Issuu on Google+

ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ Π Ρ Ο Σ Φ Ε Ρ Ο Υ Μ Ε

Στα καταστήματα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ γνωρίζουμε ότι, ειδικά αυτή τη δύσκολη εποχή, το όραμα, η ελπίδα και η επιμονή είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε και να πάμε μπροστά. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε ανοίγοντας νέους δρόμους και χαράσσοντας καινοτόμες πορείες. Γιατί αξίζουμε όλοι ένα καλύτερο αύριο!


Η Κ. Μαρμαρίδης Α.Ε. αποτελεί σήμερα μια από τις κορυφαίες εταιρείες επίπλων στην Ελλάδα. Ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Μαρμαρίδης ξεκίνησε την ενασχόληση του το 1955 και από τότε, παρά τα κελεύσματα των καιρών και τις εκάστοτε οικονομικές συνθήκες, η εταιρεία χωρίς καμιά μεταβολή παραμένει σε ελληνικά χέρια, η Ελλάδα αποτελεί τη βάση και το ορμητήριό της και ο ίδιος και η οικογένειά του ήταν και φυσικά εξακολουθούν να είναι οι μοναδικοί μέτοχοι της εταιρείας. Η παράδοση, το όραμα και το πάθος για την τελειότητα, του ιδρυτή και των απογόνων του, μετέτρεψε την μικρή εταιρεία του παρελθόντος σε μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες στο χώρο του επίπλου στην Ελλάδα σήμερα. Με ιδιόκτητους εκθεσιακούς χώρους, στις πιο επίκαιρες εμπορικά θέσεις, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα παραδίδουμε έπιπλα σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η συνταγή μας είναι απλή: όμορφα έπιπλα, ποιοτικά και λειτουργικά, κατασκευασμένα με υλικά υψηλών προδιαγραφών που τα προσφέρουμε σε σας στις χαμηλότερες τιμές που μπορούν να υπάρξουν. Οι άνθρωποι μας εργάζονται καθημερινά για την υλοποίηση της φιλοσοφίας μας, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε έπιπλα: • Κατασκευασμένα από ελληνικά χέρια σε οικογενειακές επιχειρήσεις στη Β. Ελλάδα, γιατί πιστεύουμε στην ελληνική παραγωγή και την ποιότητά της • Με υλικά και προδιαγραφές, στις μεθόδους παραγωγής, που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα διεθνή standards • Σύγχρονου ευρωπαϊκού σχεδιασμού, με διαρκή έλεγχο ποιότητας από τους συνεργαζόμενους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς οίκους επίπλου. Έτσι βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας, φίλοι και συνεργάτες, ώστε να συνεχίσουμε να βλέπουμε στα καταστήματα μας αυτό που συμβαίνει πάντα: εσάς, που ντύσαμε το πρώτο σας σπίτι, μαζί με τα παιδιά σας, για να ντύσουμε το σπίτι της επόμενης γενιάς. Κι όλα αυτά μέσα στο μοναδικό πλαίσιο ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης των καταστημάτων επίπλων ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ.


Γιατί να επιλέξω τα έπιπλα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ;

 Είμαστε 100% ελληνικά καταστήματα που απασχολούν Έλληνες εργαζόμενους.  Οι τιμές των επίπλων μας περιλαμβάνουν πάντα ΦΠΑ το οποίο αποδίδουμε στο ελληνικό κράτος, πάντα στα χρονικά όρια που ορίζει ο νόμος.  Συνεισφέρουμε ενεργά στο εθνικό προϊόν αφού φορολογούμαστε στην Ελλάδα και εκπληρώνουμε το χρέος μας ως επιχείρηση καταβάλλοντας όλες τις νόμιμες εισφορές μας στην πολιτεία.  Πιστεύοντας στο αύριο, ανοίγουμε νέα καταστήματα προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας.  Ο κύριος όγκος των επίπλων των καταστημάτων ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ παράγεται από ελληνικά χέρια, στηρίζοντας τις ελληνικές επιχειρήσεις επίπλων και δίνοντας αξία στην εγχώρια παραγωγή. Πολλές από αυτές είναι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.  Προσανατολιζόμαστε σε εξαγωγές ελληνικών προϊόντων υψηλής ποιότητας στο εξωτερικό.  Δίνουμε τη δυνατότητα στην ελληνική οικογένεια να ξεκινήσει ή να ανανεώσει το σπιτικό της προσφέροντας ποιοτικά έπιπλα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Το οικολογικό μας αποτύπωμα Στα καταστήματα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ λειτουργούμε φιλικά προς το περιβάλλον. Η ξυλεία των επίπλων μας προέρχεται μόνο από ελεγχόμενες καλλιέργειες. Χρησιμοποιούμε μη τοξικά φινιρίσματα και προϊόντα με πιστοποίηση Ε1 και Ε0. Τα υλικά συσκευασίας μας συλλέγονται μετά την παράδοσή τους από τους ανθρώπους μας και οδηγούνται στην ανακύκλωση. Έτσι, εμείς στα καταστήματα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ, είμαστε σίγουροι ότι η ποιότητά μας συνοδεύεται και από τον απαραίτητο σεβασμό στο περιβάλλον για μας και τα παιδιά μας.

 Με έπιπλα υψηλής αισθητικής και ποιότητας σε προνομιακές τιμές, είμαστε σίγουροι ότι κάθε ευρώ σας απολαμβάνει το υψηλότερο δυνατό «value for money».  Στα καταστήματα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ τολμούμε να ονειρευτούμε το μέλλον όλων μας στην Ελλάδα!

www. marmaridis .gr

Επειδή το καλό δεν χρειάζεται να είναι ακριβό!

Έπιπλα. Το αναπαυτικό και λειτουργικό κομμάτι της ζωής μας!

Το σπίτι μας, χώρος προσωπικός, αλλά και ανοικτός στους φίλους μας, αποτελεί, για τον κάθε έναν από εμάς, το λιμάνι του. Στα καταστήματα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ πιστεύουμε ότι η προσωπικότητα και η ταυτότητα μας είναι γραμμένα σε τοίχους και γωνίες, σε παράθυρα και μπαλκόνια και κυρίως στο είδος των επίπλων που επιλέγουμε. Το καθιστικό, το υπνοδωμάτιο, η τραπεζαρία έχουν έπιπλα που δημιουργούν συναισθήματα. Το απαλό και βαθύ κάθισμα ενός καναπέ, η εικόνα του, η μυρωδιά του ξύλου, ζωντανεύουν κάθε φορά που αναζητάμε ηρεμία και γαλήνη. Τα έπιπλα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ έχουν ψυχή, σας μιλούν και σας ταξιδεύουν.


Το εμβληματικό κτίριο, αρχιτεκτονικό στολίδι της βορειοδυτικής εισόδου της Θεσσαλονίκης που ανακαινίστηκε πλήρως, αναδείχθηκε και φιλοξενεί τις κεντρικές εγκαταστάσεις μας

ΚΕΝΤΡ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΕΚΘΕΣΗ: ΘEΣΣAΛONIKH, ΣΤΡΟΦΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, 5ο χλμ. Θεσ/νίκης-Λαγκαδά | Τ 2310 681494

ΘEΣΣAΛONIKH ΠPOEKTΑΣΗ N. EΓNATIAΣ 7ο χλμ. Θεσ/νίκης-Mουδανιών Τ 2310 475008

ΑΘΗΝΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ Λεωφ. Μεσογείων 308, Χολαργός (Νομισματοκοπείο) Τ 210 6547241

ΑΘΗΝΑ ΛΕΩΦOΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ Λεωφ. Ποσειδώνος 61Α, Άλιμος Τ 210 9820080

ΑΘΗΝΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Λιοσίων 153-157, Σταθμός πλ. Αττικής (Στ. Μετρό Αττική) Τ 210 8222230

Στα καταστήματα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ, σε ένα επιμελημένο και με απέριττη πολυτέλεια περιβάλλον, θα βρείτε έπιπλα στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς, ενώ εξειδικευμένοι διακοσμητές-σύμβουλοι είναι πάντα στη διάθεσή σας για να μελετήσουν, να προτείνουν και να εξασφαλίσουν την ιδανική λύση για το χώρο σας.

www.marmaridis.gr


2015 09 DIAFEROUME - PROSFEROUME