Page 1

Oppgave 1

Grunnen til at jeg valgte å ta akkurat dette bildet som oppgave en er fordi jeg hadde lyst å ta bilde av katten min, og når jeg var inne på nettsider og kikket for inspirasjon så var det så mange fine bilder av katter, at jeg tenkte å prøve det ut, men ble ikke helt som jeg ville ha det til å bli. Jeg tok dette bildet hjemme hos meg selv, hvor katten ligger på et hvitt pledd.


OPPGAVE 2

På denne oppgaven her skulle jeg egentlig ha 3 bilder, men igår i helga så sluttet fokusen på linsen og virke og den klikket endel. Så da ble det bare de to andre som jeg har tatt til denne oppgaven. Som de fleste andre bildene ligger ideen bak inspirasjon jeg har fått fra nettsider som jeg har vært inne og sjekket ut bilder på. Jeg tok begge bildene i studio.


OPPGAVE 3

Grunnen til at jeg valgte å ta to bilder var fordi jeg ikke klarte å bestemme meg for hva jeg skulle velge å prøve å ta bilde av, men ble til at jeg valgte begge. Det ene er en gitar, og det andre er en lysbryter med tekst på som dere ser her. Jeg ble ikke så veldig fornøyd med disse, for jeg fikk ikke til å ta de helt som de skulle være. Ideen bak bildene fikk jeg egentlig fra en nettside hvor jeg lette etter inspo, og da så jeg noe lignende. Begge bildene tok jeg innendørs hjemme, og brukte veldig lang tid på det ene(gitar).


OPPGAVE 4 Dette bildet er tatt i nybyen i Kristiansand by, og modellen er ei god venninne av meg. Først tok jeg egentlig noen andre bilder av henne, som jeg ble enda mer fornøyd med men de var i JPEG dessverre. Så da ble det til at jeg måtte ta de på nytt, og det hadde jeg lite tid til, og de ble heller ikke så bra som de andre jeg gjerne ville bruke. Ideen bak bildet var egentlig bare at jeg har hatt lyst å prøve å ta bilder av noen der, og da passet det fint og bruke dette som et mote-basert foto.

PTF FOTO  

Dette her er da min fremføring for PTF foto prosjektet vi har hatt i våren 2012.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you