Page 1


Ja podem notar l’olor a pólvora, ja podem sentir la dolça brisa de l’estiu obrint pas. La nit més curta de l’any ja és aquí un any més, plena de màgia, foc, llums i petards. I el poble de Solivella és prepara per viure-la amb els següents actes.

Programa d’Actes A mitja tarda: Arribada de la flama del Canigó per part dels Amics Solivellencs de La Flama del Canigó i què juntament amb joves de la vila serà portada a relleus fins a la plaça Major a fi de ser resguardada a la Sala de Plens fins l’hora de la festa del foc. Entre les 6 i les 7 de la tarda: A la plaça de St. Joan. Recollida dels feixos de llenya aportats per tots els Solivellencs, associacions, etc. que formaran part de la foguera d’enguany. Es farà entrega d’un diploma acreditatiu de la vostra participació. A 2/4 de 9 del Vespre: Sortida de La Flama del Canigó portada per les autoritats des de la Plaça Major juntament amb l’hereu i la pubilla infantils i pubilles majors acompanyats amb els grallers "Lus Xipellis" I els timbals dels “Rigor Mortis”. Seguici popular fins a la Plaça de Sant Joan on es faran els respectius parlaments i la lectura del manifest. Tot seguit encesa del foc per l'HEREU I LA PUBILLA INFANTIL Eduard Corbella Montseny i Judit Forns Anglés que també tallaran la coca amb cireres essent repartida per tothom, acompanyada del bon vi del nostre poble.


A 2/4 d’ 11 de la Nit: Gran Sopar de Revetlla a la Plaça Diputació:

Menú Fideuà de Marisc Bacallà gratinat amb alioli Gelat d’Stracciatella Pa, vi, aigua Café i licors

Menú Infantil Macarrons Cassolans Escalopa de vedella amb patates Gelat Pa, aigua i refresc

Preu: 20 €

Preu: 10 €

Tot amentizat amb la música de:

Durant la mitja part del Ball es repartirà coca i cava per tots els assistents.


Organitza:

La Comissió de Festes

Ajuntament de Solivella

Col·laboren:

Grallers "Lus Xipellis" Diables "Rigor Mortis" Amics de la flama del Canigó Nota: Les reserves pel Sopar s’haurán de realitzar a les oficines de l’Ajuntament en horari d’oficina abans del 18 de Juny. No s’admetran reserves realitzades fora de termini !!

Revetlla de Sant Joan 2010  

Programa d'Actes de la Revetlla de St Joan

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you