Page 1

Refleksioner af Den Perfekte Storm – af Martin Pedersen 1) 3 vigtige punkter i bogen - Først og fremmest synes jeg at modellen (nedenunder) giver et rigtig godt billede af hvor virksomheder er placeret og hvor de eventuelt er på vej hen.

- Et væsentligt element fra bogen er, hvordan man stræber for at komme op i højre felt; den perfekte storms øje, ved at lave sin strategi om. Det er blandt andet ved at dele sin viden med alle, som før hen var forretningshemmeligheder (vel og mærke hvis det er et digitalt produkt man ønsker at formidle) - Det er vigtigt, at man er på de medier hvor ens kunder bevæger sig og ikke bare lave en facebook gruppe for sin virksomhed bare fordi det er trenden i øjeblikket.

2) Alle kan i dag købe et billigt DSLR-kamera og lave næsten professionelle videooptagelser og selv publicere. Vi, (TVM’ere) skiller os ud ved, at vi ved hvordan vi skal fortælle historier og samle trådende til en vinkel. Vi har en større værktøjskasse til at lave et mere gennemført og professionelt produkt som tv-stationer er villige til at betale penge for. Altså vi kan lave noget unikt (unika) som amatører ikke kan i samme omfang. 3) Jeg er en ret traditionel bruger af digitale medier. Jeg bevæger mig rundt på Facebook og Instergram, hvor jeg af og til laver en statusopdatering med det jeg har på hjerte, samt kommentere på andres. Derudover kan jeg finde på at læse blogs og brugeranmeldelser samt høre podcasts. Hvis jeg skal placere mig selv på stigen står jeg på trinnet mellem Joiners og Spectators. Jeg tidligere været på øverste trin i forbindelse med vores tvmblogs (Creators) og vil formentlig komme derop igen når jeg bliver freelance/selvstændig/arbejdsløs.

Martin Pedersens Refleksioner - Den Perfekte Storm  
Martin Pedersens Refleksioner - Den Perfekte Storm  

Martin Pedersens Refleksioner - Den Perfekte Storm

Advertisement