Page 1

ESCOLA ESCALADEI CERDANYOLA DEL VALLÈS www.escaladei.com


El dijous 30 d’abril, vam anar a l’escola Escaladei, aprofitant que els nens i nenes de P5 (la classe dels ocells) els tocava l’assignatura d’informàtica.

Van estar treballant, des de la pàgina web de edu365, l’escriptura a partir del joc “100 paraules per escriure”.

La veritat és que ens va sorprendre molt la capacitat que tenen per fer anar el ratolí d’una banda a una altra sense l’ajuda del professor.


Jugant i aprenent amb el jclic...


Quines infraestructures TIC hi ha i com les utilitzen?

A l’escola hi ha un total de 28 ordinadors; 16 a l’aula d’informàtica, 1 a la sala de professors, a cada aula de primària i P5 (en total 7 ordinadors), al despatx de la logopeda, 1 l’encarregat de portar la gestió administrativa, 1 a la biblioteca i 1 a la classe de plàstica.

D’Internet n’hi ha a tota l’escola, i és utilitzat per tots els alumnes i professors.


L’assignatura d’informàtica es fa un cop a la setmana. Els alumnes, des de P5 fins a 4t de secundària utilitzen l’ordinador com una eina més d’aprenentatge. Els hi ensenyen com funciona i com treballar amb l’ordinador des de ben petits, ja sigui jugar amb el Jclic o bé fer un full de càlcul (els més grans), entre d’altres.

A més a més d’aquesta hora, en general els alumnes utilitzen l’ordinador com una eina de reforç, per exemple els tallers per complementar individualment alguna àrea.


Que n’opinen de les TIC…? …els més petits... : Generalment tots els nens, sobretot els més petits, es diverteixen molt i mostren un gran interès cap a la informàtica. - Guillem, jo he acabat i tu no!!! Et falta escriure DAU!!

Has de posar edu365!!


…i els professors…:

Tots estan d’acord amb la utilització de les TIC a l’escola, a més a més diuen que és una forma d’aprenentatge de reforç i de diversió per l’alumne, com mostra el vídeo que veurem a continuació.


Treball realitzat per:

Núria Sempere Marta Gimeno

Amb la col·laboració de: Els alumnes i mestres de l’escola Escaladei

Assignatura: Informàtica educativa Professor: Josep Maria Silva

Les TIC a l'escola Escaladei  

L'us de les TIC