Page 1

AJDOV VZGLAVNIK (50 x 70, 40 x 60, 30 x 25 cm) Ajdovi vzglavniki polnjeni z luščinami so primerni za vse vrste počitka. Dobro prevajajo vlago in toploto, prilagodijo se obliki glave in vratu, nežno masirajo ramenski obroč in vratni del hrbtenice, hkrati pa onemogočajo razvoj pršic. Obe dimenziji imata všito zadrgo, ki omogoča pranje prevleke, zračenje in menjavo polnila ter dodajanje in odvzemanje polnila.

AJDOV VALJ (50 ali 35 cm)

Vzdrževanje:

Ajdov valj je pravi kralj med podporniki hrbtenice. Med gledanjem televizije, potovanjem ali spanjem, daje podporo hrbtenici. Kadar ga ne potrebujemo se spremeni v dekoracijsko blazino.

Ajdove luščine stresemo iz prevleke, polnilo zračimo 2-3 letno na soncu. Lahko se tudi opere in posuši. Preveleko strojno peremo na 40°C.

“Od kar sem pričela uporabljati vzglavnik se počutim odlično. Zmeraj me je zjutraj, ko sem se zbudila bolelo v vratnih vretencih. Sedaj, pa moram “potrkat na vrata”, saj odkar spim na ajdovem vzglavniku, bolečine ne čutim več...,priporočam vsem, ki imajo podobne težave, saj se res splača!”

Naravni izdelki iz ajdovih luščin Ujemite naravo v svoj dom ...

Darinka (48), 27. 10. 2011

Živimo skupaj z naravo! Kontakt: Mobi: 051/322-977 E-mail: info@naravni-zaklad.si

www.naravni-zaklad.si

... ter poskrbite za svoje počutje, zdravje in kakovost s izdelki podarjenimi iz narave!


Kako se danes počutite? Ste se zbudili spočiti in nasmejani polni topline, pripravljeni na nov dan in nove izive? Ali veste, da bi to počutje lahko še izboljšali? V mali vasici Korena, kjer so veseli in pridni ljudje doma, tam, kjer tečeta dva potočka in se stekata v dva ribnika na koncu pa združujeta v enega. Možnost pobegniti iz mestnega vrveža ter vdihniti domač kmečki zrak. Za hribom na desni pa pogled na Kmetijo Lešnik. Tukaj je nastala zgodba, kjer se je majhno podjetje, zaradi darov narave in pomankanja topline med ljudmi, odločilo pričeti ukvarjati z najbolj kakovostno in domačo proizvodnjo različnih izdelkov iz ajdovih luščin. Ajda je eden izmed največjih zakladov, ki nam jih je podarila narava in temu “čudežnemu darilu” skušamo v Naravnem zakladu združiti pozabljeno domačo toplino in sodobnost današnjega časa. Zavedamo se, da sta kvaliteta in udobje v veliki meri odvisna od kvalitetnih surovin. Zato, nam je inovativen, kakovosten, naraven in estetsko privlačen izdelek največji izziv! Ajdove luščine so obdane s pozitivno energijo zaradi svoje piramidne oblike, kar čutijo vsi, ki imajo čut za zaznavanje energije in bioenergetiki.

Že stare civilizacije so s pridom izkoriščale ugodne sestavine ajde, ki sodi med najbolj zdrave rastline. Pri predelavi se v večino primerov ne uporablja pesticidov in gnojil.

Vloga ajdovih luščin: Ajdove luščine so zaradi svoje oblike zelo zračne in odlične za prevajanje vlage in toplote, kar se najbolj pozna poleti, ko se zaradi vročine potimo. Luščine vsebujejo rutin, ki je naravni flavonoid in močan antioksidant. Ta je pomemben, ker krepi kapilare in preprečuje nekatere bolezni ven. Rutin deluje tudi kot blago razkužilo, ki preprečuje razvoj pršic v izdelkih. Izdelki z ajdovimi luščinami se odlično prilegajo anatomski obliki različnih delov telesa. Kožo nežno masirajo, hkrati pa zaradi nepravilne oblike spodbudijo krvi obtok . Ajdove luščine kupujemo pri slovenskem mlinarju in jih prečistimo brez kemikalij. Najprej jih termično obdelamo. V drugem koraku pa sortiramo, tako da ostanejo samo cele luščine. V izdelkih iz ajdovih luščin, boste našli celo vesolje harmonij, ki jih je Naravni zaklad združil v popolnost. Prijeten nežen vonj ajde in pesem luščin, vas bosta popeljala nazaj k naravi, ter pripomogla k boljšemu počutju in občutku domače topline.

Zakaj izbrati izdelke iz ajdovih luščin? • Ker boste dobili izdelek s naravnim polnilom. • Ker izboljšuje počitek in energijo. • Ker zaradi vsebnosti rutina deluje antialergijsko. • Ker izdelki zaradi polnila izboljšujejo celotno prekrvavitev. • Ker izdelki izboljšujejo počutje pri tistih, ki trpijo zaradi glavobolov. • Ker izdelki zelo dobro prevajajo vlago in toploto, ter se telo zaradi tega manj poti. • Ker izboljšujejo prekrvavitev in s tem pomagajo pri dolgotrajnem sedenju na trdih površinah ali ležanju. • Ker izboljšujejo počutje pri vseh, ki trpijo zaradi bolečin v zadnjiku (hemeroidi). • Ker so idealni za pomirjujoč in sproščejoč počitek pri stresnih situacijah.

Ker ste edinstveni!

NO ELA IZD V IJI VEN SLO

Brušura 3 delna  

Brošura naravni zaklad 3 delna

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you