Page 1

Marula CafĂŠ July 2013


Programació July 2013 21:30 hrs. Concert

Deep Street Soul (Funk/AUS). Entrada: 6 € anticipada / 8 € taquilla

00.00 hrs. Dj Set

Turista Bang Bang + Antonio Requena

22:00 hrs. Concert

A Wamba Buluba R’n’R Club: Shake! (Soul, Rock, R&B/BCN). Entrada: 5 €

00.00 hrs. Dj Set

A Wamba Buluba R’n’R Club Dj’s

22:00 hrs. Concert

Super Spanish Combo (Afro Latin Hip Hop/BCN). Entrada: 4 €

00.00 hrs. Dj Set

La Crocanti + Rodrigo

22:00 hrs. Especial

Duke’s Palace. Entrada: 5 € (con cerveza)

01.00 hrs. Dj Set

The Presidentes

07 | Diumenge / Domingo

23.00 hrs. Jam + Dj

Latin Jam + Dj Timber

09 | Dimarts / Martes

22:00 hrs. Concert

Eddie Roberts West Coast Sounds (Funk/USA). Entrada: 8 € anticipada / 12 € taquilla

22:00 hrs. Concert

A Wamba Buluba R’n’R Club: Los Infierno (Garage Punk/MEX). Entrada: 8 €

00.00 hrs. Dj Set

Turista Bang Bang + Antonio Requena

22:00 hrs. Concert

A Wamba Buluba R’n’R Club: The Flamingo Tours (R&R, R&B/BCN). Entrada: 5 €

00.00 hrs. Dj Set

A A Wamba Buluba R’n’R Club Dj’s

00.00 hrs. Dj Set

The Funksinatras + Pablo Sánchez

22:00 hrs. Concert

Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra. Fiesta Balkanika. Entrada: 6 €

00.00 hrs. Dj Set

The Presidentes

03 | Dimecres / Miércoles

04 | Dijous / Jueves

05 | Divendres / Viernes

06 | Dissabte / Sábado

10 |

Dimecres / Miércoles

11 |

Dijous / Jueves

12 |

Divendres / Viernes

13 |

Dissabte / Sábado


Programació July 2013 14 |

Diumenge / Domingo

23.00 hrs. Jam + Dj

Latin Jam + Dj Timber

17 |

Dimecres / Miércoles

23.00 hrs. Dj Set

Turista Bang Bang + Antonio Requena

22:00 hrs. Concert

A Wamba Buluba R’n’R Club: The Vinylators (Psycho Garage Rock/MEX). Entrada: 8 €

00.00 hrs. Dj Set

Awanbabuluba R’n’R Club Dj’s

23.00 hrs. Dj Set

Dj Myfield + Pablo Sánchez

22:00 hrs. Especial

Duke’s Palace. Entrada: 5 € (con cerveza)

01.00 hrs. Dj Set

The Presidentes

23.00 hrs. Dj Set

Latin Jam + Dj Timber

22:00 hrs. Concert

Craig Shaw & The Backbones (Rock/UK). Entrada: TBC

00.00 hrs. Dj Set

Turista Bang Bang + Antonio Requena

22:00 hrs. Concert

A Wamba Buluba R’n’R Club: Reverend Beat-Man (R&R Gospel Blues/Suiza). Entrada: TBC

00.00 hrs. Dj Set

Awanbabuluba R’n’R Club Dj’s

18 |

Dijous / Jueves

19 |

Divendres / Viernes

20 | Dissabte / Sábado

21 |

Diumenge / Domingo

24 |

Dimecres / Miércoles

25 |

Dijous / Jueves

26 |

Divendres / Viernes

23.00 hrs. Dj Set

Dj Millie + Karim

27 |

Dissabte / Sábado

23.00 hrs. Dj Set

The Presidentes

28 | Diumenge / Domingo

23.00 hrs. Dj Set

Latin Jam + Dj Timber

Dimecres / Miércoles

23.00 hrs. Dj Set

Turista Bang Bang + Antonio Requena

31 |

Lunes y martes cerrado. Para cualquier duda o aclaración sobre la programación, póngase en contacto con: alicia@aliciaweb.es / nona@nonarubio.es


A Wamba Buluba R’n’R Club // Especial Tots els dijous. Todos los jueves.

Català A Wamba Buluba Club està creat per i per a amants de la música. Aquesta festa va a ajuntar dues de les grans passions del públic barceloní: la música i l’oci nocturn. Estem treballant per convertir aquest projecte en el nou club de referència de l’escena rock and soul de Barcelona. Concerts, sessions de djs i trobades feliços, la nit dels dijous al Marula Cafè atraurà a un públic àvid de referents musicals del so clàssic. Turista Bang Bang com a DJ resident més un convidat diferent cada dijous, seran els encarregats de preparar la fórmula per fer al públic saltar de l’emoció. Un còctel explosiu a base del millor de cada casa, l’efecte “rompepiernas” del rock’n roll i rhythm & blues afroamericà, el més desenfrenat del rockabilly nord-americà dels anys 50, el salvatge so del Garatge dels anys 60, la sensualitat de la música soul, els vertiginosos ritmes del surf i les elegants melodies del beat britànic. Castellano A Wamba Buluba Club está creado por y para amantes de la música. Esta fiesta va a juntar dos de las grandes pasiones del público barcelonés: la música y el ocio nocturno. Estamos trabajando para convertir este proyecto en el nuevo club de referencia de la escena rock y soul de Barcelona. Conciertos, sesiones de djs y encuentros felices, la noche de los jueves en el Marula Café atraerá a un público ávido de referentes musicales del sonido añejo. Turista Bang Bang como DJ residente más un invitado diferente cada jueves, serán los encargados de preparar la fórmula para hacer al público saltar de la emoción. Un cóctel explosivo a base de lo mejor de cada casa; el efecto “partepiernas” del rock´n roll y rhythm & blues afroamericano, lo mas desenfrenado del rockabilly estadounidense de los 50´s, el salvaje sonido del Garage de los 60´s, la sensualidad de la músic soul, los vertiginosos ritmos del Surf y las elegantes melodías del beat británico.


Duke’s Palace con Doc Scanlon’s Cool Cat Combo // Especial ball

Dissabtes 6 i 20 de 22.00 a 01.00 hrs. Entrada: Hasta las 22:30h gratis. A partir de las 22:30h 5 € y 8 € (con cerveza)

Català Pep i Emi són una de les parelles més expertes en lindy hop que pots trobar a Barcelona. Les seves classes de lindy són lliçons magistrals com ens ho demostraran aquesta nit. I és que els dissabtes nit Marula es trasllada a la gloriosa època de finals dels anys 20. Porta els teus millors gales (i les teves sabatilles més còmodes) per gaudir d’una autèntica nit de bon swing i ball, tal com el van popularitzar els afroamericans a Nova York el 1927 a la sala de ball Savoy Ballroom. Duke’s Palace comptarà amb l’actuació en directe de Doc Scanlon Cool Cat Blego, formació que integren Don Scanlon (contrabaix), Juli Aymi (clarinet), Mikha (violin, banjo i guitarra) i Marti Elies (bateria).

Castellano Pep y Emi son una de las parejas más expertas en lindy hop que puedes encontrar en Barcelona. Sus clases de lindy son lecciones magistrales como nos lo demostrarán esta noche. Y es que los sábados noche Marula se traslada a la gloriosa época de finales de los años 20. Lleva tus mejores galas (y tus zapatillas más cómodas) para disfrutar de una auténtica noche de buen swing y baile, tal y como lo popularizaron los afroamericanos en Nueva York en 1927 en la sala de baile Savoy Ballroom. Duke’s Palace contará con la actuación en directo de Doc Scanlon Cool Cat Combo, formación que integran Don Scanlon (contrabajo), Juli Aymi (clarinete), Mikha (violin, banjo y guitarra) y Marti Elies (bateria).


Deep Street Soul (Funk/AUS) // Concert

Dimecres 3 / Miércoles 3. 21.30 hrs. Entrada: 6 € / 8 € . Venta anticipada: www.notimuki.com

Català A l’avantguarda del soul i el funk més internacional, i directament des d’Austràlia, Deep Street Soul es van formar en 2006 com a grup instrumental, emergint en l’escena de Melbourne amb actuacions on rendien tribut als seus herois dels 60, especialment a sons com els de The Meters o Booker T & The MGs. És llavors quan el segell local Jaycee’s edita dos 45s al grup, discos que s’esgoten en poc temps, i que arriben a les mans del segell britànic Freestyle Records, amb el qual la banda acaba fitxant en 2008. El seu àlbum debut, “Deep Street Soul”, surt en 2009, on destaca una versió del tema “Kick Out The Jams” de MC5 gravada al costat de la cantant Tina Turner i mesclada per Wayner Kramer, el mateix guitarrista de MC5, i que va definir el tema com “la millor versió de la cançó mai gravada”. L’àlbum, que va tenir un excel·lent acolliment internacional i bones crítiques a Europa i EUA, fou presentat en una gira europea en 2010. Després de multitud de concerts, a la fi de 2011 el grup decideix afegir la veu principal de “Mighty May” a la seva formació. Deep Street Soul trenca llavors amb el seu estil de grup instrumental i torna a ajuntar-se amb Freestyle Records per treure un segon disc “Look Out, Watch Out”. De nou l’àlbum aconsegueix excel·lents crítiques a tot el món, i la banda decideix de nou ampliar la seva formació incloent una secció de vents, formació amb la qual es converteixen en una de les bandes de referència del panorama funk internacional. Castellano A la vanguardia del soul y el funk más internacional, y directamente desde Australia, Deep Street Soul se formaron en 2006 como grupo instrumental, emergiendo en la escena de Melbourne con actuaciones donde rendían tributo a sus héroes de los 60, en especial a sonidos como los de The Meters o Booker T & The MGs. Es entonces cuando el sello local Jaycee’s edita dos 45s al grupo, discos que se agotan en poco tiempo, y que llegan a manos del sello británico Freestyle Records, con el que la banda acaba firmando en 2008. Su álbum debut, “Deep Street Soul”, sale en 2009, donde destaca una versión del tema “Kick Out The Jams” de MC5 grabada junto a la cantante Tina Turner y mezclada por Wayner Kramer, el mismo guitarrista de MC5, y que definió el tema como “la mejor versión de la canción jamás grabada”. El álbum, que tuvo una excelente acogida internacional y buenas críticas en Europa y EEUU, fue presentado en una gira europea en 2010. Tras multitud de conciertos, a finales de 2011 el grupo decide añadir la voz principal de “Mighty May” a su formación. Deep Street Soul rompe entonces con su estilo de grupo instrumental y vuelve a juntarse con Freestyle Records para la salida del segundo disco del grupo “Look Out, Watch Out”. De nuevo el álbum logra excelentes críticas en todo el mundo, y la banda decide de nuevo ampliar su formación incluyendo una sección de vientos, formación con la que se convierten en una de las bandas de referencia del panorama funk internacional.

21:00 hrs. - Puertas 21:30 hrs. - Casimiro Funk 22:30 hrs. - Deep Street Soul


Shake! (Soul, Rock, R&B/BCN) // Concert Dijous 4 / Jueves 4. 22.00 hrs. Entrada: 5 €

Català Tremenda banda de soul rock, rhytm&blues, de Barcelona l’estil del qual és hereu directe del so Stax, Atlantic de finals dels 60. Entre els seus components trobem membres d’importants bandes barcelonines i internacionals com The Capaces (amb l’espectacular Martillo coma front-woman), Dr. Calypso, Running Riot així com musics de reconegut presitigi. Castellano Tremenda banda de soul rock, rhytm&blues, de Barcelona cuyo estilo es heredero directo del sonido Stax, Atlantic de finales de los 60. Entre sus componentes se cuentan miembros de importantes bandas barcelonesas e internacionales como The Capaces (con la espectacular Martillo como front-woman), Dr. Calypso, Running Riot asi como musicos de reconocido presitigio.


Super Spanish Combo (Afro Latin Hip Hop/BCN) // Concert Dimecres 5 / Viernes 5. 22.00 hrs. Entrada: 4 €

Català Super Spanish Combo neix a Barcelona a la fi de 2010, de la unió de diversos músics, de diversos estils: hip-hop-funk amb salsa, cumbia, reggae... amb una clara missió: crear un so nou, original i identificatiu, compaginant principalment sonoritats llatines i africanes... samples i instruments es fonen, construint un pont entre el nou i l’antic. Els ritmes cadenciosos africans i llatins, es barregen amb uns altres mes secs funk/hip-hop, melodies amb son s’entrellaçen amb un rap percutant, que embolica lletres amb contingut, on sempre hi trobem espai pel missatge, les històries quotidianes, o simplement per a la festa. A final del 2011 treuen el seu primer lp “Llegó el Combo” (Freshkingdom records) editat en vinil i digital. El disc el formen 10 temes, en els quals es descobreixen una a una totes les seves influències, cançons alegres i molt ballables. Gràcies a aquesta original barreja, la seva música s’escolta més enllà dels països llatins, tenint distribució física fins i tot a Japó. En directe es presenten un cantant (veu/güiro),un mc (veu, bongos),un dj, un conguero, un saxo, més convidats... El seu directe és bastant divertit i animat, el dj juga amb els músics i molts temes acaben en pura improvisació musical. Super Spanish Combo us conviden a la festa, amb la seva Afro Latin Hip-hop! Castellano Super Spanish Combo nace en Barcelona a finales de 2010, de la unión de diversos músicos, de diversos estilos: Hip HopFunk con Salsa, Cumbia, Reggae... con una clara misión: crear un sonido nuevo, original e identificativo, compaginando principalmente sonoridades latinas y africanas... samples e instrumentos se funden, construyendo un puente entre lo nuevo y lo antiguo. Los ritmos cadenciosos africanos y latinos, se mezclan con otros mas secos funk/hip hop, melodias soneadas se entralazan con un rap percutante, que envuelve letras con contenido, donde siempre cabe lugar para el mensaje, las historias cotidianas, o simplemente para la fiesta. A final del 2011 saca su primer lp “Llegó el Combo” (Freshkingdom records) editado en Vinilo y digital. El disco está compuesto por 10 temas, en los que se descubren una a una todas sus influencias, canciones alegres y muy bailables. Gracias a esta original mezcla, su música se escucha más allá de los países latinos, teniendo distribución física incluso en Japón. En directo se presentan un cantante (voz/güiro),un mc (voz, bongos),un dj, un conguero, un saxo, más invitados... Su directo es bastante divertido y animado, el dj juega con los músicos y muchos temas acaban en pura improvisación musical… Super Spanish Combo os invitan a la fiesta, con su Afro Latin Hip Hop!


Eddie Roberts West Coast Sounds (Funk/USA) // Concert

Dimarts 9 / Martes 9. 22.00 hrs. Entrada: 8 €/12 €. Venta anticipada: Funk & Soul Records. Ronda Sant Pau 17-19

Català West Coast Sounds no és solament el nom del nou projecte del mestre de la guitarra soul jazz Eddie Roberts, és literalment una referència directa al punt en què es troba de la seva extraordinària vida. Es tracta d’un somni fet realitat, el d’aquest nadiu de gales que sempre va somiar amb viure i fer música a la seva ciutat favorita, Sant Francisco. El fundador rodamón de The New Mastersounds ha visitat moltes metròpolis, però mai va aconseguir treure’s del cap a la ciutat al costat de la badia i als seus fans. Fa 2 anys, Roberts va agafar les seves maletes i va partir cap a l’oest de manera permanent. Va tornar a connectar amb el virtuós del Hammond B3 i conegut del Boom Boom Room Wil Blades. Va conèixer al baterista Jermal Watson (Dirty Dozen Brass Band) en el Jam Cruise de l’any passat. I, quan va grabar amb els vents de Jazz Màfia, Joe Cohen i Mike Olmos, en el disc de The New Mastersounds “Out On The Faultline”, Roberts va tenir una epifania: “Em vaig adonar de lo bons que eren i això em va donar una idea”, diu Roberts. “Els vents automàticament canvien el so, encara que diria que el groove i el so en general s’aproxima més a The New Mastersounds que el meu material com a solista, que sempre ha estat més jazz de club” Independentment del grup o la posada en escena, la guitarra de Roberts sempre és visceral i funky. Grant Green i Leo Nocentelli de The Meters sempre són referències que surten a la superficie. Castellano West Coast Sounds no es solo el nombre del nuevo proyecto del maestro de la guitarra soul jazz Eddie Roberts, es literalmente una referencia directa al punto en que se encuentra de su extraordinaria vida. Se trata de un sueño hecho realidad, el de este nativo de gales que siempre soñó con vivir y hacer música en su ciudad favorita, San Francisco. El fundador trotamundos de The New Mastersounds ha visitado muchas metrópolis, pero nunca consiguió sacarse de la cabeza a la ciudad junto a la bahía y a sus fans. Hace 2 años, Roberts cogió sus maletas y partió hacia el oeste de manera permanente. Volvió a conectar con el virtuoso del Hammond B3 y conocido del Boom Boom Room Wil Blades. Conoció al baterista Jermal Watson (Dirty Dozen Brass Band) en el Jam Cruise del año pasado. Y. cuando los responsables de los vientos de Jazz Mafia, Joe Cohen y Mike Olmos, grabaron junto a él en el disco de The New Mastersounds ‘Out on the Faultline’, Roberts tuvo una epifanía: “Me di cuenta de lo buenos que eran y eso me dio una ide”, dice Roberts. Los vientos automáticamente cambian el sonido, aunque diría que el groove y el sonido en general se aproxima más a The New Mastersounds que a mi material como solista, que siempre ha sido más jazz de club”. Independientemente del grupo o la puesta en escena, la guitarra de Roberts siempre es visceral y funky. Retazos de Grant Green y Leo Nocentelli de The Meters siempre salen a la superficie como referentes.


Los Infierno (Garage Punk/MEX) // Concert Dimecres 10 / Miércoles 10. 22.00 hrs. Entrada: 8 €

Català Desde Mexico DF, Los Inferno són un combo de garatge punk format per Chok Fermoso (veu), Caleb Franco (baix), Crunchy Lopez (guitarra), Sabu (guitarra) i Kasko (bateria), procedents de dues de les bandes mexicanes més llegendàries, Lost Acapulco i Los Explosivos. Formats al novembre de 2009, Los Inferno van començar a compondre el seu propi material des del principi, convertint-se en una salvatge banda de garatge, elegant, sempre vestida amb les seves millors gal·les i preparats per rockejarrrr!!!! Amb el seu hit “Soy El Rock&Roll” aviat van participar en el recopilatori Wild Sazanami Beat vol. 5 del segell japonès Sazanami. El seu primer disc, Salvaje, va ser produit pel Wild Evel de The Incredible Staggers i el va masteritzar Shaking Mattews, un altre Stagger. Salvaje inclou tretze talls, entre ells Todos Estos Años, en el qual col·labora el mític Erwin Flores, cantant de les llegendària banda peruana Los Saicos, que no havia gravat res en quaranta-cinc anys! Castellano Desde Mexico DF, Los Inferno son un combo de garage punk formado por Chok Fermoso (voz), Caleb Franco (bajo), Crunchy Lopez (guitarra), Sabu (guitarra) y Kasko (batería), procedentes de dos de las bandas mexicanas más legendarias, Lost Acapulco y Los Explosivos. Formados en noviembre de 2009, Los Inferno comenzaron a componer su propio material desde el principio, convirtiéndose en una salvaje banda de Garage, elegante, siempre vestida con sus mejores galas y preparados para rockearrrr!!!! Con su hit Soy El Rock&Roll pronto participaron en el recopilatorio Wild Sazanami Beat vol. 5 del sello japonés Sazanami. Su primer disco, Salvaje, lo produjo Wild Evel de The Incredible Staggers y lo masterizó Shaking Mattews, otro Stagger. Salvaje incluye trece cortes, entre ellos Todos Estos Años, en el que colabora el mítico Erwin Flores, cantante de las legendaria banda peruana Los Saicos, que no había grabado nada en cuarenta y cinco años!


The Flamingo Tours (R&R, R&B/BCN) // Concert Dijous 11 / Jueves 11. 22.00 hrs. Entrada: 5 €

Català Flamingo Tours és una banda de rock n’roll arrelada en la tradició més salvatge de la música popular i que respira aromes diverses i profunds. Rhythm n’ blues d’exotisme cavernós i la trobada de cinc músics- cinc sabors- cinc animals. els germans Flaming, separats en la seva infància per les aventures de Serena Flaming, que va viatjar durant tota la seva vida fent exhibicions de wrestling femení, prenen el nom de la famosa agència de viatges de la costa oest, Flamingo Tours, fundada en 1957. Reunits a Los Angeles l’any passat, l’àvia Flaming, Jade, de 83 anys els va encomanar una missió: “Heu passat molt temps separats pel mal cap de la vostra mare. Ara heu de romandre units i viatjar a tots els racons del món. És la voluntat del vostre avi. Us deixo l’agència i diners suficients per emancipar-vos”. (Els va deixar un parell de dòlars hawaians i va sortir de l’habitació..) Comença el viatge... Castellano Flamingo Tours es una banda de rock n’ roll arraigada en la tradición más salvaje de la música popular y que respira aromas diversos y profundos.. rhythm n’blues de exotismo cavernoso y el encuentro de cinco músicos- cinco sabores- cinco animales. Los hermanos Flaming, separados en su infancia por las aventuras de Serena Flaming, que viajó durante toda su vida haciendo exhibiciones de wrestling femenino, toman el nombre de la famosa agencia de viajes de la costa oeste, Flamingo Tours, fundada en 1957. Reunidos en Los Ángeles el año pasado, la abuela Flaming, Jade, de 83 años les encomendó una misión: “habéis pasado mucho tiempo separados por la mala cabeza de vuestra madre. Ahora tenéis que permanecer unidos y viajar a todos los rincones del mundo. Es la voluntad de vuestro abuelo. Os dejo la agencia y dinero suficiente para emanciparos”. (Les dejó un par de dólares hawaianos y salió de la habitación..) Empieza el viaje...


Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra - Fiesta Balkanika // Concert Dissabte 13 / Sábado 13. 22.00 hrs. Entrada: 6 €

Català Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra (BGKO) és una gran família que reuneix nòmades moderns, europeus i mediterranis, units gràcies a la seva passió per la música gipsy i klezmer. Aquests viatgers recuperen cançons populars i antigues, de vegades oblidades, de la cultura musical de tots els gitanos dels Balcans, Romania, Hongria, Polònia i Orient Mitjà. BGKO també reinterpreta en clau moderna la música klezmer, tradició dels emigrants jueus a Europa de l’Est. BGKO representa la barreja explosiva dels millors “gadjos” de l’escena barcelonina. Castellano Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra (BGKO) es una gran familia que reúne nómadas modernos, europeos y mediterráneos, unidos gracias a su pasión por la música gipsy y klezmer. Estos viajeros recuperan canciones populares y antiguas, a veces olvidadas, de la cultura musical de todos los gitanos de los Balcanes, Rumanía, Hungría, Polonia y Oriente Medio. BGKO también reinterpreta en clave moderna la música Klezmer, tradición de los emigrantes judíos en Europa del Este. BGKO representa la mezcla explosiva de los mejores “gadjos” de la escena barcelonesa.


The Vinylators (Psycho Garage Rock/MEX) // Concert Dijous 18 / Jueves 18. 22.00 hrs. Entrada: 8 €

Català Les Vinylators són un grup de noies apassionades i amants fervents del rockNroll dels 60, que reprenen els sons bruts de les guitarres fuzzejades, els òrgans intensos, panderos, cors i balls a gogo donant-li un toc molt especial. Inicien a principis de 2011, amb entrades i sortides d’algunes integrants es mantenen fins a principis de 2012 quan formen la seva alineació definitiva, amb la qual graven el seu primer àlbum de llarga durada titulat “Agente Naranja” en Grabaxiones Alicia. Castellano Las Vinylators son un grupo de chicas apasionadas y amantes fervientes del rockNroll de los 60, que retoman los sonidos sucios de las guitarras fuzzeadas, los órganos intensos, panderos, coros y bailes a gogo dándole un toque muy especial. Inician a principios de 2011, con entradas y salidas de algunas integrantes se mantienen hasta principios de 2012 cuando forman su alineación definitiva, con la cual graban su primer álbum de larga duración titulado “Agente Naranja” en Grabaxiones Alicia.


Craig Shaw & The Backbones (Rock/UK) // Concert Dimecres 24 / Miércoles 24. 22.00 hrs. Entrada: 6 €

Català CRAIG SHAW: Músico multi instrumentista y activista social, fundó su propia compañía como director musical de Fujam Mùsic multi instrumentista i activista social, va fundar la seva pròpia companyia com a director musical de Fujam Ltd. que organitzava tallers musicals per a la inserció en la comunitat de joves reclusos i en perill d’exclusió social, va desplegar els seus arts musicals ja fa gairebé dos decades com a lider de la mitica banda Rockabilly Londinenca Bopshack Stompers alhora que combinava la seva tasca com a facilitador musical en Core Arts, associació benefica d’artistes i musics amb seu a l’Est de Londres que intentava ajudar a persones amb problemes greus de salut mental a traves de la musica i l’art. Desprès del període rockabilly va ser membre fundador i de nou lider del combo de blues vintage i primitiu THE EXCELLOS que saccejà l’escena londinenca del gènere recuperant els ritmes més bàsics de l’estil convertint-se en poc temps i un grapat de senzills en abanderats del blues original i requerit per actuar en multitud d’esdeveniments i festivals al llarg del planeta Castellano CRAIG SHAW: Músico multi instrumentista y activista social, fundó su propia compañía como director musical de Fujam Ltd. que organizaba talleres musicales para la inserción en la comunidad de jóvenes reclusos y en peligro de exclusión social, desplegó sus artes musicales ya hace casi dos décadas como líder de la mítica banda Rockabilly Londinense Bopshack Stompers a la vez que combinaba su labor como facilitador musical en Core Arts, asociación benéfica de artistas y músicos con sede en el este de Londres que intentaba ayudar a personas con problemas graves de salud mental a través de la música y el arte. Después del periodo rockabilly fue miembro fundador y de nuevo líder del combo de blues vintage y primitivo THE EXCELLOS que sacudió la escena londinense del genero recuperando los ritmos más básicos del estilo convirtiéndose en poco tiempo y un puñado de sencillos en abanderados del blues original y requerido para actuar en multitud de eventos y festivales a lo largo del planeta.


Reverend Beat-Man (R&R Gospel Blues/Suiza) // Concert Dijous 25 / Jueves 25. 22.00 hrs. Entrada: TBC

Català Reverend Beat Man no és un One Man Band a l’ús com tots aquells que recorren el planeta en aquest moment... Reverend Beat Man és una missió! Una Missió de l’Església del blues trash! Acompanyat de la seva guitarra i la seva mini-bateria, el Reverend predica des de les seves històries, històries sobre la mort, la vida, l’assassinat, l’amor perdut i la recerca de la Llum! El seu és un nou camí per predicar l’Evangeli, de forma crua i primitiva i amb endimoniades racions de blues trash, rock&roll primitiu i Gospel! Podeu creure’m, germans i germanes, Reverend Beat Man us portarà pel mal camí!!! Castellano Reverend Beat Man no es un One Man Band al uso como todos aquellos que recorren el planeta en este momento... Reverend Beat Man es una misión! Una Misión de la Iglesia del blues trash!... Acompañado de su guitarra y su mini-batería, el Reverendo predica desde sus historias, historias sobre la muerte, la vida, el asesinato, el amor perdido y la búsqueda de la Luz! Lo suyo es un nuevo camino para predicar el Evangelio, de forma cruda y primitiva y con endemoniadas raciones de blues trash, rock&roll primitivo y gospel! Podéis creerme, hermanos y hermanas, Reverend Beat Man os llevará por el mal camino!!!


INFO DJ’S // catalá DIMECRES : TURISTA BANG BANG + ANTONIO REQUENA Antonio Requena és un d’aquests djs incombustibles i amb una visió musical que abasta des del so més 70’s als ritmes més contemporanis. Especialista en l’electrònica més calenta, és responsable dels recopilatoris de la casa, els MarulaSoul, Aixa com a coordinador amb El Señor Lobo de la col·lecció de 7 “ MarulaSoulFood. Li acompanyarà aquesta nit també Turista Bang Bang. DIJOUS: A WAMBA BULUBA R’N’R CLUB DJ’S

Turista Bang Bang com a DJ resident més un convidat diferent cada dijous, seran els encarregats de preparar la fórmula per fer al públic saltar de l’emoció. Un còctel explosiu a base del millor de cada casa, l’efecte “rompepiernas” del rock’n roll i rhythm & blues afroamericà, el més desenfrenat del rockabilly nord-americà dels anys 50, el salvatge so del Garatge dels anys 60, la sensualitat de la música soul, els vertiginosos ritmes del surf i les elegants melodies del beat britànic. DIVENDRES 5: LA CROCANTI + RODRIGO DJ Inocuo i Dj Helios són sempre sinònim de funk, i el funk és pur groove: baixos i percussions potents que faran que els peus et vagin sols i els malucs encara més. Cura no se’t desencaixin. Aquesta nit vindran acompanyats d’un dels djs residents més estimats: Pablo Sánchez. DIVENDRES 12: THE FUNKSINATRAS + PABLO SÁNCHEZ DJ Inocuo i Dj Helios són sempre sinònim de funk, i el funk és pur groove: baixos i percussions potents que faran que els peus et vagin sols i els malucs encara més. Cura no se’t desencaixin. Li acompanyarà aquesta nit el nostre incombustible dj resident venezolà, Pablo Sánchez. DIVENDRES 19: DJ MYFIELD + PABLO SÁNCHEZ Doble sessió per a aquesta nit, per una banda rebrem la visita de DJ Myfield i per l’altra al nostre habitual Pablo Sánchez. Dj Mayfield porta ja uns anys recorrent els locals de Barcelona i rodalies amb la seva maleta de 7” Les seves sessions van del northern soul al funk, passant pel boogaloo o la música brasilera. És habitual de les cabines del Koitton Club o el Soul Kitchen, però també ha punxat a la [2] d’Apolo o al bar del Sidecar. Ara arriba al Marula amb una selecció de cançons concebudes per no parar de ballar. DIVENDRES 26: DJ MILLIE + KARIM La carrera musical de Dj Millie va començar a una de les estacions de ràdio més famoses de Londres, Kiss 100 FM. El fet de treballar amb els millors DJs i a la exposició a diversos gèneres de la música van ajudar a configurar a l’actual DJ, experimentada a l’escena londinenca. Millie va començar a crear el seu eclèctic estil a diversos llocs de tota Europa. Va ser a Marbella, Espanya, on ella es va oferir per a punxar en un club de platja i un programa de ràdio diari, i va decidir quedar-se. Després d’introduïr-se en Marbella, la pròxima estació va ser Barcelona. Les seves punxades van ser la sensació de l’estiu a Sotavento i també a la Costa Brava. A Barcelona va punxar a l’OCaña, Ultramarinos, Diobar...


INFO DJ’S // catalá DISSABTES: THE PRESIDENTES Harry Callahan, Machito i Dondecaben2caben3, aka The Presidents. Un viatge per tot l’espectre musical de la música negra. Callahan, o el que és el mateix, el 50% de Boogie Junkies, és un promotor i habitual de l’Apol·lo amb sessions de soul, funk i disc i ha acompanyat als plats a djs de la talla de Ian Wright o Keb Darge. Per la seva banda, Dj Machito (Oriol) és un bon col·leccionista de jazz, funk i rare grooves, sense oblidar-nos dels seus vinils de latin. I Antonio Requena promet una bona sessió de jazz funk amb la qual serà impossible quedar-se assegut. Un mandat regit pels millors punts forts de cada dj, disposats a oferir abans que res soul, jazz, boogaloo, disc, soul, funk... DIUMENGES: LATIN JAM + DJ TIMBER Nova sessió de jam session per posar fi al cap de setmana. També ens acompanyarà DJ Timber, el nom que emmascara a aquest DJ irlandès, que nit rere nit ens ha demostrat ser tot un expert en ritmes latin i soul. Ell posarà punt i final al diumenge de la manera més digna i bailonga possible.


INFO DJ’S // castellano MIÉRCOLES: TURISTA BANG BANG + ANTONIO REQUENA Antonio Requena es uno de esos djs incombustibles y con una visión musical que abarca desde el sonido más 70’s los ritmos más contemporáneos. Especialista en la electrónica más caliente, es responsable de los recopilatorios de la casa, los MarulaSoul, así como coordinador con El Señor Lobo de la colección de 7 “MarulaSoulFood. Esta noche le acompañará también Turis , del Awambabuluba, a los platos. JUEVES: A WAMBA BULUBA R’N’R CLUB DJ’S

Turista Bang Bang como DJ residente más un invitado diferente cada jueves, serán los encargados de preparar la fórmula para hacer al público saltar de la emoción. Un cóctel explosivo a base de lo mejor de cada casa; el efecto “partepiernas” del rock´n roll y rhythm & blues afroamericano, lo mas desenfrenado del rockabilly estadounidense de los 50´s, el salvaje sonido del Garage de los 60´s, la sensualidad de la músic soul, los vertiginosos ritmos del Surf y las elegantes melodías del beat británico. VIERNES 5: LA CROCANTI + RODRIGO Nuestra dj femenina La Crocanti ha logrado hacerse un hueco importante en nuestro Marula gracias a su buen gusto a los platos. En esta ocasión, prepara una sesión disco de finales de los setenta y primeros 80 mezclado con boogie para quemar la pista de baile hasta altas horas. VIERNES 12: THE FUNKSINATRAS + PABLO SÁNCHEZ DJ Inocuo y Dj Helios son siempre sinónimo de funk, y el funk es puro groove: bajos y percusiones potentes que harán que los pies te vayan solos y las caderas todavía más. Cuidado no se te desencajen. Le acompañará esta noche el ‘capo’ del Marula: el gran Antonio Requena. Le acompañará esa noche nuestro incombustible venezolano residente, Pablo Sánchez. VIERNES 19: DJ MYFIELD + PABLO SANCHEZ Doble sesión para esta noche, por un lado recibiremos la visita de DJ Myfield y por otro la de Pablo Sánchez. Dj Mayfield lleva ya unos años recorriendo los locales de Barcelona y alrededores con su maleta de 7 pulgadas. Sus sesiones van del Northern Soul al Funk, pasando por el boogaloo o la música brasileña. Es habitual de las cabinas del Koitton Club o el Soul Kitchen, pero también ha pinchado en la [2] de Apolo o el bar del Sidecar. Ahora llega al Marula con una selección de canciones concebidas para no parar de bailar. VIERNES 26: DJ MILLIE + KARIM La carrera musical de Dj Millie empezó en una de las estaciones de radio más famosas de Londres, Kiss 100 FM. Trabajar con los mejores DJ y la exposición a diversos géneros de la música ayudaron a configurar a la actual DJ, curtida en la escena londinense. Millie empezó a perfilar su estilo ecléctico de diversos lugares de toda Europa. Fue en Marbella, España, que ella se ofreció para pinchar en un club de playa y un programa de radio diario y decidió quedarse. Después de introducirse en Marbella, la siguiente parada fue en Barcelona. Sus pinchadas fueron la sensación del verano de Sotavento y también de la Costa Brava. En Barcelona, pinchó en Ocaña, Ultramarinos, Diobar...


INFO DJ’S // castellano SÁBADOS: THE PRESIDENTES Harry Callahan, Machito y Dondecaben2caben3, aka The Presidentes. Un viaje por todo el espectro musical de la música negra. Callahan o, lo que es lo mismo, el 50% de Boogie Junkies, es promotor y habitual del Apolo con sesiones de soul, funk y disco. Por su parte, Dj Machito (Oriol) es un buen coleccionista de jazz, funk y rare grooves, sin olvidarnos de sus vinilos de latin. Y Antonio Requena, que promete una buena sesión de jazz funk con la que será imposible quedarse sentado. Un mandato regido por los mejores puntos fuertes de cada dj, dispuestos a ofrecer ante todo soul, jazz, bogaloo, disco, soul, funk... DOMINGOS: LATIN JAM + DJ TIMBER Nueva jam session para poner fin al fin de semana. Nos acompañará DJ Timber, el nombre que enmascara a este DJ irlandés, que noche tras noche nos ha demostrado ser todo un experto en ritmos latin y soul para poner colofón al domingo de la forma más digna y bailonga posible.


PREUS I HORARI SALA Marula Café Marula Café és un oasi de música negra, en cos i ànima, ubicat en el cor del barri Gòtic de Barcelona. La seva proposta no podia ser més clara ni tampoc més àmplia: funk, soul, jazz, boogaloo, disco, dancehall, old school, beats, swing, rare grooves i un llarg etcètera de sons orgànics i ballables, sense concessions, per als amants del black sound en tota la seva essència. Això és Marula. Ni més, ni menys. Marula Café està obert de dilluns a diumenge. Horari sala (excepte concerts i festes especials) Dimecres, dijous i diumenge de 23.00 a 05.00 h. Divendres i dissabte de 23.30 a 06.00 h. Preu d’entrada normal (excepte concerts i festes especials) Fins a les 02 hrs: entrada gratuïta A partir de les 02 hrs: 10 € (consumició incl.)

Marula Café Marula Café es un oasis de música negra, en cuerpo y alma, en pleno corazón del barrio Gótico de Barcelona. Su propuesta no podía ser más clara, y tampoco más amplia: funk, soul, jazz, boogaloo, disco, dancehall, old school, beats, swing, rare grooves, y un largo etcétera de sonidos orgánicos y bailables, sin concesiones, para los amantes del black sound en todo su esplendor. Eso es Marula. Ni más, ni menos. Marula Café Barcelona está abierto de lunes a domingo. Horario sala (excepto conciertos y fiestas especiales) Miércoles, jueves y domingo de 23.00 a 05.00 h. Viernes y sábado de 23.30 a 06.00 h. Precio entrada normal (excepto conciertos y fiestas especiales) Hasta las 02 hrs: entrada gratuita A partir de las 02 hrs: 10 € (consumición incl.)


Contacte de premsa Alicia Rodríguez + 34 653 778 998 alicia@aliciaweb.es Nona Rubio + 34 635 436 181 nona@nonarubio.es Marula Café Barcelona Calle Escudellers, 49 + info: www.marulacafe.com

+ Marula café

Marula Café Barcelona julio 2013  
Marula Café Barcelona julio 2013  

Agenda de sesiones y conciertos julio 2013 Marula Café Barcelona C/ Escudellers, 49 - Barcelona

Advertisement