Page 1

Aída és una sèrie de Globomedia , de la cadena Telecinco, Mediaset. Es va estrenar el 16 de gener del 2005. La sèrie va començar quan va morir el pare de Aída, que li va deixar a la seva filla la casa familiar, que hi vivia Eugenia. Es va mudar amb els seus dos fills, Lorena la gran i Jonathan el petit, també té una altra filla gran Soraya, però darrere la separació es va quedar amb el pare. La seva veïna es diu Paz, que es la seva millor amiga des de la infància, que va sortir amb el seu germà Luisma, que també va estar amb una de les amigues de la Lorena, Macu que bé del nom d’Immaculada, que es la neboda del Mauricio, el propietari del bar i que té un germà gay dit Toni, que va ser propietari d’una perruqueria que també va treballar la Lorena. Al cap de moltes temporades va tornar la filla gran de la Aída, Soraya amb la seva filla Aidita, al ser maltractada pel seu marit i Aída va matar el seu marit amb un cop de planxa al cap i va anar a la presó, actualment qui mana a casa es Soraya que al cap de 2 anys Aída va sortir de la carcel, i va marxar a Brasil per una possible tornada a la carcel. El Jonathan i el seu amic han anat al exèrcit.

    

Els Personatges:

Luis Mariano García , conegut com el Luisma, es el germà de Aïda i fill d’Eugenia ,des de jove estava enamorat de Paz i enganxat de la droga ara es un ex-yonki. A la quarta temporada de les 9 que han fet Macu esperava un fill i li va dir que era d’ell i el nen era negre en un episodi de la sèrie al companys del nen que es diu Luisito, Macu es troba amb el pare.


Soraya García García, en el capítol 88 va aparèixer per primer cop la filla desconeguda de Aída, que al separar-se ella es va quedar amb el seu pare. Té una filla dita Aidita que va tindre abans de que Aída el matés amb la planxa per maltracta a la seva filla. Actualment està amb Chema i es cambrera al bar Reinols. Eugenia García es la mare de Aída de jove va ser la Bim-Bam-Bum un personatge que creia ella que era famosa, el personatge cantava cançons. Lorena García García, és la segona filla de Aída, es famosa en el barri pels molts nuvis que té y el seu cabell. Va sortir a Gran Hermano sent la primera expulsada y a Eurovisión per un vídeo que va fer el Jonathan. Jonathan García García, és el tercer fill de Aída, es el maton del barri amb el seu amic El mecos, i també es amic de Fidel. Aída García García, és la protagonista de la sèrie que també sortia en 7 vidas que feia de dona de la feina als pocs anys de tindre a la Soraya, es va casar amb Manolo el seu ex. Va matar al marit de la seva filla Soraya al maltracta que li fa. Actualment està a Cuba per si li tornen a posar a la presó, després d’haguer-se quedat al matar al marit de Soraya.

Aída  

Informació de la sèrie