Page 3

Kerteminde Boldklub 1927 - 2017

8. og 9. september 2017

3

Kerteminde Boldklub fejrer i år 90 års fødselsdag, og det synes vi skal markeres

Kære læsere - så er det tid Vi er stolte over at kunne fortælle, at vi med et medlemstal på 425 fodboldspillere stadig har godt fat i mange piger og drenge. Det være sig helt fra 4 år til vores ældste medlem på 90 år. Alle har hver uge stor fornøjelse af spillet med den ”runde kugle”. Mange ting er forandret igennem de seneste 9-årtier, og vi må som klub følge med tiden i skarp konkurrence med de mange andre fritidstilbud, som unge mennesker tilbydes i år 2017. Vi kan med en hvis stolthed konstatere, at vi er lykkedes med vort ungdomsarbejde igennem en lang periode. Andre klubber har haft øje for flere Kertemindedrenge, hvilket har medført flere klubskifter til større klubber også med en kontrakt til følge. Spændende at følge i fremtiden hvor langt det bringer dem i fodboldverdenen.

Kerteminde Cup

Kerteminde Cup er en af de tilbagevendende sportslige begivenheder, der hvert år ved skoleferiernes begyndelse samler mange entusiastiske og glade mennesker. I samarbejde med Kerteminde Kommune gør vi meget ud af, at vi kan stille gode rammer til rådighed for vore deltagere, og mange frivillige lægger kræfterne i. Til dette års stævne deltog 146 hold fra hele Danmark, og i 2017 kunne vi byde gæster fra Wolfsburg velkomne. Et nyt venskab er opstået klubberne imellem og vil helt sikkert betyde, at vi får muligheden for at sende hold af sted til oplevelser syd for grænsen. Noget vi ikke er helt ubekendt med, idet vi de seneste år har sendt piger og drenge til turneringer i både Tyskland, Holland og Spanien. Men glædeligt er det, at flere vælger at bruge vores stævne som den årlige klubtur. Det håber vi, er et udtryk for, at de nyder at komme tilbage til vores skønne by, men det er samtidig også en forpligtelse, som vi ydmygt forsøger at opfylde.

www.kertemindeboldklub.dk Bestyrelsen for KB: Jan Aarenstrup, Erik Bergmann, Henrik Daugaard, Bo Wind, Søren Eriksen, Torben Pelle Pedersen, Svend Riis, Allan Sørensen (ikke på foto). 

Fremtiden

Vi er til stadighed i konkurrence om at fastholde de unge mennesker i et sundt fritidstilbud og ikke mindst at lære dem at være en del af et socialt fællesskab. Her kan vi med glæde berette om en god fælles forståelse med vore naboklubber i kommunen.

Udgiver: Kerteminde Boldklub Formand Jan Aarenstrup Tlf. 61 55 04 24

Det gælder både Dalby IF, KR70 og Munkebo. Med disse klubber har vi igennem et stykke tid etableret flere holdsamarbejder, alt sammen i en fælles forståelse for at kunne fastholde så mange unge mennesker i at spille fodbold uden skelen til gammel rivalisering.

Oplag 5000 eks. Omdeles til samtlige husstande i Kerteminde By den 31.8 – 2.9 2017

Det er ligeledes med disse klubber, at vi deler en fælles drøm om at få etableret en kunstgræsbane til fælles brug. Fodbold er nemlig ikke kun, når de milde vinde blæser. Det er blevet en helårssport. Et ikke helt nemt projekt at få sat i søen, men ved fælles hjælp og støtte fra kommune og ikke mindst erhvervs-

KB's jubilæumsudvalg: Søren Andersen Johnny Jensen Jan Lindorf Eigil Rasmussen

liv håber vi alle, at drømmen går i opfyldelse i nærmeste fremtid.

Jubilæum

Som det kan læses i denne jubilæumsavis fejres vores fødselsdag med både landsholdsfodbold, koncert og ikke mindst kampe for vores ungdomsspillere og seniorer.

Ide, layout, produktion og tryk: Mark & Storm Grafisk Tlf. 62 62 22 77 www.mark-storm.dk

Foto: Kigo

I skal alle være så hjerteligt velkomne – og I må meget gerne tage familie, venner og bekendte med ud på vores anlæg. Vi håber at se mange af jer i KB. Jan Aarenstrup, formand

Tekst: Eigil Rasmussen

KB90  

Kerteminde Boldklub 90 års Jubilæumsavis