Page 1

MARY ALLEN STUDENT PORTFOLIO


TABLE OF CONTENTS


SHIPPING CONTAINER HOME | 1-6

ALFRED STATE COMMONS

SITE PLAN

ALFRED STATE COMMONS | 7-14 N 0'

A PLACE TO DWELL | 15-22 VILLA DE POLLIO FELICE VISITORS CENTER | 23-32

BUFFALO INDUSTRIAL HERITAGE MUSEUM | 33-46 HISTORICAL DOCUMENTATION | 47-60 THE NETWORK | 61-72

5'

10'

20'

40'


SHIPPING CONTAINER HOME FALL 2015


PROJECT STATEMENT: A NATURAL DISASTER HAS OCCURRED AND A FAMILY HAS BEEN DISLODGED FROM THEIR HOME. DESIGN A SINGLE FAMILY HOME FOR A FAMILY OF THREE, WHERE THE FATHER CAN WORK FROM HOME. THE SPACE MUST BE BUILT OUT OF ONLY SHIPPING CONTAINERS.

DESIGN APPROACH: UTILIZING LIGHT THOUGHT THE HOME TO INCREASE THE APPEARANCE OF SIZE THROUGH CONNECTION TO THE OUTDOORS. INTEGRATING THE CONTAINERS TOGETHER TO CREATE OVERLAPPING SPACES THAT CREATE OVERHANDS AND USABLE OUTDOOR SPACES. SEPARATING WORK FROM FAMILY LIFE BY CREATING A SEPARATE ENTRANCE FOR THE OFFICE SPACE. OVERALL A MINIMALISTIC APPROACH THAT MAINTAINS USEFULNESS IN A SMALL SPACE FOR A SMALL FAMILY.

TOOLS USED: REVIT, AUTOCAD, PHOTOSHOP


FINAL MODEL 1/4”=1’-0”

SHIPPING CONTAINER HOME | 3


MAINTENANCE KITCHEN DINING

ENTRY

FIRST FLOOR PLAN

OFFICE LIVING ROOM

BEDROOM

BEDROOM BATH

SECOND FLOOR PLAN

DECK

SHIPPING CONTAINER HOME | 4


SHIPPING CONTAINER HOME | 5


SHIPPING CONTAINER HOME | 6


ALFRED STATE COMMONS FALL 2015


PROJECT STATEMENT: REDESIGN THE ALFRED STATE COMMON SPACE. AN OUTDATED OUTDOOR GATHERING CENTER THAT IS CURRENTLY UNDERUSED BY STUDENTS BECAUSE OF THE SPACES IN-ABLILTY TO FACILITATE STUDENT NEEDS.

DESIGN APPROACH: AFTER CONDUCTING A THROUGH SITE ANALYSIS OF THE CURRENT SITE, MAIN PROBLEMS ARE ADDRESSES. TO DRAW STUDENTS TO THE COMMONS THE MAIN CIRCULATION SPINE OF CAMPUS MUST MOVE UPWARD INTO THE SPACE. CREATING LARGE STAIRCASES, AND A RAMP MAKE THE SPACE EASILY ACCESSIBLE FROM THE CURRENT SPINE. A VARIETY OF SEATING AND GATHERING SPACES ARE ALSO INTRODUCED. INCLUDING COVERED SHADED AREAS WHERE STUDENTS CAN GATHER AND DO WORK OUTDOORS.

TOOLS USED: PHOTOSHOP, INDESIGN, AUTOCAD


ALFRED STA

ANALYSIS SITE ANA EXISTING CONDITIONS SKETCHES

WIND

WIND ALFRED STATE COMMONS | 9


WIND

NOISE VIEWS

SUN PATH

N 0'

5'

10'

20'

40'

SITE ANALYSIS

ALFRED STATE COMMONS | 10


ALFRED STATE COMMONS

SITE PLAN SITE SECTION

ALFRED STATE COMMONS | 11


N 0'

5'

10'

20'

40'

FINAL SITE PLAN

ALFRED STATE COMMONS | 12


FINAL MODEL 1/16”=1’-0”

ALFRED STATE COMMONS | 13


ALFRED STATE COMMONS | 14


A PLACE TO DWELL

SPRING 2016


PROJECT STATEMENT: WORKING WITHIN A THREE-DIMENSIONAL 9 SQUARE GRID, DESIGN A DWELLING, EXPANDING YOUR DEFINITION OF A DWELLING. DRAW INSPIRATION FROM YOUR FAMILY HERITAGE.

DESIGN APPROACH: INSPIRED BY MY DUTCH HERITAGE THE DWELLING FOLLOWS A MODERN DUTCH FARMHOUSE STYLE. TO MAINTAIN A MODERN FARMHOUSE MASSING (TALL AND SKINNY), THE 9-SQUARE GRID WAS DIVIDED TO CREATE USABLE OUTDOOR SPACE, AND A DRAMATIC ENTRYWAY. THE DWELLING WAS ALSO INTEGRATED DOWN INTO THE SITE TO MINIMIZE ITS VERTICAL IMPACT IN A TYPICAL NEIGHBORHOOD.

TOOLS USED: SKETCHUP, REVIT, LUMION, AUTOCAD, PHOTOSHOP WALK-THROUGH ANIMATION


BEDROOM TWO

NURSERY

OOR

DINING ROOM

KITCHEN

SITE PLAN A PLACE TO DWELL | 17


DINING ROOM

LIVING ROOM

MASTER SUITE SITTING AREA

HALF BATH

NURSERY

KITCHEN

ENTRY

SECOND FLOOR

GROUND FLOOR

LAUNDRY AREA BEDROOM TWO GUEST SUITE

DINING ROOM

LIVING ROOM

GARAGE

MASTER SUITE KIDS PLAY AREA

SITTING AREA

MUDROOM

HALF BATH

NURSERY

KITCHEN

ENTRY MECHANICAL/STORAGE

BASEMENT

GROUND FLOOR

SECOND FLOOR

FLOOR PLANS

LAUNDRY AREA

GUEST SUITE GARAGE

DINING ROOM

LIVING ROOM

KIDS PLAY AREA SITTING AREA MUDROOM

HALF BATH

ENTRY MECHANICAL/STORAGE

NORTH ELEVATION

A PLACE TOBASEMENT DWELL | 18

GROUND FLOOR

KITCHEN


ELEVATIONS AND SECTION A PLACE TO DWELL | 19


GROUND FLOOR

LAUNDRY AREA

GUEST SUITE

KIDS PLAY AREA

BASEMENT

A PLACE TO DWELL | 20


INTERIOR RENDERINGS

A PLACE TO DWELL | 21


WALK-THROUGH

EXTERIOR RENDERING A PLACE TO DWELL | 22


VILLA DE POLLIO FELICE VISITORS CENTER SPRING 2016


PROJECT STATEMENT: VILLA DE POLLIO FELIC, AN ABANDONED ROMAN RUINS SITE IN SORRENTO ITALY IS IN NEED OF A VISITORS CENTER. LOCATED IN A HARD TO ACCESS SITE, THE RUINS NEED MORE ACTIVITIES TO BE AN ATTRACTIVE TOURIST DESTINATION. THE SITE FOR THE VISITORS CENTER IS ALONG A WALKWAY ON THE WAY TO THE RUINS, MAINLY ACCESSED BY PEDESTRIANS, SCOOTERS, AND SMALL VEHICLES.

DESIGN APPROACH: THE WATERFRONT SITE FOR THE VISITORS CENTER IS LOCATED ABOUT A HALF MILE FROM THE RUINS THEMSELVES. THE VISITORS CENTER IS DESIGNED TO ACT AS A BRIDGE FROM MODERN SORRENTO AND THE PROFOUND HISTORY OF VILLA DE POLLIO FELICE. THOUGHT THE USE OF SWEEPING CURVES, VISITORS ARE GENTLY GUIDED ON A JOURNEY THROUGH ITALIAN HISTORY ON THEIR WAY TO THE RUINS. WITH A MAJOR EMPHASIS ON SEAMLESS CIRCULATION, THE BUILDING AND SITE COMBINE TO ENRICH THE VISITORS EXPERIENCE. GETTING THE COMMUNITY INVOLVED BY FEATURING CHANGING LOCAL ARTISTS GALLERIES AS WELL AS PERMANENT EXHIBITS FOR THE RUINS MAKES THE VISITORS CENTER CLOSE TO THE HEART OF THE COMMUNITY.

IN PARTNERSHIP WITH VALERIE INTINI

TOOLS USED: REVIT, AUTOCAD, PHOTOSHOP


SITE PLAN VISITORS CENTER | 25


UPPER LEVEL

LOWER LEVEL

PUBLIC SPACE CIRCULATION PRIVATE SPACE

VISITORS CENTER | 26


BUILDING SECTIONS

VISITORS CENTER | 27


EXTERIOR RENDERINGS

VISITORS CENTER | 28


PROCESS MODELS

VISITORS CENTER | 29


INTERIOR RENDERINGS VISITORS CENTER | 30


FINAL SITE MODEL

1/32”=1’-0’ 3D PRINTED AND CHIPBOARD

VISITORS CENTER | 31


FINAL BUILDING MODEL 1/8”= 1’-0” BASSWOOD

VISITORS CENTER | 32


BUFFALO INDUSTRIAL HERITAGE MUSEUM FALL 2016


PROJECT STATEMENT: BUFFALO NEW YORK IS A CITY OF INDUSTRY. BECAUSE OF THE ERIE CANAL MANY INDUSTRIES CALLED BUFFALO HOME. MUCH OF THIS HISTORY IS LEFT IN RUINS AROUND THE CITY, FROM ABANDONED FACTORIES TO THE GRAIN SILOS. BUFFALO WOULD LIKE TO CREATE A MUSEUM THAT FEATURES THE BEST OF BUFFALO’S INDUSTRIAL HISTORY. GIVEN A SITE LOCATED ON THE BUFFALO RIVER WATERFRONT, DESIGN A MUSEUM THAT CAPTURES THE INDUSTRIAL HISTORY OF THE CITY.

DESIGN APPROACH: INSPIRED BY THE “CONVERGENCE” ON INDUSTRY IN BUFFALO, THE BUFFALO INDUSTRIAL HERITAGE MUSEUM CONVEYS THE MOVEMENT OF THE INDUSTRIAL REVOLUTION. CONCEPTUALLY THE IDEA OF CONVERGING LINES SPEAKS WITH THE SITE, THE MASSING OF THE BUILDING, AND THE INDUSTRY OF BUFFALO. THE BUILDING IS ALSO HIGHLY INSPIRED BY THE SITE. THE BUILDING IS LOCKED INTO ITS LOCATION BASED ON SPECIFIC VIEWS TO SITE FEATURES. THESE INCLUDE A CONCRETE GRAIN SILO ACROSS THE RIVER, AND A RAILROAD LIFT BRIDGE.

TOOLS USED: REVIT, SKETCHUP, AUTOCAD, RHINO, LUMION, PHOTOSHOP


CONCEPTUAL SKETCHES

INDUSTRIAL HERITAGE MUSEUM | 35


INITIAL SITE ANALYSIS

SITE PHOTO’S INDUSTRIAL HERITAGE MUSEUM | 36


FINAL SITE PLAN INDUSTRIAL HERITAGE MUSEUM | 37


DN

FLOOR PLANS INDUSTRIAL HERITAGE MUSEUM | 38


ELEVATIONS AND SECTIONS INDUSTRIAL HERITAGE MUSEUM | 39


INDUSTRIAL HERITAGE MUSEUM | 40


EXPLODED STRUCTURAL ANONMETRICS

INDUSTRIAL HERITAGE MUSEUM | 41


EXTERIOR RENDERING

INDUSTRIAL HERITAGE MUSEUM | 42


EXTERIOR RENDERING

LOBBY VIEW INDUSTRIAL HERITAGE MUSEUM | 43


GALLERY VIEWS INDUSTRIAL HERITAGE MUSEUM | 44


FINAL SITE MODEL 1/64”=1’-0”

INDUSTRIAL HERITAGE MUSEUM | 45


FINAL MODELS

INDUSTRIAL HERITAGE MUSEUM | 46


HISTORICAL DOCUMENTATION STUDIO SORRENTO SPRING 2017


PROJECT STATEMENT: STUDIO SORRENTO FOCUSED ON HISTORICAL RESEARCH AND DOCUMENTATION. TAKING PLACE DURING MY SEMESTER ABROAD IN SORRENTO ITALY, THE STUDIO UTILIZED MODERN TECHNOLOGY TO STUDY IMPORTANT ANCIENT STRUCTURES IN AND AROUND SORRENTO. UTILIZING 360 DEGREE CAMERAS, DIGITAL SCANNING TECHNOLOGY, AND DRONE TECHNOLOGY TO ENHANCE THE UNDERSTANDING OF THESE STRUCTURES BY RECONSTRUCTION AND ANALYSIS.

TOOLS USED:

KODAK 4K 360 CAMERAS, INSTA 360 CAMERAS, DJI OSMO, DJI MAVERIK DRONE AUTODESK REMAKE, BLENDER, AUTODESK RECAP, SKETCHUP, AUTOCAD, LUMION, PIXPRO, ADOBE SUITE


CHIESA DI SAN FRANCESCO LOCATED AT PIAZZA GARGIULO, 8 SORRENTO, THE SITE DATES BACK TO THE LATE 1100’S TO SANT’ANTONIO DI PADOVA. THE CLOISTER WAS BUILT IN TWO PARTS BETWEEN 1300 A.D. AND 1500 A.D. RECYCLED PARTS OF ROMAN BUILDINGS WERE INCLUDED IN THE CONSTRUCTION. THE CHURCH AND CLOISTER WERE REPAIRED AND RECONSTRUCTED OVER ITS 800 YEAR LIFESPAN WHICH LEAVES AN ECLECTIC AESTHETIC. HOWEVER, THE MOST RECENT OF ITS RECONSTRUCTIONS IN 1926 SAW THE RENOVATION OF THE FRONT FACADE IN THE BAROQUE STYLE COMPLETED WITH WHITE MARBLE. THIS STUDY WAS CONDUCTED TO PROVIDE THE CHURCH WITH UPDATED DOCUMENTATION OF EXISTING CONDITIONS. IN PARTNERSHIP WITH SHANNON FAY AND ERIN COCHRAN

CHIESA DI SAN FRANCESCO | 49


FLOOR PLAN WITH ROOF VAULTS

A

B

B

FLOOR PLAN

SITE PLAN

WITH FLOOR TEXTURE

CHIESA DI SAN FRANCESCO | 50

A


CHIESA DI SAN FRANCESCO LOCATED AT PIAZZA GARGIULO, 8 SORRENTO, THE SITE DATES BACK TO THE LATE 1100’S TO SANT’ANTONIO DI PADOVA. THE CLOISTER WAS BUILT IN TWO PARTS BETWEEN 1300 A.D. AND 1500 A.D. RECYCLED PARTS OF ROMAN BUILDINGS WERE INCLUDED IN THE CONSTRUCTION. THE CHURCH AND CLOISTER WERE REPAIRED AND RECONSTRUCTED OVER ITS 800 YEAR LIFESPAN WHICH LEAVES AN ECLECTIC AESTHETIC. HOWEVER, THE MOST RECENT OF ITS RECONSTRUCTIONS IN 1926 SAW THE RENOVATION OF THE FRONT FACADE IN THE BAROQUE STYLE COMPLETED WITH WHITE MARBLE. THIS STUDY WAS CONDUCTED TO PROVIDE THE CHURCH WITH UPDATED DOCUMENTATION OF EXISTING CONDITIONS. IN PARTNERSHIP WITH SHANNON FAY AND ERIN COCHRAN

CHIESA DI SAN FRANCESCO | 49


DETAIL A

DETAIL B

WEST ELEVATION CHIESA DI SAN FRANCESCO | 52


ST. PETERS SQUARE, VATICAN CITY FOLLOWING THE ELECTION OF POPE ALEXANDER VII IN 1655, SCULPTOR AND ARCHITECT GIAN LORENZO BERNINI WAS COMMISSIONED TO DESIGN A NEW SQUARE IN FRONT OF ST. PETERS BASILICA. BERNINI DESIGNED THE SQUARE TO RESEMBLE THE OPEN ARMS OF THE CHURCH. THE SQUARE MEASURES 20M BY 240M AND THERE IS AN IMPRESSIVE TOTAL OF 284 COLUMNS SET IN ROWS OF 4. THE COLONNADE IS TOPPED BY 140 STATUES, BUILT BY BERNINI. IN THE CENTER OF THE SQUARE STANDS AN EGYPTIAN OBELISK MOVED THERE IN 1585. ON EITHER SIDE OF THE OBELISK STAND TWO IDENTICAL FOUNTAINS DESIGNED BY BERNINI. THIS STUDY WAS CONDUCTED TO ANALYZE THE DESIGN OF THE SPACE, AND MAKE THE KNOWLEDGE ACCESSIBLE TO THE PUBLIC. THE PRESENTATION WAS CREATED IN AN INTERACTIVE DIGITAL FORMAT THAT ALLOWED THE USER TO EXPLORE THE SPACE ON THEIR OWN. THE PRESENTATION INCLUDED DIGITALLY SCANNED 3D MODELS, ANIMATIONS, AND VIRTUAL REALITY 360 PHOTOS AND VIDEO. IN PARTNERSHIP WITH RYAN DEBREE

ST. PETERS SQUARE | 53


PROPOSED DOCUMENTATION PHOTOGRAPHY SCAN INSTA 360 KODAK VR

ACHIEVED DOCUMENTATION PHOTOGRAPHY SCAN INSTA 360 KODAK VR

ST. PETERS SQUARE | 54


CIRCULATION DIAGRAM

ST. PETERS SQUARE | 55


FOUNTAIN ANALYSIS

COLONNADE ANALYSIS

3D PHOTOGRAPHY STITCH ST. PETERS SQUARE | 56


ANCIENT WALL OF SORRENTO FOR CENTURIES THE CITY OF SORRENTO ITALY WAS KNOWN AS A WALLED CITY. THE ORIGINAL WALL DATED BACK TO GREEK AND ROMAN TIMES, AND WAS CONSTRUCTED OF LARGE BLOCKS. ARCHAEOLOGICAL EVIDENCE SHOWS THE GREEKS AND ROMANS EXPANDED THE WALL OVER TIME. IT STOOD TO PROTECT SORRENTO FROM MANY ATTACKS DURING THE MIDDLE AGES. THE REMAINS OF THE WALLS TODAY SHOW A DIFFERENT TIME PERIOD. CONSTRUCTED BY PEDRO TREINO WHEN SORRENTO WAS UNDER SPANISH RULE, THE WALLS WERE EXPANDED UPWARD, CONSTRUCTED OF TUFA STONE AND PLASTER. THE WALL REMAINED LARGELY INTACT UNTIL THE 18TH CENTURY WHEN THE TOWN OPENED A NEW GATE, PARSANO NUOVO, ON THE SOUTHERN SIDE OF TOWN TO ALLOW EASIER PASSAGE INTO THE HILLS. LITTLE OF THE WALL EXISTS TODAY. THIS STUDY WAS CONDUCTED TO ANALYZE THE REMAINS OF THE WALL AND ITS CONTINUING IMPACT ON THE DEVELOPMENT OF SORRENTO. THE PRESENTATION INCLUDED A DIGITAL 3D MODEL AND ANIMATIONS OF THE RECONSTRUCTED WALL. WALK-THROUGH ANIMATION IN PARTNERSHIP WITH RYAN DEBREE

SORRENTO WALL | 57


PORTA DE PARSANO PORTA DE SANT’ ANTONIO

PORTA DE MASSA

SORRENTO WALL | 58


17TH CENTURY SORRENTO

MODERN SORRENTO WITH WALL

SORRENTO WALL | 59

CURRENT CONDITIONS


ORIGINAL GREEK BLOCKS

TUFA BLOCK STRUCTURE

PLASTER

WALL STRUCTURE DIAGRAM SORRENTO WALL | 60


THE NETWORK

FALL 2017


PROJECT STATEMENT: THIS PROJECT IS BASED ON ANALYZING THE EASTERN HILLS MALL IN CLARENCE, NEW YORK. THE ONCE SUCCESSFUL MALL IS NOW CONSIDERED A DEAD MALL, A COMMON OCCURRENCE ACROSS THE UNITED STATES. THE SCOPE OF THIS PROJECT MIMICS AN URBAN DESIGN PROJECT ON A SMALLER SCALE. THE STUDENTS’ TASK WAS TO TURN THE MALL AND ITS SURROUNDING SITE INTO A LIFESTYLE CENTER IN AN ATTEMPT TO CREATE A LIVABLE COMMUNITY THAT RESPECTS THE DEMOGRAPHIC, ECONOMIC, AND SOCIAL CONTEXT OF THE TOWN OF CLARENCE AND THE SURROUNDING REGION.

DESIGN APPROACH: BY CREATING A CAMPUS SHAPED AROUND UNIVERSAL DESIGN, AND TECHNOLOGY, WITH A FOCUS ON SUSTAINABILITY, WE WILL CREATE A COMMUNITY, FULLY ACCESSIBLE TO PEOPLE OF ALL ABILITIES, THAT WILL BE THE FIRST OF ITS KIND. THE STUDIO WORKED AS A COLLABORATIVE TEAM OF 13 MEMBERS. MY ROLES INCLUDED DESIGN COLLABORATOR, PROJECT MANAGEMENT, AND GRAPHICS. MY RESPONSIBILITY IN THESE ROLES INCLUDED DESIGNING 4 BUILDINGS ON THE SITE , COORDINATION AND DESIGN OF THE SITE DEVELOPMENT, AND RESPONSIBILITY OF ALL GRAPHICS PRODUCED THIS STUDIO ( IN PARTNERSHIP WITH RYAN DEBREE).

TOOLS USED: RHINO, SKETCHUP PRO, AUTOCAD, ADOBE SUITE


CLARENCE, NY

EASTERN HILLS MALL

4545 TRANSIT ROAD CLARENCE, NY

SITE LOCATION THE NETWORK | 63


THE SITE

LAND USE

er mm

su

wint

er

VEGETATION

NORT

H

TRANSPORTATION

SOLAR ANALYSIS

REGIONAL ANALYSIS THE NETWORK | 64


FINAL ADAPTATION

SPINE PLACEMENT

ANCHOR STORES

EXISTING HARDSCAPE

EXISTING MALL

FORM DEVELOPMENT THE NETWORK | 65


EXISTING MALL

FINAL SITE PLAN THE NETWORK | 66


VEHICULAR CIRCULATION

PEDESTRIAN CIRCULATION

THE NETWORK | 67

AUTOMATED BUS CIRCULATION


PEDESTRIAN SPINE THE NETWORK | 68


MAIN STREET

Main Vehicular Road

SHARED STREETS

Vehicular meets sub spine

Townhouse Street TOWNHOUSE STREETS

STREETSCAPE DESIGN THE NETWORK | 69


RESIDENTIAL REsidential 13%

40% bu

RESIDENTIAL

OFFICE/TECH

426,800 SQ. FT.

1,333,619 SQ.FT.

REsidential

Office/Tech

13%

35%

Retail RETAIL 15% 15%

40% built environment

REsidential

Office/Tech

Retail

Amenity/Community

13%

35%

15%

12%

40% built environment

60% non-built environment

REsidential

RETAIL

13%

AMENITY

493,894 SQ. FT.

Parking PARKING 15%

OFFICE/TECH Office/Tech 35%

379,958 SQ.FT.

40% built environment

REsidential

Office/Tech

Retail

13%

35%

15%

AMENITY Amenity/Community 12% 12%

40% built environment

PARKING

478,193 SQ. FT.

REsidential

Office/Tech

Retail

13%

35%

15%

40% built environment

MEDICAL

350,000 SQ.FT.

SITE PROGRAMMING

THE NETWORK | 70

60% non-b

Amenity/Community

Parking

12%

15% 60% non-built environment

MEDICAL Medical 10% 10%


THE HUB THE HUB IS DESIGNED AS A COMMUNITY RESOURCE CENTER FOR THE SITE. THE HUB HOUSES SPACES THAT ENGAGE COMMUNITY INVOLVEMENT. THIS INCLUDES PUBLIC GATHERING SPACES, LEARNING SPACES, A SMALL AUDITORIUM, AND A BOTANICAL GARDEN. THE NEWS STATION FORMERLY LOCATED IN INTERSTITIAL SPACE OF THE MALL HAS BEEN RELOCATED HERE, AND ACTS AS A ANCHOR. THE STRUCTURE INCLUDES THE ADAPTIVE REUSE OF THE FORMER MACY’S OF THE MALL, AS WELL AS NEW ADDITIONS.

RECREATION CENTER THE RECREATIONAL CENTER IS AN IMPORTANT AMENITY OF THE SITE. IT IS DESIGNED TO BE ACCESSIBLE TO ALL. IT HOUSES A DOUBLE GYMNASIUM SPACE WITH INDOOR TRACK ABOVE. IT ALSO INCLUDES A LARGE POOL FACILITY WITH INCLUSIVE LIFTS AND RAMPS. ADJACENT TO A GENEROUSLY SIZED WORK OUT ROOM IS A LIFT ASSISTED ROCK WALL, AND A VARIETY OF INDOOR COURTS.

BUILDING DESIGN THE NETWORK | 71


FINAL AXON THE NETWORK BOOK CONTAINING MORE INFORMATION, RESEARCH AND GRAPHICS CAN BE FOUND AT THE FOLLOWING

LINK: HTTPS://ISSUU.COM/MARYALLENSTUDENTPORTFOLIO/DOCS/THE_NETWORK THE NETWORK | 72


allenm@alfredstate.edu 518.779.9002

Mary Allen Student Portfolio  

Select Works from Undergraduate B.Arch a Alfred State

Mary Allen Student Portfolio  

Select Works from Undergraduate B.Arch a Alfred State

Advertisement