

1930

4150

7717

Terras

Boompjes 55-58

k.k. Boompjes 55-58 c.m.

7717

Terras

2325

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

730

Type 111 - E3

13767

4676

5950

6670

Appartementen verkoop

676

2550

3275

Toilet

w.m.

3890

7717 1930

Terras 4150

7717

6670 opstelplaats kooktoestel (indicatief)

3506

220

6670

w.t.w.

1614

Gang

1064

Toilet

bnr 26.04 bnr 29.04 1 bnr 32.04

676

1

2200

13767

2200

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

N

3

4

5m

3890

730

schaal - 1:75

2

3

4

5m

schaal - 1:75

1

3864

Slaapkamer

13767

1200

2

N

v.w.

2200

2325

1050

964

Berging

2200

4694

3900

1050

Slaapkamer

1025 m.k.

1436

Badkamer

v.w.

3864

1200

Badkamer

w.m.

bnr 26.04 bnr 29.04 bnr 32.04

Appartement 72 m² Appartement 72 m² Terras 18 m² opstelplaats kooktoestel (indicatief)

k.k. c.m.

Berging

k.k. c.m.

2214

4676

5950

Woonkamer

1436

Appartement 72 m² Terras 18 m²

m.k.

220 3506

676

Woonkamer

2325

3280 2550

68

Appartement 72 m² Terras 18 m²

5950

4676

4150

68

Type 111 - E3

3280 2550

1930

730

Terras

Type 111 - E3

3

Slaapkamer

Type 111 - E3

730

730

3890

730

3275

Slaapkamer

w.t.w.

3275

Berging

1614

Slaapkamer

Schaal: 1:75

58

2

3

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

| TO 10-11-2017 4 © OZ | 16-410NW 5m

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

c

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

c

OZ

16-410NW

Technisch Ontwerp

OZ

16-410NW 01-11-2017

Technisch TO - 42

Type 111 - E


TYPE E4 CITY VIEW

Appartementen verkoop

- E4 APPARTEMENT: 85 m 27 Type 30 118

VERDIEPING:

Type 1 2

TERRAS: 21 m 2

BOUWNUMMER(S): 27.03 30.03

1630

Terras

1230

Terras

1230

8917

8917

1100

5100 2700

1100

5100

3150

1250

1250 3806

3150

Slaapkamer Boompjes 55-58 5680

Type 118 - E4 Appartementen verkoop

Woonkamer

1230

3150

1100

1250

5680

5680

Slaapkamer

13767

7170

v.w.

Toilet

1200

v.w.

Toilet

opstelplaats kooktoestel 1200 (indicatief)

1050

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

1050

3275

m.k.

13767

1800 1800

k.k. c.m.

2334

3910 1034

2334

1034

1100

w.t.w.

v.w.

Gang

3910

1100

w.m.

Gang

k.k. c.m.

8770

2700

2620

1100

1050

7170

Badkamer

8770

Woonkamer

3170

1200

3170

2334

1426 opstelplaats kooktoestel (indicatief) Berging

Toilet

1200

1250

Badkamer Woonkamer 2700

3170

1800

k.k. c.m.

Slaapkamer

3150

1100

13767

2700

3806

13767 2620

w.t.w.

m.k.

v.w.

oilet

1034

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

5100

2700

Gang 3910

2334

1050

8770

7170

1200 8770

Berging w.m.

3910

3275

Slaapkamer

Slaapkamer

3275

Slaapkamer

Slaapkamer

3275

4890

4890

730

Type 118 - E4

730

Type 118 - E4

Boompjes 55-58

3150

Type 118 - E4

3806 1250

82

1100

3

4

5m

N

2

3

4

5m

schaa

schaal - 1:75

Berging

1800

k.k. c.m.

13767

2700

1426

Gang

1100

1034

m.k.

2334

3910

1200

Toilet

1050

opstelplaats kooktoestel (indicatief) v.w.

13767

8770

7170

Badkamer

8770

Appartement 85 m² 4 5m 1 Appartement 852m² 3 Terras 21 m² Badkamer 2700

Woonkamer

82

w.m.

2

Woonkamer

1200

5m

59

1

7170

Slaapkamer

5680

3806

TO - 49

3170

4

01-11-2017

1200

3

Technisch Ontwerp

2620

Schaal: 1:75

2

16-410NW

Slaapkamer

5680

5100

bnr 27.03 bnr 30.03 1

1250

bnr 27.03 bnr 30.03

N

1

OZ

2700 3150

2700

c

5100

1230

Terras

Type 118 - E4

1100

730

730

8917 1630

4890

4890

1230

1630

Terras

Appartement 85 m² Terras 21 m²

Appartement 85 m² Terras 21 m²

8917

w.t.w.

034

1426

Terras

5100

2700

7170 k.k. c.m.

Gang

Badkamer

Terras

8917 1630

Woonkamer

1230

8917

Appartementen verkoop

Appartement 8 Terras 2 schaal-1:75


Boompjes Boompjes 55-58 55-58

TYPE F1 RIVERSIDE

Type 108 -28 F1 25

VERDIEPING:

BOUWNUMMER(S):

25.06

31

28.06

APPARTEMENT: 99 m

31.06

730

4890

2

3275

TERRAS INCL. LOGGIA: 22 m 2

Slaapkamer

Toilet

w.t.w.

1000

k.k. c.m.

1800

3876

artementen verkoop

Boompjes Boompjes 55-58 55-58

Boompjes 55-58

15567

2700

9216

3275

w.m.

10320

4770

5070

Woonkamer

1800

k.k. c.m.

10320

5070

6620

2334

9216

6620

Slaapkamer

15567

2700

Woonkamer

Slaapkamer

Slaapkamer

1450

5070

bnr 31.06

4890

3275

1

1

3876 v.w.

Berging Toilet

1800

k.k. c.m.

N

2

3

4

5m

1

3330

Berging

Gang

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

2

Schaal: 1:75

w.m.

1464

Badkamer

10320

2700

9216

15567

3000

6620

4770

Ontwerp

01-11-2017

TO - 39

60

Type 108 - F1

3

4

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

c OZ | TO 10-11-2017 © OZ | 16-410NW 16-410NW

5m

Technisch Ontwerp

c OZ | TO16-410NW © OZ | 16-410NW 24-11-2017

01-11-2017

Technisch Ontwerp

TO - 39

01-11-2017

Type 108 - F1

TO - 39

Type 108 - F1

620

1055

Terras

8917

4859

schaal - 1:75

w.t.w.

w.m.

1000

1464 3876

2550

1050

1250

1800

Gang

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

2334

© OZ |

bnr 25.06 bnr 28.06 31.06

schaal - 1:75 bnr

Loggia

m.k.

1200

Appartement 99 m² Appartement 99 m² Terras incl. Terras loggia 22 m² c OZ | TO16-410NW 16-410NW 24-11-2017 Technisch k.k. c.m.

60

5m

w.t.w.

3330

1000

2550

1050

2334

4

1450

4859

m.k.

1200

1250

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

3

Slaapkamer

Toilet

v.w.

1

2

3000

435

Slaapkamer 730

Loggia

435

Terras

8917

3275

730

4890

730

285

1055

Appartement 99 Type m² 108 - F1 Terras incl. Terras loggia 22 m² Appartement 99 m² bnr 25.06 bnrincl. 28.06 Terras loggia 22 m² Terras N

3000

4859

1055

730

1505

Terras

8917

W 1450 620

Type 108 - F1

3000

Loggia

620

Woonkamer

435

2850

2850

1505

2850

1505

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

2334

3000

r

1050 v.w.

15567

2700

Badkamer

4770

620

3275 v.w.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

1464

3000

S

3000

730

k.k. c.m.

1800

1464

9216

4770

Berging

Gang Badkamer

334

10320

w.m.

Slaapkamer

9216

1000 3876

730

6620

1050

Gang

m.k.

1200

Berging 3330

lplaats oestel catief)

2550 1250

3330

Toilet

4890

730

w.t.w.

1000 3876

w.t.w.

1250

050

1464

Badkamer

m.k.

1200

2550

Toilet

w.m.

Boompjes Boompjes 55-58 55-58

4890

Slaapkamer

Berging

Gang

Boompjes 55-58 2334

Appartementen verkoop

2550

1050

3330

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Type 108 - F1

m.k.

1200

1250

v.w.

8

Lo


Type Appartementen verkoop

1

TYPE F2 RIVERSIDE

Type 102 - F224 VERDIEPING: 4890

BOUWNUMMER(S):

730

24.04

27

30

27.04

30.04

APPARTEMENT: 99 m 2

3275

TERRAS INCL. LOGGIA: 22 m 2

Slaapkamer 4890

730

1200

2334 opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Gang Boompjes 55-58 k.k. c.m.

1800

Type 102 - F2 Appartementen verkoop

1050

4890

Badkamer

730

Slaapkamer Slaapkamer 1200

Toilet

v.w.

1250 4036

2334

15567

Badkamer

7870

11120

Badkamer

15567

3000

8890

Woonkamer

2334 opstelplaats kooktoestel (indicatief)

11120

3000

2700

3520

11120

7870

w.m.

Slaapkamer

4036

Gang

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Gang k.k. c.m.

Berging

v.w.

1050

8890

3333

1160

2550

1300

1050

k.k. c.m.

Toilet

1800

8890

15567

w.t.w.

m.k.

1160

1800

1200

3333

11120

1250

k.k. c.m.

2700

ang

8890

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

730

3275

2334

15567

036

4890

Appartementen verkoop

3000

3275

3333

1050

4036

v.w. w.m.

60

v.w.

1160

2550

1300

Berging

oilet

Toilet 1250

3275

m.k.

w.t.w.

Slaapkamer

7870

1450 Slaapkamer

Woonkamer

Woonkamer 2850

3000

2850

Loggia 1725

1505

Terras

1725

Slaapkamer

1200

1200

Type 102 - F2

1250

Berging w.m.

61

1

4036

2

v.w.

3

1050

2334

2

3

4

4

5m

1800

Berging

1050

w.m.

4036

3

4

5m

schaal - 1

schaal-1:75

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Gang

2

schaal - 1:75

5m

Appartement 99 m² Appartement 99 m² 1 2 Terras incl. Terras loggia 22 m² 1160

1800

48

48

1300

3333

w.t.w.

5m

1

v.w.

1160

2334

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Gang

3000

Badkamer

15567

8917

4

2550

Schaal: 1:75

3

2700

2

Toilet

1300

3333

Type 102 - F2

w.t.w.

TO - 24

2550

01-11-2017

11120

Technisch Ontwerp

Appartement 9 N incl. loggia Terras Terras 2

bnr 24.04 bnr 27.04 bnr 130.04

k.k. c.m.

16-410NW

8890

OZ

Toilet 1250

m.k.

c

Slaapkamer

730

bnr 24.04 bnr 27.04 bnr 30.04

730

3275

4890

8917

Appartement 99 m² Terras incl. Terras loggia 22 m²

Appartement 99 m² Terras incl. Terras loggia 22 m²

4890

8917

Type 102 - F2

1

TO - 24

Type 102 - F2

8917

3275

Terras

m.k.

01-11-2017

Type 102 - F2

N

Terras

1450

4800

Boompjes 55-58 Loggia

1450

4800

2850

4800 1725

3000

730

1505

Loggia

730

2850

4800 1725

2850

Woonkamer

1450

2850

k.k. c.m.

2850

3520

7870

3000

Slaapkamer

3

4

5m

49


Boompjes 55-58 55-58 Boompjes

TYPE F3 RIVERSIDE

Type 115 -29 F3 26

VERDIEPING:

BOUWNUMMER(S):

26.08

32

29.08

1930

3890

32.08

APPARTEMENT: 86 m 2 3275

TERRAS INCL. LOGGIA: 41 m 2

Slaapkamer

1050

m.k.

Gang

w.m.

Badkamer

Boompjes 55-58 Boompjes 55-58

Boompjes 55-58 2700

3890

Terras

Appartementen verkoop 3890

2510

Appartementen verkoop

Boompjes 55-58 Slaapkamer

Boompjes 55-58 55-58 Boompjes

16067

3275

Berging

3889

Type 115 - F3

Slaapkamer

1790

w.t.w.

1020

5180

975

1039

1050

2200

Berging

Toilet

Slaapkamer

1930

3864

1200

1436

1050

m.k.

2200

4413

975

4970

Badkamer 1436

Berging

w.t.w.

5180

6670

2510

k.k. c.m.

1200

1436

k.k. c.m.

6670

4413

2520

2520

1605

Type 115 - F3

2520

Type Appartement 86 115 m² - F3 Terras incl. Terras loggia 41 m² Appartement bnr 26.08 86 m² Terras incl.bnr loggia 29.08 41 m² Terras N bnr 32.08

730

1500

Loggia 3930 3890

730

1930

3275

8917

Slaapkamer 3890

3275

1

Slaapkamer 1050

4

5m

bnr 26.08 bnr 29.08

schaal - 1:75 bnr 32.08

w.t.w.

1

3

4

5m

schaal - 1:75

w.m.

1020

Gang Badkamer

1

Berging

Schaal: 1:75

2510

2700

16067

3864

1200

k.k. c.m.

v.w.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

6670 413

© OZ |

Slaapkamer

2

3

4

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

w.m.

5180

2510

3889

2

Badkamer

Terras

8917

N

m.k.

1790

1050

3

w.t.w.

2200

3889 1039

Berging

Appartement 86 m² Appartement 86 m² 16-410NWTerras | TO 24-11-2017 incl. Terras loggia 41 m² c OZ 16-410NW Technisch 2700

76

5180 1050

Gang Toilet

975

2

3930

m.k.

1020

Berging

2200

975

1039

1050

Berging

Toilet

3

1790

1930

Loggia

1605

1605

3930

730

1500

Loggia

76

v.w.

6520

Woonkamer

8917

Terras

4970

6520

4413

6670

Woonkamer

Woonkamer

4970

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Terras

16067

opstelplaats kooktoestel (indicatief) v.w.

16067

3864

6520

v.w.

1500

2700

w.m.

Badkamer

1200

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Berging

2700

w.t.w.

3889

Slaapkamer

1790

5180

w.m.

Gang

Slaapkamer

3864

m.k.

Berging

2510

975

1790

1020

3889

1050

2200

Toilet Gang 1050

Berging

1039

k.k. c.m.

v.w.

1020

1050

1039

3275

1930

Toilet

1436

Ontwerp

01-11-2017

TO - 46

62

Type 115 - F3

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

5m

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017 c OZ 16-410NW

Technisch Ontwerp

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017 c OZ 16-410NW

Technisch Ontwerp

01-11-2017

TO - 46

01-11-2017

Type 115 - F3

TO - 46

Type 115 - F3


Appartementen verkoop

Type 1

TYPE F4 RIVERSIDE 3890

Type 112 -26 F4

VERDIEPING:

730

BOUWNUMMER(S):

26.05

29

32

29.05

32.05

APPARTEMENT: 87 m 2

Slaapkamer

730

3275

Slaapkamer

Berging

Gang

5180

2200

1050

Gang 4036

w.m.

2200

1050

1160

1050

Berging

oilet

Toilet Berging

1790

w.t.w.

1050

m.k.

964

Type 112 - F4

Boompjes 55-58 3890

Slaapkamer

Appartementen verkoop

Slaapkamer

Berging w.m.

1050

Gang

1200

4000 16067

1300

2200

16067

2700

Slaapkamer

1200

k.k. c.m.

v.w.

4000 k.k. c.m.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

v.w.

Woonkamer

2700

Slaapkamer

2510

4420

6670

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

4420

6520

964

964

4036

Badkamer

6670 4420

4420

4036

5180

v.w. opstelplaats kooktoestel (indicatief)

1050

Gang

1050

1160

Berging

1050 1790

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

1160

Toilet 2200 5180

m.k.

v.w. w.t.w.

16067

k.k. c.m.

Toilet Berging

1050

4000

4000

70

Slaapkamer

Appartementen verkoop

1050

1200

730

3275

3890

16067

2510 1300

2700

Slaapkamer

730

3275

Badkamer

964

036

2700

6670

Woonkamer

6520

Woonkamer

kamer

Loggia 2505

3890

Slaapkamer

m.k.

70 4036

Gang

Berging w.m.

1160

1050

Gang 4036

3

3275

1

2

964

4

3

5m

4

5m

Appartement 87 m² Appartement 87 m² Terras incl. Terras loggia 21 m² Badkamer

964

Badkamer

Slaapkamer

2

N

3

4

Slaapkamer

schaal - 1:75

Type 112 - F4

v.w.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

6670

4420

TO - 43

71

4000

k.k. c.m.

0

01-11-2017

1200

schaal - 1

Appartement 8 schaal-1:75 Terras incl. Terras loggia 2

16067

63

1300

5m

16067

70

2

1050

1

5180

1050

2510

w.m.

1160

2200

1050 w.t.w.

Berging

5m

Toilet

Berging

m.k.

Type 112 - F4

1050

4

TO - 43

bnr 26.05 bnr 29.05 1 bnr 32.05

Toilet

bnr 26.05 bnr 29.05 bnr 32.05

2700

Schaal: 1:75

3

01-11-2017

5180

2

Technisch Ontwerp

1790

1

16-410NW

2510

Terras

730

7717

OZ

1790

w.t.w.

1050

Type 112 - F4 c

Appartement 87 m² Terras incl. Terras loggia 21 m²

3275

1505

7717

Slaapkamer

730

Appartement 87 m² Terras incl. Terras loggia 21 m²

N

Terras

730

3890

Type 112 - F4

730

2200

Terras

Berging

7717

Type 112 - F4

730

Boompjes 55-58

Terras

7717

4150

4150

Loggia

1505

Loggia

1505

Loggia

4150

2700

2505

2505

1505

2505

730

60

TERRAS INCL. LOGGIA: 21 m 2

3275

3890

1

2

3

4

5mPENTHOUSES


Boompjes 55-58

Boompjes 55-58

Type 94 - G1

730

Boompjes 55-58

hwa

3000

v.w.

6670

4600

1677 1650

1677 t 16

3120 4570

4600

5m

3120

schaal - 1:75

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

11000

1200

2644

vegetatiedak

N

schaal - N 1:75

4600

4570

2

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

schacht

3275

¹

Slaapkamer

2594

Badkamer

1570

/m mm

2840

2330

1250

4000

1135

Gang

Toilet

3300

1800 1150

1540

Berging

w.t.w.

Badkamer

2000

Toilet

3300

1156

Berging

1175

1210

3120

1050

Slaapkamer

schacht

w.m.

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

11000

1200

2644

m.k.

1650

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

66

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

c

OZ

16-410NW

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

Technisch Ontwerp

01-11-2017

3275

mm /m¹ t 16 ho afs c

730

730

v.w. k.v.

1

Slaapkamer 3 4

2840

vegetatiedak

bnr 23.01 5m

Slaapkamer 3000 3 4

2

v.w.

k.v.

4600

5950

s.o. c.m.

2415 10610

s.o. c.m.

4600

1677

16 m

1

Keuken

m.k.

t 16 c ho afs

mm /m¹

Woonkamer

5500

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Appartement 138 m² Appartement 138 m² Daktuin 47 m² Terras 84 m² 0

¹

10610

/m mm

t 16

t 16 c ho afs

Terras

ho

¹

afs mm /m¹ chot

Terras

daktuin

t 16

5950

220

afs c

5430

/m mm

30

Keuken

220

30

ho

3000

Terras

Woonkamer 6670

m/m ¹

t 16 c ho afs

75

hwa

9730

2415

5430

G1

afs c

5500

25730

1677

N

Terras

6670

2840

¹

25730

hwa

Type 94 -138 G1 m² Appartement Daktuin 47 m² Appartement Terras138 84 m² m² Daktuinbnr 4723.01 m² Terras 84 m²

vegetatiedak

/m mm

Type 94 - G1

¹

t 16 c ho afs

afs mm /mc¹hot 16

1595

daktuin

/m mm

5700

t 16 c ho afs

5700

9730

10610

ho

1570

daktuin

1595

Slaapkamer

Terras

TO - 15

Type 94 - G1

3275

2330

Badkamer

220

10610

m.k.

2594

Terras

afs c

1650

5430

m/m ¹ ot 1 6m

m.k.

mmafsc /m¹hot 16

3300 3300

Badkamer

afs ch

2000

w.m.

schacht

1150

Toilet

1150

2000

1135

Gang

220

¹

1570

2330

1800

Badkamer

/m mm

schacht

Toilet

¹

1250

Gang

/m mm

schacht

2594

m.k. Badkamer

1135

¹

schacht

w.m.

3300

1540

Berging

w.t.w.

1800

/m mm

1156

1650 Berging m.k.

1250

Slaapkamer

Berging

w.t.w.

Toilet

3300

1650 Berging

Toilet

1175

4000

1540

t 16 c ho afs

1200 1210

1156

1175

mm /m¹

5430

daktuin

hwa

9730

2415

hwa

11000

2415

Badkamer

t 16 c ho afs

1050

m.k.

Slaapkamer

1210

3120

m.k.

Slaapkamer

hwa

9730

t 16 c ho afs

3120

4570

hwa

11000

1050

4000

3275

Slaapkamer

4570

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

2644

3275

Boompjes 55-58

3000

v.w.

s.o. c.m.

4600

Badkamer

3300

Toilet

1200

1150

2415

opstelplaats kooktoestel

Boompjes 55-58

Slaapkamer

k.v.

Toilet

1135

2644

5500

(indicatief) Keuken

k.v.

1150

3300

5950

1135

2415

220

Gang 1800

Gang

4600

Woonkamer

1800

3000

Keuken

s.o. c.m.

1677

Woonkamer

5500

Boompjes 55-58

730

1677

Terras

Boompjes 55-58

Terras

4600

25730 6670

730

Terras

Boompjes 55-58

¹

25730

ot 1 6m

Boompjes 55-58

Appartementen verkoop

220

/m mm

Appartementen verkoop

m/m ¹

t 16 c ho afs

Type 94 - G1

afs ch

4570

4600

5430

Slaapkamer

5950

hwa

9730


Appartementen verkoop

TYPE G1 CITY VIEW VERDIEPING:

Type 94 - G1

APPARTEMENT: 138 m 2

23

BOUWNUMMER(S): 23.01

TERRAS: 84 m 2 DAKTUIN: 47 m 2

25730

5500

3000

v.w.

1677

6670

730

Terras

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

10610

2415

k.v.

4570

4600

220

Slaapkamer 4600

Keuken

5950

s.o. c.m.

Woonkamer

11000

w.t.w.

m.k. schacht

1250

1135

Gang

Toilet

Badkamer

schacht

w.m.

m.k.

1650

1570

2330

2594

Badkamer

Slaapkamer 1595

2840

3275

4000

1800

3300

1540

Berging

1150

1156

Berging

3300

1175

Toilet

2000

1050

Slaapkamer

1210

3120

1200

2644

5700

N

1

2

3

4

5m

1

Schaal: 1:75

67

2

3

4

5m

schaal-1:75

Appartement 138 m² Daktuin 47 m² Terras 84 31 m²


Appa

8

1-2017

1730

730

16717

5500

3000

5950

Keuken

Slaapkamer

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

2853

k.v.

4570

200

s.o. c.m.

Woonkamer

5600

v.w.

1212

6700

13267

12400

730

1595

Berging

Berging

w.t.w.

2850 schacht

1250

Gang

Toilet

Badkamer

schacht

w.m.

m.k.

1650

2606

Badkamer

1580

2380

1075

Slaapkamer 1595

Terras

3275

3200

1800

3300

Toilet

1250

1150

1170

Slaapkamer

1170

3300

1050

2000

3120

1200

11006

1530

4900

1 1

2

3

4

5m

Schaal: 1:75

68

2

3

4


TYPE G2 CITY VIEW VERDIEPING:

APPARTEMENT: 143 m 2

24

BOUWNUMMER(S): 24.01

TERRAS: 31 m 2

Type 99 - G2

730

16717

Appartementen verkoop 3000

5500

Boompjes 55-58 730

16717

Slaapkamer

5600

s.o. c.m.

4570

Boompjes 55-58

k.v.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Type 99 - G2

opstelplaats kooktoestel (indicatief) 12400

1200

m.k. 5950

k.v.

4570

s.o. c.m.

Keuken

12400

1650

1

2380

Slaapkamer

k.v.

s.o. c.m.

Slaapkamer

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

2853

1530

38

m.k.

bnr 24.01

2

3

4

5m

v.w.

Keuken

4570

Terras

3275

5950

Badkamer

w.m.

1650

N

schaal - 1:75

5600

1212

6700

schacht

3000

2606

1580

5500

Type 99 - G2 200

schacht

1250 3200

Woonkamer

1075

730

16717

1800

Appartement 143 m² Gang Toilet Badkamer Terras 31 m² 3300

1170

2850

730

1595

Berging

w.t.w.

1595

m.k.

1250

Berging

1150

1170

Toilet

3300

1050

Type 99 - G2

2000

3120

w.m.

11006

1200

Badkamer

1730

4900

Appartement 143 m²

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

11006

0

Type 99 - G2

Boompjes 55-58

Appartement 143 m² Terras 31 m²

69

16717

730

13267

12400

1730

schacht

Slaapkamer

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

2853

3300

13267

1075

Toilet

1150

1800

Gang

2000 schacht

3000

1650

Woonkamer

Slaapkamer

1580

er

w.t.w.

5500

6700

w.m.

200

1595

1595

Berging

3300

1250

erging

730

Badkamer

5600

schacht

2606

Badkamer

3300

1075

Toilet

1150

1800

Gang

v.w.

schacht

1580

2380

Berging

w.t.w.

1250

11006

1595

Berging

3300

1250

Toilet

2000

1170

1730

16717

1170

12400

Appartementen verkoop

11006

1212

s.o. c.m. k.v.

4570

Keuken

Slaapkamer

5600

5950

Keuken

3000

v.w.

v.w.

5500

5500

3000

bnr 24.01

N


CITY VIEW VERDIEPING:

27

30

APPARTEMENT: 146 m 2

BOUWNUMMER(S):

27.01

30.01

TERRAS: 36 m 2

Type 116 - G3

Appartementen verkoop

Boompjes 55-58

2230

1230

16717

5500

v.w.

3000

s.o. c.m.

5600

Slaapkamer

5570

Type 116 - G3 k.v.

4570

Keuken

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Appartementen verkoop

Boompjes 55-58

Boompjes 55-58

Boompjes 55-58

11006

Toilet

1600

1250

Berging

Berging

schacht

m.k.

schacht

1645

Badkamer

5600

5570

Slaapkamer

1580

v.w.

Terras

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

120

s.o. c.m. k.v.

Badkamer

2606

Keuken 4570

1075

Toilet

w.m.

schacht

1250

1800

Gang

2000

w.t.w.

1150

3000

3300

1175 5500

3300

2230

1230

1200

16717

5950 220

Woonkamer

Type 116 - G3

5500 120

3000

1

5950

Type 116 - G3

3

4

5m

k.v.

6670

1230 2230

5500

3000

5600

5570

1050

Slaapkamer

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

1250

3994

Type 116 - G3

bnr 27.01 bnr 30.01

Slaapkamer 1595

70 730

N

1175

Toilet

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Appartement 146 m²

Appartement 146 m² Terras 36 m² Terras

Slaapkamer

3275

13767

78

16717

s.o. c.m.

Keuken 4570

3950

Woonkamer

2644

schaal - 1:75

v.w.

220

2

N

1220

schacht

1645

2330

m.k.

2606

adkamer

2230

Terras

w.m. schacht

bnr 27.01 bnr 30.01

1230

2000

16717

3120

Badkamer

13767

1075

Toilet

Appartement 146 m² Terras 36 m²

3300

1800

Gang

1150

Berging

w.t.w.

schacht

3300

1600

1250

Berging

6670

3950

1200

11006

1580

et

TYPE G3

5500

2606

Badkam


Appart

5-58

2230

1230

16717

Terras

5950

13767

k.v.

3950

6670

s.o. c.m.

Slaapkamer

5570

Keuken 4570

Woonkamer

5600

v.w.

220

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

11006

schacht

2330

3300

1075

Toilet

Badkamer

w.m. schacht

schacht

m.k.

1645

2606

Badkamer

Slaapkamer 1595

3275

1800

Gang

2000

w.t.w.

1250 3994

1600

Berging

1150

1250

Berging

3300

1175

Toilet

1580

1050

Slaapkamer

1220

3120

1200

2644

730

5500

1 1

2

3

4

2

4

3

5m

Schaal: 1:75

71

17

W

3000

120

5500

Technisch

01-11-2017

TO - 47

Type 116 - G3

1

2


NW | TO 24-11-2017

Boompjes 55-58

TYPE H1 CITY VIEW

APPARTEMENT: 129 m 2

23

TERRAS: 91 m 2

BOUWNUMMER(S): 23.02

DAKTUIN: 55 m Boompjes 55-58

2

26917

730

Terras 5100

6670

v.w.

1677

3400

Woonkamer 5950

s.o. c.m.

220

2356

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

k.v.

Keuken

4510

Slaapkamer

2200 2540

2534

Berging

Badkamer

1050 1880

1900 1280

Toilet

1210

Badkamer

1075

2060

3960

Gang

Slaapkamer

3180

1200

10560

3360 1500

1650

m.k.

w.t.w.

w.m. schacht

schacht

Slaapkamer

3890

72 © OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

3275

VERDIEPING:

3940

mpjes 55-58


Type 95 - H1 Type 95 - H1 26917

hwa

hwa

10930 1677

6670

hwa

hwa

mm / 16 a fs ch

m¹ mm / 16

hwa

hwa

10930

Woonkamer

¹ mm /m

¹ mm /m 16 ot ¹

16

3890

vegetatiedak

6m

ot

mm /m

ot afs ch

mm /m 16 ot afs ch

3275

afs ch

¹ 3275

m¹ mm /

16 ot

¹

a fs ch

/m

/m

t1 m¹ m/

a fs ch

mm

mm

vegetatiedak

ho

3890

16

16

3890

ot

ot

2800

ch afs

2800 ch afs

m¹ m/

Slaapkamer

m¹ m/

Slaapkamer

6m

3275

6m

t1

Daktuin

t1

schacht

ho

c afs

mm /

16

ho

w.m.

schacht

2800

5430

Daktuin

c afs

Slaapkamer

w.t.w.

m.k.

3180

1200

10610

Slaapkamer

1880

3180

1280

Slaapkamer

10610

2356

1200

Badkamer

1050

1500 1650

2356

s.o. c.m. k.v.

Berging

1050 1880

2060

1280

3360

1210

2534

16

v.w.

4510

3940

3960

2534

Badkamer

¹

Toilet

1900

/m

Badkamer

2540

c afs

Daktuin

1075

mm

10560

Gang

2540

¹

16

Daktuin

/m

ot

Daktuin

mm

220

16

3180

Terras

5950

ot

Woonkamer

ch afs

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

ch afs

Slaapkamer

Keuken

¹

Terras

5950

220

Slaapkamer

5430

6670 1677

5100

2200

vegetatiedak

vegetatiedak

Type 95 - H1 Boompjes 55-58

vegetatiedak

Type 95 - H1

26917

Terras

Appartement 129 m Terras 91 m² Daktuin 55 m²

hwa

10610

mm /m

10610

16 ot

3180

Slaapkamer

1880

1280

1050

mm /m

16

16

mm

2800

ot

Slaapkamer

ot

schacht

/m

¹

afs ch

schacht

¹

Daktuin

w.m.

5m

bnr 23.02

schaal - 1:75

16 ot

3

mm /m

¹

¹

1200

Slaapkamer

2534

Badkamer

3180

2060

1200 3360 1880

1210

Badkamer

1050

2540

ch afs

Appartement 129 m² 33

73

w.t.w.

4

afs ch

2356

m.k.

3

Appartement 129 m² Appartement 129 m² Terras 91 m² Daktuin 55 m² 1900

Berging

3275

1650

5430

s.o. c.m. k.v.

1280

2060

3360

1210

2534

Berging

2356

4510

v.w.

3940

4510

¹

1900

1500

2 N

/m

Toilet

mm

Badkamer

2 2540

¹

schaal-1:75

Toilet

32

32

1075

10560

Gang 1075

16

1

10560

2200

5m

bnr 23.02 1 ot

Type 95 - H1

Gang

5m

4

220

/m

3

TO - 16

Terras

5950

mm

2

4

01-11-2017

220

Woonkamer

16

1

3

Technisch Ontwerp

95 - H1

ot

Schaal: 1:75

2

16-410NW

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

5950

ch afs

1

OZ

Type Keuken

N

c

Slaapkamer

hwa

10930

Woonkamer

ch afs

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

s.o. c.m.

Keuken

k.v.

6670

Slaapkamer

1677

5100

afs ch

v.w.

730

10930

hwa

3400

hwa

Appartement 129 m² Terras 91 m² Terras Daktuin 55 m²

6670

26917

5430

5100

1677

3400

Terras

3960

2800

hwa

10930

ot

106101200

hwa

6670

Appartementen verkoop

1677

m¹ m/

730

ot

10610

6m

Appartementen verkoop 26917

Terras

3400

1050 1880

Type 95 - H1 26917

a fs ch

t1

2540

m¹ m/

ho

Boompjes 55-58

ot

6m

2356

t1

5430

ho

Terras

c afs

220

Terras

5950

afs ch

Woonkamer

5430

10930

c afs

er

Appartementen verkoop

4

5m

schaa


TYPE H2 CITY VIEW VERDIEPING:

25 28 31

APPARTEMENT: 161 m 2

BOUWNUMMER(S):

25.03

TERRAS: 42 m 2

28.03

31.03

Type 105 - H2

Appartementen verkoop

Boompjes 55-58

17917

6700

1930

5950

Woonkamer

Keuken

250

6240

v.w.

13267

1790

5000

3930

k.v.

8970

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

s.o. c.m.

Type 105 - H2

1930

5950

4250

Berging

Boompjes 55-58

Slaapkamer

schacht

schacht

Terras

schacht

12450

Terras 3625

3275

s.o. c.m.

1930

Gang

6240

730

2950 1450

250

Badkamer

5000

Slaapkamer

1700

3930

schacht

k.v.

8970

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Boompjes 55-58

w.t.w.

2400

Woonkamer

Keuken v.w.

13267

1790

6700

2350

w.m.

2480

5000

2660

17917

5000

Boompjes 55-58

13267

Terras

Appartementen verkoop

3500

2450

Slaapkamer

17917

730

schacht

12450

3625

5000

6700

1450

2900

Badkamer

3625

5000

6700

1930 1790

1930

730

17917

Terras

bnr 25.03 bnr 28.03 bnr 31.03

5m

v.w.

schaal - 1:75

6240

74 N

4

s.o. c.m.

Type 105 - H2 Appartement 161 m² Terras 42 m²

3

Toilet

Appartement 161 m²

1800

2

250

3930

8970

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

k.v.

7570 7800

1700

54

Woonkamer

v.w.

3400

Keuken

Slaapkamer

2450

1

5950

Slaapkamer

3275

schacht

1800

Badkamer

N

5000

3500

Type 105 - H2

Badkamer

1930 1790

2950

Gang

bnr 25.03 bnr 28.03 bnr 31.03

Terras

1300

schacht

1600

13267

schacht

1930

2400

7570

Appartement 161 m² Terras 42 m²

Terras

8970

Slaapkamer

2900

Berging

w.t.w.

7800

w.m.

Type 105 - H2

4250

2480

2350

2660

5000

Keuke 3400

13267

s

m.k.

1000

2400

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

Gang

12450


2017

Appa

730

17917

1930

Terras 5000

6700

1930 1790

3625

3500 5950

Slaapkamer

6240

3930

s.o. c.m.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

8970

250

k.v.

7570

v.w.

3400 7800

Woonkamer

Keuken

1800

2900

13267

Badkamer

w.m.

Toilet

4250

Berging

Slaapkamer

2480

2350

2660

5000

Terras

1300

w.t.w.

1600

m.k.

1000

2400

schacht

schacht

schacht

2950 1450

12450

3275

Gang

Badkamer

1700

schacht

Slaapkamer

2450

1 1

2

3

4

2

3

4

1

2

3

5m

Schaal: 1:75

75


TYPE I1 Boompjes 55-58 Boompjes 55-58

APPARTEMENT: 168 m 2

23

TERRAS INCL. LOGGIA: 125 m 2 DAKTUIN: 56 m 2

3890

5355

Slaapkamer

3275

BOUWNUMMER(S): 23.03

Toilet

3300

Gang

w.m.

w.t.w.

Berging 3400

schacht

2710

schacht

1200

1075

Badkamer

1050

Slaapkamer

3120

m.k.

1830

1750

2000

Gang 12860

2540

5345

Woonkamer

3350

Keuken

7360

Slaapkamer

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

v.w.

1650 6140

1900

c.m.

k.v.

2700

Badkamer

s.o.

5950

1

Loggia

4850

Terras

2

220 1540

1505

3650

3

4

5m

Schaal: 1:75

76

6670

730

VERDIEPING:

1150

RIVERSIDE

430

mpjes 55-58

26917


Type 97 - I 3890

Appartementen verkoop

Type 97 - I1

hwa

vegetatiedak

71600

5355

2840

Daktuin hwa

3120

16

m¹ m/

a fs ch

ot

6m

Slaapkamer

1050

2710

schacht

mm /

1830

t1

schacht

ho

Badkamer

2840

c afs

hwa

w.t.w.

.

Gang Daktuin 12860

2540

70220

afs ch

¹ /m mm

ot

16

16

ot

mm /m ¹

ch afs

Type 97 - I1

13110

13110

Boompjes 55-58

3890

3890

Appartementen verkoop

vegetatiedak

71600

Appartementen verkoop 3275

71600 Slaapkamer

vegetatiedak

hwa

hwa

5355

hwa

hwa

¹ mm /m 16 ot afs ch

¹ mm /m

8230

6m

t1

afs ch

ot

16

8230 afs ch o

3120

mm /

1830

16 ot a fs ch

1200

3120

2000 1150

3300

1830

7360

¹ /m mm

¹

m¹ m/

13110

16

/m mm

6m

2540

70220

Gang 12860

ot

16

t1

Slaapkamer Gang

1050

ho

Terras

2710

schacht

¹

schacht

Daktuin

Slaapkamer

/m mm

Badkamer

3400

Terras

1050

16

Berging

1075

2710

ot

Woonkamer Gang Toilet

Badkamer

w.t.w.

ot

w.m.

ch afs

m.k.

Daktuin

c afs

1750

ch afs

m/ m¹

2840 5355

70220

3275

5345

2840

Slaapkamer

ch afs

2540

13110

70220

5345

¹

8230

mm /m 16 ot

¹

8230

7360

mm /m

afs ch

ot

16

5345

7360

1540 v.w.

3350

afs ch

k.v. c.m. s.o.

6140

8230

16

220 1540

730

26917

¹

3650

¹

ras

hwa

/m mm

5950

/m mm

10930

16

Terras

hwa

10930

16

Woonkamer

Terras

hwa

ot

Keuken

Woonkamer

ot

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

ch afs

Slaapkamer

¹ /m mm

6670

220

ch afs

16

ot

1650

ot

4850

2700

1900

ch afs

Terras

mm /m ¹

5950

13110

Badkamer

afs ch

5950

6670

220

10930

10930

26917

26917

Boompjes 55-58

3890

1

3

1

2540

2

70220

3

5345

¹

8230

¹ mm /m 16 ot afs ch

7360

Terras

/m mm

v.w.

Woonkamer

16

Keuken

ot

N

¹ mm /m

scha

16

2

4

13110

k.v.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

schaal - 1:75

1

ch afs

Slaapkamer

77

5m

16

2540

c.m.

1650

s.o.

1900

5m

4

ot afs ch

Slaapkamer 12860

4

¹

2000 1150

36

1050

2700

12860

1050

Gang

BadkamerGang

36

1830

2710

schacht

mm /m

schacht

3120

schacht

1830 1200

2000 1200

schacht

2710

3400

Badkamer

6140

3

Badkamer

3400

2700

2

1150

3300

1

1075

Appartement 168 m² Daktuin 56 m² 4 5m schaal-1:75 125 m² Terras incl. Terras loggia

1075

Berging

¹

Type 97 - I1

Toilet

/m mm

Gang

N

TO - 18

w.m.

Type 97 - I1

¹

TO - 18

3

/m mm

01-11-2017

Daktuin Slaapkamer 2

16

Technisch Ontwerp

Badkamer

ot

16-410NW

w.t.w.

N

Daktuin 2

1

Berging

ch afs

OZ

m.k.

hwa

16

1750

hwa

ot

Toilet

hwa

2840

ch afs

Type 97 - I1

hwa

2840

w.t.w.

5355

w.m.

3275

Slaapkamer m.k.

5355

71600

3275

Slaapkamer vegetatiedak

3890

c

vegetatiedak

71600

hwa

3120

10930 hwa

Type 97 - I1 Appart Type 97 - I1 Appartement 168 m Appartement 168 m² D Daktuin 56 m² Appartement 168 m² 125 m Terras incl. Terras Daktuin 56 loggia m²incl. T Terras Daktuin 56 m² bnr 23.03 Terras incl. Terras loggia 125 m² Terras Terras incl. loggia 125 m² bnr 23.03 ot

730

Terras

hwa

afs ch

6670

hwa

1540

730

4850

hwa

430

1505

hwa

Loggia

3350

v.w.

hwa

3275

Slaapkamer

vegetatiedak

71600

70220

5m

3

4

schaal - 1


TYPE I2 RIVERSIDE VERDIEPING:

25

28

31

APPARTEMENT: 181 m 2

BOUWNUMMER(S):

25.04

28.04

31.04

TERRAS INCL. LOGGIA: 49 m 2

Type 106 - I2

Appartementen verkoop

Boompjes 55-58 1920

3275

1395

5700

Slaapkamer

Badkamer w.m.

2680

1780

2350

4050

schacht

Type 106 - I2 schacht

Appartementen verkoop

schacht

1160

Slaapkamer

1100

12500 1920

Boompjes Boompjes 55-5855-58

Boompjes 55-58

3100 6670

3275

1395

15567

5700

3380

Berging Toilet

Berging

1155

1475

w.t.w.

Slaapkamer

schacht

1100

5717 6690

6390

m.k.

2260

Appartement 181 m² Terras incl. Terras loggia 49 m² bnr 25.04 bnr 28.04 bnr 31.04

1920

m.k.

w.m.

3275

Slaapkamer

5m

schaal - 1:75

k.v.

4

1650

1160

1100

bnr 25.04 bnr 28.04 bnr 31.04

s.o.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

7640

schacht

Slaapkamer

3380

1475

1200

471 1395

1920

3

Appartement 181 m²

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

Slaapkamer

3100

4840

Keuken

78

Appartement 181 m² Terras incl. Terras loggia 49 m²

5700

2350

schacht

3400

Type 106 - I2

1208

17917

2

1900

Berging Toilet

12500

428

1508

6606

Loggia

Berging

1120

1 4050

schacht

2260 1700

56

Toilet

1410

3560

Gang

N

w.t.w.

1155

Terras

2680

Badkamer

3400

12500

Badkamer

1780

7610

Type 106 - I2 Woonkamer

4850

Slaapkamer

2350

3275

6690

6390

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

5717

1395

5700

Berging

1120

v.w.

17917

Toilet

1700

c.m.

Loggia

Gang

1410

Type 106 - I2

1208

6606

428

15567

4850

1200

3100 6670

1508

12500

w.m.

2700

1160

3560

schacht

Terras

Woonkamer

471

schacht

Slaapkamer

3380

Berging Toilet

1155

1475

v.w.

w.t.w.

3650

N

730

w.m.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

4050

7610

Badkamer

2680

1780

2350

4850


5-58

W2017

Appa

1920

Slaapkamer

Badkamer m.k.

w.m.

schacht

schacht

3400

schacht

1160

1100

3380

1120

Slaapkamer

1155

Berging Toilet

Berging

1200

1700

1475

2260

Toilet

4050

w.t.w.

1410

3560

Gang

2680

1780

2350

3275

1395

5700

12500

3100

k.v.

Badkamer

2700

15567

6670

Keuken

Terras

Woonkamer

17917

Loggia

1208

6606

428

4850

730

3650

1508

471

4840

Slaapkamer

v.w.

7640

7610

6690

6390

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

5717

c.m.

1650

s.o.

1900

1 1

2

3

4

2

4

3

5m

Schaal: 1:75 Technisch Ontwerp

01-11-2017

TO - 30

Type 106 - I2

79

1

2


1

Type 96 - J1

Boompjes 55-58

Boompjes 55-58

Boompjes 55-58 1680

9900

Gang

vegetatiedak

12550

71600 1050

930

2500

1325

m.k.

Toilet

hwa

hwa

1820

w.t.w.

w.m.

schacht

3000

schacht

Badkamer

Daktuin

Boompjes 55-58

Boompjes 55-58

Boompjes 55-58 Boompjes 55-58 Boompjes 55-58 vegetatiedak

6900

w.m.

34

6900

1

2

N

1

2

schaal - 1:75

2850

3

9520 10740

Keuken

Slaapkamer

afs c ho

3275 2420 2420

hwa hwa

N N

schaal - 1:75

4

5m

schaal - 1:75

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017

c

OZ

16-410NW

Technisch

OZ

16-410NW

Technisch Ontwerp

© OZ | 16-410NW | TO 24-11-2017

01-11-2017 01-11-2017

TO - 17 TO - 17

Type 96 - J1 Type 96 - J1

1540

hwa

hwa

5m

80

6060

1540 220 hwa

hwa

c

v.w.

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Garderobe

220

4

Badkamer

6060

/m¹ mm t 16 /m¹

afs c ho

t 16 5m

13100

8230

t 16 afs c ho

430

mm

4

Badkamer

3190

/m¹

Woonkamer

N schaal - 1:75

m.k.

13100

/m¹ mm

1505 1505 430

3190 3190

1505

1325

3 3000

1

c.m.

8065

mm

Terras

5m

2850

s.o.

6060

4

3Toilet

2

schacht

2400

13100

m.k.

t 16

8230

/m¹

cho afs

mm

1325

3Toilet

3000 schacht

k.v.

70380

schacht

9520

4000

schacht

1050

w.t.w.

w.m.

70380

70220

2400

Berging

1820

2420

34

6900

70220

2570

mm

/m¹

afs c ho

mm

t 16

t 16

4000

Slaapkamer

2500

k.v.

cho afs

/m¹

2314

1050

2

12550

2100

1820

2570

Berging

1

930

mm

2420

/m¹

afs c ho

mm

t 16

t 16

w.t.w.

1680

Gang

/m¹

cho afs

Daktuin

9900

2500

2314

Slaapkamer

1680

12550

2840

Daktuin

1505 430 430

3275

Gang

930

1975

9900

1950 1975

Slaapkamer

t 16

2100

10740

9520

10740 v.w. v.w.

730

730

Badkamer

3650

2840

hwa

1975

71600

1950

Badkamer

1975

3275

hwa

vegetatiedak

afs c ho

2100

9520

k.v. c.m. c.m. s.o.k.v.

8065

s.o.

8065

6060 6060

730 730

1540 1540

Slaapkamer

Terras

/m¹

3650

71600

189 m² 189 109 m² 109 m² 48 m² 48 m²

mm

vegetatiedak

Appartement Type 96189 - J1 Appartement m² Appartement Terras incl. loggia Terras Terras incl. Terras loggia 109 m² Appartement m² Daktuin 189 48 m² Terras incl. loggia Terras Daktuin Terras incl. Terras loggia m² bnr109 23.04 N Daktuin 48 m² Daktuin bnr 23.04

t 16

25717

Type 96 - J1

3850

Terras

/m¹

6670 25717

cho afs

ment 189 m² ggia 109 m² erras ktuin 48 m²

3850

mm

4500

Loggia

Terras

t 16

4000 Loggia

70380

cho afs

4500

70220

/m¹

3850

4000

S

70380

6900

mm

Slaapkamer

6900

70220

t 16

Keuken

3850

231 S

cho afs

Keuken

/m¹

Loggia Loggia Slaapkamer

5950 6670

220

75

Garderobe

4000

5950

220

N

Garderobe 2850

mm

Woonkamer

t 16

4500

Woonkamer

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

Daktuin

/m¹

cho afs

4500

4000

mm

2850

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

23

/m¹

Badkamer

2840

Daktuin t 16

3000

2400

hwa

mm

Badkamer

Slaapkamer

S

2840

hwa

t 16

schacht

m.k.

cho afs

4000

schacht

1325

Toilet

Slaapkamer

S

70380

hwa

71600

/m¹

1820

w.m.

hwa

afs c ho

2400 Berging

Keuken

1050

70220

mm

4000 Slaapkamer

schacht

3000

2570

2420

w.t.w.

schacht

71600

vegetatiedak

t 16

1820

2500

w.m.

Toilet

afs c ho

Berging

Keuken

m.k.

3190 3190

2314 Slaapkamer

930

v.w.

2570

2420

12550 w.t.w.

1325

8230

930

1050

8230

1680

v.w.

2314

2500

3275

9900

12550

Gang

afs c ho

2100 2100

9900

Boompjes 55-58

1680

1975 1975

1975

Garderobe

Gang

3275

s.o.

1975

3275

(indicatief) 1950 Appartementen verkoop opstelplaats Slaapkamer kooktoestelBadkamer (indicatief)

Type 96 - J1 Garderobe

9520

1074010740

c.m. k.v. s.o. c.m.

1950

Slaapkamer kooktoestelBadkamer 3650

/m¹

Appartementen verkoop opstelplaats

8065 8065

mm

3650

t 16

t 16

mm

/m¹

cho afs

2850


TYPE J1

Appartementen verkoop

Type 96 - J1

RIVERSIDE VERDIEPING:

APPARTEMENT: 189 m 2

23

BOUWNUMMER(S): 23.04

TERRAS INCL. LOGGIA: 109 m 2 DAKTUIN: 48 m 2

3650

Badkamer

3275

Slaapkamer

1975

1975

1950

9900 1680

2840

Gang 12550

1325

m.k.

930

1050

Toilet

3000

2500

2314

Badkamer

Slaapkamer

Berging

1820

2570

2420

w.t.w.

w.m.

4000

schacht

schacht

2400

Slaapkamer

1540

4000

6670

Loggia

4500

1505

5950

220

3190

Keuken

Woonkamer

2100

9520

Garderobe

10740

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

v.w.

8065

s.o.

6060

c.m.

13100

k.v.

2850

25717

2

3

4

N

1

430

730

3850

5m

Schaal: 1:75

81

1

2

3

Appartement 189 m² 4 Terras incl. loggia 109 m² 5m Terras schaal-1:75 Daktuin 48 m²


Appa

55-58

730

3450

Badkamer

3275

Slaapkamer

Gang

1200

3050

1680

9900

2500

2314

1050

930

12550 1325

m.k.

Toilet

w.t.w.

Berging 2080

4000

w.m. schacht

schacht

2400

3440

2680

Slaapkamer

Badkamer

11270

c.m. s.o.

6760

Garderobe

v.w.

7594

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

2100

2850

k.v.

16067

6500

Keuken

Slaapkamer

4500

Woonkamer

4500

Terras

4000

1230

1980

Loggia

1500

2675

200

3030

16717

1 1

2

3

4

2

4

3

5m

Schaal: 1:75

1-2017

NW

1995

1975

1960

82 Technisch Ontwerp

01-11-2017

TO - 27

Type 104 - J2

1


TYPE J2 RIVERSIDE VERDIEPING:

24

27

30

APPARTEMENT: 194 m 2

BOUWNUMMER(S):

24.06

27.06

30.06

TERRAS INCL. LOGGIA: 39 m 2

Type 104 - J2

Gang

Appartementen verkoop

1960

Badkamer

Boompjes 55-58

B

1995

1680

9900

1200

Gang 12550

1325

m.k.

Toilet

1050

2500

930

1050

930

2500

1680

9900

12550

1325

m.k.

Toilet

w.t.w.

Berging 2080

Type 104 - J2

w.m. schacht

Badkamer

11270

Garderobe 1200

12550

Slaapkamer 2080

2680

k.v.

w.m.

schacht

schacht

Badkamer

4000

6760

3450

11270

1680

Gang

Woonkamer

Keuken

12550 1050

2500

1325

m.k.

Toilet

1

N

Slaapkamer

2

3

4

5m

schaal - 1:75 4500

2314

930

1200

Slaapkamer 3050

bnr 24.06 bnr 27.06 bnr 30.06

v.w.

9900

2100

Garderobe Appartement 194 m² Terras incl. Terras loggia 39 m²

7594

1995

Badkamer

3275

v.w.

Slaapkamer

1975

1960

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

s.o.

16717 730

Type 104 - J2 2850

c.m.

1230

16067

4500

k.v.

Garderobe

2100

6500

1500

11270

c.m.

Berging 2080

schacht

Badkamer

Appartement 194 m²

1230

Boompjes 55-58

1960

Slaapkamer

Badkamer

Type 104 - J2 Appartement 194 m² Terras incl. Terras loggia 39 m²

3450

3275

4000

16717

9900

Gang

1680

83

730

4500

© OZ | 16-410NW | TO 10-11-2017 4000

4500

1995

Terras

2675

Loggia

1200

1980

schacht

3030

1975

6500

3440

52

w.m.

2400

200

4000

1500

Slaapkamer

4500

2680

w.t.w.

16067

s.o.

m.k.

w.t.w.

2400

2675

Type 104 - J2

1325

Toilet

Berging

Slaapkamer

4000

Keuken

1050

2500

2314

2850

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

9900

Gang

930

v.w.

3050

Keuken

Loggia

2850

3440

c.m.

3275

k.v.

Slaapkamer

opstelplaats kooktoestel (indicatief)

s.o.

6760

Appartementen verkoop

1960

Badkamer

1680

3440 3450

730

1975

schacht

3440

schacht

Badkamer

2100

schacht

2400

4500

Boompjes 55-58

1995

w.

bnr 24.06 bnr 27.06 bnr 30.06

N

©


ALGEMENE VERKOOPINFORMATIE ALGEMENE INFORMATIE 1. ALGEMEEN U staat op het punt een grote stap te nemen, de aankoop van een woning in The Terraced Tower. Wij begeleiden u graag bij het maken van deze keuze. Over de kwaliteit van deze appartementen hoeft u zich geen zorgen te maken. De bouw en controle daarop is bij ons in goede handen. Onze kennis van zaken, ruime ervaring en uitstekende organisatie worden ingeschakeld om u straks optimaal woongenot te bieden in het door u gekozen appartement. Om u alvast voor te bereiden zetten we hieronder belangrijke informatie op een rij over de koop van uw appartement. 2. MAKELAAR De verkoop van The Terraced Tower wordt verzorgd door Ooms Makelaars. Iedere belangstellende zal door de makelaar geïnformeerd worden omtrent alle zaken die betrekking hebben op de appartementen, de gescheiden koop-/aannemingsovereenkomst en het verkrijgen van financiering. 3. WONINGTYPES In de verkoopbrochure vindt u de verschillende types, waarvan een aantal verder zijn gevisualiseerd middels impressiebeelden. Voor een overzicht van de diverse woningtypes verwijzen wij u naar de gevelaanzichten op de flappen van deze brochure, de prijslijst en eventueel naar de woningzoeker op de website. 4. WOONWENSEN The Terraced Tower is met zeer veel aandacht ontworpen, maar dit wil uiteraard niet zeggen dat er geen individuele wensen meer mogelijk zijn. Onze kopersbegeleider zal u na de koop individueel begeleiden bij het maken van uw keuzes en u informeren over de mogelijkheden. 5. GESCHEIDEN KOOPAANNEMINGSOVEREENKOMST Met het ondertekenen van de gescheiden koopaannemingsovereenkomst wordt u koper van het appartement en verplicht u zich tot het betalen van de koop- en aanneemsom en afname van het appartementsrecht. Kortweg behelst dit dat u twee overeenkomsten sluit, een koopovereenkomst met NL Boompjes Property 5 (de ontwikkelaar en eigenaar van de grond) en een aannemingsovereenkomst met BESIX (de bouwer van het project). NL Boompjes Property 5 verplicht zich tot de levering van het uitgegeven appartementsrecht en BESIX verplicht zich tot de

bouw van het appartement. Nadat de overeenkomsten door alle partijen zijn getekend, ontvangt u hiervan een kopie. De notaris zal dan de notariële akte van eigendomsoverdracht opmaken. Bij ondertekening van de gescheiden koop-aannemingsovereenkomst verklaart u bekend te zijn met de inhoud hiervan. 6. GARANTIE- EN WAARBORGREGELING Op de woningen in dit bouwplan is de SWK Garantie- en waarborgregeling van toepassing. Samengevat houdt dit in dat in het geval de bouwer tijdens de bouwperiode van de woning in financiële moeilijkheden komt, de woning wordt afgebouwd zonder meerkosten voor de koper. SWK regelt dit voor de kopers in samenspraak met de betrokken verzekeringsmaatschappij. Deze waarborg heet de insolventiewaarborg. Daarnaast wordt door de bouwer na de oplevering een extra bouwkundige kwaliteit van de woning gegarandeerd. Doen zich binnen de garantietermijn bouwkundige gebreken voor dan is de bouwer verplicht deze te herstellen. Deze garantie geldt in beginsel voor zes jaar. In zeer ernstige gevallen geldt er zelfs een garantietermijn van tien jaar. Voor bepaalde in de garantieregeling genoemde specifieke onderdelen geldt een kortere termijn dan zes jaar. Zo is het schilderwerk bijvoorbeeld gegarandeerd voor één jaar. Schade, die het gevolg is van onvoldoende onderhoud, valt vanzelfsprekend niet onder de garantie. Sommige onderdelen (zoals bijvoorbeeld behangwerk) zijn uitgesloten van de garantie. Als de bouwer zijn verplichtingen uit hoofde van deze bouwkundige garantie niet nakomt, kan een koper in de volgende twee gevallen een beroep op de zogenaamde gebrekenwaarborg bij SWK doen: •b ij faillissement van de bouwer na het ingaan van de garantietermijn; • i ndien de bouwer verzuimt om (tijdig) een arbitraal vonnis, waarin hij is veroordeeld om een garantiegebrek te herstellen, na te komen. SWK zorgt er dan in samenspraak met de betrokken verzekeringsmaatschappij voor dat het gebrek kosteloos wordt hersteld. Er geldt wel een maximumdekking per woning. Tevens geldt dat ingeval van geschillen SWK kan bemiddelen tussen koper en bouwer en daarnaast biedt de Garantie- en waarborgregeling een laagdrempelige geschillenregeling. Bij verkoop van de woning wordt gebruik gemaakt van een SWK modelcontract. Dit biedt de zekerheid dat de afspraken tussen koper en bouwer evenwichtig zijn vastgelegd. Kortom: het kopen van een woning met toepassing van een Garantie- en waarborgregeling biedt de koper meer zekerheid.

84

7. SWK SWK, voluit Stichting Waarborgfonds Koopwoningen, is in 1978 opgericht op initiatief van de Vereniging van Nederlandse Projektontwikkeling Maatschappijen (Neprom) en de Vereniging Grootbedrijf Bouwnijverheid (VGBouw). Bij SWK zijn de grootste en meest bekende aanbieders van koopwoningen aangesloten. SWK is opgericht om tijdig in te kunnen spelen op de ontwikkelingen op het gebied van consumentenbescherming en in het bijzonder in die gevallen, waarbij de koper van een woning het financiële risico loopt wanneer de bouwer failliet zou gaan. De bij SWK aangesloten ondernemingen (deelnemers) onderscheiden zich in de koopwoningenmarkt door het hebben van een eigen kwaliteitsdienst. De deelnemers worden jaarlijks op hun financiële positie onderzocht door een extern accountantskantoor, terwijl een extern ingenieursbureau periodiek de kwaliteit van de organisatie toetst en steekproefsgewijs de kwaliteit van de woningen controleert. Tevens houdt SWK zelf nauwgezet de kwaliteitsontwikkeling in de gaten aan de hand van een geautomatiseerd klachtensysteem. Let op! Aan de inhoud van deze verkoopbrochure kunnen voor wat betreft de inhoud van de SWK regeling geen rechten worden ontleend. Alleen de tekst van de officiële SWK Garantie- en waarborgregeling is bindend. Zie voor meer informatie www.swk.nl 8. OPSCHORTINGSRECHT Indien er bij de oplevering van uw woning nog onvolkomenheden zijn, heeft u als koper het recht om 5% van de aanneemsom in depot bij de notaris te storten in plaats van aan de bouwer te betalen. Het depot is bedoeld als zekerheid voor het herstel door de bouwer van bij oplevering geconstateerde gebreken en gebreken welke schriftelijk door de koper in de eerste drie maanden na oplevering bij de bouwer zijn gemeld. Eenzelfde regeling geldt ook voor de algemene ruimten. Aan het einde van de genoemde drie maanden valt het depot bij de notaris vrij aan de bouwer, tenzij u schriftelijk aan de notaris doorgeeft dat u de betaling wilt opschorten. Het vasthouden van het depot mag alleen voor die klachten die op het proces-verbaal van oplevering genoteerd staan of binnen de eerste drie maanden na oplevering schriftelijk gemeld zijn bij de bouwer en nog niet zijn hersteld. Dit is geen regeling vanuit de SWK garantieregeling, maar een wettelijke regeling omschreven in het


EN TECHNISCHE OMSCHRIJVING Burgerlijk Wetboek. Dit opschortingsrecht is in de modelovereenkomsten geïntegreerd. Als alternatief kan de bouwer ervoor kiezen een bankgarantie af te geven voor 5% van de aanneemsom. De notaris ziet erop toe dat de bankgarantie aan de wet en de overeenkomst voldoet en dat deze als vervanging voor het depot kan fungeren. 9. EIGENDOMSOVERDRACHT U verkrijgt het eigendomsrecht van de woning door middel van overdracht van het betreffende appartementsrecht. De eigendomsoverdracht van het uitgegeven appartementsrecht gebeurt met een zogenaamde ‘akte van levering’ bij de notaris. Voor de datum van notariële levering ontvangt u van de notaris een afrekening waarop het totale op de datum van transport verschuldigde bedrag is aangegeven (inclusief bijkomende kosten). Ook blijkt uit deze afrekening welk bedrag de notaris zal ontvangen van uw geldgever en/of welk bedrag u (tijdig) aan de notaris moet overmaken uit eigen middelen. Het hypotheekbedrag dat in depot blijft, moet minimaal gelijk zijn aan de bijkomende kosten en de bouwtermijnen die vanaf de leveringsdatum nog verschuldigd zijn. Op de leveringsdatum worden in de meeste gevallen twee akten getekend, namelijk: • de akte van eigendomsoverdracht (akte van levering) • de hypotheekakte over de lening die u van de geldgever ontvangt Bijkomende kosten kunnen zijn: • de (bouw- en grond)rente over de vervallen maar niet betaalde termijnen tot de datum van levering, en verschuldigde omzetbelasting • de hypotheekrente aan de bank over de betaalde termijnen tot de datum van oplevering • de notariskosten voor het opmaken van de hypotheekakte • de afsluitkosten van de geldgever • overige kosten van de hypotheekvorm die u gekozen heeft 10. WANNEER MOET U GAAN BETALEN? Door het ondertekenen van de overeenkomst bent u verplicht betalingen te doen, zoals vermeld in de termijnregeling. Dat werkt als volgt: telkens wanneer de bouw weer zover is gevorderd dat één van de termijnen vervalt, ontvangt u voor de vervallen termijn een nota in tweevoud. Heeft de eigendomsoverdracht nog niet plaatsgevonden, dan is uitstel van betaling mogelijk, zoals dat in de overeenkomst staat. Over de verschuldigde niet betaalde termijnen, wordt de overeengekomen rente berekend die bij de

eigendomsoverdracht in rekening wordt gebracht. Ná de notariële overdracht stuurt u het origineel van een ontvangen factuur zo spoedig mogelijk, voorzien van uw handtekening naar uw geldgever indien van toepassing die dan voor betaling zorgt. Als uw betaling niet tijdig bij ons binnen is, moeten wij de overeengekomen rente bij u in rekening brengen. Vanaf de datum van eigendomsoverdracht betaalt u hypotheekrente tijdens de bouw. Deze is in het algemeen opgebouwd uit de rente die u betaalt over het volledige hypotheekbedrag, met daarop eventueel in mindering te brengen de te ontvangen rente over het bedrag dat nog in depot staat. 11. VERENIGING VAN EIGENAREN Het appartementengebouw is door middel van een akte van splitsing door de notaris verdeeld in een aantal zogenoemde appartementsrechten. De oprichting van de Vereniging van Eigenaren gebeurt in deze splitsingsakte en heeft tot doel de gemeenschappelijke belangen te behartigen. In deze akte zijn de belangrijkste rechten en plichten opgenomen. Tevens dienen er statuten en een huishoudelijk reglement te worden opgesteld. De koop van een appartement houdt in dat u een appartementsrecht koopt waarmee u het exclusieve gebruiksrecht verkrijgt van uw appartement (het privégedeelte) en ook automatisch lid wordt van de Vereniging van Eigenaren. De gemeenschappelijke bouwdelen en algemene ruimten van het gebouw zijn eigendom van de Vereniging van Eigenaren, waardoor iedere koper hiervan het medeeigendom en het medegebruik krijgt, overeenkomstig de bestemming. NL Boompjes Property 5 benoemt een administrateur voor het eerste boekjaar. Die heeft onder andere de volgende taken: • management van onderhoud aan installaties • het afsluiten van verzekeringen • het opstellen van de jaarlijkse begroting van de servicekosten • het beheren van de servicegelden • het verzorgen van de afrekeningen met de eigenaren Alle kosten die hiermee samenhangen worden uit de maandelijkse servicekosten betaald. Deze kosten kunnen onder andere zijn: • kosten voor de opstalverzekering • W.A.-verzekering VvE • administratie • onderhoud aan gemeenschappelijke installaties en algemene ruimten • gemeenschappelijk elektra- en waterverbruik • (reserveringen voor) groot en klein onderhoud van de gemeenschappelijke delen

85

• schoonmaakkosten algemene ruimten etc. Over de hoogte van de indicatieve servicekosten kan de makelaar u nader informeren. Het bestuur van de vereniging wordt samengesteld uit de leden. De uitvoerende taak berust bij een administrateur. NL Boompjes Property 5 zorgt voor het bijeenroepen van de eerste algemene ledenvergadering. 12. OPLEVERING Minimaal twee weken voor de oplevering wordt u schriftelijk op de hoogte gesteld van de definitieve datum en het tijdstip van oplevering van het privégedeelte. Het privégedeelte wordt ‘bezemschoon’ opgeleverd. Samen met één van de medewerkers van de bouwer inspecteert u uw appartement voor oplevering. Tijdens de inspectie worden geconstateerde onvolkomenheden schriftelijk vastgelegd. De bouwer verplicht zich deze onvolkomenheden zo snel mogelijk te verhelpen. Inmiddels heeft u dan de eindafrekening ontvangen. Als u aan uw financiële verplichtingen heeft voldaan, ontvangt u direct bij oplevering de sleutels van uw appartement. Het in ontvangst nemen van de sleutels betekent dat het appartement feitelijk aan u is opgeleverd. De oplevering van de algemene gedeelten kan op een ander tijdstip plaatsvinden. De Vereniging van Eigenaren krijgt hiervoor een aparte uitnodiging. De algemene gedeelten worden ‘bezemschoon’ opgeleverd. 13. ONDERHOUDSPERIODE Gedurende drie maanden nadat u de sleutels heeft ontvangen, kunt u de bouwer schriftelijk laten weten of nieuwe onvolkomenheden zijn ontstaan die niet het gevolg zijn van verkeerd gebruik of het ‘werken’ van materialen. Verliest u daarbij niet uit het oog dat de woning werd gebouwd met levende materialen die nog kunnen gaan ‘werken’. De deuren bijvoorbeeld kunnen soms gaan klemmen, omdat het hout moet ‘wennen’ aan een andere temperatuur en vochtigheidsgraad. Deze kleine dingen kunnen nooit voorkomen worden. Nadat alle onvolkomenheden waarvan melding is gedaan zijn verholpen, wordt de bouwer geacht aan zijn verplichtingen te hebben voldaan. 14. VERZEKERING De bouwer verzekert de opstallen gedurende de (af)bouw. Op de dag waarop u de sleutels van het appartement in ontvangst heeft genomen zijn alle risico’s voor u. Bijvoorbeeld ook op brand- en stormschade. De VvE sluit een opstalverzekering voor schade aan het gebouw, u zorgt zelf voor uw inboedelverzekering voor uw eigen woning.


15. VERHUUR Van de 340 appartementen in het gebouw zijn 258 appartementen verkocht aan institutionele belegger CBRE Global Investors. De overige 82 woningen zijn koopappartementen. Mochten niet alle koopappartementen worden verkocht, dan kunnen de resterende woningen aan de belegger worden aangeboden. 16. SAMENWERKENDE PARTIJEN NL Boompjes Property 5 is een samenwerking tussen First Sponsor en Provast. Twee allround vastgoedontwikkelaars die voor dit project hun expertise samenvoegen. Beide partijen zoeken naar projecten waarin zij een duidelijke bijdrage kunnen leveren en die past binnen hun filosofie. Deze filosofie is gebaseerd op een duurzame verantwoordelijkheid voor de omgeving, het leveren van een bijdrage aan de woon- en leefomgeving van mensen met gevoel voor stedenbouwkundige en architectonische kwaliteiten. De projecten worden stuk voor stuk ontworpen door toonaangevende architecten en hebben een hoog innoverend karakter. In alle gevallen staat u als gebruiker centraal. Ook The Terraced Tower past helemaal in deze filosofie. Bouwen is de specialiteit van BESIX. Al vijfentwintig jaar realiseert BESIX in Nederland prestigieuze projecten in de civiele betonbouw, hoogbouw, maritieme bouw en industriële bouw. In hoogbouw, een van de specialiteiten van BESIX, heeft deze onderneming de skyline van Rotterdam hertekend met de realisatie van New Orleans, Montevideo en de Maastoren, het hoogste gebouw van de Benelux. BESIX investeert constant in haar kwaliteitsbehoefte, zowel op menselijk als materieel vlak. Daarom schakelen overheden, de industrie en vastgoedontwikkelaars BESIX in voor hun projecten. 17. VERKLARINGEN BIJ BROCHURETEKSTEN Het appartement wordt gebouwd overeenkomstig het landelijk en uniform voor ieder bouwplan geldend Bouwbesluit op het moment van aanvraag van de omgevingsvergunning. In het Bouwbesluit worden benamingen van ruimten in de woning anders aangeduid dan men in normale spreektaal gewend is. De begrippen woonkamer, keuken, slaapkamer en dergelijke worden in het Bouwbesluit niet gehanteerd. In het Bouwbesluit wordt gesproken over verblijfsgebieden, verblijfsruimten en andere definities van ruimten. Hieronder wordt een aantal voorbeelden gegeven waarop de begripswijzigingen van toepassing zijn. gebruikelijke benaming

benaming bouwbesluit

woonkamer, keuken, slaapkamer

verblijfsruimte

hal, entree, gang, trap, overloop

verkeersruimte

berging bergruimte

toilet toiletruimte badkamer en doucheruimte

badruimte

balkon, daktuin, terra

buitenruimte

CV-ruimte, meterkast

technische ruimte

TECHNISCHE INFORMATIE 18. ALGEMEEN Het appartement wordt gebouwd overeenkomstig het Bouwbesluit, als geldig bij afgifte van de omgevingsvergunning. Ongeacht hetgeen in deze technische informatie is bepaald, gelden onverkort de door de SWK gehanteerde en voorgeschreven regelingen, reglementen en standaardvoorwaarden. In geval enige bepaling in deze technische informatie onverenigbaar, c.q. nadelig mocht zijn voor de verkrijger, prevaleren de bepalingen van het SWK. 19. MAATVOERING EN MATERIAALKEUZE Alle genoemde maten zijn ‘circa’ maten. Wijzigingen ter voldoening aan overheidseisen en -voorschriften, alsmede wijzigingen in maatvoering en materiaalkeuze, die tijdens de uitvoering van het werk noodzakelijk blijken, worden uitdrukkelijk voorbehouden. Getoonde kleuren zijn indicatief en dienen nog nader te worden vastgesteld. Bij de aangegeven maatvoeringen in de tekening is nog geen rekening gehouden met maattoleranties en/of wandafwerking. Alle aangegeven maten in de verkooptekeningen zijn afgerond en aangegeven in millimeters, tenzij anders vermeld. 20. PEIL VERDIEPINGSHOOGTE Als peil, P=0, geldt de bovenzijde van de dekvloer op begane grondvloer ter plaatse van de gemeenschappelijk entree. Vanaf dit peil worden de hoogtematen gemeten. De peilmaat is op aanwijzing van de gemeente vastgesteld. De netto vrije hoogte van de appartementen is circa 2.600 mm. 21. GRONDWERK, FUNDERING Voor de bouw- en terreininrichting worden alle noodzakelijke ontgravingen en aanvullingen gedaan. De fundering bestaat uit een op palen gestorte betonnen vloer. De hoeveelheden, lengten en afmetingen van de palen zijn door de constructeur bepaald. 22. RIOLERINGEN EN HEMELWATERAFVOEREN De binnen- en buitenrioleringen en de hemelwaterafvoeren worden volgens de geldende voorschriften uitgevoerd en aangesloten op de gemeenteriolering. Alle rioleringsleidingen van de woningen worden uitgevoerd in kunststof. De riolering wordt belucht middels ontspanningsleidingen, welke bovendaks uitmonden. 23. TERRASSEN De terrassen worden uitgevoerd conform de op

86

tekening weergegeven buitenruimte, waarbij kleine afwijkingen mogelijk zijn. De terrassen worden voorzien van een glazen balustrade en balusters. De constructie van de borstwering is van staal. Tussen de appartementen waarvan terrassen aan elkaar grenzen, worden privacy-schermen geplaatst van 1.200 mm hoog. De terrasvloer is opgebouwd uit isolatie, dakbedekking en een ‘wado drain’ waterdoorlatende vloerafwerking. De loggia’s, waarover een aantal van de appartementen beschikken, bieden u de mogelijkheid om uit de wind ‘buiten’ te zijn. Het inrichten van privébuitenruimten dient te voldoen aan de afspraken in de splitsingsakte en het huishoudelijk reglement van de Vereniging van Eigenaren. Het totaalgewicht van de aan te brengen inrichting mag de 200 kg/m2 niet te boven gaan. De op de ‘artist impression’ en op de tekening aangegeven daktuinen en vegetatiedaken zijn indicatief en worden nader uitgewerkt. 24. BETONWERK Van in het werk gestort beton, dan wel van geprefabriceerd beton zijn: • de funderingsbalken • de verdiepingsvloeren • de daken van de woningen • alle dragende wanden • de trappen en bordessen van het gemeenschappelijke trappenhuis 25. GEVELS De buitengevel wordt hoofdzakelijk uitgevoerd in glas en Alucobond aluminiumcomposiet gevelplaten op een hardhout raamwerk met aluminium kozijnen, een en ander conform verkooptekening. De totale (isolatie) Rc-waarde van de dichte gevelconstructie bedraagt 4,5 m2 K/W. 26. DAKEN Alle daken zijn platte daken en bestaan uit betonnen dakelementen voorzien van isolatie en een bitumineuze dakbedekking (Rc-waarde dak 6,0 m2 K/W). Afhankelijk van de situering en de bestemming worden de daken voorzien van een groene dakbedekking ter bevordering van langzame waterafvoer. 27. BINNENWANDEN In metalstudwand of gelijkwaardig worden uitgevoerd: • alle niet-dragende woningscheidende wanden die niet in beton worden uitgevoerd • alle niet-dragende wanden tussen appartementen en verkeersruimten • alle niet-dragende binnenwanden in de appartementen Van kalkzandsteen zijn: • de wanden ter plaatse van de fietsenstalling • de wanden ter plaatse waar aanvullende bouwfysische eisen aan worden gesteld Van houtskeletbouw zijn:


• de dichte gevelelementen • overige wanden ter plaatse van algemene ruimten, indien noodzakelijk 28. KOZIJNEN, RAMEN EN DEUREN De buitenkozijnen, vouwpuien, schuifpuien, buitendeurkozijnen en vaste puien zijn van geanodiseerd aluminium. Algemene ruimten: De binnendeuren van de entreehal, lifthal en corridors zijn voorzien van stalen kozijnen en hardhouten deuren met glaspaneel. De binnendeuren van het trappenhuis en containerruimte zijn voorzien van hardhouten kozijnen en hardhouten deuren met HPL-afwerking en een glaspaneel. De meterkasten in de gangzones zijn voorzien van hardhouten kozijnen met stompe houten deuren. Appartementen: De toegangsdeur van het appartement is voorzien van hardhouten kozijn en hardhouten stompe deur en dorpel. De badkamer en overige ruimten zijn voorzien van een stalen kozijn met stompe houten deur en dorpel. De kozijnen in de appartementen zijn verdiepingshoog, tenzij deze in een betonwand zijn gesitueerd. 29. HANG- EN SLUITWERK Alle beweegbare delen worden voorzien van het hangen sluitwerk dat voor het naar behoren functioneren en borgen van deze beweegbare delen nodig is. De producten voldoen aan het door de Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen (SKG) afgegeven beschermde keurmerk. Het hang- en sluitwerk voldoet waar nodig aan SKG***. 30. TRAPPEN EN HEKKEN Van beton zijn: • de trappen en bordessen in de gemeenschappelijke trappenhuizen Van metaal zijn: • de balusters ten behoeve van de glazen balustrades van de balkons • de privacyschermen tussen de terrassen • de trapleuning in de gemeenschappelijke trappenhuizen Van glas zijn: • alle balustrades van de balkons van de woningen (inclusief metalen balusters en railing) • de panelen ter plaatse van de vouwpuien van de loggia’s 31. TEGELWERK, NATUUR- EN KUNSTSTEEN Tegelwerk in de sanitaire ruimten van de appartementen wordt als volgt in voorzien: de toiletruimte en badkamer in de appartementen worden tot plafondhoogte voorzien van wandtegels van

Mosa in afmeting 25x33 cm en vloertegels van Mosa in afmeting 30x30 cm. De douchehoek wordt voorzien van vloertegels van Mosa in afmeting 15x15 cm inclusief ingemetselde drainageput. Het tegelwerk in de sanitaire ruimten mag niet komen te vervallen in verband met de door de bouwer te verstrekken waterdichtheidsgarantie. U kunt in overleg met de persoonlijke verkoopadviseur een afspraak maken met de tegelleverancier, met wie u het tegelwerk compleet naar eigen wens verder kunt aanvullen binnen de daarvoor gestelde termijnen. Onder de woningtoegangsdeur en de binnendeuren van de berging, toilet en badkamer worden dorpels van kunststeen aangebracht. Onder de overige binnendeuren worden geen dorpels aangebracht. 32. WAND-, PLAFOND- EN VLOERAFWERKINGEN Wanden: De wanden van de hoofdentree zijn voorzien van spuitpleisterwerk. De wanden van de gemeenschappelijke trappenhuizen en de verdiepingen zijn voorzien van spuitpleisterwerk. De wanden van de containerruimte worden voorzien van schoon metselwerk met een stootbord ten behoeve van containers. De wanden in de appartementen worden sausklaar opgeleverd, niet voorzien van vloerplinten. Plafonds: De buitenplafonds onder de balkons worden voorzien van een ‘houtlook’ afwerking. De plafonds van de gemeenschappelijke trappenhuizen worden voorzien van spuitwerk en waar nodig akoestische voorzieningen. De verkeersruimten worden afwerkt met een verlaagd plafond of spuitwerk, afhankelijk van de benodigde installatie. De plafonds in de appartementen worden afgewerkt met spuitpleisterwerk, behoudens het plafond in de meterkast. De plafonds in de parkeerkelder wordt in schoonwerk beton afgewerkt en waar nodig voorzien van houtwolcement isolatie. Vloeren: De vloer van de gemeenschappelijke hoofdentree wordt voorzien van natuursteentegels. De vloer van de containerruimte wordt voorzien van een epoxy coating, doorgezet in 10 cm plint. De overige hallen (corridors, liftportalen) op de woonverdiepingen worden voorzien van vloerbedekking. De prefab betontrappen en bordessen in het gemeenschappelijke trappenhuis wordt uitgevoerd in schoonwerk beton. Ter plaatse van de toegangsdeur van de hoofdentree wordt een schoonloopmat aangebracht. De vloer van de stallingsgarage en fietsenstalling is een gladde monolithisch afgewerkte betonvloer met ingestrooide slijtlaag. De parkeervakken worden aangegeven door middel van belijning en vaknummers. De vloeren van de appartementen worden voorzien van een zwevende anhydrietvloer, behoudens

87

de badkamers waar een zandcementdekvloer wordt toegepast. In de vloeren mag niet geboord worden, omdat hierin onder andere de vloerverwarmingsleidingen zijn opgenomen. 33. TIMMERWERKEN Van plaatmateriaal zijn: • de in het zicht komende aftimmeringen (indien van toepassing) • de binnenaftimmeringen rondom de buitenkozijnen (indien van toepassing) • de achterwand van de meterkast 34. BEGLAZING De glasopeningen in de ramen en deuren van de gevelkozijnen in de appartementen worden voorzien van isolerend HR++ glas (hoog rendement). 35. KEUKEN EN BINNENINRICHTING Voor ieder appartement wordt een luxe keuken van het merk Leicht uitgewerkt, compleet met luxe inbouwapparatuur (fabricaat Siemens of gelijkwaardig) en composieten aanrechtblad. U kunt in overleg met de kopersbegeleider een afspraak maken met de keukenleverancier, met wie u uw keuken compleet naar eigen wens verder kunt aanvullen. Keukens worden na bouwkundige oplevering geplaatst. 36. VERWARMINGSINSTALLATIE Het appartement wordt voorzien van een individuele warmtelevering door middel van stadsverwarming. Per woning wordt voorzien in warmteterugwinning met CO2 regeling. De woningen worden voorzien van vloerverwarming. De ruimtes waar vloerverwarming is toegepast worden geleidelijk verwarmd. Dit voorkomt koude trek over de vloer en zorgt ervoor dat de ruimte comfortabel en behaaglijk aanvoelt. De temperatuurregeling geschiedt door middel van een ruimtethermostaat in de woonkamer en naregeling in iedere verblijfsruimte. Bij een buitentemperatuur van circa -10 °C en een windsnelheid die ter plaatse als rekenkundige randvoorwaarden gelden, moeten bij een gelijktijdige verwarming van alle vertrekken en bij gesloten ramen en deuren de hieronder genoemde temperaturen bereikt en onderhouden kunnen worden: • hal 15°C (onverwarmd) • woonkamer 21°C • keuken 21°C • toiletruimte 15°C (onverwarmd) • slaapkamer 21°C • badkamer 22°C • inpandige berging 15°C (onverwarmd) In de volgende ruimtes wordt geen vloerverwarming toegepast: toilet, hal, bergruimte, berging, technische ruimte, kastruimten en onbenoemde ruimten.


37. KOELINSTALLATIE Het appartement wordt voorzien van koeling, door middel van een centrale koelmachine op het dak, de leidingen worden aangesloten op de vloerverwarming in de woningen. Verrekening van het energieverbruik zal plaatsvinden naar rato binnen de Vereniging van Eigenaren. 38. GASINSTALLATIE Niet aanwezig. 39. ELEKTRISCHE INSTALLATIE De installatie wordt uitgevoerd volgens het zogenaamde gemodificeerd centraaldozensysteem en zal minimaal voldoen aan de NPR 5310, classificatie ‘Normaal’. De aansluiting is 1x35 AMP. Wandcontactdozen, schakelaars en dergelijke worden uitgevoerd in RAL 9010 wit kunststof van het type inbouw. De leidingen worden zoveel mogelijk weggewerkt in wanden en vloeren, met uitzondering van de technische ruimte en bergingen, waar opbouwmateriaal wordt toegepast. In het algemeen wordt voor het schakelmateriaal de volgende hoogte, gerekend vanaf bovenkant vloer, aangehouden: Woonkamer, slaapkamer, badkamer, berging, overige (indien van toepassing): • lichtschakelaar 1.050+ mm • thermostaat (woonkamer, slaapkamer) 1.500+ mm • videofoon 1.500+ mm • wandcontactdozen 300+ mm • wandcontactdoos in badkamer en berging 1.200 mm •w andcontactdoos ten behoeve van wasmachine 1.050+ mm •w andcontactdoos ten behoeve van wasdroger 1.050+ mm • 2 data aansluitpunten (2x2 stuks RJ45) plus 1 loze leiding aan de wand ter plaatse van mogelijke TV opstelling t.b.v. later aan te brengen CAI aansluiting in de woonkamer 300+ mm • 1 data aansluitpunt (1x2 stuks RJ45) in de hoofdslaapkamer 300+ mm • loze voorziening in de overige slaapkamer(s) t.b.v. data 300+ mm Keuken: • wandcontactdoos in keuken t.b.v. recirculatiekap 2.400+ mm • wandcontactdoos t.b.v. vaatwasser 600+ mm • wandcontactdoos t.b.v. combimagnetron oven (3,6 kW) 600+ mm • wandcontactdoos t.b.v. koelkast 100+ mm • Perilex wandcontactdoos t.b.v. keramische kookplaat (7,4 kW) 600+ mm • twee horizontale dubbele wandcontactdozen boven aanrechtblad 1.200+ mm

• s chakelbare wandcontactdoos t.b.v. verlichting onder de bovenkastjes 2.400+ mm Meterkast: •2 wandcontactdozen ten behoeve van utiliteitsaansluitingen • 1 dubbele wandcontactdoos ten behoeve van algemeen gebruik In de gang van de appartementen wordt een rookmelder aangebracht die op de stroomvoorziening is aangesloten en is verbonden met de brandmeldinstallatie van het gehele gebouw. De overige rookmelders in het appartement dienen alleen voor alarmering in de woning zelf. De algemene ruimten ten behoeve van de vluchtwegen zijn voorzien in een geschakelde rookmelder. De verlichting en wandcontactdozen in de algemene fietsenberging worden aangesloten op de centrale meter in de algemene meterkastruimte (CVZ-kast). In de gemeenschappelijke ruimten, d.w.z. trappenhuis, galerijen en gangen zijn naast de algemene verlichting, daar waar vereist, noodverlichtingsarmaturen aangebracht. De algemene verlichting wordt door middel van een schemerschakelaar aangesloten op de centrale meter in de CVZ-kast. Ten behoeve van schoonmaakwerkzaamheden van de algemene ruimten worden voorzieningen aangebracht voor bijvoorbeeld een close-in boiler en afsluitbare wandcontactdozen. 40. TELEFOON- EN CENTRALE ANTENNE INRICHTING De woningen zullen in plaats van traditionele telefoonen CAI-aansluitingen worden voorzien van data aansluitingen ten behoeve van (glasvezel) telefoon-, televisie- en internetdiensten. In het appartement worden vanuit de meterkast bedrade en loze leidingen aangebracht ten behoeve van data aansluitingen in de volgende ruimten: • woonkamer: 2x2 RJ45 data + 1 loze leiding t.b.v. individuele keuze voor traditionele aansluiting •h oofdslaapkamer: 1x2 RJ45 data •o verige slaapkamer(s): loze leiding t.b.v. data of traditionele aansluiting 41. WATERINSTALLATIE Er wordt een koudwaterleiding naar de volgende aansluit- en/of tappunten gebracht: •a fgedopte aansluiting in de keuken • f onteintje in het toilet •d ouchemengkraan in de badkamer • wastafelmengkraan in de badkamer • closetcombinaties • wasmachinekraan • inlaatcombinatie voor de warmtapwaterbereider •b adkraan in de badkamer, indien van toepassing

88

Er wordt een warmwaterleiding van de warmtapwaterbereider naar de volgende aansluit- en/ of tappunten gebracht: • afgedopte aansluiting in de keuken • douchemengkraan in de badkamer • wastafelmengkraan in de badkamer • badkraan in de badkamer, indien van toepassing De kranen van de douche, wastafel en fontein zijn verchroomde (meng)kranen van het merk Grohe. Ten behoeve van schoonmaakwerkzaamheden van de algemene ruimten wordt op een nader te bepalen plek een wateraansluitpunt voor een gootsteenmengkraan aangebracht. 42. SANITAIR Het appartement wordt standaard opgeleverd met wit keramisch sanitair van het merk Sphinx: • hangend closetcombinatie met kunststof closetzitting • fonteincombinatie • volgens tekening een wastafel met enkele breedte, anderhalve breedte of dubbele breedte met 1 of 2 wastafelmengkranen (Grohe) • inloopdouche met betegelde douchevloer met instortdoucheput en douchemengkraan en garnituur (Grohe) • indien van toepassing een inbouwbad met badmengkraan (Grohe) • Er worden tevens een closetrolhouder, planchet en spiegel geleverd en aangebracht. U kunt in overleg met de persoonlijk verkoopadviseur een afspraak maken met de sanitairleverancier, met wie u uw sanitair compleet naar eigen wens verder kunt aanvullen binnen de deadlines. 43. VENTILATIE- EN LUCHTBEHANDELINGSINSTALLATIE In de appartementen wordt een mechanische afzuiging aangebracht ten behoeve van de luchtafvoer van vervuilde lucht uit de woning conform het bouwbesluit. Elk appartement is voorzien van een individuele mechanische ventilatie unit met warmte terugwin functionaliteit (WTW). Deze unit wordt aangesloten op het collectief afvoersysteem in de centrale schachten van de woningen. Individueel is de afzuigcapaciteit instelbaar op de standen laag, midden en hoog. De mechanische afzuigpunten zijn niet te verplaatsen. De toevoer van verse lucht vindt plaats via inblaasroosters in de woonkamer en slaapkamer(s) van de woning, welke zijn aangesloten op het collectief toevoersysteem in de centrale schachten van de woningen. De afvoer van lucht vindt plaats via mechanische afzuiging in de volgende ruimten: • keuken • badkamer


• toilet • inpandige berging met wasmachine opstelplaats De ventilatie van de parkeergarage, algemene fietsenberging en algemene ruimten is overeenkomstig het bouwbesluit. 44. LIFTINSTALLATIE Het gebouw wordt voorzien van drie elektrische liften met een stopplaats op alle verdiepingen, inclusief de parkeerkelder. De liften hebben automatisch schuivende deuren en zijn voorzien van een intercominstallatie ten behoeve van calamiteiten met een rechtstreekse verbinding met een continue bewaakte meldkamer. NL Boompjes Property 5 zal hiervoor een contract met een alarmcentrale aangaan. De VvE is gehouden dit contract minimaal voor 1 jaar na oplevering aan te houden. De lift wordt elektrisch aangesloten op de centrale meter in de algemene meterkastruimte. 45. VIDEOFOONINSTALLATIE Elk appartement is voorzien van een videofooninstallatie met een kleurenscherm in de woning. Het bellentableau en de intercom bevinden zich bij de centrale toegangsruimte op de begane grond. Hierin is ook de videofooninstallatie opgenomen die verbonden is met de monitor in het appartement. Met deze installatie is er visueelen spraakcontact met de persoon die aan de hoofdtoegangsdeur staat en kan de deur geopend worden. Ter plaatse van de woningtoegangsdeuren wordt een rvs deurbel aangebracht. De bel wordt uitgevoerd met drukknop aan de buitenzijde en een schel op of nabij de meterkast. 46. ZONWERING Als gevolg van de bouwvorm en –hoogte is het niet toegestaan om zonwering aan de buitenzijde van de gevel toe te passen.

49. AANSLUIT- EN GEBRUIKSKOSTEN De aansluitkosten voor elektra, stadsverwarming en water zijn in de koopsom inbegrepen. De aansluitkosten voor de telefoon, breedband en CAI zijn niet in de koopsom inbegrepen. Deze voorzieningen dienen door de koper te worden aangevraagd. In het kader van de liberalisering voor de levering van elektra dient de koper hiervoor zelf de benodigde aanvragen in te dienen. In de praktijk is gebleken dat de woning niet tijdig van deze voorziening is voorzien, waardoor de in het appartement aanwezige installaties niet op bedrijfszekerheid kunnen worden getest. Om de installaties voor oplevering op hun bedrijfszekerheid te kunnen testen, zal NL Boompjes Property 5 ervoor zorgen dat het appartement wordt voorzien van wateren elektrameters. Tot één week na oplevering van de woning dient de koper er vervolgens voor te zorgen dat deze nutsmeters op eigen naam zijn gesteld. De kosten voor het verbruik (in de eerste week) na oplevering komen voor rekening van de koper. 50. VOORBEHOUD Deze algemene verkoopinformatie, technische informatie en de verkooptekeningen, hierna samen te noemen verkoopdocumentatie, is met de grootste zorg samengesteld en geeft u inzicht in de wijze waarop de appartementen gerealiseerd gaan worden. Desondanks moet een voorbehoud worden gemaakt ten aanzien van wijzigingen en afwijkingen welke noodzakelijk zijn en/of voortvloeien uit nadere eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. Tevens wordt het recht voorbehouden af te wijken van omschreven maten, constructies en materialen, indien en voor zover die uitvoeringstechnisch en/of esthetisch noodzakelijk mochten blijken, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, waarde of bruikbaarheid.

47. GLASBEWASSING Het glas in niet-draaiende delen op de begane grond is vanaf het omliggende terrein bewasbaar door middel van telescoopbewassing of verreiker. De buitenbeglazing in de niet-draaiende delen op de verdiepingen is via de rondom lopende terrassen bewasbaar. Het glas in de naar binnen draaiende ramen is van binnenuit bewasbaar. Er wordt niet in een glazenwasinstallatie voorzien.

De maten die in de verkoopdocumentatie zijn vermeld, zijn ‘circa’-maten. De definitieve maatvoering wordt bij het uitwerken van de plannen en uiteindelijk bij de uitvoering in de bouw vastgesteld. Mochten er afwijkingen voorkomen in de maatvoering ten opzichte van de verkoopdocumentatie, dan zal hiervoor geen enkele aanspraak mogelijk zijn jegens de ontwikkelaar en/of bouwer. De vermelde maatvoering is niet geschikt voor opdrachten aan derden (bijvoorbeeld keukeninrichting). Indien door de koper opdracht aan derden wordt verstrekt, dient deze de benodigde maatvoering te allen tijde zelf in het werk te controleren.

48. ENERGIEPRESTATIE De appartementen voldoen aan een energieprestatiecoëfficiënt (EPC-waarde) van 0,4. Op het dak worden PV-panelen aangebracht (zonnestroominstallatie), waarvan de opgewekte energie wordt ingezet voor het gebruik van de algemene ruimten of aan het net zal worden teruggeleverd.

De in de verkooptekeningen vermelde symboliek voor de elektra, het sanitair e.d. is ter indicatie aangegeven. De exacte plaats en maatvoering worden bij het uitwerken van de plannen en uiteindelijk bij de uitvoering in de bouw vastgesteld zodat eventuele afwijkingen hierin kunnen voorkomen. Hiervoor is geen enkele aanspraak mogelijk jegens de ontwikkelaar en/ of bouwer.

89

Eventuele ingetekende interieursuggesties en groenvoorzieningen in de situatietekeningen, plattegronden, geveltekeningen, terrasinrichtings- en perspectieftekeningen worden niet geleverd, tenzij nadrukkelijk vermeld in de technische omschrijving. De opgenomen beschikbare impressies, illustraties, foto’s, perspectief-/geveltekeningen, interieur- en sfeerbeelden, het ontwerp en indelingssuggesties geven een artist impressie weer. Aan deze tekeningen kunnen geen rechten ontleend worden. Onder andere de maatvoering van de ramen/kozijnen en ventilatieroosters wordt in overleg met de leverancier definitief vastgesteld, zodat deze aan alle garantievoorwaarden voldoet. In verband met de strenge garantie-eisen kunnen afwijkingen ten opzichte van de documentatie voorkomen. Aan de kleurstellingen en dergelijke kunnen tevens geen rechten worden ontleend, deze worden veelal in een later stadium door de architect definitief vastgesteld. Aan de verkooptekeningen kunnen geen rechten ontleend worden, zoals kavelgrootte en dergelijke. Tekeningen die door de bouwer worden gebruikt voor de bouw van de appartementen worden niet aan de koper verstrekt. Bij eventuele scheurvorming door materiaalkrimp en/of materiaalkruip, afwijkingen in verband met constructieve eisen en afwijkingen in de plaats en het aantal hemelwaterafvoeren is geen enkele aanspraak mogelijk jegens de ontwikkelaar en/of bouwer. Bij tegenstrijdigheid tussen tekst en tekening prevaleert de tekst, tenzij daardoor strijdigheid met het Bouwbesluit ontstaat.


VERKOOPINFORMATIE Bij verkopend makelaar Ooms kunt u terecht met al uw vragen. Ooms Makelaars Telefoonnummer: 010 - 424 88 88 E-mail: rotterdam@ooms.com Facebook: The Terraced Tower Website: terracedtower010.nl The Terraced Tower is een ontwikkeling van First Sponsor en Provast.

Disclaimer: Deze brochure is met zorg samengesteld, onder voorbehoud van onvolkomenheden en/of foutieve informatie. Het doel van deze brochure is geïnteresseerden te informeren over de woonmogelijkheden in The Terraced Tower. Er kunnen op geen enkele wijze rechten aan worden ontleend. De in de brochure opgenomen ‘artist impressions’ geven een impressie van de woningen. De plattegronden kunnen op onderdelen afwijken en de kozijnafmetingen zijn nog niet definitief bepaald. De inrichting zoals aangegeven in de interieurimpressies en de sfeerplattegronden zijn ter illustratie van de indeling van de woningen. Deze brochure maakt geen onderdeel uit van de koopovereenkomst. Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van de ontwikkelaar worden overgenomen of gekopieerd. Copyright december 2017. Branding & design: MASC Company.TERRACEDTOWER010.NL