Page 1

w w w. h i g h l a n d l o d g e . n o

Unikt og fremtidsrettet konsept med fritidsleiligheter til salgs. Highland Lodge og Geilo


Nytt og spennende konsept på Geilo!

H

ighland Hotel midt i Geilo sentrum forvandler seg fra et tradisjonsrikt og anerkjent hotell til en fantastisk flott Lodge med stort fokus på interiør og design. Her bygges mange nye selveierleiligheter. Når du eier en leilighet på Highland Lodge får du den riktige godfølelsen når du sjekker inn hos vertskapet. Da starter opplevelsen som vi kaller ”easy living”. Vertskapet, renholdspersonalet, servitørene, vaktmesteren, kokkene, og alle de andre som arbeider for Highland Lodge gleder seg til å ta deg imot, og gi deg den servicen som ligger i ”easy living”. Vi måker snø, utfører vedlikehold, skifter lyspærer og alt annet som er nødvendig i hverdagen. Du får en nøkkelferdig leilighet. I underetasjen får du egen bod/skiskap. Lodge`n har stor parkering og du har tilgang til alle lodge fasilitetene. Leiligheten blir rengjort før, under og etter oppholdet mot et vederlag. Du avklarer med hotellet når dette er ønskelig, ”easy living”. Vi har døgnåpen resepsjon, som oppfyller alle dine ønsker og behov, som en concierge. I Highland Lodge vil det bli tre spisesteder, du kan spise på disse og postere regningen på leiligheten din. Ikke kjøpt inn til frokost? Vi handler for deg mot et lite vederlag, eller du kan ta deg en tur ned i vertskapets bakeri. Ønsker du dagens aviser? Ta turen ned i resepsjon, og nyt den i fred med en god kopp nytrukket kaffe i vårt nye og lune lobbyområde. Barna kan løpe ned til deres eget lekeland i underetasjen med mange morsomme leker, her kan de se på film, eller klatre inn i den store lekelabyrinten med sklie og ballrom. Er det en dag du ønsker å holde deg inne, kan du ta deg en ta en treningsøkt i det nye trimrommet som har alt av moderne utstyr, eller ta en svømmetur i bassenget, og du kan unne deg en spabehandling i ditt eget spa.

Om du vil ta morgenbad eller bade etter skituren, ta med barna og kos deg!

Om nødvendig, ta med kontoret på fjellet, internett på hele Lodge`n.

3


Vertskapet Ønsker man å benytte seg av utleiemulighetene vil man motta leieinntekter. Vertskapet skaffer leietagere til dine rom i de periodene du måtte ønske det, og alle leilighetene i lodge`n har utleiemuligheter. I de fleste av leilighetene kan stuedelen låses av, og soverommene kan leies ut separat slik du selv ønsker det. Skal du ut på ski kan du ta heisen ned i vår nye og moderne skistall. Her henter du ut ski, staver, og støvler. Fra skistallen går du rett ut i terreng, slik at når du kommer hjem kan du bytte fottøy før du går inn. Skal du gå langrenn er det egen smørebod i skistallen, og løypen rundt Ustedalsvannet går rett utenfor lodgeveggen. Skibussen tar deg til skibakken. Highland Lodge blir ”ski in/ski out” også for alpint. Skikort bookes på forhånd, og ligger klart når du kommer. Togforbindelse fra Bergen og Oslo fem ganger om dagen. Vi henter og bringer deg fra/til stasjonen. Kort gangavstand til shoppingmuligheter, tog og buss forbindelser. Hvorfor eie en hytte som trenger vedlikehold, snømåking og mye annet i hverdagen? Når du reiser til fjellet skal du kose deg med vår ”easy living” hvor vi gjør alt for deg. Premissene lager du selv.

Gled deg over tilværelsen så ordner vi resten!

Günther og Erika jobber som vertskap ved Highland Lodge, og gleder seg til å ta imot leilighetseiere så vel som hotellgjester i årene som kommer. Günther er kokk, 40 år, og kommer fra Ulsteinvik. Han startet tidlig karrieren innen hotell, i restaurantverden, og har drevet flere prosjekter innen turisme og bespisning. Günther er kjent for sin pasjon for de gode smakene, både når det gjelder mat og vin. Erika er 32 år og kommer fra Umeå. Gjennom sine 12 år i Norge har hun jobbet som salgssjef, bookingsjef, resepsjonssjef og husøkonom. Erika liker å ha god orden og holder kontroll på det meste. Hun trives godt med kundekontakt og ute blant gjestene. Günther og Erika har vært sammen i 10 år. Med samlet god kompetanse har karrieren ført dem til Hemsedal, Flåm, Sunnmøre og nå til Geilo for 2 år siden.

Velkommen til Highland Lodge!

Erika Eriksson

Günter Dahler

5


Bakeriet: ligger ved hovedinngangen til Highland Lodge. Der selges det ferske bakevarer syv dager i uken, hele året. Utvalget er spennende og går fra den tradisjonelle gjærbaksten til internasjonal bakst, kaker og andre fristelser. Bakeriet er det perfekte sted for de som ønsker å sitte ned og nyte ferske bakevarer av høy kvalitet og noe godt å drikke. Eller bare et stoppested for å ta med godt bakverk til hytta, opp i leiligheten, til gode venner, selskapet eller på veien videre. Kom innom å få en smak av det gode liv.

Det er ingen kjærlighet mer oppriktig, enn kjærligheten til mat. George Bernard Shaw

NO11: er restauranten på Highland Lodge. Dette er stedet for den genuine mat og drikke opplevelse som gjenspeiles i våre valg av råvarer, kvalitet og service. Menyene i NO11 gjenspeiler seg i sesongens råvarer og kjøkkensjefens kreativitet og pasjon for det genuine. Interiøret i NO11 er som resten av lodge`n designet av Anemone Wille Våge. Her bys det på spennende farger, linjer og fasonger. Fra restauranten er det egen inngang til hotellets vinkjeller, med sitteplass til 18 personer.

7


Lounge & Terrace: er en av Geilos største

Fitness: Du har selvfølgelig fri tilgang

skiterrasser og bar. Her er det mulighet for grilling, underholdning eller bare nyte utsikten en varm solrik påskedag. Terrassen er vendt mot sør med utsikt mot Kikut. Her blir det servert blant annet bobler, brygg fra små produsenter og småretter. På vinteren rigger vi opp med varmeovner på terrassen slik at den kan benyttes året rundt, ønsker man ikke være ute så kan man slappe av i vår flotte nye lobby & bar.

til vårt nye og velutstyrte treningsrom. Vi tror på et sunnere liv og at det kan være både gøy og enkelt å trene. Derfor har du som eier av leilighet hos oss mulighet til å lade batteriene og holde deg i form. Treningsrommet vårt består av tredemøller, crosstrainer, treningssykler og vekter. Det gir deg mulighet til effektiv og variert trening. Treningsrommet er nytt, og ligger rett ved barnerommet slik at du ikke behøver barnevakt mens du trener.

En god treningsøkt gjør deg glad!

Her blir det liv og hygge!

Konferanselokaler: Highland SPA: Highland Lodge satser på å være flinke på SPA behandling. Vi har dyktige terapeuter i tillegg har vi knyttet til oss Kerstin Florian og hennes fantastiske SPA serie. Highland SPA er lokalisert like ved resepsjonen med egen inngang til basseng, sauna og treningsrom. Ved Highland Lodge er det fokus på trening og velvære. En tur innom Highland SPA løser opp musklene etter en lang dag i bakken eller i langrenns løypene. Bassengområdet inneholder jacuzzi, barnebasseng, svømmebasseng og sauna.

Highland Lodge har store konferanselokaler med alle fasiliteter. Vi arrangerer skreddersydde konferanser for grupper. Når du kommer til Highland Lodge vet du at du er ventet og at alt er tilrettelagt. Alt du trenger å fokusere på er innhold og menneskene rundt deg. Hvis du som eier ønsker å ta med dine medarbeidere opp på en helg med faglig innhold får du en hyggelig pris!

Kombiner kurs med det sosiale, alltid vellykket!

Nytelse for små og store!

9


Anemone Wille Våge

A

nemone Wille Våge har jobbet som interiørdesigner siden 1989. Hun startet som stylist og jobbet med redaksjonelt arbeid for magasiner. Kontoret rommer i dag 6 interiørarkitekter og designere som jobber med både private og offentlige prosjekter. Fokus er å skape estetisk vakre miljøer med en harmoni av komfort, luksus og egenart. Anemone er representert i Andrew Martins prestisjefylte Design Awards bok fem år på rad. Målet til Anemone er å skape sjelfulle interiør med egenart. Highland Lodge er ingen unntak. Tanken er å fremheve de positive og spennende egenskapene det eksisterende bygget allerede har og tilnærme seg fjellet på en ny og forfriskende måte. Valget har falt på naturlige materialer som sten, tre, lin, ull og skinn. For å bruke naturlige materialer på en ny måte er det valgt å kombinere disse med tøffe kontraster som gir interiøret et moderne Lodge preg. På denne måten har Highland Lodge fått et nytt og luksuriøst utrykk med sin helt egen stil, sjarm og egenart.

www.anemone.no

11


Lunt inne med alle rettigheter

13


Plantegningene av de 6 leilighetene du nå vil se på de neste sidene er et utdrag av våre leiligheter som blir bygget. Et større utvalg av leilighetene leveres med egen balkong. Oversikt over balkonger knyttet til den enkelte leilighet fremgår av planoversiktene. Vi kan tilby alt fra rimelige 1 roms leiligheter til store 4 roms leiligheter. Leilighetene er fra 33 kvm til 120 kvm. Alle har egen bod og tilgang til skistall i tillegg.

Vi har ulike typer 3 roms leiligheter. Mange av leilighetene inneholder 2 soverom med bad. De har en optimal løsning, hvis man prioriterer å leie ut og tjene penger på utleie. Benytter du leiligheten selv, har dere en flott leilighet med 2 soverom, bad, stue og kjøkken. Alt man trenger for en deilig ferie på fjellet. LEILIGHETENE INNEHOLDER: Stue, kjøkken, 2 soverom og bad.

F

Priser fra 1.2 mill til 5.8 mill.

Eksempel på 3 roms leiligheter

BAD

Eksempel på 2 roms leilighet

DW

visningsleiligheter

BAD

Dette er en av våre 2 roms leiligheter. Her har man mulighet til å ha soveplass til fire hvis man benytter seg av sovesofa i stuen. Man har også muligheten til å låse av sin stuedel om man ønsker å leie ut bare soverommet.

F

Leiligheten inneholder: Stue, kjøkken, soverom og bad.

DW

BAD

BAD

BAD

15


Eksempel på 4 roms hjørneleilighet Dette er en av våre store leiligheter med den beste beliggenheten. Leiligheten er romslig med balkong i tre himmelretninger. Her kan man ta med hele familien og noen til hvis man ønsker det fordelt på 3 store soverom. Eller du kan ta deg litt fri unna barna og benytte deg kun av stuedelen som har eget soverom med bad. På grunn av den store fleksibiliteten vil du fortsatt ha 2 soverom å leie ut selv når du er på Highland Lodge.

loftet På loftet i Highland Lodge bygges noen av Geilos flotteste toppleiligheter. Her vil det bli bygget 7 leiligheter med opptil 4 meter takhøyde på enkelte leiligheter. Ta heisen rett opp til toppen, og føl på det selv. Her vil du bo med utsikt over store deler av Geilo. Leilighetene har balkong med god utsikt.

Eksempel på 3- roms loftsleilighet

Leiligheten inneholder: Entre, 3 soverom med bad, stue, spisestue, kjøkken.

Dette er en ny flott leilighet på loftet med egen balkong og utsikt mot Dr. Holms og alpinbakkene. Store vinduer fra gulv til tak på opptil 4 meter, gir deg en flott romfølelse. Leiligheten har en meget fleksibel planløsning hvis du ønsker å leie ut begge soverommene og beholde stuedelen selv. Det er frivillig å leie ut. Leiligheten inneholder: Entre, 2 soverom, 2 bad, stue, kjøkken med hems og flott balkong. BAD

Balkong

Lav takhøyde

Balkong

BAD

BAD

BAD Leider opp

BAD

Hems over

DW

F

Balkong

17


Eksempel på 4 roms Loftsleilighet En flott sør – vestvendt ny leilighet med egen balkong og utsikt mot Vestlia og sentrum. Leiligheten har 3 soverom og 2 bad. Leiligheten har meget fleksible planløsninger hvis du ønsker å leie ut eller å ha med deg gjester på Highland Lodge. Her kan man ved enkle justeringer få 2 eksklusive ”master bedroom” og stue/kjøkken som du kan benytte året rundt. I tillegg er det et fullt utleiebart soverom.

Balkong

Vestlia Golf Highland Lodge sitt søsterhotell på Geilo, Vestlia Resort, kan tilby alle eiere ved Highland Lodge en flott ni hulls golfbane. Banen har par 34 på 9 hull. Bunkers, vann, lyng og bjørk gjør denne banen til en spennende utfordring. Med en beliggenhet på ca. 800 m.o.h. vil golfballen fly opp mot 10 % lengre enn hva en gjør ved baner som ligger i lavlandet. Dette er forsøkt kompensert med til dels krevende tekniske utfordringer, som gjør at banen appellerer mer til teknikk enn kraft. Banen er lett og behagelig å gå med korte avstander mellom hullene. På Vestlia ligger golfbanen i nydelige omgivelser ned mot vannet og turområdet rundt Ustedalsfjorden. Frisk fjelluft og vakker natur gir dagen en flott ramme og gode minner å ta med hjem.

Teknisk rom

Alle eiere ved Highland Lodge vil få fri spillerett for 3 år ved Vestlia Golf.

Leiligheten inneholder: Entre, 3 soverom, 2 bad, spisestue, stue og kjøkken.

BAD

Er stedet for deg som ønsker å kjenne de gode og ekte smakene i hyggelige og lune omgivelser midt i Geilo Sentrum. EKTE – restaurant & smakeri tar utgangspunkt i de fantastiske lokale råvarene som befinner seg i vårt nærområde, og som er foredlet av dyktige lokale produsenter. Kombinasjonen av de aller beste råvarer, unike produsenter, nytenkende og kreative kokker blir en opplevelse for gane og sinn.

BAD

Hos EKTE – restaurant & smakeri har vi eget utsalg av lokale produkter, samt produkter fra andre ledende norske nisjeprodusenter. Du kan komme innom oss for en hyggelig lunsj, eller bare noe godt å drikke med gode venner. Ønsker du en utsøkt middag med egen importert vin eller øl fra norske microbryggerier – så er EKTE – restaurant & smakeri stedet for den opplevelsen. EKTE – restaurant & smakeri har eget kulinarium der vi har kurs, foredrag, smakinger og andre aktiviteter vi relaterer inn mot mat, drikke, kunnskap og opplevelser. Våre ansatte er meget kunnskapsrike, kreative og elsker utfordringer – så er det noe du ønsker å få mer kunnskap om, så er EKTE – restaurant & smakeri plassen for nettopp det. Ønsker du å feire den store dagen, hygge deg med kollegaer, ta med din bedrift på noe unikt eller bare bruke tid i lag med familie og venner? Da kan du få hele eller deler av EKTE – restaurant & smakeri for nettopp din anledning. Vil du ha maten levert hjem, på hytta eller ute i det fri? Ønsker du å ha din egen kokk og servitør? Da er det bare å ta kontakt med EKTE – restaurant & smakeri, tlf. 922 45 649.

19


Highland Lodge aktiviteter Highland Lodge skal være et sted der hele familien skal trives, alt fra aktiviteter i bassenget til aktiviteter i lekeland, men det er også så mye mer. Utenom alt det Geilo og omegn har å tilby så kan også Highland Lodge tilby mye internt. Med eget program for de forskjellige feriene kan barna oppleve alt fra julenissebesøk på julaften, jakt etter påskeegget i påsken eller hva med en liten tryllekunster som viser sine magiske triks en lørdagskveld i lobbyen. Highland Lodge har også en stor hage hvor det kan arrangeres alt fra barneskirenn om vinteren, til en liten fotballcup om sommeren, det er kun fantasien som stopper oss.

Geilo Geilo har en unik beliggenhet mellom to nasjonalparker, Hardangervidda og Hallingskarvet, med alt det innebærer av muligheter for utflukter og naturopplevelser året rundt. På vinterstid kryr det av aktiviteter på Geilo, her kan man benytte deg av de flotte alpinbakkene eller de ferske skisporene.

Full fart hele året!

21


Alpint Geilo har 39 skibakker og 18 heiser fordelt på to fjell. På Geilo kan du kjøre på ski helt ned til sentrum. Bakkene på Geilo passer for hele familien - enten du er nybegynner eller ekspert. På Geilo finner du ekte skiglede hvor barna er i fokus. Her er det også flere skiskoler, skiutleie, snowpark og mye mer. Geilo beregnes som et av verdens beste steder for snowkiting.

Historien om Highland Hotel - Geilo, tomten og navnet

D

et hele startet på statsråd Trygve Lies kontor i 1959, da regjeringen åpnet for utenlandske kapitalinvesteringer. Bernhard O’Connor, eier av Highland Hotel på Jersey Island, disponerte kapital som han av skattemessige grunner ønsket å investere i Norge. Samtalen hos Trygve Lie ledet O’Connor til Geilo. Her tok han kontakt med Geilos legendariske turistsjef Ulf Kløve. O’Connor ønsket hjelp og råd til oppføring av et 1. klasses høyfjellshotell. Hvilken tomt skulle man velge? Riksvei 7 hadde nylig delt jordet til Sander O. Fossgård i to. Sander ble kontaktet og en befaring kom raskt i gang. O’Connor ble begeistret for den nedre del av jordet. En mer sentral tomt kunne vanskelig oppdrives. Møtet med engelskmannen førte til tomteoverdragelse, og i første omgang som en gentlemans agreement.

Langrenn La stillheten og naturen omslutte deg. Vi har 555 kilometer stikkede og oppkjørte løyper i Hol kommune. I tillegg har DNT ca 160 kilometer stikkede løyper, der noen er delvis preparerte. En lysløype finner du ved Geilohallen. Turløypene Ustedalsfjorden som går ved husveggen på Highland Lodge er som skapt for barnefamilier, underveis er den skiltet med informasjon om områdets natur og kultur. Toppturer til Hallingskarvet tilfredsstiller de kresne kravene til mer erfarne og utholdende skigåere. Her er noe for enhver smak. Geilo er også arrangør av den store langrennsbegivenheten Skarverennet som går hvert år i april måned. Det finnes mye mer enn bare alpint og langrenn på Geilo om vinteren, ønsker man å gjøre noe annet enn ski kan man f.eks ta en tur på Geilo hestesenter, dra en tur til Trollklubben barnepark i Vestlia eller unne seg en koselig tur med kanefart fra Highland Lodge. Geilo legger seg absolutt ikke til å sove om sommeren heller. Da tilbys det også masse aktiviteter på Geilo. Tar man seg en tur på Geilo i sommerhalvåret så kan man gjøre alt fra downhillsykling, høydepark for store og små, fottur til Hallingskarvet, kanoutleie, rafting, golf, sykkelturer eller rett og slett prøve fiskelykken i en av de mange fiskevannene Geilo har å by på. Vi sees på Geilo! www.geilo.no

Tingene skjedde så i rask rekkefølge. O’Connor overførte kapital. Bergens-arkitekten Einar Vaardal-Lunde ble engasjert. Hva skulle hotellet hete? O’Connor var usikker. Det var direktør Platou som skar igjennom og mente man burde hedre Bernhard O’Connor med navnet Highland. Så sånn ble det. På folkemunne ble navnet lenge Høggland. Et avsluttet kapitel. Etter det første vertskapet sluttet har Highland Hotel hatt mange forskjellige eiere og vertskap. I 2006 kjøpte Pål G. Gundersen Highland Hotel. Etter noen års eierskap begynte han å leke med tanken om å forandre det tradisjonsrike hotellet til Highland Lodge. Vi er nå i ferd med å se det praktfulle resultatet.

23


Vi er en glad gjeng

som ønsker deg velkommen til

For mer informasjon om prosjektet, priser og visningstur ta kontakt med To m M y r s e t h Salgssjef Eiendom 913 65 230 tom@vestlia.no

Johan Jørgen Rondan Prosjektleder Eiendom 926 69 899 jr@merkantilbygg.no

w w w. h i g h l a n d l o d g e . n o

NYTTIGE TELEFONNUMMER:

Legevakt Hol og Geilo Geilo Legesenter Tannlegevakt i Hol

32 09 23 00 32 09 22 50 99 35 15 55

Veterinærvakt i Hol Geilo Taxi Geilo Limousinservice

Selger tar forbehold om endringer og feil i denne brosjyren. Ide/design: tastetrykket design og reklame 480 60 773 - Foto: Fotograf Terje Bjørnsen, Geilo m/flere. Sept. 2013.

32 08 24 00 32 09 10 00 41 63 48 00

Highland Lodge fritidsleiligheter - hovedprospekt  

Hovedprospekt for fritidsleiligheter på Highland Lodge

Advertisement