Page 1

N A T U U R L I J K

Z A K E L I J K

bedrijf in beeld M A R L E E N

S A H E T A P Y

F O T O G R A F I E

2 0 1 7

INVESTEER IN VOLDOENDE EIGEN BEELDMATERIAAL LAAT ONS PROEVEN VAN DE SFEER IN JE ONDERNEMING EN KENNISMAKEN MET JOUW TEAM. DAT SCHEPT VERTROUWEN EN KWEEKT BINDING MET JE POTENTIELE KLANT EN JOUW DOELGROEP VERTEL HET VERHAAL VAN JE BEDRIJF MET ECHTE BEELDEN

|LIFESTYLE | LICHT | FRIS | STORYTELLING|


|LIFESTYLE | LICHT | FRIS | STORYTELLING|


NATUURLIJK ZAKELIJK

Marleen Sahetapy LIFESTYLE FOTOGRAAF

Allereerst, bedankt voor de interesse in mijn werk en het downloaden/opvragen van dit magazine. Mijn stijl omschrijft zich het beste als lifestyle fotografie, mensen in hun eigen omgeving of een vertrouwde locatie, hoe ze echt zijn en zich echt bewegen. Is dit ook zakelijk toe te passen? Maar natuurlijk! Het is van groot belang dat je online of in gedrukte media gebruik maakt van beelden die de klant het gevoel geeft dat ze binnenkijken in jouw bedrijf. Je toont hiermee aan dat je een open blik heb naar de buitenwereld en dat je zelfverzekerd en trots ook een kijkje in jouw ‘keuken’ prijsgeeft. Als ook eigen personeel in beeld gebracht wordt, niet té geposeerd maar juist zo natuurlijk mogelijk, dan toont dat jouw (potentiële) klant dat jouw personeel betrokken is bij het bedrijf en jij betrokken bent bij jouw team van personeelsleden.

Zo kan de klant de sfeer van je team proeven en creëer je een waarheidsgetrouw beeld van je bedrijf. Dat kweekt vertrouwen en binding bij je klanten, je doelgroep en je leveranciers. In dit magazine heb ik wat voorbeelden toegevoegd van enkele trouwe klanten die je voorgegaan zijn en hun verhaal reeds in beeld hebben gebracht. Neem een ‘kijkje in de keuken’ bij Van der Valk hotel de Cantharel, Restaurant BAK Amsterdam, Stichting Wellness en Aromatherapie, Buddha to Buddha, Zus Lifestylecatering, Stijlvolcreatie en enkele anderen. Ik woon in de regio Apeldoorn maar fotograferen kan ik overal dus ik kom graag naar je toe. Lieve groet, Marleen Sahetapy Sapulette. 

MARLEENSAHETAPY.NL | 03


QUOTE ME

Story

Goed beeld is Goud waard

MARLEENSAHETAPY.NLÂ


INVESTERING

1 DAGDEEL € 547,INCL. 15 BEELDEN

GOED BEELD IS GOUD WAARD

Bedrijf in beeld is een perfect pakket om een beeldbank aan te leggen. Het is geschikt voor alle ondernemingen maar ook zzp-ers. Dè manier om jezelf te laten zien. Vertel je verhaal met beelden. Zowel voor als achter de schermen van je bedrijf zijn er vele verhalen die het waard zijn om te vertellen. We bespreken samen wat je wensen zijn, wat er in beeld moet komen en wat je wilt overbrengen aan de klant. Daarna maken we een afspraak. Ik werk in dagdelen en je neemt minimaal 1 dagdeel af. Een dagdeel beslaat maximaal 3 uren en kost €547,- ex. b.t.w. Na de fotosessie bewerk ik alle door mij geselecteerde beelden. Je ontvangt van mij daarna een impressie van de gemaakte beelden via een online gallery.

Via de gallery kun je de beelden beoordelen en uitkiezen. Bij elk dagdeel ontvang je 10 beelden in hoge resolutie. Natuurlijk blijft het mogelijk om meer beelden af te nemen. Je ontvangt de beelden via een downloadlink om daarna in de door jou gewenste mediavorm te gebruiken. De standaard licentie op het gebruik van de gemaakte beelden is voor online gebruik en drukwerk in onbeperkte oplage. Echter de rechten op alle beelden blijven bij Marleen Sahetapy Fotografie. Daarom is een naamsvermelding altijd verplicht en heb je niet het recht op verkoop van de beelden aan derden. Wil je de licentie aangepast hebben voor een folder/banner/flyer enz. dan is dit mogelijk in overleg.

MARLEENSAHETAPY.NL | 05


QUOTE ME

GEEF EEN KIJKJE IN  JOUW KEUKEN

MARLEENSAHETAPY.NL


VAN DER VALK HOTEL DE CANTHAREL | APELDOORN

De Cantharel is een goed voorbeeld van een bedrijf dat heel veel waarde hecht aan beeldmateriaal en ook echt een eigen gezicht heeft binnen 'de Valk'. Ruim 3 jaar werken we samen  aan een hele uitgebreide beeldbank. Foto’s achter de schermen, voor de schermen, van de tuin, van de medewerkers, van het eten en ga maar door. Alles is inmiddels verwerkt in folders, flyers, visitekaartjes, redactionele stukken in kranten of magazines, op de website en niet te vergeten social media! Nog steeds vindt u mij hier met regelmaat Er valt zoveel te zien en te vertellen! Het hotel heeft bijvoorbeeld een hele grote eigen groentetuin waar de koks zelf de groenten oogsten en bereiden. Ook gasten mogen gebruik maken van 

de groentetuin en kunnen voor een klein bedrag verse onbespoten groente oogsten. Gaaf he! Het hotel heeft ook nog twee prachtige accomodaties in de verhuur. Villa 12 en Villa 26. Hier kun je heel luxe met een groep verblijven en natuurlijk is het mogelijk om het diner heerlijk in het hotel te nuttigen. Het hotel is daarnaast zoals elke Valk ook de perfecte uitvalsbasis voor vergaderingen, conferenties, feesten én het is een paardenhotel! Al met al, een druk bedrijf, met een gigantisch team van personeelsleden. Ik bof dan ook dat ik al jaren vele verhalen mag vertalen naar beeldmateriaal voor het hotel. Wil je binnenkijken bij dit hotel? Ga dan naar mijn blog voor nog meer beeld en verhaal.

MARLEENSAHETAPY.NL | 08


VAN DER VALK HOTEL DE CANTHAREL | APELDOORN

MARLEENSAHETAPY.NL | 09


ZUS LIFESTYLECATERING | VAASSEN

ZUS Lifestylecatering is een jong bedrijf opgericht door Magrietha Vosselman. Ze startte onder de naam ZusLunches maar haar dienstenpakket werd zo persoonlijk afgestemd op haar klanten dat ze al snel inzag dat haar bedrijf een nieuwe naam nodig had. ZUS Lifestylecatering. Zus is er voor iedereen die een bijzonder moment wilt delen, met vrienden, familie of collega’s. Er zijn tal van levensmomenten die een mens meemaakt, van geboorte tot sterfbed. Hoogtepunten en ook dieptepunten. En of het nou een moment van vreugde is of van verdriet, er bij stil staan doe je met de mensen die je lief hebt.

Er bij stil staan door aan tafel te gaan, eten, praten, samenzijn, het leven vieren. Magrietha organiseerde een gezellige dag met vriendinnen en lekker eten en ik was er om dit op beeld vast te leggen. Niet alleen al het lekkers en een portretfoto, maar ook de sfeer die Zus wilt overbrengen aan haar klanten hebben we prima op beeld kunnen vangen! Magrietha gebruikt inmiddels de beelden online en in folders en flyers. Geweldig om daaraan mijn steentje te hebben bijgedragen. Wil je de beelden terug zien? Kijk op mijn blog of bezoek zuslifestylecatering.nl

MARLEENSAHETAPY.NL | 11


BAK RESTAURANT | AMSTERDAM

BAK restaurant is geen onbekende naam in de horecawereld. Als dat voor jou nog wel geheim gebleven is dan heb ik hierbij dus gelijk een mooie tip voor je volgende avondje uit. BAK restaurant is gevestigd in hartje Amsterdam op een prachtige plek aan het water. Je kan er geweldig lekker eten van woensdag tot zondag. Ze serveren dagelijks een lunch en een diner afgestemd op wat er op dat moment lokaal aangeboden is en de beste kwaliteit heeft. Hierdoor is elke dag een verrassing, met 1 zekerheid, het eten is heerlijk! Ik ben bij BAK gaan fotograferen in opdracht van het bekende sieradenmerk Buddha to Buddha.

In hun jaarlijkse magazine staat altijd een thema centraal en in dit magazine was dat 'ambacht' De mannen van BAK en de keuken van BAK staat ook bekend om echte ambacht. bijvoorbeeld hun eigen gebakken brood met hun eigen gist.  Een middag lang heb ik mee mogen kijken over de schouders van de chefs van BAK en ik heb mogen snoepen van de heerlijke gerechten. Het was een kado om hier te zijn.  Wil je meer zien? Er is een video gemaakt van mijn bezoek en check mijn blog. Voor meer BAK, www.bakrestaurant.nl

MARLEENSAHETAPY.NL | 13


ST. WELLNESS & AROMATHERAPIE | KLARENBEEK

De ondernemer achter Stichting Wellness en Aromatherapie is Ellen Wagenaar. Ellen is de founder van dit opleidingsinstituut. Ze geeft hier zelf ook les en naast de opleidingen heeft Ellen nog haar eigen salon, Etheme Aromatherapie. Ook heeft ze een eigen product en behandeling ontwikkelt genaamd Shia & Silk. Ellen schrijft momenteel haar tweede kookboek en naast lesmateriaal schrijft ze artikelen en recepten voor de vakbladen binnen de beauty branche. Een zeer bezige bij en succesvolle ondernemer. 

De beelden worden veelvuldig gebruikt op social media, op haar websites maar ook op alle lesmateriaal, folders, flyers, visitekaartjes, kookboeken en nieuwsbrieven. Ook haar beursstand is helemaal gevuld met prachtige banners en ander beeldmateriaal. De foto's helpen Ellen om de beleving van de behandelingen in beeld te brengen, de producten maar ook de handelingen. Ik vind het het bijzonder om samen met Ellen te mogen werken aan haar zichtbaarheid en haar cursisten en klanten middels de beelden helemaal in de juiste sfeer te brengen. 

Ruim 4 jaar werk ik nu samen met Ellen. Ze heeft inmiddels een zeer grote beeldbank opgebouwd.

MARLEENSAHETAPY.NL | 15


LOISLEE PURE SKINFOOD | APELDOORN

Debbie van Weelden is de ondernemer achter Lois Lee Pure Skinfood. Debbie is Hormoon en voedingsdeskundige en heeft zich gespecialiseerd in het helpen en coachen van haar klanten naar een gezonde leefstijl. Ze geeft hierover ook lezingen en workshops aan zowel particulieren als het bedrijfsleven. Als je je zo bewust bent van wat je in je lichaam stopt en zo goed voor je lijf zorgt, dan ga je vanzelf ook nadenken over hetgeen je erop smeert en hoe je je huid verzorgt. Zo is Debbie zich ook gaan verdiepen in de natuurlijke huidverzorging en heeft zij na jaren gedegen onderzoek en testen haar eigen skincare lijn op de markt gebracht.

Debbie wilde haar nieuwe skincarelijn en eigenlijk haar hele filosofie over lichaamsverzorging en de perfecte, gezonde en natuurlijk huidverzorging in beeld brengen. Want naast informatie op haar site, is beeldmateriaal, de look&feel, vooral in deze beautybranche heel belangrijk. Debbie heeft ook extra veel aandacht gegeven hieraan.  Ik mocht op een mooie ochtend, in een lifestyle setting, haar producten fotograferen. Daarnaast heb ik Debbie mogen portretteren. Zij is de beste reclame voor haar product. Er is NIETS aan haar huid verbeterd door de computer. It's all natural & all Debbie.  meer info? www.loislee.nl

MARLEENSAHETAPY.NL | 17


Vertel niet enkel je verhaal.. Laat het zien!


BUDDHA TO BUDDHA | AMSTERDAM

Het prachtige en bekende sieradenmerk Buddha to Buddha brengt elk jaar een magazine uit, waarin zij de Buddha tot Buddha lifestyle willen weergeven. Niet alleen prachtige fashion foto's en foto's van de sieraden maar ook heel veel sfeerbeelden van mooie landen en van de fabriek op Bali en de mensen achter Buddha to Buddha.  Het thema is hier Fusion Fashion & Food. Ik mocht een medewerker van Buddha to Buddha, die ook nog een geweldige kok is, vastleggen terwijl hij met heel veel passie een aantal gerechten bereid. Hierbij lettend op smaak, textuur, kleur en opmaak. Een mooie fusion tussen fashion en food. De shoot vond plaats Amsterdam. In de woning van founder en eigenaar van Buddha to Buddha, Batul Looman. 

Het was heel speciaal om in zijn prachtige woning te mogen werken en buiten dat ook welkom te voelen en vrij om te creëren. Batul is een hele inspirerende en innemende man. Zijn verhaal, visie en passie is zo bijzonder. En het bedrijf ademt die passie! Vakmanschap, de liefde voor ambacht en eenvoud,  het delen van kennis, kunde en zorgen voor elkaar.. Heel bijzonder en mooi hoe het bedrijf Buddha to Buddha, dit laat zien. Het uiteindelijke magazine staat nog steeds online en is wereldwijd verspreid onder alle verkooppunten van Buddha to Buddha. Heel gaaf om hieraan meegewerkt te mogen hebben! meer info: buddhatobuddha.com MARLEENSAHETAPY.NL | 21


webdesign voor vrouwen met LEF


ROSANNE RAUBUN, STIJLVOL CREATIE | VAASSEN

Rosanne Raubun is een zeer ambitieuze jong vrouw. De ondernemer achter het bedrijf Stijlvol Creatie. Rosanne maakt prachtige wordpress websites voor ondernemende vrouwen. Ja u leest het goed, Rosanne richt zich alleen op ondernemende vrouwen! Stoer om je niche zo specifiek te maken. Ze heeft lef en is enorm gepassioneerd. Haar werk is prachtig en ze voelt feilloos aan wat jouw wensen zijn en helpt en coacht je ook met de stappen die je moet maken voor je eigen website.  Rosanne heeft een grafische achtergrond en heeft daarnaast multimedia en communicatie gestudeerd. Ze is dus volledig onderlegd om jou en je bedrijf,

via je eigen mooie website een vliegende start te geven. Naast al haar kennis en kunde is ze ook nog eens een geweldig leuke vrouw en een prachtig mens. Eerlijk en betrokken.  Ik ben heel erg blij dat ik haar heb mogen portretteren. Daarnaast fotografeer ik heel veel van haar klanten. Mijn bedrijf in beeld pakket sluit naadloos aan op de wensen van haar klanten.  We werken intensief samen om de klant, de website van haar dromen te geven inclusief eigen beeldmateriaal. Meer info?  www.designyourdream.nl                          www.stijlvolcreatie.nl

MARLEENSAHETAPY.NL | 23


IT'S NOT WHAT YOU SEE BUT WHAT YOU MAKE OTHERS SEE


WAT IS JOUW VERHAAL? Als ik bij je kom fotograferen zorg ik dat je voldoende beeldmateriaal hebt om jouw verhaal te vertellen. Zodat je kan laten zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Ik ben nu al heel benieuwd naar  je verhaal, je beelden en hoe alles straks samenkomt op je website of in je nieuwe folder. Neem contact met mij op om samen te sparren en te kijken hoe wij jou en je bedrijf in beeld gaan brengen! Ik hoop je snel te ontmoeten. Lieve groet,

MARLEEN SAHETAPY


(C) MARLEEN SAHETAPY FOTOGRAFIE 2017 06.29165691 | INFO@MARLEENSAHETAPY.NL

Online Magazine Marleen Sahetapy Fotografie  

Is jouw bedrijf online goed zichtbaar? Je wil online zo authentiek mogelijk overkomen voor jouw klanten. Dat kan enkel met mooie echte eigen...