Page 1

ZOMER ZANG VAKANTIE 2018 Zingen met Hart en Ziel

met Andrea Hauser en Martijn Nanninga www.meezingnacht.nl

zondag 12 aug 16.30u - vrijdag 17 aug 11.00u Ban - Sur - Meurthe - Clefcy, Vogezen, Frankrijk 5 dagen zingen, muziek maken, natuur beleven, ontspannen, lekker eten, genieten, samen zijn.

Op een stil plekje in de Vogezen, in een prachtig wandellandschap bieden we een unieke zangvakantie. ‘s Ochtends zijn er zangworkshops in ontspannen sfeer met aandacht voor adem, lichaam, beweging, samenklank en improvisatie. De middag is vrij om te wandelen, te zwemmen of lekker te luieren aan de vijver. Naar wens zijn er activiteiten mogelijk zoals een wijnproeverij, djembé workshop, een individuele les of een ayurvedische massage. In de avond hebben we een gezamenlijke mantra-avond of ‘meezingnacht’ met wereldmuziek, of zingen we bij het vuur. Andrea en Martijn zorgen voor een open, warme sfeer die ruimte geeft aan ieders eigen inbreng. Er is aandacht voor techniek, voor expressie en bovenal voor verbinding met de eigen stem en met elkaar. De sfeer is soms verstild en meditatief, dan weer energiek, creatief en speels, met traditionele en spirituele liederen uit alle windstreken. Alle dagen worden met heerlijke maaltijden en fijne hapjes geheel verzorgd door onze gastheer/vrouw Peterjan en Nathalie, www.ptitmonde.eu.

Kosten: €590 (vroegboek tot 1 april € 550) Inclusief: 5 overnachtingen in 2 of 3 persoonskamers, alle maaltijden, fruit, een tussendoortje, thee en koffie.

Exclusief: Heen- en terugreis, activiteiten van het middagprogramma.

Flyer2018  

Zangvakantie Vogezen

Flyer2018  

Zangvakantie Vogezen

Advertisement