Page 1

FRIBILLET til alle tilmeldte!


MARSELIS FORÅRSSTAFETTEN I 80’ER-LOOK Vi sætter ekstra kulør på den traditionsrige forårsstafet og indhyller Aarhus Cykelbane i 80`er-look med glad musik og neonfarver. Hop i din gamle firser-træningsdragt, find pandebåndet frem, og på med benvarmerne. Vi giver præmier til de bedst udklædte. Hvis du har det bedst i dit normale sports-outfit, er du selvfølgelig også velkommen i det.

Dato:

27. maj 2014

Start/Mål:        Aarhus Cykelbane Jyllands Allé 79 8000 Aarhus C Starttid:   

kl. 18.00

Distance:   

5 x 5 km

Pris pr hold:    kr. 600,-    Med i prisen får du en øl, sodavand eller et glas vin pr. deltager, og så udleverer vi selvfølgelig vand i målområdet. Du kan desuden tilkøbe mad ved tilmelding. Løbsarrangør: Marselisløbet og afdelinger under Aarhus 1900.


MARKON MANDELØBET I FODBOLDENS TEGN I 2014 byder MarkOn og Marselisløbet velkommen til årets mandeløb i nye, hyggelige omgivelser på Aarhus Cykelbane. Tag gutterne eller sønnen under armen, hop i jeres yndlings-fodboldtrøjer, og få en fornøjelig sportsdag sammen. Efter løbet kan I hygge jer med andre aktiviteter på pladsen, som f.eks. at skyde til måls og vinde fede præmier.

Dato:   

28. maj 2014

Start/Mål:   

Aarhus Cykelbane Jyllands Allé 79 8000 Aarhus C

Starttid:   

kl. 18.00

Distancer:    5 + 10 km Pris:       

kr. 200,- for voksne kr. 60,- for børn (0-12 år)

Med i prisen får du en lækker trænings-t-shirt, en øl eller sodavand og en grillpølse.

Løbsarrangør: Marselisløbet, afdelinger under Aarhus 1900 og MarkOn.


MARSELISLØBET

– en hel weekend med motion, smil og skønne oplevelser for hele familien! Aarhus Festuge bliver traditionen tro skudt i gang på Tangkrogen med en folkefest i form af Marselis-weekenden. LØB OG WALK Tusindvis af glade løbere har gjort det til en fast tradition at løbe den smukke rute langs havet og gennem Marselisborgskoven. Gør som dem, og tilmeld dig Jyllands ældste motionsløb: Marselisløbet. I 2014 er alle gå- og løberuter lagt ud i skoven, og børnene kan glæde sig til ekstra udfordringer på festpladsen. Der er flere forskellige distancer, så alle kan være med. MARSELISCYKELLØBET Et motionsløb med 3 distancer som kommer igennem Marselisborgskoven og det smukke kuperede landskab syd for Aarhus. Igen i år har vi også et felt for elitecykelrytterne, som får glæde af den samme skønne rute.

Dato:

30. + 31. august 2014

Lørdag d. 30.: Motions- og elite cykelløb Skolestafet Søndag d. 31.:

Løb og Walk

Start/Mål:

Tangkrogen, Marselisborg Havnevej 1, 8000 Aarhus

Starttid:

Mellem 9.00 og 12.30

Distancer cykling: 28 + 50 +100 km + 100 km elite Skolestafet:

10 x 200 m

Distancer løb:

6 + 12 km

Distance walk:

6 km

Pris: Se priserne på hjemmesiden marselisløbet.dk Løbsarrangør: Marselisløbet og afdelinger under Aarhus 1900.


SPONSORER & SPONSORAKTIVITETER r

artne p s d a l l Sti

BØRNET

ELT! Er far elle r mor ude på rutern så tag un e, gerne me d forbi Gammelb ys børnete lt! Vi er på p ladsen he le søndagen og har en ansigtsma le r og en masse teg negrej me d.

n, Forårsstafette Bestil mad til r dig: når du tilmelde

s­bageriet. fra Langenæ - Sandwich l eller en specie  - Sandwich Glad. -anretning fra Forårsstafet leveret Maden bliver sen! direkte på plad

t Mandeløbe


FRIBILLeldEtTe! til alle tilm

Lej et telt til din løbsfest!

øm til Sætter str ekenden! e w s li e rs a M

r af Sponso lløbet s Cyke Marseli

Skolestafetten


Tilmeld dig til de enkelte løb på vores hjemmeside marselisløbet.dk ”500.000 motionister kan ikke tage fejl” Peter Larsen, formand for Marselisløbet

Når du tilmelder dig, får du en FRIBILLET til Fed Fredag i Tivoli Friheden Find konkurrencer, løbetips og andet sjov på facebook.com/Marselislobet facebook.com/MarselisForaarsstafetten facebook.com/Mandelob facebook.com/Marselisskolestafetten

Marselisløbet 2014  

Aarhus sjoveste og hyggeligste løb den første weekend i Aarhus Festuge. Læs også om MarkOn Mandeløbet og Marselis Forårsstafetten.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you