Page 1

MATERIALEBESKRIVELSE

Facader: 1 plans huse Facader udføres med lyse tegl som B711 Silver Pacific fra Strøjer Tegl, med partier af sortmalet træbeklædning. Inddækning, nedløb og sålbænke udføres i zink. 2 plans huse Facader udføres i hvid puds med partier af sortmalet træbeklædning. Tage: Tage udføres med tagpap. Tagene udføres med ensidig taghældning. Fællesarealer: Ubefæstede arealer anlægges i græs. Stier anlægges i betonfliser. Parkering: Parkeringspladsens kørearealer anlægges i asfalt og parkeringsbåse primært i græsarmering. Der anlægges i alt 36 parkeringspladser, svarende til 1,2 plads pr. bolig. Skure: Skuret er med sortmalet træbeklædning på facader. Skuret er ikke malerbehandlet indvendigt. Taget udføres i tagpap. Skuret er ikke opvarmet eller isoleret. Gulvet udføres i beton. I skuret er der etableret belysning og stikkontakt.

Udendørsbelysning: Udføres i lavenergi med skumringsrelæ og punktbelysning i flere områder. På de fælles adgangsveje er der belysning der lever op til lovkravet. Terrasser: Der anlægges terrasse i hele baghaven i betonfliser. Der opsættes sortmalet plankeværk imellem husene og i hele havens dybde. Højde ca. 180 cm. Der plantes en bøgehæk med åbning mod fællesareal. Indgangsarealet til bolig er ligeledes belagt med betonfliser. Der bliver i forhaven til 1 plans husene lavet Pur bed hvor der plantes lav bøg eller lign. beplantning. To plans husene har i forhaverne fælles bede der afsluttes mod fortov med en bøgehæk eller lign. Vinduer og udvendige døre: Vinduer er af kombineret træ/alu. Lysninger bliver malet indvendigt i Hvid RAL 9010. Udvendig farve umbragrå eller sortgrå Indvendige døre: Pladedørene er malede og med stålgreb. Alle døre monteres uden bundstykke, og med en alu skinne i overgang mellem rum.

Opholdsrum: Vægge spartles og beklædes med filt, der males i en lys rå hvid farve. Lofter udføres som malerbehandlede glatte gipslofter i lys råhvid. Gulv er eg – lamelparket som Tarkett, Eg Robust Mat lak, 14 mm. Køkken: Køkkenelementerne leveres som HTH Next Hvid / 2200 låger og skuffer. Bordplade som Laminat Trend hvid, gennemfarvet 20mm. Køkkenvask som Intra Omnia 60SF, underlimet. Blandingsbatteri som Hansgrohe Talis S Variarc, krom. Vægge spartles og beklædes med filt, der males i lys råhvid. Der er spots under overskabe. Hårde hvidevarer: Induktionskogesektion glaskeramisk som Siemens EU611BE2E. Emfang til indbygning, som Siemens LB57574, rustfrit stål. Indbygningsovn, Pyrolytisk som Siemens HB63AB522S. Køle-/fryseskab integreret som Siemens KI38VV20. Opvaskemaskine integreret som Siemens speedMatic SN65LO34EU Vaskemaskine som Siemens IQ 300 WM12NOA7DN Kondenstørretumbler som Siemens IQ 300 WT43H007DN

Miljøstationer: Omkring miljøstationer opsættes hegn i træbeklædning som facader på skure.

03.04.2018, Rev. 26.10.2018 - Ret til ændringer forbeholdes. Eksakte fabriksangivelser er vejledende standard. Ret til ændringer forbeholdes. Eksakte fabriksangivelser er vejledende standard.

www.søsvinget.dk


MATERIALEBESKRIVELSE

Bryggers (kun i 2 plans huse): På gulv er der klinker i størrelse 30 x 60 cm fra Teknostone, i farven ”Pearl”. Samme farve som valgt på badeværelser og entre. I badeværelser og bryggers afsluttes med sokkelklinker. Bryggers elementer som HTH Next hvid / 2200. Højskab i bryggers er udnyttet til installation af fjernvarme mv. Bordpladen som Laminat Trend hvid, gennemfarvet 20mm. Blandingsbatteri som Hansgrohe Talis S Variarc i krom.

Loftet er af glat gips med indbyggede spots. Over vask er der spejl med integreret belysning. Toilet som væghængt Ifö Sign. Vaskeskab som HTH Next hvid / 2200. Hvid helstøbt badvask som Marbre Prisma Hvid Mat. Armatur ved håndvask er som Hansgrohe Talis med bundventil i krom. Bruseblandingsbatteri er som Hansgrohe Croma 100 Multi brusesæt med termostat i krom. Der vil forekomme synlige inspektionslemme til installationsskakte.

Entre: 1 plan huse: På gulv er der klinker i størrelse 30 x 60 cm fra Teknostone i farven ”Pearl”. Samme farve som valgt på badeværelser. Skab med 3 delt skydelåger i 3 skinner, låger som Next hvid / 2200. Højskabet i entre er udnyttet til installation af fjernvarme mv. Et skuffeelement under bordplade som HTH Next hvid /2200. Bordplade som Laminat Trend hvid, gennemfarvet 20mm.

Varme: Boligerne opvarmes via fjernvarme.

2 plans huse: På gulv er der klinker i størrelse 30 x 60 cm fra Teknostone i farven ”Pearl”. Samme farve som valgt på badeværelser. Badeværelser: På gulv og i bruseniche (gulv og væg) er der klinker i størrelse 30 x 60 cm fra Teknostone i farven ”Pearl”. Samme type klinke bliver anvendt som sokkelklinke. Øvrige vægge er spartlet og beklædt med filt, der males i lys råhvid.

Ventilation: Hver bolig udføres med sit eget mekaniske ventilationsanlæg med genvinding. Boligerne opføres som lavenergihuse, og overholder energikrav BR2015. Legeplads: Til bebyggelsen Søsvinget opføres der på det afmærkerede areal (mellem blok 2 og 4) en legeplads. Legepladsens udformning er endnu ikke endeligt defineret og de viste visualiseringer er derfor ikke endelige. Valgmuligheder: På grund af byggeriets stade er der ingen mulighed for tilvalg.

1 plans huse: Der udføres gulvvarme i hele boligen. 2 plans huse: Der udføres gulvvarme i stueetage og i begge badeværelser. På 1.sal opvarmes værelser via radiatorer. El: Der udføres el-udtag og stik i henhold til ”stærkstrømsbekendtgørelsen” Antenne og internet: Der udføres fællesantenneanlæg. 1 antennestik i alle værelser 2 antennestik samt 1 datastik i stuen/ alrum. 1 datastik i et værelse på 1. sal

03.04.2018, Rev. 26.10.2018 - Ret til ændringer forbeholdes. Eksakte fabriksangivelser er vejledende standard. Ret til ændringer forbeholdes. Eksakte fabriksangivelser er vejledende standard.

www.søsvinget.dk