Page 1

Dalweg

Hilversum


Situatie Het project is gelegen achter de bestaande bebouwing van de Dalweg, Delilaan en Borneolaan. Zo is een rustige hof van 4 woningen ontstaan zonder doorgaand verkeer. In het hof is er ruim voldoende parkeergelegenheid of speelruimte. Iedere woning krijgt 2 eigen parkeerplaatsen, en daarnaast is er nog parkeerruimte voor bezoekers.


Plattegronden

“De woning is één met de tuin”

De woning bestaat uit drie verdiepingen, een souterrain, begane grond en de eerste verdieping. Wilt u een eigen garage of liever een extra kamer? Beide varianten zijn mogelijk in het souterrain. Daarnaast is er plaats voor een badkamer, een slaapkamer en een berging. Door de vele ramen in de gevel kunt u het geheel ook indelen voor bijvoorbeeld uw hobby of werken aan huis. Achterin zijn tekeningen opgenomen waarop u alvast kunt beginnen met inrichtten. De oppervlakte van het souterrain is 74,5 m2 incl. garage De totale woning heeft een oppervlakte van 206 m2 op circa 500 m2 grond waarvan 180 m2 algemeen eigendom is.

Souterrain GBO Souterrain 75 m2 Getoonde badkamers in kelder zijn optioneel


“Wonen in een groene oase”

Op de begane grond kijk u uit over uw tuin door de grote glazen puien aan twee kanten van uw woning. één ervan leidt via een opvouwbaar systeem naar het eerste terras van 31 m2 met van daaruit een uitloop naar de tuin. Om uitgebreid te koken is er ruimte voor een grote keuken. De woning wordt standaard geleverd met een keuken van Bulthaup. Uiteraard kunt u alles bekijken in de showroom en de keuken geheel naar wens afstemmen.

Begane Grond woning 1

GBO begane grond 77 m2

Getoonde inrichting is indicatief


“Ruimte voor het hele gezin�

Op de verdieping is ruimte voor twee badkamers en drie slaapkamers. Ook hier is het mogelijk om een eigen inrichting te maken met bijvoorbeeld maar 1 badkamer en grotere slaapkamers. Vanaf deze verdieping is de doorgang naar het tweede terras van 19,5 m2. Vanuit de grote slaapkamer is er een prachtig uitzicht door de verdiepingshoge ramen. Het is alsof je wakker wordt in de natuur.

Eerste verdieping

GBO verdieping 55 m2


Beknopte Technische Omschrijving Woningen Dalweg Inleiding Onderstaand is een samenvatting van de technische omschrijving van de 4 koopwoningen opgenomen. Deze omschrijving beschrijft in grote lijnen het afwerkingniveau van de woningen.

Funderingen De woningen worden gefundeerd op “staal� zijnde een funderingsplaat van massief beton die tevens de vloer van de garage en een aantal andere ruimten is. Deze vloeren worden met een dekvloer afgewerkt.

Doordat het ontwerp en de woningen een voorlopige status hebben, behoort deze brochure niet tot de contractstukken. Dit houdt in dat Kastanje Ontwikkeling nog bezig is met het in detail uitwerken van de woningen. De tekeningen in deze brochure geven slechts een impressie.

Bouwmuren en binnenwanden De dragende bouwmuren worden uitgevoerd in kalkzandsteen. De woningen hebben onderling een ankerloze spouw. De eventueel benodigde kolommen zijn van staal. Ook de binnenspouwbladen worden uitgevoerd in hout of kalkzandsteen. De binnenwanden van de woningen worden uitgevoerd in Giboblokken.

Tijdens het eerste kopersgesprek bij de makelaar kunt u de contractstukken van de woningen ontvangen waaronder de volledige technische omschrijving. Technische omschrijving Ruimtebenaming voor de vertrekken conform brochure: Ruimte: Entree/hal Overloop Meterkast Woonkamer Keuken Toilet/wc Slaapkamer Badkamer Berging Garage

Benaming overeenkomstig bouwbesluit: Verkeersruimte Verkeersruimte Meterruimte Verblijfsruimte Verblijfsruimte Toiletruimte Verblijfsruimte Badruimte Bergruimte Bergruimte

Vloeren De begane grondvloer en de verdiepingsvloeren bestaan uit betonnen prefabvloeren. De vloeren in de woningen worden afgewerkt met een dekvloer van circa 80 mm. Kozijnen en hang- en sluitwerk De gebouw toegangkozijnen en -deuren zijn van hout. De gevelkozijnen en -deuren van de woningen worden uitgevoerd in hout voorzien van glas. Waar nodig volgens het politiekeurmerk worden de deuren voorzien van hang- en sluitwerk dat voldoet aan politiekeurmerk klasse II. Ten behoeve van ventilatie zijn er in de kozijnen van de woningen roosters aangebracht. Ook de binnenkozijnen zijn van hout en voorzien van stompe deuren met hangen sluitwerk. Gevels Alle gevels bestaan op de begane grond uit metselwerk met een terug liggende doorgestreken voeg, kleur antraciet.


Dakbedekking De platte daken worden afgewerkt met een bitumineuze dakbedekking. De daktrimmen zijn van zink. Beglazing Alle glasopeningen in de gevelkozijnen van de woningen worden voorzien van isolerend dubbelglas met een verhoogde isolatiewaarde type HR++.

Elektrische installatie De elektrische installatie wordt aangelegd vanuit de meterkast, verdeeld over een voldoende aantal groepen naar de diverse aansluitpunten, uitgevoerd als een zogenoemd centraaldozensysteem. De elektraleidingen worden weggewerkt in wanden en vloeren, met uitzondering van de leidingen in de meterkast.

Telecommunicatievoorzieningen In de woonkamer en in alle slaapkamers is vanuit de meterkast een loze buisleiding aangebracht ten behoeve van radio/televisie en data. Naar de woonkamer Keukeninrichting De woning is voorzien van een standaardkeukenopstelling geleverd door Bul- en de hoofdslaapkamer is een vaste aansluiting voor telefoon opgenomen. thaup, aankoopwaarde van € 15.000 incl. btw. Desgewenst zijn andere opstellingen mogelijk. Voorbehoud De perspectieftekeningen in deze brochure geven slechts een impressie. Het is Schilderwerk met recht een ‘artist impression’ waarin de illustrator zich soms wat artistieke Het buiten- en binnenschilderwerk wordt uitgevoerd in een dekkend systeem. vrijheden gunt. De reële kleuren van gevels, schilderwerk en dakbedekking De buiten- en binnenkozijnen, ramen, deuren van de woningen zijn fabrieksma- kunnen hiervan afwijken. tig behandeld. Aan de binnenzijde in dezelfde kleur als de buitenzijde. De inrichting van de openbare ruimte is naar de fantasie van de illustrator ingevuld. Sanitair De toiletruimten zijn voorzien van een standaardopstelling met een vrij hangend Aan de tekeningen uit deze brochure kunnen ondanks alle zorgvuldigheid geen toilet en een fonteincombinatie. De badkamer is voorzien van een douchecom- rechten worden ontleend. De plattegronden alsmede de weergegeven keukens, binatie, een bad en een wastafel. Ook hier zijn andere indelingen en keuzen in het ingetekende sanitair en de verwarmingselementen van alle in deze bromateriaal mogelijk via de badkamerleverancier. chure opgenomen woningen zijn indicatief. Hier is dus geen leveringsplicht aan verbonden. Ventilatie-installatie Alle woningen worden voorzien van een mechanische ventilatie installatie met natuurlijke luchttoevoer via roosters in de gevel en afzuiging via kanalen. Verwarming Elke woning wordt voorzien van een CV-installatie d.m.v. een warmtepomp. alle ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming en per ruimte in te stellen. Koeling met hetzelfde systeem is een kopersoptie. Deze techniek werkt met grondwarmte waardoor u bespaart op de energiekosten.


op

tie op

tie

Souterrain


Begane grond


Eerste verdieping


Dak


Ontwikkeling Kastanje Ontwikkeling bv. Witte Kruislaan 55 1217 AM Hilversum t. (035) 642 21 32 Architect H&E Architecten, Hilversum Aannemer Bouwbedrijf A.Huurdeman bv Verkoopinformatie Van Vulpen Roozenburg Makelaars Hilvertsweg 74 (Hoek Gijsbrecht van Amstelstraat) 1214 JJ Hilversum t. (035) 625 20 70 Seinstraat 108v (Winkelcentrum Seinhorst) 1223 DC Hilversum t. (035) 646 22 88 e info@vanvulpenroozenburg.nl w www.vanvulpenroozenburg.nl

Voor meer informatie kunt u terecht op www.dalweg.nl of contact opnemen met Van Vulpen Roozenburg makelaars.

Verkoop brochure Dalweg  

verkoopboekje ter informatie

Advertisement