Page 1

El t

eat

re

fa

m

ili

ar

de

Ba rc

elo na

El teatre familiar de Barcelona dossier de patrocini


ÍNDEX Què és el SAT! Objectius del SAT! Xifres i espectadors Comunicació, premsa i RRPP Oportunitat de patrocini Materials de difusió


QUÈ ÉS EL SAT? L’espai de teatre familiar de Barcelona. Teatre municipal que arriba a la seva 9a temporada.

Programació d’espectacles contemporanis de teatre familiar cada dia. Sessions per a les escoles de Barcelona i Catalunya. Públic familiar fidelitzat que assisteix assiduament.

Una platea de 383 localitats i un vestíbul adaptat amb material per llegir, pintar i jugar abans de cada passi. Un disseny corporatiu nou: Imaginari infantil.

Estudis, xerrades, cursos per professors, alumnes i professionals del sector. Una estreta relació amb el públic: xarxes socials,

promocions, abonaments…


OBJECTIUS DEL SAT!

Convertir el SAT! en un teatre especialitzat i de referencia a Catalunya, l’Estat Espanyol i Europa en teatre familiar contemporani.

Oferir a les famílies de Barcelona i Catalunya una experiència lúdica que es base en 3 pilars inamovibles: diversió, pedagogia i qualitat.

Dinamitzar i enriquir la cultura i la creació artística a la ciutat de Barcelona.

Convertir el SAT! en el primer espai a Barcelona on es vinculi teatre i educació.

Generar xarxa i implicar a companyies i sector en el nou projecte familiar de la ciutat.

Arribar a una mitjana del 80% d’ocupació anual progressivament en un període de 4 anys.


NÚMEROS DEL 2011 Any 2010 Número de funcions infantils: 144 Número d’espectadors: 29.373

Any 2011 Número de funcions infantils: 136 Número d’espectadors: 29.863

A ny 2012 S’augmentarà el número de funcions familiars. A més, entre el 2010 i el 2011, havent tingut un número menor de funcions els espectadors han augmentat en un 12,84%. Les espectactives per al 2012, si mirem l’evolució de tots els anys, són d’augmentar encara més en espectadors familiars.


COMUNICACIÓ, PREMSA I RRPP Pla de comunicació basat en posicionar el SAT! com el teatre familiar contemporàni de referència a Barcelona. Planificat i estudiat per arribar a pares, mares, nens i escoles. Principals accions de comunicació i RRPP Roda de premsa d’inici de temporada. Festa d’inaguració de temporada. Newsletter quinzenal enviada a un mailing a més de 2.000 families. Promoció a escoles, fires i esdeveniments. Gestió 2.0 a través de Facebook, Twitter, Vimeo… Pàgina web familiar (novetat!) Insercions publicitaries Mitjans generalistes (revistes, televisions, ràdios…) Mitjans específics (revistes especialitzades, webs familiars…)


OPORTUNITATS DE PATROCINI OPCIÓ A: Suports i elements patrocinables Pàgina al programa familiar: 2.000€ 20.000 unitats repartides a centres culturals de Barcelona i al vestíbul del teatre de setembre 2012 a abril 2013. Eina indispensable per als espectadors del teatre. Termini màxim de contractació: 1 juny 2012 ½ Pàgina al programa escolar de primària i de secundària: 500€ 3500 unitats (2000 de primària i 1500 de secundària) repartides a escoles publiques i privades de Barcelona i rodalies. Termini màxim de contractació: 16 maig 2012 Rollup al vestíbul del SAT!: 300€/mes Lona (i suport) exhibida al vestíbul del teatre durant la campanya escolar, la programació en obert, els lloguers de la sala, reunions, esdeveniments especials… Termini màxim de contractació: Permanent Banner página web (4 mesos): 500€ Banner publicitari permanent a la Home de la web familiar del SAT! Termini màxim de contractació: Permanent


OPCIÓ B: Intercanvi de logotip per patrocini de material o publicitat gratuïta Inserció del vostre logotip a: 20.000 programes repartits per tot BCN 8.000 cartells penjats per tot BCN 2 lones que es penjaran al Hall del teatre durant tota la temporada 1 Rollup al Hall del teatre. 1 Newsletter que s’envia a més de 2000 families. 10.000 flyers repartits per BCN amb info de les nostres activitats I molt més material gràfic produit des del teatre (díptics, lones...) A canvi de material per a regalar a les famílies o escoles que passen cada dia pel SAT!: mobiliari, llibres, productes alimentaris, jocs, materials educatius... Estarem encantats d’escoltar la vostra proposta!


Pàgina al programa familiar Exemples de pàgina del programa escolar. CLICA AQUÍ!

Pàgina al programa familiar Exemple de pàgina del programa. Clica aquí!


Roll Up Vest铆bul

Lona Programaci贸 Carrer


22.825 infants van venir a veure 86 espectacles en campanya escolar la temporada 2011-2012!

Àmplia presència en xarxes socials. El nostre facebook té 5,443 likes. Fes-te amic nostre clicant aquí!


El SAT! rep el suport

Mitjans oficials

El SAT! compta amb la col路laboraci贸

Grups

Contacte:

Silvia Bayarri / Montse Puga SAT! Teatre de Barcelona T. 933 457 930 admin@santandreuteatre.net

Dossier de Patrocini - Col·laborem plegats!  

SAT! - Teatre Familiar de Barcelona

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you