Page 1

{GOOD TO KNOW } Marylou St udio


V


Velkom Velkommen

{ TIL M ARYL OU S TUDIO }

Jeg glæder mig til at møde dig og få en hyggelig fotosession. Jeg har lavet en lille guide, så du kan forberede dig bedst muligt og få mest ud af tiden.


Tiden Tiden

{ TIDEN ER DIN }

Jeg vil sætte stor pris på, at du kommer til den aftalte tid, da vi eller kan risikere, at der ikke er tid nok. Kom gerne 5 minutter før. Fotooptagelsen starter fra det aftalte tidspunkt.


Billeder

Billed { P IC TURE PERFECT }

Jeg redigerer ca. 30 billeder. En lille uges tid efter fotosessionen sender jeg en mail med et link til dit personlige online galleri. Herfra vælger og bestiller du dine billeder. Hvis du ønsker det, kan du allerede inden for 24 timer få et smugkig på et af dine billeder på Marylou Studios Facebookside. Gå ind og tryk “Synes godt om” - der er løbende gode tilbud, kunkurrencer og altid nye billeder: www.facebook.com/maryloustudio


Betal Betaling

{ HUSK PENG ENE }

Du betaler for den valgte fotosession på selve dagen. Jeg modtager desværre ikke Dankort. Når du køber billeder, betales via bank - eller kontant, når du afhenter billederne. Billederne kan også sendes mod et tillæg på 75 kroner.


{NO CHEESE } Jeg elsker at fotografere børn. De bedste billeder af børn er, når de er afslappede, naturlige og føler sig trygge. Det hjælper aldrig at få barnet til at smile, hvis det ikke vil - heller ikke ved at sige “APPELSIIIIN”. Når jeg fotograferer børn, er det altid på deres præmisser. Sørg for, at dit barn er udhvilet. Trætte og uoplagte børn er meget svære at få gode billeder af. Syge børn skal blive hjemme.


Wear What to wear { K EEP IT S IMPL E }

Det er en god idé at overveje, hvad du og/eller dine børn skal have på. Helt små babyer er sødest helt uden tøj. Når de bliver lidt større, er en hovedregel: Jo mindre tøj, jo bedre. Bare maver og bare tæer er altid godt på billeder. Jeans (drenge), mamelukker og nederdele/kjoler (piger) er gode at skjule bleen med. Hold gerne farverne lyse og sarte.


Wear What to wear { GRA VID }

Tag tøj med, der fremhæver maven. Det kan være kjoler, toppe eller lavtaljede jeans. Kig din garderobe igennem for stramt tøj. Medbring gerne et par flotte høje stilletter, din kærestes hvide skjorte eller andet, du synes kunne være sjovt at have med. Tag gerne flere sæt tøj med. Medbring også gerne lækkert lingeri.


Wear What to wear { NYF ØDT }

Nyfødte er skønnest helt uden tøj på. Giv din baby noget tøj på hjemmefra, der er nemt at få af (helst noget, der ikke skal over hovedet). Tøjet må gerne sidde løst, så der ikke er mærker på kroppen, når der skal tages billeder. Tag gerne huer, hatte eller hårbånd med. Jeg har også et stort udvalg af accessories i studiet.


W


What to wear

What { B A RN }

Tag tøj med, der afspejler dit barns personlighed. Undgå bluser med store logoer/skrift på. Disneyprint m.m. er ikke pænt på billeder. Vælger du noget med mønster på, overvej da en ekstra gang, hvad du matcher til det. Det behøver ikke være ensfarvet, men f.eks. en blomstret kjole til et par stribede strømpebukser virker forstyrrende på billedet. Overvej også farverne - især hvis I er flere på billedet. Farverne skal helst komplimentere hinanden.


W


What to wear

What { F A M ILIE }

Når I er flere på billedet, skal I overveje farverne. Farverne skal komplimentere hinanden. Ligeledes skal I tænke over mønstre, smykker og ikke mindst stil. Prøv at matche hinandens stil. F.eks. joggingbukser og jakkesæt ser ikke godt ud på samme billede. Når I sammensætter farverne, er det en god idé at tage udgangspunkt i ét sæt tøj (f.eks. en mønstret kjole) og arbejde sig ud fra den.


{DET PRAKTISKE } Afbud skal ske aller senest 24 timer før. Jo før jo bedre. TELEFON:

28 74 80 18 EMAIL:

maryloustudio@hotmail.com ADRESSE:

Jyllingevej 59, kld. 2720 Vanløse Der er gratis parkering på gaden. Bus, tog og metro går tæt på. Har du nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig.


Marylou St udio {www.maryloustudio.dk}

Good to Know  
Good to Know  

Gode råd inden din fotosession.

Advertisement