Page 1

magazine Vakblad voor kindermode in de Benelux

11e jaargang, nr.4 2013


052

inhoud

026

029

010

HOE GING ‘IE?

JEANSSPECIAL

Een terugblik op het afgelopen verkoopseizoen

Al het nieuws op jeansgebied, inclusief een interview met Vingino’s Bennie Dekker

Pagina 010

TRENDS De zomertrends voor 2014 Pagina 015

16 VRAGEN Lemarti Fashion Agency

“We zitten al twintig jaar in het vak, maar elk seizoen is anders” Pagina 026

008

kids

Pagina 029

REPORTAGE Een kijkje in de keuken van Kiezeltje Pagina 052

INTERVIEW Nieuw kledingmerk June-D gaat voor het wow-effect Pagina 062


Inhoud

093

070

086

UIT DE KINDERSCHOENEN

BABYSPECIAL

Zo gaat het met kledingmerk Little Miss Juliette

Al het nieuws op babygebied, inclusief een overzicht van verkoopresultaten

Pagina 070

Pagina 093

WINKELINTERVIEW

ADEKWAAD

Winkelketen Houtbrox heeft grootse plannen Inkoopster Cindy Meurs:

Over hebberigheid en prijspijn

“Ik sta open voor anderen die in onze deals willen delen”

ONDERNEMEN & RECHT

Pagina 086

138

Pagina 116

Namaak op beurzen Pagina 130

BEURSNIEUWS Pagina 138

kids

009


Trends

THE NATIVES Key items & artworks: Artworks met veren en indianentooien – azteken motieven – franjes en kralen – tie & dip dyes – ikat breisels – Mexicaanse weefsels en dessins – kaftan vormen – multicolor strepen – denim shirts – damaged blue jeans – folklore vestjes – mouwloze waistcoats.

016

kids


Trends

HAPPY GRAPHICAL Key items & artworks: ‘50 jurkjes – boordkraagjes – colored jeans – bi-color strepen – sport basics – pique en interlock – retro bowlingshirts – biker jacks – sweatshirts – crispy shirts – mini shorts – grafische dessins – kleine vestjes – klok en plooirokjes – gestreepte broeken en shorts – mini ruitjes – capri broekjes – flare pants – denim waistcoats.

kids

017


“WE HEBBEN BEST EEN HEEL LEUK LEVEN!”

16 vragen

RUI EN TRIX VARELA NUNES

eigenaren Lemarti Fashion Agency Het bedrijf Lemarti Fashion Agency dankt zijn naam niet aan de Portugese roots van Rui Varela Nunes. Het was de opa van Trix die ter inspiratie diende: hij trad onder de naam Lemarti op als goochelaar. Het succes­ volle agentschap, met onder andere Jottum en Ariana Dee, draait op plezier en gezelligheid. Dat straalt dan ook van eigenaren Trix en Rui af.

026

kids

Waarom hebben jullie een eigen agentschap opgericht? Rui: “We hebben allebei bij Barbara Farber gewerkt en hebben verschil­lende functies binnen het bedrijf gehad. Drie jaar geleden werden we benaderd om de verkoop voor Jottum te doen. We hebben beide zo’n twintig jaar ervaring en zijn dus echt ouwe rotten in het vak, om het maar zo te noemen. Samen hebben we de grote stap genomen en al gauw vroegen we ons af waarom we dit niet veel eerder al hadden gedaan.”


16 Vragen

Hoe ziet het merkenpakket er nu uit? Rui: “Vrij snel na Jottum kregen we Sarabanda erbij, daarna volgde Ariana Dee, Lili Shoes en we hebben een tijdje Cakewalk gedaan. Inmiddels zijn we gestopt met Sarabanda en heeft New Fashion Kids Cakewalk weer in eigen beheer genomen.” Hoe was het om de showroom in te richten? Trix: “Al vanaf het begin van ons agentschap halen we allerlei spullen uit het buitenland. Toen we dat seizoen naar de Pitti in Italië gingen, zag ik heel leuke kopjes met schotels. Ze waren lekker kitsch en kleurrijk, maar erg aan de prijs. Op de laatste dag, een uur voor we naar het vliegveld moesten, heb ik ze alsnog gekocht. Ik móest ze hebben. En tijdens een andere trip hebben we leuke deurknopjes op de kop getikt. Elk seizoen willen we andere deurknopjes op de kastdeuren in de showroom.” Kopen jullie ook veel buitenlandse spullen voor thuis? Trix: “Zeker, ik heb thuis drie complete serviezen staan. Ik heb er geen plek voor want we hebben een normaal huis, maar ik vind een gedekte tafel met een compleet servies zo mooi! We houden van kunst, op een zo breed mogelijke manier.”

Wat staat er op de wishlist van vakantiebestemmingen? Beide tegelijk: “Tokio!” Rui: “Een bevriende fotograaf is er onlangs geweest en toen we de foto’s zagen, wisten we dat we er heen moesten gaan. Het plan was om eerder al te gaan, maar toen kwam de aardbeving en hebben we de reis uitgesteld. Zuid-Afrika staat ook bovenaan, dat lijkt ons geweldig.” Waar gaat de reis dit jaar heen? Rui: “Misschien gaan we in september nog even langs mijn moeder in Portugal, we kijken het even aan. We zijn net terug van een lange reis door Amerika. Daar hebben we ook een mooi souvenir aan overgehouden: een eigen kledingmerk!” Vertel! Rui: Veel mensen zullen het gek vinden, omdat ze ons zien als meisjeskledingspecialist. Maar dit seizoen lanceren we ons eigen jongens­merk: Twentynine Palms. Het is preppy, maar stoer. We hebben het merk samen met een styliste en bevriende zakenrelatie opgezet en sinds een klein maandje is het officieel. De collectie is compact, maar wel compleet met jeans, korte broeken, jasjes en verschillende shirts en overhemden. Zowel de naam als de ontwerpen zijn gebaseerd op Califonië. Tijdens onze laatste reis kwamen we langs het plaatsje 29 Palms en

we waren zo onder de indruk, dat we het als inspiratie hebben gebruikt.” Houdt het werk voor jullie wel eens op? Trix: “Haha, nee! En dat vinden we ook niet erg. We zijn altijd bezig met kleuren en details en op die manier dus ook met ons vak. Laatst zaten we in een restaurant en ik zag een vrouw met een hele aparte kleurencombinatie van jas en tas. Daar maak ik dan een foto van. Maar we kunnen het werk ook goed loslaten, zowel op vakantie als door middel van al onze hobby’s.” Wat zijn die hobby’s? Trix: “We lezen heel veel en nemen elk modeblad mee, waar we van alles uitscheuren. Ook bezoeken we veel musea, daar zijn we gek op. We zijn dan ook wel bezig met design en kleuren, maar het is vooral een hobby. We proberen in ieder land waar we komen de beste musea te bezoeken. Daar kunnen we dan gerust een hele dag in doorbrengen. Films zijn ook een liefhebberij, we gaan regelmatig naar de bioscoop, en we doen veel met de kleinkinderen. En we doen nog veel meer. We hebben best een heel leuk leven!” Hoeveel kinderen hebben jullie? Rui: “Trix heeft een zoon en een dochter, daar zijn onze klein­ kinderen van, en ik heb twee

kids

027


16 Vragen

reageert anders op een collectie. Ik werkte twintig jaar geleden in de klassieke dameskleding en ik vond dat wereldje heel gereserveerd. Bij de kinderkleding is het zo veel gezelliger en leuker. Dat was echt een verademing.” Trix: “Ik verheug me ook altijd op de nieuwe collecties. We hebben van Jottum al de kleur­ beelden gezien, maar nog niet de daadwerkelijke kleren. Daar kijk ik echt naar uit. En we hebben inderdaad erg leuk contact met onze klanten. Bij een verkoopgesprek hebben we vaak aan twee uur niet genoeg, we willen ook weten hoe het met de klanten en hun familie gaat.”

dochters. We hebben dus geen liefdes­baby samen, maar misschien hebben we binnenkort wel een liefdespuppy, haha! Ik wil al jaren een hond en Trix loopt er ook steeds warmer voor. In de om­ringende kantoren hebben veel eigenaren een hond die ze mee­ nemen naar hun werk. Dat lijkt mij ook zo gezellig.” Waarom blijft de kinderbranche zo leuk? Rui: “Omdat het heel divers is. We zitten al twintig jaar in het vak, maar elk seizoen is anders geweest. In grote lijnen is het werk hetzelfde, maar iedereen

028

kids

Wat is jullie sterke kant? Trix: “Bij Rui is dat zijn passie, dat staat echt bovenaan. Hij is een topper in dit vak, zowel op sociaal gebied als op creatief gebied. En hij heeft veel verstand van mode.” Rui: “De sterkste kant van Trix is haar persoonlijkheid. Ze is een heel warm persoon en stelt klanten meteen op hun gemak. De reden dat we zoveel vrienden in de branche hebben, komt vooral omdat Trix zo gastvrij is.” Wat viel jullie tegen bij het opzetten van het agentschap? Rui: “Het viel niet zozeer tegen, maar waar we ons op verkeken hadden was de hoeveelheid administratie die met een eigen bedrijf gemoeid is. En al die belastingen…”

Wat zijn de voordelen van eigen baas zijn? Rui: “Je hebt veel vrijheid. Niemand zegt er iets van als wij op vrijdag om half vijf naar huis gaan. We werken veel, ook in de weekenden, dus dat moet ook gewoon kunnen. Dat harde werken hebben we overigens altijd gedaan, ook toen we in loondienst waren. We zijn altijd heel betrokken geweest.” Gaat het samenwerken nooit vervelen? Trix: “Mensen vragen ons vaak of we wel eens ruzie hebben. Natuurlijk knal ik ook wel eens de deuren dicht, dat hoort erbij. Maar samenwerken vinden we echt fijn, we zijn op elkaar ingespeeld en zijn niet alleen privé, maar ook op zakelijk gebied soulmates.” Hebben jullie een restaurant-tip? Trix: “In Nederland? Haha, je zegt het maar hoor! We gaan graag uit eten en er zijn zoveel leuke plekken. In Amsterdam gaan we graag naar de Ysbreeker en het Portugese Girassol, beide aan de weesper­zijde. Op onze trouw­ dag hebben we bij Pasta e Basta gegeten. Ik zei bij het reserveren dat ik een leuk tafeltje wilde omdat het onze trouwdag was en s’ avonds werd er ineens omgeroepen dat er een lied kwam voor een stel dat hun trouwdag vierde. Even later stond er een ober aan onze tafel O Sole Mio te zingen!”


S AN L JE CIA E SP efst 21 li r a a M s m et pa gina’ es eporta g r , s w u nie views en inter

magazine


Details floreren bij Vingino Hoeveel er mogelijk is met denim, is te zien bij Vingino. Het label staat bekend om zijn jeans en in de spring-/ summercollectie laat Vingino wederom zien hoe goed ze met de stof zijn. Zo springt het merk meteen in op de nieuwste materiaaltrend: jog jeans. Deze broeken hangen tussen jeans en jogging­ stof in en zijn dus lekker comfy. Voor zowel jongens als meiden is er een groot aanbod aan denim, van skinny’s tot shorts. Opvallend bij de girls is de all-overprint, die in verschillende dessins aanwezig is. Eyecatchers bij de jongenscollectie zijn de destressed details, die zorgen voor een ge­ dragen look. Zowel voor de boys als girls is ook de basic jeanslijn weer beschikbaar, die Vingino aanbiedt voor €49,95. Wat tops betreft zit Vingino ook bovenop de trends. Soft neon en nieuwe pastellen domineren de collectie. Het thema voor meiden is Love in many colours, wat duidelijk terugkomt in kleur­rijke all-overprints, garment dye en dip dyes. De garment dye zien we ook bij de jongenslijn, naast een all-over Hawaï­print en slub jersey. Vernieuwend bij de boys is de tweelaagse melange van collectie­ kleuren en soft neon, voor de ultieme zomerse look.

030

kids


Voor beide collecties zijn duurzame bio-katoenen toegevoegd in lichte jerseys en pique. Naast een frisse, zomerse jassencollectie wordt de collectie verder aangevuld met pyjama’s, swimwear, underwear, footwear, eyewear, tassen en shawls.

Vingino +31 (0)341-562588 www.vingino.com

kids

031


www.sepkids.nl


038

kids


Jeans zijn geen seizoensproduct. Daarom biedt Blue Rebel het Never Out of Stockprogramma, met modellen die dus het gehele jaar door te bestellen zijn. Daarnaast brengt het merk vier keer per jaar een compacte, aanvullende collectie. Ook voor de zomer 2014 betekent dat weer nieuwe stoffen, prints en pasvormen. In de zomercollectie voor 2014 borduurt Blue Rebel voort op bestsellers die hun succes hebben bewezen. Deze hebben echter nieuwe wassingen, meerdere all-overprints en nieuwe kleuren, zodat ze weer helemaal up-to-date zijn. Voor jongens zijn er achttien nieuwe styles, voor meiden zelfs 26!

Blue Rebel geeft bestsellers een update

Tegelijkertijd met de spring/summer 2014 wordt ook de Back to Schoolcollectie verkocht. Deze wordt in september 2013 al uitgeleverd en bevat dus nog de laatste trends. De compacte collectie bevat onder andere weer een knitted denim, het materiaal was vorig seizoen een regelrecht succes. Speciaal voor boys is er het nieuwe model Coal. Deze 5-pocket is slimfit en heeft stoere klepzakken. Ook voor meiden is er een 5-pocket slimfit, deze wordt voor de Back to Schoolcollectie in een aantal nieuwe wassingen uitgebracht. En het goedlopende Gold-model is ook weer in de collectie opgenomen. Het einde van de zomervakantie was nog nooit zo modieus!

Blue Rebel +31 (0)33-2532662 www.bluerebel.nl

kids

039


Stoer en volwassen met Selezione di Gino Met Selezione di Gino bedient Vingino de doelgroep die de reguliere collectie ontgroeid is. Grote logo’s ontbreken, maar de kenmerkende Vingino-twist is duidelijk aanwezig.

048

kids


De jongenscollectie bevat jeans met verschillende wassingen en bewerkingen, zoals gekleurde verfspetters. Kenmerkend is de gekleurde tape op de rechterkontzak, die telkens in een andere variant aanwezig is. De range aan gekleurde shirts met vintage wassingen zijn ook bewerkt, zo hebben ze onder andere ‘kapot’ gemaakte borstzakjes, details in neonkleuren of tekst in ton-sur-ton.

Kleine jongens worden groot, zo ook bij Vingino. Met Selezione di Gino, by Vingino, kunnen jongens en meiden echter ook ná de groeispurt het merk blijven dragen. De stoere collectie is gebaseerd op de trends voor volwassenen en is verkrijgbaar in de maten 8 tot 18. Volgens Vingino is er veel vraag naar een collectie voor jongeren die de kinderkleding ontgroeid zijn, maar nog niet de maat van volwassenencollecties hebben.

Meiden kunnen hun hart ophalen aan de off-shoulder shirts en shirts met wijde armgaten met felgekleurde bandeau eronder. Qua broeken is aan alles gedacht, van skinny’s tot shorts. En in beide collecties komt de jog jeans terug, de nieuwe stof die tussen denim en joggingstof in zit.

Vingino +31 (0)341-562588 www.vingino.com

kids

049


050

Vrolijk de zomer door met Blue Seven

als fleurige shirts, trendy broeken en hippe blazers. De items zijn stuk voor stuk voorzien van mooie details, zoals kant, roesjes en prints. Qua kleur kiest het merk voor fleurig met diverse tinten rood en roze, die gecombineerd worden met contrasterende tinten als turquoise en groen.

Blue Seven presenteert voor spring/ summer 2014 een brede collectie, waar­ mee kinderen voor elke gelegenheid een geschikte outfit hebben, in alle denkbare kleuren en met allerlei vrolijke, stoere prints.

Niet alleen meisjes, maar ook jongens bekennen kleur deze zomer. Thema’s als Mechanic, American Vintage en Fire Dept worden vertaald naar T-shirts, shorts en natuurlijk coole jeans. De items zijn veelal uitgevoerd in blauw, groen en rood, met hier en daar accenten in vrolijk oranje en fris wit. De kinderlijn van Blue Seven is verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 128.

De kinderlijn van Blue Seven voor meisjes kent negen thema’s, waaronder Treasure, Camo Casual, Love Story, Leo en NY Fashion. Dit resulteert in zowel luchtige jurkjes,

Blue Seven Heinrich Obermeyer GmbH & Co KG +31 (0)73-5189540 www.obermeyer.de

kids


E D EIN

S N A E J L A I C SP E


Verscheidenheid bij Sevenoneseven

‘Voor ieder wat wils’ lijkt het motto van Sevenoneseven te zijn komende zomer. Zowel de jassencollectie als de lijnen voor meiden en jongens zijn zeer gevarieerd. Vooral de jassencollectie is uitgebreider dan ooit. Naast nylon jassen in een uitgebreid kleurengamma, brengt Sevenoneseven ook comfortabele jacks in sterke kleuren voor jongens en swingende blazertjes voor meiden. Andere blikvangers voor de girls zijn de jersey jurkjes, die in vele soorten en kleuren verkrijgbaar zijn. Tevens is er een uitgebreide T-shirtcollectie met vrouwelijke details en glitters, die goed te combineren is met de ajour truien en gekleurde skinny’s die het merk brengt. Sevenoneseven Blue Glory Agenturen +31 (0)20-4282028 www.sevenonseseven.eu

058

kids


kids

059


In stijl op avontuur met Baker Bridge Het sportief-klassieke merk Baker Bridge gaat de zomer in met een unieke collectie. Alle items zijn voorzien van bijzondere details, voor zowel jongens als meisjes. Meiden vergeten de tijd even met het thema Daydreaming. En wegdromen kan in outfits met bijzondere wassingen en opvallende stoffen. Denk aan een melange jersey met slub en een skinny in katoenen twill. Echte eyecatchers zijn de oil dyed sweat jackjes. Deze jasjes krijgen door de bewerking een onregelmatig geverfd resultaat. Vanwege al dit spannends met de materialen, houdt Baker Bridge het kleuren足pallet juist rustig en overzichtelijk. Donkerblauw en donkergrijs wordt gecombineerd met veel wit, en lichtgrijs met luchtig roze. Voor de jongens is het thema Be Curious. Ga op avontuur in oude gebouwen en doe dit in stijl. Ook bij de jongens zijn de kleuren overzichtelijk en onderling makkelijk te combineren. Blauw voert de boventoon; deze frisse kleur zit in vele variaties in de collectie verwerkt. Opvallend is dit seizoen de bekende Baker Bridge-blazer. Deze is nu ook uitgevoerd in chambray en zo wordt chic moeiteloos gecombineerd met stoer. En voor wie durft: combineer de blazer met een vlinderstrik voor een nerdy look. Baker Bridge Mark Bakker Agenturen B.V. +31 (0)20-6958565 www.bakerbridge.eu

066

kids


Le Chic zorgt voor een romantische zomer

Le Chic verwelkomt de zomer van 2014 met open armen en brengt een complete collectie voor meisjes die er geweldig uit willen zien, maar ook nog lekker willen kunnen spelen.

080

kids


Dit resulteerde in een frisse, girly SS14 collectie die in drie leveringen is verdeeld. In de pre-springcollectie staan klassieke kleuren als donkerblauw, wit en lichtroze centraal. Aan deze levering is lekker veel bling toegevoegd en bevat onder meer een tweed-achtig jasje en rokje voor de echte dames in de dop. In de zomercollectie vinden we weer de toppers als de balloontuniek en de easy-to-wear stretchbroekjes. Het kleurenpallet is overwegend zacht met mintgroen, lichtgeel, wit en hot pink met antraciet als tegenhangende tint. De high summer levering is heerlijk fris en helder. Bubblegumroze, helder lichtblauw, wit en donkerblauw zorgen voor een ultiem zomergevoel. De korte broekjes, rokjes met strass en katoenen, luchtige jurkjes zijn ideaal voor zowel het strand als een feestje. De lijn bevat tevens sweats, gebreide vestjes en een body warmer voor de koelere momenten.

A-Brands Quality Wear wil benadrukken dat Le Chic een eigen merk is en geen onderdeel uitmaakt van Salty Dog. De merken worden onafhankelijk van elkaar aangeboden en dienen ook op die manier in de winkel te worden gepresenteerd. A-Brands Quality Wear +31 (0)20-5451999 www.a-brands.nl

kids

081


Little Miss Juliette: voor meiden met pit Little Miss Juliette presenteert komend seizoen haar tweede zomercollectie. En die mag er zijn! Of het nu gaat om een look voor een dagje strand of juist om een hippe outfit voor de eerste schooldag van het jaar; Little Miss Juliette heeft de perfecte outfit. Speciaal voor meiden tussen de vier en tien jaar zet Little Miss Juliette een sprankelende collectie neer. Het kleuren足 palet is origineel en bevat modische nuances. Denk hierbij aan rood, wit en blauw, met zomerse gele accenten. Meiden die liever voor stijlvol met een stoere touch gaan, kunnen hun lol op met de items in oudroze, navy en wit met een vleugje neonroze. De zomercollectie bestaat uit complete outfits. Stoere spijkerjurkjes met studs, jurkjes met lintjes en shirts met pailletten en kant: alles komt voorbij. Maar de echte eyecatchers van dit seizoen zijn de spijkerjasjes met gekleurde pareltjes, die zich perfect laten combineren met de dubbele zwierrokjes. Liever iets ruiger? Dat kan met de katoenen rokjes en bijpassende kniekousen. Een ding is zeker: Little Miss Juliette heeft voor ieder wat wils. Little Miss Juliette +31 (0)40-2619440 www.littlemissjuliette.com

092

kids


BA B

SP E

Y CI A L

Ma a r 15 pa liefst gi n a m et nieu ’s repo ws en rta g es

magazine


Kleurrijk de zomer door met Kiezeltje Voor de zomercollectie van 2014 heeft Kiezeltje Mini goed naar haar oudere zus gekeken. De items zijn verdeeld over vijf kleurrijke thema’s, waarbij de herkenbare Kiezeltje-details uiteraard niet ontbreken. De vijf thema’s bestaan uit Twinkle Star, Magic Grey, Pink Sand, Mini Roses en ­Jungle Flow. Alleen al door de thema’s weet je dat het een vrolijke z­ omer wordt met Kiezeltje! Jurken, broekjes, jassen en vestjes zijn veelzijdig te combineren en vaak voorzien van een stoere Kiezeltje-print. Dat is wat de mini’s zo bijzonder maakt. De Kiezeltje Mini collectie is verkrijgbaar in de maten 68 t/m 98 en wordt ­gefaseerd geleverd. Er is een pre-spring, spring en mid-summer levering.

Kiezeltje Ageeth Tijhaar Agenturen +31 (0)6-22450718

102

kids


Z8 is zacht­ gekleurd Newborns doen net zo goed met de mode mee als grotere kindjes, daar zorgt Z8 wel voor. Strikjes, zwaluwen en stippen maken van de zachtgekleurde collectie een vrolijke boel. Noppies levert uit voorraad en de herfst-/ wintercollectie is dan ook nog gewoon te bestellen. Sterker nog; bestellingen die op de kleine fabriek worden gedaan, zijn drie dagen later al in huis! De collectie bestaat uit zachte kleuren als lichtroze en –blauw, afgewisseld met antra­ciet. Door de strikjes- en stippen­

print wordt de meisjescollectie extra girly. Voor boys is er een shirt met stoere strik- en bretelsafbeelding. De collectie bevat tevens uniseks-items in een all-over zwaluwenprint. Nieuw dit seizoen is de maatvoering. Ging Z8 voorheen tot en met maat 62, nu is de kleding ook in maat 68 verkrijgbaar.

Z8 Nicole Boonstra +31 (0)58-8450550

kids

103


Met Beebielove naar Parijs Frankrijk: het land van macarons, prachtige tuinen en natuurlijk Parijs. Met de nieuwe zomercollectie van Beebielove waan je je dankzij mooie prints en typerende kleuren in de Franse hoofdstad. Vive la France! Voor de meisjes zijn er T-shirts in rood, wit, geel en grijs met afbeeldingen van de Eiffeltoren , snoeperige macarons en met typisch Franse producten in woorden gevat. De tuniekjes en schattige jurkjes zijn uitgevoerd in roze, fris blauw en een vrolijke bloemenprint.

108

kids

Ook voor de stoere jongenslijn diende Parijs ter inspiratie. Shirts zijn versierd met afbeeldingen van historische gebouwen en fietsroutes langs alle hot足spots van de stad. En natuurlijk ontbreekt ook de Deux-Chevaux niet in de collectie. Qua kleurpalet kiest Beebielove hier voor gele streepjes, rood, wit, navy en fris blauw. De babycollectie is dit seizoen verder uitgebreid. Zo heeft Beebielove rokjes, tuniekjes, shirts en vesten toegevoegd. Deze items passen uiteraard ook in het Vive la France-thema, maar zijn uitge足voerd in zachte tinten. De newborncollectie is verkrijgbaar in de maten 44-68 en de toddlercollectie in de maten 56-104. De collectie is te zien op de kleine fabriek. Beebielove +31 (0)40-2619440 www.beebielove.com


summer

www.blablabla.be

2014

info@blablabla.be Distributed by Vasa International Agent: Mauriks Fashion Industries T+31 (0)418 514 208


E Y B

BY E

Y B BA L A I C SP E


Agent NL: Ageeth Tijhaar +31 (0)622 45 07 18 brianandnephew.com +32 (0)55 30 28 77


June-D zit bovenop de trends Nieuw in de markt is June-D, een meiden­ merk gemaakt door de professionals van Protest. Maar vergis je niet: dit is een geheel eigen merk, met een eigen stijl en een eigen aanpak.

134

kids

Voor jonge fashionista’s die de laatste modetrends willen volgen, maar nog te jong zijn voor de volwassen look, is er nu June-D. Door actief gebruik te maken van social media tijdens het ontwerpproces, weet het nieuwe label de juiste snaar te raken bij de doelgroep.


De zomercollectie is uitgebreid en tinten als aqua, abricot en jeansblue voeren de boventoon. Door aztec-invloeden en details van kant, lurex en studs, is de collectie zeer gevarieerd. De skinny’s en shorts zijn gemaakt van stretch voor een goede fit en draagcomfort. Zowel stoere meiden als lieve meisjes kunnen wel iets vinden in de collectie. June-D maakt een vliegende start en debuteert met een herfst-/wintercollectie 2013/2014. Deze is te zien op de kleine fabriek en nog te orderen voor een levering in augustus.

Dekker/Olifanta BV p.kraan@june-d.com +31 (0)6-30392007 www.june-d.com

kids

135


De volgende editie van

magazine

verschijnt eind augustus 2013


BEZOEK ONZE STAND OP DE KLEINE FABRIEK / STAND NR i009


SINCE NINE TEEN FIFTY T WO

Bladerbrochure kids 04 2013  

Kids magazine 4 2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you