Page 1

brochure season bestsellers

winter 2014


Deurstop Stump Gemaakt van een hoge kwaliteit 100% wolvilt en volledig opgevuld met biologische spliterwten is de deurstopper Stump een handzame en nuttige kleine helper die het dichtvallen van de deur tegengaat. Ge誰nspireerd op boomstronken van de omgehakte FSC gekeurde bomen die Biodesign Interieur gebruikt is deze deurstopper een echte showstopper in ieder huis. Tevens is de Stump zwaar genoeg om uw gehele boekencollectie tegen te houden en te dienen als boekensteun. biodesign interieur

brochure

58988

p 02

Plaid Pepe Heerlijk wegkruipen onder Plaid Pepe op koude winteravonden. De varianten Check en Burdock fleuren ieder interieur op en zijn door de dubbele laag ook nog eens erg warm. Check is gemaakt van 100% katoen en Burdock is een luxere uitvoering van 100% wolvilt (extra warm!) met vilten bollen aan de bovenzijde van de plaid.

! Extra warm


Sierkussen Kuddle Biodesign Interieur is een puur Hollands merk met veel aandacht voor de aarde. De natuur geeft vaak verborgen boodschappen aan de mens. Ook puur Hollands is de tulp. Met dit in ons achterhoofd is de message fabric ontstaan: kleine linnen envelopvormige kussentjes geïnspireerd op deze boodschappen en dichtgevouwen tulpen. Meerdere kussentje zijn samengevoegd op een heerlijk loungekussen dat iedere (woon)kamer een boost zal geven. Tevens is er een variant van de Kuddle met een grafische print van de doorsnede van een houten boomstronk. Geïnspireerd op één van de meest gebruikte materialen van het merk. De print is uitgevoerd in rijk vilt en op heerlijk zacht linnen geperst.

biodesign interieur

brochure

58988

p 04

Crochet Vaas De Crochet Vaas is prachtig handgeblazen van gerecyclede glazen kwaliteit. Deze vaas is gestoken in een hand gehaakte hoes van 100% katoenen garen. De structuur van de hoes is geïnspireerd op de vernuftige manier hoe een spinnenweb in elkaar zit. Een spinnenweb bestaat uit één enkele fragiele draad. Door deze te weven ontstaat er een stevige constructie die extreem sterk is. Heel dun katoenen garen heeft dezelfde eigenschappen en geeft een heel mooi resultaat. De hoes is gesteven met natuurlijke materialen en kan op zichzelf staan met bijvoorbeeld kunstbloemen erin. Uiteraard kan de gehele vaas gebruikt worden met echte bloemen en water. Tevens te gebruiken als windlicht.


feestelijke opening

prijslijst season bestsellers winter 2014 Verkoop prijslijst / Nederland. Alle prijzen incl. BTW Geldig van 22 september 2014 t/m 20 maart 2014 Version 1

shop-in-shop Moderne, luxe interieurstoffen en producten, die het gevoel van de natuur terug geven, zonder een geitenwollen sokken imago te creëren. We volgen geen trends, want die raken na verloop van tijd uit de mode. Wij zijn tijdloos. Rijke producten van traditionele én nieuwe grondstoffen met klassieke vormgeving vertaald naar iets nieuws.

omschrijving

maat

model

kleur

Deurstopper/boekensteun in de vorm van een boomstronk. 100% wolvilt. Opgevuld met biologische spliterwten voor verzwaring. Afneembaar met een vochtige doek.

Ø 11x19

56786006

silver mink

omschrijving

maat

model

kleur

Plaid. Gewatteerd. 100% katoen of 100% wolvilt. Geeft optimale warmte. Wasbaar.

200x150

99412301 99412302

check dessin burdock fabric

omschrijving

maat

model

kleur

Sierkussen met dessin of message fabric. Incl. afneembare, wasbare hoes. 80% linnen en 20% vilt of 100% linnen.

35x50

14008765 14008766 14008767

pristine message fabric in rumba red & thyme

omschrijving

maat

model

kleur

Glazen vaas met grof gehaakte hoes van opgesteven katoen. Zowel met als zonder vaas te gebruiken. Hoes afneembaar met een vochtige doek.

Ø 12x25

62214684

pristine

eur

64,90

eur

149,90 399,90

eur

79,95 109,90 109,90

De sfeer van het wonen beleven, gefixeerd in een stof en bewerkt tot een product: dat is Biodesign Interieur.

Spaar nu voor deze unieke tashanger of krijg hem gratis bij besteding vanaf €200,- !

biodesign interieur

brochure

58988

Alle media-uitingen hebben een perfecte samenhang met elkaar. Overal komen de kleuren uit het eerder vastgestelde palet terug en ademen de sfeer uit zoals die bedoeld is. Materialen, dessins en prints zullen met hun textuur en uitstraling het middelpunt van iedere (woon)kamer zijn. De nieuwe shop-in-shops van Biodesign Interieur zullen vanaf september feestelijk geopend worden in alle Bijenkorf vestigingen van Nederland. Een hele week lang zal de winkel extra feestelijk aangekleed zijn en kunnen nieuwe klanten gratis een klantenkaart aanvragen. Ook zal er heel de week een korting van 10% gelden op geselecteerde items. p 06

eur

249,90


ow

availab

l

e

Frankemaheerd 6 1102 AN Amsterdam Zuidoost tel.: 75 68 90 85 mail: info@biodesign-interieur.nl

rf

ww

.nl

at .d

eBijenk

o

www.biodesign-interieur.nl

w

Kijk snel op de site

n

Biodesign Interieur

Brochure  

Brochure for my exam project Biodesign Interieur. All of this are made by me and nobody is allowed to use anything of this without my permis...