Page 1

Nieuwjaars Artikel Mu Alweer een nieuw artikel na deze drukke periode in de feestdagen. Sinterklaas en kerst net voorbij en het nieuwe jaar is alweer in aantocht. Ik hoop dat iedereen een fijne kerst achter de rug heeft. Een nieuw jaar voor Mu, wat zal het bieden. Een jaar van vele oorlogen verwacht ik zelf. Misschien zelfs de eerste wereldwonderen aan het eind van 2012, wie zal het zeggen. Belangrijke gebeurtenissen: 1 t/m 24 december – de wereld is vol in de ban van de adventkalender.

16 december – de toenmalige nummer 3 van de wereld, Denniz stopt, zijn steden worden door verschillende allianties overgenomen. 17 december – Animo. fuseert met Vikings, Vikings was voor een week de opleidingsalliantie 22 december – Animo. fuseert met Amies, Animos. Wordt de opleidingsalliantie van Animo. en Animo. komt op plaats 1 te staan. Hier komt straks nog meer informatie over in het interview met Imgod. De oorlog tussen Animo. en -GladiatorDe oorlog tussen Animo. en -Gladiator- is een strijd tussen de nummer 1 en 2 van Mu, daarom staat er dit keer een stuk in de Grepolis Times uitgave. -Gladiator-Gladiator-, de alliantie die al een tijd meedraait in de top van deze wereld. Een stabiele alliantie die sterk staat in hun oceanen. Een interview met Baskabel4, de leider van -Gladiator-: Hoe is de oorlog met Animo. ontstaan? Dat is alweer een tijdje geleden. Er kwamen een paar fusies door Stef de Killer en daaruit ontstond een alliantie genaamd HeartBeatzZz.


Stef die verklaarde de oorlog aan ons op het algemeen forum. Omdat HeartBeatzZz. zich ging splitsen in Paranoia en Animo., bleven wij in onze oceaan (54) met Animo. zitten. Paranoia lag te ver weg en trok daardoor de oorlogsverklaring in. Wij lagen echter nog met Animo. in de oceaan, het is een oorlogsspel, dus de aanvallen tussen Animo. en -Gladiator- gingen gewoon door. Wat vind jij nou van de fusie tussen Animo. en Amies? Ik heb er nog niet echt een mening over, dit komt mede doordat de fusie nog vrij nieuw is. Het zal nog moeten blijken of hun samenwerking wat is. Ik kijk er op zich wel positief tegenaan. Er worden een hoop stadjes in de buurt opeens rood, het zijn mooie targets om aan te vallen. Hoe denk jij dat de strijd zich gaat ontwikkelen in 2012? Het kan echt alle kanten op. Ik vertrouw een beetje op onze totale leiding en de stabiliteit van onze alliantie om toch een zeer leuke strijd te leveren. Het is een leuk spel en tot nu toe zie ik leuke gevechten en overnames. 2012 zal voor mij ook wel een beetje het jaar worden om te kijken of Animo. Met grote hoeveelheden spelers om kan gaan. Nummer 1 staan is natuurlijk altijd leuk, maar de praktijk zal uitwijzen of het ook werkt. Wat vind jij van Animo. persoonlijk? Zoals elke alliantie hebben zij leuke en minder leuke spelers. Met een aantal spelers kan je gewoon goed praten, dan is het ook duidelijk dat het om een spelletje gaat. Wij zullen waarschijnlijk ook wel minder leuke spelers hebben. Animo. De alliantie die nu al een aantal dagen op nummer 1 staat. Animo. Heeft altijd met de top meegedaan en zit er nu nog steeds in. Een alliantie waar je niet zo snel ruzie mee wil krijgen. Een interview met Imgod, de leider van Animo. : Na de fusie met de Vikings, zijn jullie een paar dagen geleden gefuseerd met Amies, waarom? De fusie met de Vikings was al bezig bij de vorige Grepolis Times, op dat moment vond ik ons nog steeds te klein. Dit met de reden dat -Gladiator- meerdere Nap’s heeft. Amies was wel een wens in het begin, maar het was geen optie doordat Amies


geen fusie met ons wilde, wel was er een BG uit ontstaan. Aangezien ze daar bij de leiding een conflict kregen zijn we toen uiteindelijk toch gefuseerd. Wat veel niet in de gaten hebben gehad is dat er nog een fusie is geweest. Dat is ook de reden dat we Animos. erbij hebben opgericht niet als opleidingsalliantie, maar puur als tweede alliantie. We zijn zelfs nog aan het kijken voor een derde alliantie, waar we nu nog maar net mee bezig zijn. Deze alliantie heet Animo.noord, op deze manier komen we met ongeveer evenveel mensen tegenover -Gladiator- met zijn Nap’s en BG’s. Hoe gaat het met de strijd tegen -Gladiator- en wat verwacht je ervan in het nieuwe jaar? -Gladiator- aanvallen heb ik eigenlijk nooit echt gewild. In het begin had Stef de oorlog verklaard en daar zitten wij nu mee opgescheept. Liever heb ik eigenlijk een Nap of BG met -Gladiator- om samen verder te groeien. Maar dat zit er waarschijnlijk voorlopig nog niet in. Welke top alliantie denk jij dat in het nieuwe jaar ten onder gaat? Wie komend jaar de sterkste wordt zullen we wel zien. -Gladiator- is in mijn ogen nog steeds de beste alliantie, maar of dit zo blijft weet ik niet. Wij komen er zelf wel steeds beter voor te staan en misschien dat wij er volgend jaar wel overheen springen. Ik zou via hier graag iedereen op Mu een gelukkig Nieuwjaar en natuurlijk heel veel speel plezier willen wensen.

Spelers


Caramba is de nieuwe nummer 1, die Imgod heeft vervagen. Stef De Killer is verder gezakt naar de derde plaats. Xevar is ook een aantal plekken gedaald. Denniz is gestopt en dus ook uit de top 10 gezakt, debaasvandonder heeft zijn plaats ingenomen. Nieuw in de top 10 zijn wimmie 040, Grote Griek en Ortho.

Ook ik wens iedereen een heel gelukkig Nieuwjaar en ik hoop ook dat iedereen een goede jaarwisseling heeft gehad. Een nieuw jaar dus, misschien met een begin van de strijd om de WW’s. Wat zal het bieden? We will see! Alexander

Artikel Mu - Grepolis Times  
Artikel Mu - Grepolis Times  

Mu uitgave Grepolis Times!